ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ!!!


Είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους ότι οι περισσότεροι εργατοπατέρες είναι άθλιοι υπάνθρωποι και χειραγωγούνται προς εξυπηρέτηση συμφερόντων του κατεστημένου.

Αυτό βέβαια που τους κάνει ακόμα πιο αποκρουστικούς δωσίλογους είναι το γεγονός πως όλα αυτά τα κάνουν φορώντας  τον μανδύα του προασπιστή των δικαίων των εργατών.
Αυτό που συνέβη στη Δράμα όμως ξεπερνά κάθε λογική.

Οι Rothschild εισπράττουν ημερησίως 5 δισ. δολάρια από τόκους!

Το ελληνικό χρηματιστήριο έχει δεχτεί έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο τους τελευταίους μήνες και αυτό αποτυπώνεται όχι μόνο στο ποσοστό της κατά 50%, περίπου, πτώσης του ΓΔ σε αυτό το διάστημα, όσο, κυρίως, στην τεράστια αρνητική απόκλιση του από τις διεθνείς αγορές μετοχών, καθώς έχει φτάσει να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αρνητική συσχέτιση με βασικούς δείκτες, όπως, ο S&P 500, από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90.

Φουντώνει η ρατσιστική αντιμετώπιση των Σουηδών από τα πουλημένα στον ‘πολυπολιτισμό’ σουηδικά media



Ο 18χρονος Rudolf Moilanen, ήταν σε ένα πάρτι με τους φίλους του το Σάββατο της 30ης Ιουνίου στην πόλη Jordbro. Είχαν σκοπό να διασκεδάσουν μέχρι αργά το βράδυ, αλλά ο Rudolf κουράστηκε και αποφάσισε να πάει στο σπίτι του. Κάθισε σε μια στάση λεωφορείου όπου αποκοιμήθηκε, αλλά ξύπνησε άσχημα, όταν δέχτηκε βίαιη απρόκλητη επίθεση από τρεις Σομαλούς μουσουλμάνους.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΑΦΕΛΕΙΑ»..


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ - Δημοσιογράφος-Συγγραφέας- .....

Αφού «έλυσε» με καταπληκτική ταχύτητα όλα τα προβλήματα της ελληνικής παιδείας ο αρμόδιος υπουργός, (δόξα του και μπράβο του), θέλησε να εκτονώσει και την μεγάλη του «αγωνία» για την εκπαίδευση και των μουσουλμάνων- λάθρο-μεταναστών της Ελλάδας και την ενσωμάτωση τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Έτσι τους έδωσε σημαντικά προνόμια για να εισέρχονται στις ανώτατες σχολές καταλαμβάνοντας φυσικά κάποιες θέσεις τις οποίες στερούνται άλλοι υποψήφιοι ελληνικής καταγωγής. Συγχαρητήρια του λοιπόν ! Άξιος διάδοχος του «συστήματος αφελληνισμού» της κ Διαμαντοπούλου! Το σύστημα εισαγωγής και κατ’ επέκταση το Υπουργείο Παιδείας, που δίκαια πρέπει να μετονομαστεί σε Υπουργείο Αφελληνισμού, χωρίζει τους μαθητές και τους κρίνει διαφορετικά με βάση το θρήσκευμά τους! Μπράβο ! Αλλά, δεν είναι εκεί το ζήτημα.

Χ.Α. προς ΝΔ: Κοιμάστε κι είστε ανίκανοι!


Γελοίος και κατάπτυστος ο νεοταξίτης Μπουτάρης... Δείτε ποιοί θα πλαισιώσουν το δήθεν πρόγραμμα για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης!! Η Ρεπούση λείπει...!!!



Επιφανές μέλος της "συμμαχίας των πρόθυμων" ο Γιάννης Μπουτάρης, δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, στην προσπάθειά του να γελοιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την υπόθεση "100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης". Και πλέον με θετικές ενέργειες. 


