ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΠΟΥ Θ' ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ...;;;


ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ...



πηγη

ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...!!! ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΚΙΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ


Την απαισιοδοξία του εξέφρασε δημόσια ο Τούρκος πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ σχετικά με τις εξελίξεις στο Κουρδικό, δηλώνοντας ότι οι πιθανότητες «επίλυσης» του προβλήματος είναι ελάχιστες, αυτή τη στιγμή. «Οφείλουμε να βγάλουμε, οριστικά, το θέμα αυτό από τη ατζέντα μας. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν μπορώ να πω πόσο κοντά ή όχι βρισκόμαστε στη επίλυση του προβλήματος. Μερικές φορές νιώθω αισιόδοξος και μερικές φορές χάνω την αισιοδοξία μου», δήλωσε ο Γκιουλ μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στ6ο ταξίδι της επιστροφής από τις ΗΠΑ.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ: ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΑΣ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΡΥ...!!!


«Ευγενέστατοι άρχοντες και εκλαμπρότατοι δήμαρχοι και στρατηγοί, και γενναιότατοι συστρατιώτες, και όλος ο πιστός και τίμιος λαός, ξέρετε καλά πως έφτασε η ώρα που ο εχθρός της πίστης μας θέλει με κάθε τέχνασμα και τρόπο να μας στενοχωρήσει περισσότερο και να μας κάνει πόλεμο σφοδρό, με μεγάλες συγκρούσεις και συρράξεις από στεριά και θάλασσα, για να κατορθώσει και να χύσει το δηλητήριό του, σαν φίδι, και να μας καταπιεί σαν ανήμερο λιοντάρι. Σας λέω λοιπόν να σταθείτε αντρειωμένοι και γενναιόψυχοι, όπως κάνατε πάντοτε ως τώρα εναντίον των εχθρών της πίστης. Σας παραδίνω την εκλαμπρότατη και φημισμένη αυτή πόλη, πατρίδα σας και βασίλισσα των πόλεων. Ξέρετε καλά, αδέρφια, ότι για τέσσερις λόγους οφείλουμε όλοι να προτιμήσουμε το θάνατο παρά τη ζωή: πρώτον, για την πίστη και την ευσέβειά μας• δεύτερον, για την πατρίδα• τρίτον, για το βασιλέα και το Χριστό• και τέταρτον, για τους συγγενείς και φίλους. 

ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟ... Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ...!!!



Με σκουπίδια γέμισε ο ποταμός Αξιός στην ΠΓΔΜ από πλημμύρες που προκλήθηκαν πρόσφατα εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Telma.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του σταθμού των Σκοπίων, δεν αποκλείεται τα απορρίμματα αυτά να φτάσουν ως και την Ελλάδα.

Το ίδιο κανάλι υπενθύμισε ότι πριν από τρία χρόνια, όταν δέκα τόνοι πλαστικών απορριμμάτων επέπλεαν στο Βαρδάρη, το υπουργείο Περιβάλλοντος της ΠΓΔΜ είχε ανακοινώσει ότι θα καθαρίσει το ποτάμι με μηχανικά μέσα και πως θα τοποθετήσει προστατευτικά δίχτυα που θα συγκρατούν τα απορρόματα.

ΣΟΣ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5 ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ "17ΝΟΕΜΒΡΗ"



Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ -που σήμερα βρίσκονται στην Διοικούσα Επιτροπή του- τα οποία υπάηρξαν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17 Νοέμβρη είναι ο καθηγητής Βένιος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο γιατρός Νίκος Μανιός, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Λάμπρου.

Βένιος Αγγελόπουλος, Καθηγητής του ΕΜΠ

Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασμένου με ισόβια κάθειρξη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, στην κατάθεσή του επιχείρησε να αποσυνδέσει τον Γιωτόπουλο από το ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε στο εδώλιο να κάθεται ο ίδιος καθώς ο «Γιωτόπουλος είναι άλλος ένας εγώ».

Δημήτρης Στρατούλης

Κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη, που.........

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ, Ο ΚΟΤΣΑΚΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...


Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοζατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Παραιτήθηκε από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν απο ένα χρόμο. Θεωρείται ο στρατηγός της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. Του προτάθηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά το γεγονός της σύλληψης του Ακη, «φρέναρε» την υπόθεση
πηγη

Τσελέντης: Ζήτημα χρόνου να έχουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα!


