ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ.

Ο καταστροφέας της Ελλάδας,που τις συνέπειες των πράξεων του δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα, πιστέψτε το, έδωσε άλλο ένα ρεσιτάλ στην Λευκάδα όπου …παραθερίζει!
Ναι, όπως καταλάβατε, ο άνθρωπος απλώς παραθερίζει. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία, με τις πιρουέτες στον Άγιο Δομένικο, παραθερίζει με τα λεφτά του Ελληνικού λαού.
Έψαχνε λοιπόν ο κύριος αυτός τον δήμαρχο Λευκάδας, που τυγχάνει “σύντροφος”. Ανησυχησε ο δήμαρχος. Σου λέει, για να με παίρνει ο πρώην πρωθυπουργός κάτι σοβαρό θα συμβαίνει.
Εντέλει μίλησαν. Και ο άνθρωπος άκουσε με ανοιχτό το στόμα τον ΓΑΠ να τον ρωτά εάν στην Λευκάδα έχει…

Το κύκλωμα, ο ΓΑΠ, η Γκερέκου και ο χάκερ

Θα πληρώνουν μόνο οι φτωχοί και θα απολαμβάνουν οι πλούσιοι. Αυτό έχει αποφασίσει δυστυχώς, από χρόνια το βρώμικο κατεστημένο. Αυτό, δυστυχώς, συνεχίζεται και σήμερα.
Το κύκλωμα προστασίας των μεγάλων φοροφυγάδων είναι ισχυρό και αμετακίνητο με όλες τις κυβερνήσεις το κύκλωμα διαθέτει ανθρώπους παντού: στην πολιτική, στις εφορίες, στο Υπουργείο Οικονομικών, στους ελεγκτικούς οργανισμούς.
Θα μου πείτε ότι οι «αθώοι» κυβερνόντες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του κυκλώματος ώστε να το ξηλώσουν σε μια βραδιά;

Μασονία: Φρικτοί Όρκοι για Τυφλή Υπακοή



«Όλες οι μυστικές υπηρεσίες που διοικούνται από όρκους είναι επικίνδυνες σε κάθε έθνος», Οδυσσέας Γκράντ, 18ος πρόεδρος των ΗΠΑ.


«Το πρώτο καθήκον κάθε Μασόνου είναι η υπακοή στις εντολές του Διδασκάλου. Το πνεύμα αυτό της άμεσης υπακοής και υποταγής στις αρχές, αποτελεί την μεγαλύτερη ασφάλεια για το ‘Ίδρυμα.

Σαμαράς και ο ΚομμουνοΣυμμοριτοΠόλεμος

Πόσες φορές τα ΜΜΕ δεν μας έχουν ταΐσει ψευτο - διαμάχες μεταξύ των ηγετών της Δεξιάς του Κέντρου και της Αριστεράς; Πόσα χρόνια πουλάνε το ίδιο και το ίδιο παραμύθι με υποτιθέμενες κόντρες και βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς ειδικά όταν πλησιάζουν εκλογές; Και όμως η κοροϊδία δεν έχει όριο διότι και τα κορόιδα δεν έχουν όριο...
Στο παρακάτω άρθρο όπως θα δούμε, ο νυν Πρωθυπουργός της Δεξιάς Αντώνης Σαμαράς βάζει την υπογραφή του για να καλυφθεί η πραγματική όψη και κατ επέκταση ο πραγματικός ρόλος του Κομμουνισμού στην Ελλάδα... και αν κάποιος αναρωτηθεί το γιατί, ίσως καταλάβει ότι τον ίδιο ρόλο έχει και ο ίδιος όπως και όλοι οι υπόλοιποι...
Ο Συμμοριτοπόλεμος μετονομάζεται σε εμφύλιος και οι συμμορίτες γίνονται "Δημοκρατικός Στρατός"... από που και ως που "Δημοκρατικός" ο 1000% ολοκληρωτικός κομμουνισμός;;; είναι ένα από τα πολλά αινίγματα...

Ιδού πώς η κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου άνοιξε τις πύλες της χώρας στους ΄"λάθρο"!


Ένα σκάνδαλο σε βάρος της ασφάλειας της χώρας το οποίο οδήγησε στην ανεξέλεγκτη είσοδο εκταοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, προκύπτει από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (18ο Τριμελές), το οποίο αποφάσισε ότι παράνομα η κυβέρνηση Παπανδρέου ακύρωσε την προμήθεια του "Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών" της ΕΥΠ, προυπολογισμού 1.330.173,78 € το οποίο είχε ενσωματωμένο ρωσικό λογισμικό.

Εξέγερση νεαρών μουσουλμάνων στην Αμιένη της Γαλλίας

Εξέγερση νεαρών μουσουλμάνων στην Αμιένη της Γαλλίας
Αυτά ετοιμάζουν και σε μάς εδώ!