Μέχρι τώρα, ήταν αδιάφορος, αλλά τώρα, οι άνθρωποί του, πιστοί στο νεοταξικό ρατσιστικό δόγμα του CIAεθνομηδενισμού και των ΜΚΟ, οργανώνουν ένα απίστευτα γελοίο πρόγραμμα, δήθεν "εορτασμού" της απελευθέρωσης.

Δένδιας για Δουβλίνο ΙΙΙ-Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!


Ομολογία σοκ από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, αναφορικά με τη νέα συνθήκη για τη μετανάστευση Δουβλίνο ΙΙΙ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως δεν έχουμε τη δυνατότητα να πράξουμε τίποτα για μια συνθήκη η οποία πλήττει τα συμφέροντα της Ελλάδας και όμως πρέπει να την υπογράψουμε!
Έτσι ως ζοφερό περιέγραψε το σκηνικό στο μέτωπο της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης αναφορικά με την προετοιμαζόμενη συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙΙ» ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. Ό ίδιος επεσήμανε –χωρίς όμως να εξηγήσει τους λόγους- ότι η διαπραγματευτική θέση της χώρας – έτσι όπως την παρέλαβε – είναι μη αναστρέψιμη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου


                  
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

[ΦΩΤΟ] Βουλγαράκης: «Τέλος ακινησίας; Ποιος μ@@@@@ς το σκέφτηκε;»


[ΦΩΤΟ] Βουλγαράκης: «Τέλος ακινησίας; Ποιος μ@@@@@ς το σκέφτηκε;»
Ο πρώην Υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης «τα έβαλε» πριν από λίγο με τον εμπνευστή του τέλους ακινησίας για τα αυτοκίνητα, οι ιδιοκτήτες των οποίων καταθέτουν τις πινακίδες τους.
Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο twitter.

Χασισοφυτεία με χάι - τεκ συναγερμό


Συναγερμό υψηλής τεχνολογίας είχαν εγκαταστήσει σε χασισοφυτεία δίπλα από το κτήμα του Τατοϊου στην Αττική άγνωστοι καλλιεργητές. Είχαν αναπτύξει σύστημα το οποίο ενημέρωνε το κινητό τους τηλέφωνο σε περίπτωση που κάποιος παραβίαζε την περίμετρο του χώρου στον οποίο καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια χασίς.

Χασισοφυτεία με χάι - τεκ συναγερμό
Ο εντοπισμός της πρώτης φυτείας έγινε από το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, σε δασική περιοχή-ρέμα που βρίσκεται κοντά στο κτήμα του Τατοΐου.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση τους χώρους για τον εντοπισμό των καλλιεργητών, αλλά δεν εμφανίστηκαν και χθες εκρίζωσαν 121 δενδρύλλια χασίς, ύψους από 0,60 έως 3,90 μέτρα.
Κατασχέθηκαν:

Θα προτιμούσα χίλιες φορές....



Να είμαι ανάμεσα στους Μυρμηδόνες του Αχιλλέα και να σκοτωνόμουν στη πολιορκία της Τροίας...
 
Να ακούω τον Μιλτιάδη στο Μαραθώνα να λέει πως εκείνοι έχουν πατρίδα να γυρίσουν αν χάσουν τη μάχη,ενώ εμείς αν ηττηθούμε δε θα έχουμε πατρίδα να επιστρέψουμε...

Χυδαία και ρατσιστική επίθεση της Φ.Πιπιλη εναντίον των Κορινθιων επειδή δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες μέσα στην πόλη τους!