Για μία ακόμη φορά ο Ακης Τσελέντης ταράζει τα νερά! Και υπενθυμίζει σε όλους πως ακόμη και εν μέσω κρίσης, κανείς δεν μπορεί να «παίζει» με τους σεισμούς: «Είναι θέμα …
χρόνου να βιώσουμε ένα σεισμό με επιπτώσεις στον Ελλαδικό χώρο και αυτό γιατί η αντισεισμική θωράκιση της χώρας τα τελευταία χρόνια έχει επιλεγεί ως μη επιλέξιμη δαπάνη, με τους αρμόδιους Υπουργούς και Υφυπουργούς Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ και τους παρατρεχάμενους, οι οποίοι νομιμοποιούν τα αυθαίρετα που δεν έχουν κανέναν αντισεισμικό έλεγχο.

Σου κλέβουν την ψυχή και πας και τους ψηφιζεις...

Χάρρυ Κλυνν: Ντροπή στο υποκείμενο Μαρία Ρεπούση


«Ντροπή να είναι στη Βουλή η Μαρία Ρεπούση» λέει, μεταξύ άλλων, οΧάρρυ Κλυνν με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, το οποίο συνοδεύει με βίντεο, όπου η κ. Ρεπούση
αναφέρεται στα γεγονότα της Μικράς Ασίας.
«Έλληνες του Πειραιά, Πόντιοι του Πειραιά ο φαρμακογλυκομίλητος Φώτης Κουβέλης έχει υπεύθυνη παιδείας στο κόμμα του και υποψήφια βουλευτή Πειραιά και νήσων την υμνήτρια του σφαγέα Κεμάλ, Μαρία Ρεπούση, που δε δέχεται ότι υπήρξαν Έλληνες θύματα στη Μικρά Ασία και στον Πόντο… (Ακούστε την με πόση περιφρόνηση και μίσος το διακηρύσσει!!)

Το θαύμα του Διομήδη Αργους!



Η κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ από τον Διομήδη Αργους αποτελεί αναμφίβολα τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού χάντμπολ σε συλλογικό επίπεδο και παράλληλα το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατακτά επαρχιακή ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα. Πέρα από αυτά, όμως, ο θρίαμβος των «λύκων» μοιάζει να ανατρέπει κάθε έννοια λογικής που υπάρχει στον αθλητισμό:

Ομάδα από μία χώρα που δεν έχει ιδιαίτερη παράδοση στο χάντμπολ, από ένα μάλλον αδύναμο πρωτάθλημα, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε συνεχή πτώση τα τελευταία χρόνια. Σωματείο ερασιτεχνικό, με μπάτζετ πολύ μικρό σε σχέση με τους αντιπάλους που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Απουσία έδρας, αφού το μικρό γηπεδάκι του Αργους ούτε κατά διάννοια πληροί τις ελάχιστες προδιαγραφές της EHF. «Ρούκι» προπονητής, που μέχρι πέρυσι ακόμη ίδρωνε τη φανέλα της ομάδας (και άρα προφανώς δεν έχει προλάβει να... σκοτώσει τον παίκτη μέσα του). 

Το τρενάκι ξεκινάει στη Τουρκία για να πάει...



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Αγωνίζεστε λοιπόν δημοσιογράφοι;;; Βδέλλες στο σώμα του λαού μας και παράσιτα σε βάρος των συναδέλφων σας, να πάτε στο διάολο!




Σταύρος Φραγκόπουλος

Με την ευκαιρία αυτού του αίσχους της ΝΔ τώρα στο ΣΚΑΪ, δώρο το κειμενάκι που ακολουθεί:
Αγωνίζονται σήμερα οι δημοσιογράφοι, οι Μεγάλοι Αγωνιστές της αλήθειας, της ανεξάρτητης αδέσμευτης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας.
Αγωνίζονται όλοι αυτοί που επί χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν πως η ψήφος μας θα είναι καταστροφή για τον τόπο, πως δημοκρατία δεν σημαίνει σύνθεση απόψεων αλλά με σεβασμό των αντιθέσεων, σημαίνει συναίνεση και...

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ???ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.......

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο..


