ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Οι 7 λόγοι που η Αμερική «τρέμει» να κάνει πόλεμο με τη Ρωσία

Ακόμη και αν η Ρωσία αποφασίσει να καταλάβει όλη την Ουκρανία , οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να μπουν σε πόλεμο.

Ένα ενδιαφέρον άρθρο από το FORBES, στο οποίο ο αρθρογράφος για θέματα άμυνας και εθνικής
ασφάλειας Michael Peck, αναλύει 7 λόγους για τους οποίους η Αμερική δεν θα κάνει ποτέ πόλεμο για την Ουκρανία.
Ο Peck δεν αρνείται ότι η Αμερική είναι η ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο, αλλά το γεγονός αυτό πιστεύει ότι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την κρίση στην Ουκρανία . Ακόμη και αν η Ρωσία αποφασίσει να καταλάβει όλη την Ουκρανία , οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να μπουν σε πόλεμο .

Σύμφωνα με το άρθρο, αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με το αν ο Ομπάμα

Μυτιλήνη: ”Τον σακάτεψαν Αλβανοί επειδή αναφέρθηκε στη Χρυσή Αυγή”!


Αυτό καταγγέλλουν οι συγγενείς του 27χρονου που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο – Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το βίντεο, που έδειχνε Αλβανούς να καίνε την Ελληνική σημαία…

Οι συγγενείς του νεαρού, καταγγέλλουν στο lesvosnews.gr, ότι στις 05.30 τα ξημερώματα της Τρίτης (28-08-2012), ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα, στην Χαραμίδα και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Μυτιληνης.



Αφορμή, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν φίλοι και συγγενείς του, τα σχόλια που έκανε ο 27χρονος για το πρόσφατο βίντεο που είδε το φως

Υπαρχει μελλον για αυτο το κρατος;



Γράφει ο Δ.Μπουγιώτης

Μετά τον καταιγισμό ειδήσεων σχετικά με σκάνδαλα και φοροφυγάδες έρχεται σε όλους μας η ρήση του Ίωνος Δραγούμη σχετικά με το διαχωρισμό των εννοιών κράτους και έθνους. Επιφανείς πολιτικοί, ηθοποιοί, star system, επιχειρηματίες και αγρότες είναι μερικοί από αυτούς που τόσα χρόνια με την ανοχή του κράτους φοροδιαφεύγουν και βυθίζουν ακόμα περισσότερο την οικονομία στην ύφεση. Αστρονομικοί αριθμοί με εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις σε Ελβετία, Ολλανδία κ.α, σκάνδαλα με θαλασσοδάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και όλα αυτά αποτελούν ειδήσεις των τελευταίων ημερών, ενώ η κοινωνία ακόμα αναλογίζεται το μέγεθος των σκανδάλων της Siemens, του Παπαγεωργόπουλου, των υποβρυχίων και τον Τσοχατζόπουλο.
  Το σύστημα, το οποίο με τις πολιτικές του επέτρεπε την φορολογική ασυδοσία, παίζει το τελευταίο του χαρτί. Όποια εφημερίδα και να ανοίξεις,

Γινόμαστε έθνος συνταξιούχων!


syntax
Το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, επισημαίνεται εδώ και πολλά χρόνια - σε πολιτικό επίπεδο- μόνον από τα εθνικιστικά κινήματα/κόμματα οργανώσεις. Το σημειώνουν φυσικά και οι όσες επιστημονικές μελέτες λαμβάνουν χώρα, σχετικά με τον πληθυσμό αλλά και τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας. Και τώρα εν μέσω οικονομικής κρίσης, το πρόβλημα επιδεινώνεται περαιτέρω, λόγω της αιμορραγίας της χώρας σε νέους ανθρώπους, οι οποίοι αναγκάζονται να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να φύγουν για το εξωτερικό, διότι το ελληνικό κράτος τους έχει καταδικάσει σε οικονομικό αφανισμό. Έτσι ο ελληνισμός μετατρέπεται σε έθνος συνταξιούχων. Και αν αυτό δεν ενοχλεί, αυτούς που δεν αισθάνονται τίποτε το συγγενικό με λέξεις όπως "έθνος", "ελληνισμός", "φυλή" και λοιπά, σίγουρα θα τους ενοχλεί το γεγονός ότι λόγω αυτής της κατάστασης, καταρρέουν πλήρως τα συστήματα του

Οι διαβόητοι μισθοφόροι της Blackwater στην Ουκρανία - Οπλισμένοι στους δρόμους του Ντόνετσκ


 
Στο Ντόνετσκ στη ρωσόφωνη πόλη της Ανατολικής Ουκρανίας έκαναν την εμφάνισή τους μισθοφόροι της εταιρείας Blackwater (νυν Academi), κάτι που αφήνεται μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύουν τα διεθνή ΜΜΕ.
Πρόκειται για την επιβεβαίωση της είδησης που πρώτο το defencenet.gr είχε μεταδώσει για την χρήση τους από την κυβέρνηση του Κιέβου. Βαριά οπλισμένοι άνδρες εμφανίζονται στους δρόμους της πόλης χωρίς διακριτικά τη στιγμή που διαδηλώσεις τουλάχιστον 10.000 ρωσόφωνων βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Εισβολή τουρκικού πολεμικού στόλου στην Κύπρο τις επόμενες ώρες – Οι πολιτικάντηδες μας κατάπιαν την γλώσσα τους



Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τον τουρκικό τύπο, το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας αποφάσισε για να διασφαλίσει τις έρευνες του ερευνητικού τους σκάφους Barbaros που διεξάγει εδώ και τρεις περίπου μήνες έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο με την πλήρη αδράνεια της ελληνικής κυβέρνησης Σαμαρά αλλά και την πλήρη ανοχή εκ μέρους της κυβέρνησης Ανα(ν)στασιάδη, να στείλει στην περιοχή σε πρώτη φάση την φρεγάτα με την ονομασία Gökçeada, δηλαδή Ίμβρος, η οποία, όπως τονίζεται, θα συνοδεύεται και από δυο «ειδικά» υποβρύχια. Να θυμίσουμε ότι την Πέμπτη πήραμε την πρώτη γεύση αφού το τουρκικό ερευνητικό εισήλθε εντός του οικοπέδου 3 υπό την συνοδεία τουρκικού πολεμικού πλοίου.