Σε αθηναϊκά ΜΜΕ αναφέρθηκε: «Αίσθηση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους στην Βουλή η έντονη διαφωνία σε πολιτικό επίπεδο μεταξύ του νεαρού Βουλευτή της ΝΔ Κορινθίας κ. Χρίστου Δήμα και της Βουλευτού Α’ Αθηνών κας Φωτεινής Πιπιλή με αφορμή το… στρατόπεδο Κορίνθου.
Η κα Πιπιλή είδε τον κ. Δήμα και ακολούθησε η εξής στιχομυθία:


ΦΠ
 “Να τον χαίρεστε τον δήμαρχο σας εκεί στην Κόρινθο”
ΧΔ “Είδα και το σχόλιο σας στο twitter, μάλλον δεν είστε καλά ενημερωμένη”
ΦΠ “Εγώ τους ξέρω πολύ καλά τους Κορίνθιους”

Το «Δουβλίνο 3» προβληματίζει τον Δένδια > ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ > ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΛΑΓΟΥΣ!!! ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ



«Το Δουβλίνο 3, του οποίου η διαπραγμάτευση προβλέπεται να κλείσει μέχρι τέλος του έτους, διαμορφώνεται επί τα χείρω σε σχέση με το Δουβλίνο 2, καθώς διατηρεί αναλλοίωτο το στοιχείο ευθύνης για τη χώρα πρώτης εισδοχής λαθρομεταναστών και το οποίο δημιούργησε ανυπέρβλητα προβλήματα στην Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Δένδιας. Μάλιστα ο ίδιος εκτίμησε ότι «δεν είναι καλά τα πράγματα για τη χώρα μας. Υπάρχει πρόβλημα. Το κείμενο της νέας συνθήκης δεν περιέχει κανένα επωφελές αντάλλαγμα, κάτι που να ικανοποιεί τις ελληνικές θέσεις. 

"Υποχρεωτική η διδασκαλία της τουρκικής σε ελληνικές σχολές"... φαντασιώνονται οι Τούρκοι


Έχουν τρελαθεί οι Τούρκοι νομίζοντας ότι έγιναν υπερδύναμη 

Tην πληροφορία ότι η τουρκική γλώσσα θα διδάσκεται στις τουριστικές σχολές στην Ελλάδα, προβάλει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Υeni Safak στην πρώτη σελίδα της.

20 επαύλεις, 43 ιδιωτικά τζετ, 4 γιοτ και ένα σαραβαλιασμένο τροχόσπιτο έχει ο Πούτιν


20 επαύλεις, 43 ιδιωτικά τζετ, 4 γιοτ και ένα σαραβαλιασμένο τροχόσπιτο έχει ο Πούτιν
Ο εντελώς τσαρικός τρόπος ζωής του Βλαντιμίρ Πούτιν βρέθηκε στο στόχαστρο της κοινής γνώμης, μετά από αναλυτική αναφορά που ετοίμασε η αντιπολίτευση.
«Ο Πούτιν εδώ και πολλά χρόνια επιμένει να θεωρεί την κρατική περιουσία προσωπική του και να συντηρεί ένα αναιδές, κυνικό και πολυτελές lifestyle εις βάρος των φορολογούμενων».
Αυτό δήλωσε......

Κύριε πολιτικέ, τι έκανες εσύ για την πατρίδα;


Κύριε πολιτικέ, τι έκανες εσύ για την πατρίδα;
Την ιστορική φράση του Τζον Κένεντι «μη ρωτάς τι έκανε η πατρίδα για σένα, αλλά τι έκανες εσύ για την πατρίδα» την έχουμε ξαναγράψει. Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ επίκαιρη και η πατρίδα την απευθύνει στους Πολύδωρες, στους Τραγάκηδες και σε όλο το πολιτικό σύστημα. Γιατί την πατρίδα τη χρησιμοποίησαν για να διορίσουν στη Δημόσιο συζύγους, γιους, κόρες, ανιψιούς, ανιψιές, κουμπάρες και πάρα πολλά εκλογικά «πελατάκια».