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Απίστευτος καυγάς on air μεταξύ Κανέλλη και Ντινόπουλου (video)


Άγρια κόντρα σήμερα το πρωί στο «Πρωινό ΑΝΤ1» μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Αργύρη Ντινόπουλου.
Ο καβγάς άρχισε όταν ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε: «Η αριστερά μας
παραμύθιαζε τόσα χρόνια. Έχουν βγάλει όλους τους ηγέτες τους χαφιέδες.
Αυτό δείχνει η ιστορία σας. Και έρχεστε τώρα να σώσετε την πατρίδα».
Η κ. Κανέλλη απάντησε άμεσα: «Η αριστερά είχε την τσίπα που δεν έχεις! Γιατί αυτή τη στιγμή είσαι ξετσίπωτος»!
Ο Αργύρης Ντινόπουλος τότε της είπε: “Πες μου έναν ηγέτη που δεν τον
στείλατε στις εξορίες και μετά τον κατηγορήσατε. Τώρα θα σώσετε εσείς
την πατρίδα; Τώρα δεν λες τίποτα Λιάννα, μόκο τώρα! Μόκο! Μην το παίζεις
τηλεκομμουνίστρια! Τσακώνεστε στις πλάτες του ελληνικού λαού και τον
παραμυθιάζεται πως θα λύσετε τα προβλήματα”!
Ακόμα πιο βαριά ήταν η
απάντηση της βουλευτή του ΚΚΕ: «Σιγά ρε μάγκα! Σιγά ρε μάγκα! Σα χρυσό
αυγό ακούγεσαι. Χρυσούλι αυγουλάκι. Απόγονος δοσιλόγων! Απόγονος
μαυραγορίτη είσαι».
Δείτε το βίντεο:

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΟΛΗ: ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ



2000 ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Την τελευταία περίοδο σε τουρκικές αλλά και σε ελληνικές εφημερίδες συναντώνται συχνά τίτλοι του είδους 'οι Ρωμιοί της Κωνσταντινουπόλεως επιστρέφουν πίσω λόγω της οικονομικής κρίσης'. Αυτού του είδους οι ''ειδήσεις'' δεν διαφέρουν και πολύ από τις εσκεμμένες δηλώσεις πολιτικών της Τουρκίας, μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, που θέλοντας να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη για τον βίαιο ξεριζωμό και εκπατρισμό των Ρωμιών προσπαθούσαν να παρουσιάσουν ως αίτιο της φυγής αυτών τα οικονομικά προβλήματα που βίωνε η τότε Τουρκία.
Πρόκειται για ''ειδήσεις'' που εσκεμμένα........

Το ΚΚΕ κάνει μήνυση σε… facebook και… twitter!


Το ΚΚΕ κάνει μήνυση σε… facebook και… twitter!
Πυρά εναντίον του… Facebook και του… Twitter εξαπέλυσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, το οποίο καταγγέλλει τους πλαστούς λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί στο όνομα τόσο του κόμματος όσο και της γενικής γραμματέως Αλέκας Παπαρήγα και προαναγγέλει νομικές ενέργειες!
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ αναφέρονται τα εξής:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό ότι παρά τις επανειλημμένες επίσημες διαμαρτυρίες του για τους πλαστούς λογαριασμούς που λειτουργούν στο twitter και στο facebook........

Το μνημόνιο του 1843... η ιστορία επαναλαμβάνεται .


Η ιστορία επαναλαμβάνεται μνημόνιο το 2010, μνημόνιο και το 1843...

Δεν είναι αστείο όλα είναι ίδια.. Μνημόνια,σπρέντ, αγορές, τράπεζες τα ίδια και τα ίδια.. Άραγε είναι σύμπτωση ή τα διεθνή λαμόγια εφαρμόζουν τις ίδιες τακτικές διαχρονικά; ...(Δείτε το βίντεο...)




Φονικά ρίχτερ στην Ιταλία.


Τουλάχιστον 15 νεκροί, δεκάδες εγκλωβισμένοι…
Την χαριστική βολή σε πολλά παλαιά και ετοιμόρροπα κτίσματα  στην Ιταλία έδωσε την Τρίτη το πρωί ο Εγκέλαδος ο οποίος ξαναχτύπησε στην Μόντενα έπειτα από δέκα ημέρες με δόνηση ισχύος 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Αποτέλεσμα  ήταν να καταρρεύσουν πολλά σπίτια και να σκοτωθούν τουλάχιστον 15 άνθρωποι. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης δεκάδες άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα ενώ ισχυροί μετασεισμοί σημειώνονται από το πρωί εντάσεως έως και 5,4 ρίχτερ. Μεγάλες καταστροφές σε οικοδομές που είχαν χτυπηθεί από τον πρώτο σεισμό των 6 ρίχτερ προ δεκαημέρου, σημειώθηκαν στην.......

