ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Άκυρη η συζήτηση της πρότασης μομφής: Δεν υπάρχει Ολομέλεια!


Θέμα ακυρότητας της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει αυτόματα βάσει των όσων αναφέρει ο Κανονισμός της Βουλής από το γεγονός ότι η κυβέρνηση απαγορεύει στους τρεις βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου (Ν.Μιχαλολιάκο, Χ.Παππά και Γ.Λαγό) να παραστούν στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας.
Τυπικά και ουσιαστικά δεν υπάρχει Ολομέλεια!
Υπάρχουν 297 βουλευτές, αντί των 300, αφού απαγορεύεται στους τρεις βουλευτές να παραστούν στις συνεδριάσεις του Σώματος του "κολοβού" Κοινοβουλίου.

Ν. Μιούλερ: «Γκρέμισαν τον Καραμανλή για να φέρουν τον Παπανδρέου και το ΔΝΤ ώστε να βάλουν στο χέρι τα κοιτάσματα της Ελλάδας – στο κόλπο και ο Σόιμπλε»!

miouler

“Όλοι γνώριζαν για τα κοιτάσματα! Κορυφαία υπουργός μου το αποκάλυψε προσωπικά! Ο Σόιμπλε επέτρεψε να πέσει η Ελλάδα στα χέρια του ΔΝΤ, ενώ γνώριζε”!
Συνέντευξη – βόμβα στο Focus.

Άφησε σημείωμα και εξαφανίστηκε – Αγνοείται ο 24χρονος Θανάσης

Άφησε σημείωμα και εξαφανίστηκε - Αγνοείται ο 24χρονος Θανάσης
Εξαφανισμένος παραμένει από τα ξημερώματα της Τετάρτης ο 24χρονος Θανάσης Παπαθανασίου. Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, άφησε αποχαιρετιστήριο γράμμα και έφυγε από το σπίτι του στον Βύρωνα στις 2.00 π.μ. Έκτοτε αγνοείται. Ο 24χρονος έχει ύψος 1.83 και όταν εξαφανίστηκε φορούσε γυαλιά μυωπίας, ένα σκούρο μπλε φούτερ, μια γκρι φόρμα και αθλητικά […]

Η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ…

Του Θύμιου Παπανικολάου
Οι προτάσεις μομφής είναι ένα χαρτοπαίγνιο εκλογικής αλλοτρίωσης και κρετινισμού. Δηλαδή ανυψώνει τον εκλογικό τζόγο (ΑΠΑΤΗ) σε θεότητα, σε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ των εξελίξεων: Γίνεται η ΑΠΑΤΗ ο μονόδρομος…
Εξ ορισμού, λοιπόν, τέτοια «κόλπα» και «μπλόφες» αποβαίνουν πάντα υπέρ του κυβερνητικού οικοδομήματος και των καθεστωτικών
κομμάτων, τα διασώζουν από την κατάρρευση, τα στηρίζουν και τα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ…

Ξαφνικά η κυβέρνηση ανακαλύπτει ότι έχει τρύπα 1,2 δις αντί 500 εκατ!


Aπό τον Γιάννη Αγγέλη
Από τα πρώτα 24ωρα της εκ νέου παρουσίας της τρόικα στην Αθήνα, έχει διαφανεί και πάλι ότι τα περιθώρια πολιτικής διαπραγμάτευσης με την Κυβέρνηση είναι... ανύπαρκτα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο "κλειδί" των συζητήσεων με την τρόικα, ήτοι το δημοσιονομικό κενό του 2014 -που αποτελεί και το "ψευδώνυμο" του νέου πακέτου επιπλέον μέτρων- ο πήχης από ελληνικής πλευράς έχει ήδη ανεβεί από τα 500 εκατ. ευρώ που ήταν αρχικά στο 1,2 δισ. ευρώ περίπου.

Πετάμε … τουρκικά;


Γράφει η Θάλεια Χούντα - Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε την επιβεβαίωση των πληροφοριών, που κάνουν λόγο για εξαγορά της Olympic Air από τις τουρκικές αερογραμμές! Η προσφορά που κατέθεσαν οι γείτονες, αναφέρεται, ότι είναι κατά 20 εκ. ευρώ ανώτερη αυτής της Aegean και ουσιαστικά αποτελεί ... μονόδρομο η κατάληξη.

Πρόκληση; Κρέμασαν Γερμανικές σημαίες σε χωριό της Κρήτης - Αντέδρασαν οι δημότες

http://flashnews.gr/Image.ashx?fid=130066&w=600&q=80
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε ολόκληρο το Δ. Βιάννου, λόγω της κίνησης κατοίκων ενός οικισμού του Δήμου, να τοποθετήσουν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους Γερμανικές σημαίες.

Πρόκειται για Γερμανούς, οι οποίοι έχουν αγοράσει σπίτια στην συγκεκριμένη περιοχή και ουσιαστικά έχουν..."καταλάβει" τον οικισμό της Φασκομηλιάς, μετατρέποντας τον σε Γερμανικό έδαφος.

Η εικόνα με τα μπαλκόνια σημαιοστολισμένα καθώς και την είσοδο του οικισμού, δεν πέρασε απαρατήρητη και οι κάτοικοι του Δήμου ξεσηκώθηκαν.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...



Εκκωφαντική σιωπή από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, αναφορικά με τις προσαγωγές έξι ατόμων στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκ των οποίων ο ένας, είναι γιος γνωστού συνδικαλιστή του Σύριζα.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ "ΠΥΡΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!! ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...!!!

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν την 15-02-2013 από τον Ειδικό Ανακριτή, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται – αναζητούνται για:
ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012 σε βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών τους κρίνεται ως απαραίτητο αναγκαίο μέτρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πρόκειται για τους:

Όταν οι άσχετοι δεν πέρνουν τα όπλα στα σοβαρά


Δίωξη για πλημμέλημα στον Γιάννο Παπαντωνίου

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΝΗ! Εισαγγελέας στο τμήμα αλλοδαπών του δήμου, έρευνα για “πλυντήριο” παράνομων βεβαιώσεων.




ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
Νέος “πονοκέφαλος” για τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, μετά το θέμα των “ύποπτων” δηλώσεων γεννήσεων στο Ληξιαρχείο του Δήμου Αθηναίων.
Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης απέστειλε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Γιάννης Μιχελάκης, ανώνυμη επιστολή-καταγγελία, η οποία περιήλθε στο Γραφείο του, με αποστολέα «Εργαζόμενοι στο Τμήμα Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων».

Τι σημαίνει η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση...


Αιφνιδιαστική ήταν η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει στη Βουλή πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης....

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ "ΠΥΡΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!! ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...!!!

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν την 15-02-2013 από τον Ειδικό Ανακριτή, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται – αναζητούνται για: 
ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012 σε βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών τους κρίνεται ως απαραίτητο αναγκαίο μέτρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. 

Πρόκειται για τους: 

Α) ΧΑΡΙΣΗ – ΠΟΥΛΟ Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα




«Η χώρα κυβερνάται με εισαγγελείς και ματ»


γράφει η Σ.Λυγερού
Γαμάτη η ατάκα!!!
Δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα βρίσκεται κάτω από ζυγό, υπό την κατοχή ξένων δυνάμεων, η Δημοκρατία να εκπέσει σε χούντα, προδότες να πουλάνε τον Ελληνικό λαό.

' Lock & Kill'' Τούρκικων μαχητικών απο Ελληνικά Πολεμικά ...σύμφωνα με το Τουρκικό ΓΕΕΘΑ


Ενώ αμφισβητούν ανοιχτά  πια  την Κυριαρχία της Ελλάδος στά νησιά !!
Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων με ανακοίνωση του ισχυρίζεται πως ελληνικά μαχητικά «παρενόχλησαν» και «κλείδωσαν» τουρκικά μαχητικά τα οποία πετούσαν «στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου».

“Ο δολοφόνος του Ν.Ηρακλείου μπορεί να συλληφθεί από τον δορυφόρο” – Δείτε τι λέει ένας “ειδικός”

ekam

Αγαπητέ κ. Χίο, θα αφήσω τα ευχολόγια και θα μπω κατευθείαν στο θέμα.
Ο στυγερός δολοφόνος των Ελλήνων στα γραφεία της Χ.Α μπορεί όχι να βρεθεί άμεσα και να συλληφθεί αλλά και οποιοσδήποτε διαπράττει ένα έγκλημα. Ο τρόπος είναι απλός αλλά κοστίζει όχι τόσο σε χρήμα άλλα σε πολιτικά δούναι και λαβείν.

Με τα όπλα στα χέρια ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. κατέλαβαν την ΕΡΤ


Περίπου από τις 04.20 τα ξημερώματα αστυνομικές δυνάμεις με τα όπλα στα χέρια εξαπέλυσαν μεγάλη επιχείρηση ανακατάληψης το ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή από τους εργαζόμενους που βρίσκονται εκεί από τον περασμένο Ιούνιο, όταν και ανακοινώθηκε το κλείσιμο της δημόσιας επιχείρησης.
Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας με όπλα, μπήκαν και συνέλαβαν όποιον αντιστεκόταν.
Την ώρα που μίλαγε ο εκφωνητής της ΕΡΑ, οι αστυνομικοί του είπαν να σταματήσει και να αποχωρήσει άμεσα.και η εκπομπή διεκόπη ενώ ήταν στον «αέρα».