Αυτοί όμως τι έκαναν για την πατρίδα; Δημιούργησαν ένα φαύλο και διεφθαρμένο Δημόσιο, άφησαν τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή να θεριέψουν, ανέχτηκαν, αν δεν εξέθρεψαν τη διαφθορά, κάποιοι πλούτισαν ενθυλακώνοντας δημόσιο χρήμα, κακοδιοίκησαν, και εντέλει έσπρωξαν τη χώρα στη χρεοκοπία. Κάνοντας τον απολογισμό τους και θέτοντας στον εαυτό τους το ερώτημα του Τζον Κένεντι, πόσοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι έκαναν κάτι για την πατρίδα και δεν τη χρησιμοποίησαν για δικό τους όφελος;

Πώς θα διαχωρίσετε το τέλος ακινήτων από τον λογαριασμό της ΔΕΗ Επιλεγμένο


Πώς θα διαχωρίσετε το τέλος ακινήτων από τον λογαριασμό της ΔΕΗ
Διευκρινιστική εγκύκλιο για την αντιµετώπιση των ζητηµάτων που ανακύπτουν κατά την διαχείριση του "χαρατσιού" στα τιμολόγια της ΔΕΗ εξέδωσε το υπουργείο οικονομικών.
Οι διευκρινίσεις του ΥΠΟΙΚ αφορουν τις περιπτώσεις που ο υπόχρεος δικαιούται απαλλαγής ή μειωμένου συντελεστή, την περίπτωση που δηλώνει αδυναμία να το καταβάλλει και επιθυμεί τον διαχωρισμό του από το τιμολόγιο της ΔΕΗ, αλλά και την περίπτωση που αλλάζει πάροχο.
Αναλυτικότερα, το ΥΠΟΙΚ παρείχε διευκρινίσεις για τις παρακάτω περιπτώσεις:
Α. Ο υπόχρεος δικαιούται πλήρους απαλλαγής. 
Αν ο υπόχρεος του ακινήτου δικαιούται πλήρη απαλλαγή, υποβάλει αίτηση διαγραφής του τέλους στην αρµόδια ∆.Ο.Υ., σύµφωνα µε το υπόδειγµα 1 της ΠΟΛ.1056/2.3.2012 Α.Υ.Ο., προσκοµίζοντας και τα αναφερόµενα σε αυτή δικαιολογητικά. Σε περίπτωση που η αίτηση γίνει δεκτή, συντάσσεται απόφαση απαλλαγής, η οποία καταχωρείται αµέσως στο πρόγραµµα του Ε.Ε.Τ.Η.∆.Ε. έτους 2012 και δεν απαιτείται η καταβολή κάποιου ποσού Ε.Ε.Τ.Η.∆.Ε. από τον υπόχρεο.
Β. Ο υπόχρεος δικαιούται την καταβολή Ε.Ε.Τ.Η.∆.Ε. µε µειωµένο συντελεστή.
Αν ο υπόχρεος........

Νέα «καμπάνα» για τους συνταξιούχους με την έκτακτη εισφορά


Επιβολή ειδική εισφοράς 1% κάθε μήνα έχει κλειδώσει και θα αφορά όσους ασφαλισμένους έχουν ήδη πάρει εφάπαξ ανεξαρτήτως ταμείου.
Έτσι λοιπόν θα πέσει και νέο μαχαίρι στις συντάξεις 800.000 ασφαλισμένων. Σύμφωνα με το «Εθνος» η εισφορά θα καταλογίζεται χωρίς να ληφθεί υπόψη αν οι υπόχρεοι είχαν καταβάλει ποσά μεγαλύτερα από το βοήθημα.

Η αρχική πρόβλεψη ήταν να επιβληθεί εισφορά μόνο σε όσους........

ΠΡΟΣΕΞΤΕ...!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 200.000 ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΟΗΕ...


ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ...

Κατά χιλιάδες περνούν τα σύνορα με την Τουρκία Σύροι πολίτες που αναζητούν διέξοδο από την αιματοχυσία στη χώρα τους. Ο αριθμός τους μπορεί να φτάσει και τους 200.000 αν η σύγκρουση στη Συρία συνεχίσει να επιδεινώνεται, ανακοίνωσε σήμερα η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.