Δεν πληρώνει φόρους για απολαβές άνω των 380.000 ευρώ η Λαγκάρντ


Οι δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ περί φοροδιαφυγής στην Ελλάδα δεν προκάλεσαν μόνο ποταμό σχολίων αλλά έδωσαν σε κάποιους αφορμή να ψάξουν τα του…οίκου της, αποκαλύπτοντας ότι η επικεφαλής του ΔΝΤ δεν φορολογείται για τον παχυλό της μισθό.
Όπως είχε επισημάνει ήδη από το 2011 η ιστοσελίδα Tout sur les impots που επικαλείται η εφημερίδα Le Monde, η Κριστίν Λαγκάρντ δεν καταβάλλει φόρους για τον ετήσιο μισθό ύψους 380.939 ευρώ που λαμβάνει ως επικεφαλής του ΔΝΤ.
Η Λαγκάρντ απολαμβάνει ειδικής φορολογικής μεταχείρισης εξαιτίας του ότι είναι στέλεχος διεθνούς οργανισμού και όλα τα έσοδά της που προέρχονται από το Ταμείο δεν είναι φορολογήσιμα.

Είκοσι επτά ψηφοδέλτια για τις εκλογές του Ιουνίου



Ποια κόμματα και συνασπισμοί υπέβαλλαν δήλωση συμμετοχής

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας που προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία (μεσάνυχτα Δευτέρας, 28 Μαΐου 2012) δήλωση για συμμετοχή στιςεκλογές 2012 υπέβαλαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου 27 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων.


Ακόμη, οι εκπρόσωποι άλλων δύο κομμάτων υπέβαλαν δήλωση σήμερα, Τρίτη 29 Μαΐου 2012, μετά τη λήξη της προθεσμίας.
Συγκεκριμένα, δηλώσεις υποβλήθηκαν από τα εξής κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων: 


1) Νέα Δημοκρατία (Α. Σαμαράς), 
2) Σύριζα Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο (Αλ. Τσίπρας), 
3) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ) (Ευ. Βενιζέλος), 
4) Ανεξάρτητοι Έλληνες (Π. Καμμένος)........

«Να αντικατασταθούν τα ελληνικά ευρώ με υποτιμημένα»



Νέα πρόταση για προστασία της Ευρωζώνης από την Ελλάδα φιλοξενείται στη Bild

Τα ευρώ με σειριακό αριθμό που αρχίζει από Υ, έχουν δηλαδή τυπωθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος, να αντικαταστήσουν αυτομάτως, σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τα ευρώ -με πολύ μικρότερη αξία- προτείνει ο Γερμανός καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Χούμπολτ και μέλος του οικονομικού συμβουλίου του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας Τσαρλς Μπλανκάρτ.

Όπως επισημαίνεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει το ευρώ, το νέο νόμισμα θα έπρεπε να........

Αγρια κόντρα μεταξύ Καμμένου και Πρετεντέρη!



Καταγγελίες απο όλα σχεδόν τα μικρότερα κόμματα προς το ΕΣΡ για την άνιση μεταχείριση των ΜΜ"Ε".
Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη.Ο Πάνος Καμμένος μέσω Twitter τον κατηγορεί...
για αποκλεισμό στελεχών του κόμματός του από την εκπομπή του…

«ο Πρετεντέρης αποκλείει από την εκπομπή του για τρίτη φορά παράνομα τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ας του απαντήσουμε μαζικά όλοι μαζί»,γράφει ο Καμμένος στο twittwer .

Σύμφωνα με το planet-greece, αμέσως μετά ο γραμματέας........

Λεφτά... ΤΕΛΟΣ!



2 μέρες ζωής μετά τις εκλογές!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, οι αγορές πιέζουν και τα ταμεία της χώρας αδειάζουν επικίνδυνα....



Σύμφωνα με το non paper Παπαδήμου, στις 18 του μήνα, ακριβώς την επομένη των Εθνικών Εκλογών, στα ταμεία της χώρας θα υπάρχουν μόλις 700 εκατ. ευρώ. Χρήματα που δε φτάνουν στο ελάχιστο για τις ταμειακές ανάγκες της χώρας.

50.000 θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ



Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις θα τοποθετηθούν 50.000 άνεργοι μέσω τεσσάρων επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ…Πρόκειται για το ειδικό διετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση ασφαλιστικών εισφορών, το πρόγραμμα προώθησης στην αγορά εργασίας 5.000 πτυχιούχων, το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και το πρόγραμμα δικαιούχων επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας.