Τρομακτικής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν αυτές τις ημέρες στην πόλη Αμιέν της Βορειοδυτικής Γαλλίας. Έξαλλος όχλος «Γάλλων» μουσουλμάνων, προερχομένων κυρίως από τις χώρες του «Μαγκρέμπ» (της Βορείου Αφρικής), εξουδετέρωσαν τη μικρή αστυνομική δύναμη της περιοχής (αρκετοί αστυνομικοί φέρουν τραύματα από κυνηγετικά όπλα!) και εν συνεχεία επέβαλλαν το νόμο της ζούγκλας, καίγοντας, σπάζοντας και λεηλατώντας ότι βρισκόταν στο πέρασμά τους! Εκτός από διάφορα δημόσια κτίρια (ακόμα κι ένα νηπιαγωγείο!), αλλά και κατοικίες (!), από την πρωτοφανή μανία τους δε γλύτωσαν ούτε οδηγοί αυτοκινήτων (μη μουσουλμάνοι βεβαίως…), τους οποίους κατέβαζαν με τη βία από τα οχήματά τους και μετά τα πυρπολούσαν! 

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Η πόλη μας ομολογείται(αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη, ….Γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθή μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γή από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του».
Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)



Τα τελευταία χρόνια αμφισβητείται απο πολλούς «διανοούμενους» και πολιτικούς, Έλληνες και μη, η καταγωγή των σημερινών Ελλήνων από τους αρχαίους Ελληνες. Υπάρχουν θεωρίες, ατεκμηρίωτες πάντοτε, που υποστηρίζουν οτι οι σημερινοί Έλληνες κατάγονται από Ινδοευρωπαίους, απο την Αφρική (θεωρία της μαύρης Αθηνάς,η οποία, παρά το ότι δεν στέκεται επιστημονικά, διδάσκεται σε αρκετά Αμερικάνικα πανεπιστήμια), από Σημιτοφοίνικες και άλλα τέτοια φαιδρά.

Και λέμε φαιδρά γιατί κάθε έρευνα, που αποδεικνύει τόσο την αυτοχθονία των αρχαίων προγόνων μας, όσο και το αδιάσπαστο του λαού μας απο τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα, αποσιωπάται και δεν διδάσκεται στα πανεπιστήμια και στα σχολεία. Τις έρευνες αυτές θα παραθέσουμε παρακάτω.

Ιδού οι θέσεις του ΚΚΕ για τους λαθρομετανάστες – Διαβάστε και φρίξτε!!!


Ζήλεψε φαίνεται την επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» ο (νεοδημοκράτης) δήμαρχος της Καλαμάτας κι έστειλε αυτές τις ημέρες επιστολή στην αστυνομία και στον εισαγγελέα, με την οποία ζητούσε την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την πόλη του.


Κάπως αργά βέβαια το θυμήθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος επιπλέον το ζήτησε από αναρμόδιους φορείς. Κάλλιστα θα μπορούσε –αλλά δεν το έκανε- να το ζητήσει από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της συγκυβέρνησης, ο οποίος δεν παρέλειψε να τον επισκεφθεί προχθές, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Κάτι που σημαίνει ότι το αίτημά του έγινε καθαρά για λόγους εντυπώσεων κι όχι ουσίας.

Ομολογία Σύρων ισλαμιστών: "Τάγματα Θανάτου εξοντώνουν "Ελληνορθόδοξους"


Στελέχη της συριακής αντιπολίτευσης παραδέχθηκαν ότι η CIA ελέγχει το σύνολο της ροής των όπλων και των εφοδίων που κατευθύνονται στις δυνάμεις των ισλαμιστων ανταρτών στη Συρία και γενικότερα ότι η εξέγερση είναι υπό τον έλεγχο μυστικών υπηρεσιών όχι μόνο των ΗΠΑ αλλά και της Βρετανίας, της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ και της Γαλλίας.
Κατ'αυτό τον τρόπο η εν συνεχεία παραδοχή των ισλαμιστών ότι έχουν δημιουργήσει Τάγματα Θανάτου που εξοντώνουν Χριστιανούς, αποτελεί όνειδος για τα δήθεν "χριστιανικά κράτη" που βλέπουν να σφάζονται οι ομόθρησκοι τους, κυρίως Ελληνορθόδοξοι.
Για την εντυπωσιακή έλλειψη ευαισθησίας του θέματοε από το υπουργείο Εξωτερικων ότι και να πούμε είναι φυσικά λίγο. Δίνοντας καθημερινά εξετάσεις στις ΗΠΑ έχουν εγκαυαλείψει απόλυτα τους ομόδοξους Σύρους στην τύχη τους...

Ο φιλόσοφος των αναρχικών Προυντόν θεωρεί του μαύρους σκλάβους και κατώτερη ράτσα!! Και τους εβραίους εχθρούς!!



Φυσικά μιλάμε για τον Πιέρ-Ζοζέφ Προυντόν ο οποίος είναι γνωστός αναρχικός φιλόσοφος ο οποίες είχε διατυπώσει τις ρατσιστικές του απόψεις πάνω στους Μαύρους και στους Εβραίους ... Καλό είναι οι σημερινοί αναρχικοί που το παίζουν "αντιρατσιστές " να ρίξουν μια ματιά σε έναν από τους μεγαλύτερους φιλοσόφους της αναρχίας. 


Ας μάθουμε αρχικά ποιος ήταν αυτός ο Φιλόσοφος ...

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΚΤΕΪΛ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

fanatikioi-islamistes
Φόβοι ότι σχεδιάζουν να εφαρμόσουν μεθόδους Μ. Ανατολής:
• Επιθέσεις-καμικάζι σε βάρος χριστιανικών εκκλησιών
• Απαγωγές χριστιανών και απαίτηση υπέρογκων λύτρων για απελευθέρωσή τους!
Από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Στην πιο σκληρή φάση του φαίνεται ότι εισέρχεται το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας. Οι πλέον των 2 εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών που βρίσκονται στην Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι μουσουλμάνοι, αποτελούν ήδη ένα μη διαχειρίσιμο πρόβλημα.

‘Newspeak’ και χειραγώγηση σκέψης: «Ομοφοβία»

 "Όποιος ελέγχει την γλώσσα ενός ανθρώπου, ελέγχει και τις σκέψεις του" έγραφε ο Τζωρτζ Όργουελ, στο κλασσικό βιβλίο του ‘1984. Είναι το λεγόμενο newspeak, η πλασματική ‘νέα’ γλώσσα της σκοτεινής εποχής του Μεγάλου Αδελφού. Η νεογλώσσα η οποία περιορίζει την έκφραση ιδεών που αντιλέγουν στην επίσημη γραμμή της εξουσίας.

"Ρατσιστής" – Μία λέξη που εφευρέθηκε από τον Λέον Τρότσκι

Του Dustin Stanley (The Unpopular Truth) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Η λέξη «ρατσιστής» για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει γίνει το πιο αποτελεσματικό λεκτικό όπλο δημιουργίας φόβου στο αριστερό και νεοσυντηρητικό (νεοφιλελεύθερο) οπλοστάσιο. Για δεκαετίες, έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην πολιτική αρένα για να συκοφαντήσει τους παραδοσιακούς (‘συντηρητικούς’), να τερματίσει κάθε συζήτηση, και να κάνει τον αντίπαλο να τρέχει να κρυφτεί. Στον κοινωνικό χώρο, έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά από τη χρήση της με το να την χρησιμοποιούν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις ευαίσθητες παιδικές ηλικίες και τους νέους φοιτητές, και να διδάξουν τους ανθρώπους να μισούν το έθνος τους, τις πολιτιστικές παραδόσεις τους, και το χειρότερο απ’ όλα, τον ίδιο τους τον εαυτό.

ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΑ....ΤΑ 100 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΡΔΑΜ


   
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Οι Πακιστανοί ευχαριστούν τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ και απειλούν με πόλεμο!!! Βίντεο σοκ!!



Ποιό πόλεμο ρε ξεβράκωτοι,ήρθατε στην Πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσετε και μας απειλείτε με πόλεμο;;;Αφού λοιπόν δεν λέτε να ξεκουμπιστείτε από μόνοι σας και σας αρέσει τόσο πολύ η Ελλάδα υπάρχει και η λύση της Μακρονήσου…ρωτείστε τους “νταβατζήδες” σας να σας πουν πόσο όμορφα είναι εκεί…αυτοί ξέρουν!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤHΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ!



Όπως λέει ο εφημέριος του Ναού όπου γίνεται το θαύμα, αν δεν βγουν τα φίδια σημαίνει πως κάτι κακό θα συμβεί. 
Έτσι έγινε το 1940 (πόλεμος), το 1953 (μεγάλος σεισμός) και το 1974 (Κύπρος):

   
πηγη

Προετοιμάζουν την έλευση δυνάμεων καταστολής;


Σενάριο της ανωμαλίας εφαρμόζεται τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη χώρα
 

Όλοι γνωρίζουμε πως η πρωτεύουσα της Ελλάδας έχει κατακλυστεί από πράκτορες ξένων υπηρεσιών, που ενεργούν –φυσικά- υπέρ των συμφερόντων των χωρών τους. Ενίοτε δε, συνεργάζονται προκειμένου να δημιουργήσουν τις επιθυμητές «καταστάσεις» στο εσωτερικό της Ελλάδας. Στις συνεργασίες τους αυτές χρησιμοποιούν κάθε μέσο, αφού τα επιδιωκόμενα οφέλη των χωρών τους είναι πολλαπλάσια των ήδη υφισταμένων. Φυσικά, αυτά συμβαίνουν σε χώρες που υπολειτουργούν, που βρίσκονται σε καθεστώς κατοχής και οι κυβερνήσεις των οποίων δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν έκρυθμες καταστάσεις, αφού ως μοναδικό σκοπό έχουν την… επιβίωσή τους.