Συγκεκριμένα:

Σύλληψη ηλικιωμένου Γερμανού υπηκόου στη Κω για κατασκοπία...?






Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε ...Χθες το βράδυ συνελήφθη για απόρρητο των τηλεπικοινωνιών στο Μαστιχαρι –Κω από αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλειδών ηλικιωμένος Γερμανός υπήκοος (75 ετών) .Στη κατοχή του βρέθηκαν ειδικά μηχανήματα παρακολούθησης τα όποια και κατασχέθηκαν.
Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία....
ο Γερμανός προσπάθησε να αυτοκτονήσει κατά την διάρκεια της σύλληψης.

H ΔΕΗ προειδοποιεί για γενικό μπλακ άουτ τον Ιούλιο!


Image
Με τη φράση "έχετε τρεις επιλογές: μπλακ άουτ μέσα στο Πάσχα, πριν από τις εκλογές ή αμέσως μετά", ο πρόεδρος της ΡΑΕ Νίκος Βασιλάκος περιέγραψε με γκρίζα χρώματα την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ΔΕΗ, ενώ δεν αποκλείεται να προβούμε σε τσουχτερές αυξήσεις στα τιμολόγια.
Στη συνάντηση του προέδρου της ΡΑΕ με τον Φίλιππο Σαχινίδη και τον επικεφαλής της ΔEH, Κ. Zερβού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" υπογραμμίστηκε η αδυναμία της επιχείρησης να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις, το ενδεχόμενο διακοπής της ροής φυσικού αερίου, λόγω δυσκολίας αποπληρωμής των διεθνών προμηθευτών της εταιρείας, η διόγκωση του ελλείμματος και τελικά, η αδυναμία αποπληρωμής παραγωγών θερμικών μονάδων και ΑΠΕ.

ΣΟΚ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ...!!! ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ..!!! ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ...




ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΩ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΥΣΕΪΝ ΖΕΪΜΠΕΚ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...  ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΖΕΪΜΠΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Οι γιατροί των δημόσιων νοσοκομείων θα τρέφονται με συσσίτια...




Αυτό υποστηρίζει ο Νομικός Σύμβουλος της 2ης ΥΠΕ κ. Σημαντήρη.
 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γνωμοδότηση του οι γιατροί των Δημόσιων Νοσοκομείων απαγορεύεται να κάνουν επίσχεση εργασίας, είναι υποχρεωμένοι δηλαδή να εργάζονται ακόμη και όταν δεν πληρώνονται!
 Και αν δεν έχουν τα προς το ζην τότε θα τρέφονται μα σισσύτια!
 Ιδού πώς κατάντησαν τους γιατρούς τα μνημόνια  και το κούρεμα των  αποθεματικών τους!
 Μετά από τόσα χρόνια σπουδών και όταν εχουν βγει στην αγορά εργασίας πολύ πάνω από τα τριάντα χρόνια τους, τέτοιος εξευτελισμός!
Εκεί που...

Κορινθία:''Πεθαίνουν της πείνας'' οι κρατούμενοι - Φυλακές χωρίς τρόφιμα!



Η χρηματοδότηση για πολλές φυλακές της χώρας έχει εδώ και μήνες μειωθεί στο ελάχιστο, με αποτέλεσμα εκατοντάδες κρατούμενοι να υποσιτίζονται και να επιβιώνουν χάρη στην φιλανθρωπία τοπικών κοινωνιών.








Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων :"Κρυβόμαστε στα στρατόπεδα από τοκογλύφους και τράπεζες"!




Οι καταγγελίες και οι κραυγές απόγνωσης που φθάνουν στον ΣΥΣΜΕΔ από στελέχη των ΕΔ είναι σε πολλές περιπτώσεις απίστευτες.Δυστυχώς όμως λένε την αλήθεια την οποία όσο κι αν δυσκολευόμαστε να συνειδητοποιήσουμε πρέπει να αποδεχτούμε και κυρίως να την αντιμετωπίσουμε. Ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί.Και κυρίως όσοι έχουν εξουσία στα χέρια τους πολιτικοί ή στρατιωτικοί.Τα λόγια “κατανόησης” και “στήριξης” δεν είναι πια αρκετά για στελέχη των ΕΔ που βρίσκονται σε τραγικό αδιέξοδο.

Διαβάστε τι έγραψε ένα απ΄ αυτά τα στελέχη στο facebook ,απευθυνόμενο στον πρόεδρου του ΣΥΣΜΕΔ: