ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Φτιάξτε παγίδα για κουνούπια, απλά και φθηνά...


Το καλοκαίρι έφθασε, μαζί με τα κουνούπια. Και δυστυχώς, κάποια κουνούπια δεν κάνουν μόνο αθώα τσιμπήματα, αλλά μεταφέρουν σοβαρές ασθένειες, που μπορεί να είναι και μοιραίες. Σας παρουσιάζουμε μία εύκολη και οικονομική λύση....

Υλικά:

2000ml (2 λίτρα) πλαστικό μπουκάλι αναψυκτικού

50 γραμμάρια καφέ Ζάχαρη

1 γραμμάριο μαγιά

Να την χαίρεστε την πολυπολιτισμικότητα... 1998-2012 οι βεβαιωμένοι αλλοδαποί εγκληματίες ανέρχονται στις 130.000.

Αλλοδαπός σύληψη
Στη Βουλή διαβίβασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας τα στοιχεία, που τηρούνται στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ για την εγκληματικότητα αλλοδαπών.
Τα στοιχεία έφτασαν στη Βουλή μετά από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου. Τα στοιχεία αφορούν την περίοδο από το 1998 έως και το 2012 και δείχνουν τον αριθμό αλλοδαπών δραστών ανά την επικράτεια σε βάρος Ελλήνων και αλλοδαπών θυμάτων.

Λαθρομετανάστες στην Σαμοθράκη; Γιατί άραγε;

samothraki

Για όσους γνωρίζουν ή έχουν ενημερωθεί κατ’ ελάχιστον σχετικά με τους «δρόμους» που επιλέγουν οι λαθρομετανάστες για εισέλθουν στην Ελλάδα, η περίπτωση της Σαμοθράκης ως επιλογής εισόδου στην Ελλάδα (ή και στην Ευρώπη) μοιάζει από απίστευτη έως εξωφρενική, εκτός και αν…
του Κωνσταντίνου
Η είδηση που την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε (κυριολεκτικά) στα «ψιλά» των ελληνικών ΜΜΕ και του διαδικτύου, είναι η είσοδος και η σύλληψη μικρών ομάδων λαθρομεταναστών, στο νησί της Σαμοθράκης.

Σπάνια φυτά που απειλούνται με εξαφάνιση

                                      
Μέχρι τώρα σε όλο τον κόσμο γιορτάζουμε τον ερχομό της άνοιξης, της ανθοφορίας και του καρπίσματος της γης. Κάθε λαός ανάλογα με την πολιτιστική του παράδοση καλωσορίζει αυτή την χαρά που μας προσφέρει η φύση.
Πόσο όμως πραγματικά αγαπάμε τα άνθη και τα φυτά, αυτή τη μορφή ζωής, που πέραν της αισθητικής, μας προσφέρει πραγματική ζωή;
Πόσο γνωρίζουμε την σπανιότητα ορισμένων από αυτά και πόσο είμαστε διατεθειμένοι να τα προστατεύσουμε από την άγνοια, την αδιαφορία ή την ασυδοσία μας;

Η μεγάλη λεηλασία των ελληνικών αρχαιοτήτων


Πώς οι Γερμανοί καταλήστεψαν τους θησαυρούς μαςΑναρίθμητες είναι οι λεηλασίες των ελληνικών αρχαιοτήτων την περίοδο της κατοχής από του Γερμανούς. Μάλιστα για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της καταστροφής που υπέστησαν οι θησαυροί μας αρκεί να λάβει υπόψη του τη δήλωση του δημοσιογράφου Γιώργου Λεκάκης στην εφημερίδα Real News, ότι μόνο τα κινητά κλεμμένα αντικείμενα είναι βάσει των καταλόγων πάνω από 8.500.

Όσο για την αξία τους, αν πωλούνταν σήμερα σε οίκους δημοπρασιών αυτή θα έφτανε το 1 τρισ. ευρώ!

O αστροναύτης Edgar Mitchell ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Τα UFO και Οι Εξωγήινοι υπάρχουν! και μας παρακολουθούν.!!!VIDEO


Ένας ακόμα αστροναύτης της NASA λέει οτι τα UFO και Οι Εξωγήινοι υπάρχουν!
Σε παλαιότερο άρθρο μας σας είχαμε αναφέρει για το τι πίστευε ο Neil Armstrong και Τι είδε στο φεγγάρι.

Τώρα ηρθε η σειρά του Edgar Mitchell .
Ο Edgar Mitchell που είναι 83 ετών είναι ένας διάσημος αστροναύτης της NASA που έχει περπατήσει στο φεγγάρι. Ο ίδιος λέει ότι έχει αποδείξεις ότι οι αποχρώσεις του γκρι είναι πραγματική και ότι αυτή τη στιγμή οι εξωγήινη μας παρακολουθούν.

Γνωρίζετε ότι κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο περπάτημα στο φεγγάρι με τα πόδια 9 ώρες και 7 λεπτά, αλλά τότε η NASA είχε στολές μόνο 7 ώρες 30 λεπτά αέρα, έτσι ... που ήταν ο ίδιος για την 1 ώρα και 37 λεπτά;


Ο Mitchell , δήλωσε κατά τη διάρκεια παλαιότερης ραδιοφωνικής συνέντευξης (23 Ιουλίου 2008) πως πηγές από την υπηρεσία διαστήματος που είχαν έρθει σε επαφές με εξωγήινους περιέγραψαν τα όντα ως μικρά ανθρωπάκια που έχουν περίεργη όψη. Είπε πως οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι μοιάζουν με την παραδοσιακή εικόνα ενός....

H Κυριακή Των Βαίων «Ωσαννά, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου»


Αρχίζει σήμερα η Μεγάλη Εβδομάδα: καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Από την Κυριακή των Βαΐων αρχίζει ουσιαστικά η Μεγάλη Εβδομάδα ή Εβδομάδα των Παθών. Κατά την σημερινή ημέρα εορτάζεται η ανάμνηση της θριαμβευτικής εισόδου του Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα όπου, κατά τους Άγιους Ευαγγελιστές, οι Ιουδαίοι Τον υποδέχθηκαν κρατώντας βάια ή βάγια (κλάδους φοινίκων) και απλώνοντας στο έδαφος τα φορέματά τους ζητωκραύγαζαν «Ωσαννά, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου».

Ήθη και Έθιμα
Σε ανάμνηση της θριαμβευτικής εισόδου του Χριστού στα Ιεροσόλυμα, όλοι οι Ναοί στολίζονται με κλαδιά από βάγια, από φοίνικες δηλαδή ή από άλλα νικητήρια φυτά, όπως δάφνη, ιτιά, μυρτιά και ελιά.

Μέλος του οργανωτικού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές την πρώην βουλευτή Ευγενία Αρβανίτη - Πρεβεζάνου



Από το επεισόδιο ξυλοδαρμού της πρώην βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο υπόλοιπο Αττικής Ευγενία Αρβανίτη - Πρεβεζάνου από μέλος του οργανωτικού σημαδεύτηκε το Ιδρυτικό Συνέδριο του κόμματος.

Το περιστατικό απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό το aegaio.blogspot.gr που επισημαίνει ότι ο κ. Τόμπρας χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές την πρώην βουλευτή.

ΕΓΙΝΕ… ΘΑΛΑΣΣΑ!! Εξαφάνισαν τη Σάμο από το Google map !!!

Θάλασσα έγινε η Σάμος στην εφαρμογή της Goοgle map. Όπως μπορείτε να δείτε η Σάμος εξαφανίστηκε για να μεταμορφωθεί σε θάλασσα άγνωστο για ποιους λόγους.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 2008 ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ... ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΟΥΚΙΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΠΟΥΛΟΥ...


Το μοντέλο που συνελήφθη χθες...είναι η Σταρ Ελλάς 2008 και σύντροφος του Νίκου Οικονομόπουλου...Διονυσία Κουκίου. Πώς η εστεμμένη Σταρ Ελλάς 2008,Διονυσία Κουκίου κατάφερε να αναμειχθεί στην υπόθεση δολοφονίας που έγινε στην Πάτρα;Η Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσία Κουκίου, μέχρι την Τρίτη θα κρατείται στη ΓΑΔΑ για «υπόθαλψη εγκληματία» μαζί με την αδελφή της,τον γαμπρό της και τον πρωταθλητή πηγμαχίας Τάσο Μπερδέση.

2 ΧΡΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ


Μεγάλη η χαρά για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στη Λιουμπλιάνα, καθώς οι Λευτέρης Κοσμίδης (ασκήσεις εδάφους) και Λευτέρης Πετρούνιας (κρίκοι) κατάκτησαν την πρώτη θέση στα αγωνίσματά τους.

Ο Αλ. Μεντβέντεφ «καρφώνει» τους Γερμανούς

                                              
Καυστικός για την τακτική που ακολουθούν οι Γερμανοί στο θέμα της τροφοδοσίας τους με φυσικό αέριο, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Gazprom, Αλεξάντρ Μεντβέντεφ. 

Αφενός οι γερμανικές αρχές επέτρεψαν στην Gazprom να κάνει χρήση του συνόλου της μεταφορικής ικανότητας του αγωγού Opal, στον οποίο οι υπηρεσίες της Κομισιόν έχει δώσει το δικαίωμα του 50% στους Ρώσους κι αφετέρου ζήτησαν από τον ρωσικό κολοσσό να μειώσει τις ποσότητες που έστελνε στη γερμανική αγορά.

Ωστόσο, την ίδια περίοδο επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα το γερμανικό σύστημα να αντιμετωπίσει προβλήματα, ενώ το στέλεχος της Gazprom διερωτήθηκε εύλογα:

Πομάκος ηγέτης καταγγέλλει την ΤΟΥΡΚΙΚΗ προπαγάνδα στην Θράκη (Bίντεο)!!!


Ο Πομάκος ηγέτης καταγγέλλει την ΤΟΥΡΚΙΚΗ προπαγάνδα μέσω των θρησκευτικών σχολείων που διδάσκουν δήθεν το ΚΟΡΑΝΙ, ενώ κάνουν αισχρή προπαγάνδα ΥΠΕΡ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ και ετοιμάζουν τους αυριανούς ΤΑΛΙΜΠΑΝ!

Αποσπάσματα από την ομιλία του εκδότη της Ζαγάλισα και προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων, κ. Ιμάμ Αχμέτ, στην εκδήλωση «Εθνική Αγωνία και Συναγερμός για τη Θράκη μας» (30.3.13), που διοργάνωσε η Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι άστεγοι θα πληρώνουν φόρο 116,25€ τον χρόνο, με το νέο φορολογικό!


Μοιάζει με κακόγουστο χιούμορ, κι όμως είναι μια θλιβερή πραγματικότητα.

Ακόμη κι οι άστεγοι με μηδενικά εισοδήματα θα πληρώσουν φόρο, εφόσον υποβάλλουν την φορολογική τους δήλωση.
Ας υποθέσουμε ότι ένας άστεγος θέλει να υποβάλλει φορολογική δήλωση γιά το 2012, δηλώνοντας ως εισόδημα 0 ευρώ...

Λιβύη: Ένοπλοι περικύκλωσαν το Υπ. Εξωτερικών

Λιβύη: Ένοπλοι περικύκλωσαν το Υπ. Εξωτερικών

Ένοπλοι περικύκλωσαν σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Λιβύης ζητώντας οι αξιωματούχοι που είχαν συνεργαστεί με το καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι να αποκλειστούν από υψηλόβαθμες θέσεις στη νέα κυβέρνηση.

Εκπρόσωπος του υπουργείου εξέφρασε...

Homeschooling : Εμπρός για νέα κρυφά σχολειά!



«Η εκπαίδευση είναι πιθανώς η πιο απολυταρχική και επικίνδυνη επινόηση της ανθρωπότητας. Είναι βασικό θεμέλιο του σύγχρονου τυραννικού κράτους, στο οποίο οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι τίποτα περισσότερο από παραγωγοί, καταναλωτές, θεατές και «οπαδοί» καθοδηγούμενοι όλο και περισσότερο σε όλους τους τομείς της ζωής τους από την απληστία, τον φθόνο και τη βία. Δεν επιθυμώ να βελτιώσω την εκπαίδευση αλλά να την ξεφορτωθώ μια για πάντα, να δώσω ένα τέλος στην άσχημη κι απάνθρωπη διαδικασία της πολτοποίησης ψυχών και να βοηθήσω τους ανθρώπους να φτιάξουν μόνοι τους την προσωπικότητά τους» - John Holt, (1923-1985) πρωτοπόρος του homeschooling κινήματος.

Το Homeschooling (εκπαίδευση κατ’ οίκον) είναι μία παιδαγωγική εναλλακτική λύση όπου την

Φάτε ό,τι προσφέρει η μητέρα γη και αφήστε τις δίαιτες!

                                          
Δέκα (10) τροφές της εποχής που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις..
Δέκα (10) τρόφιμα “φθινόπωρο/χειμώνας”, που θέλεις να έχεις πάντα στη λίστα σου πριν πας για ψώνια!

ΜΗΛΑ

Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και φλαβονοειδή, μας προστατεύουν από καρδιαγγειακές ασθένειες και γαστρεντερικές διαταραχές, δεσμεύουν τη χοληστερόλη και την αποβάλλουν με τα κόπρανα, ανακουφίζουν τα συμπτώματα της δυσκοιλιότητας και τέλος συμβάλλουν στη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Είναι το πιο πλούσιο φρούτο σε πηκτίνη που σου προκαλεί κορεσμό γρήγορα, αποβάλει το λίπος και έτσι βοηθά στο αδυνάτισμα.

ΑΧΛΑΔΙΑ

Περιέχουν βιταμίνη C, βιταμίνη Κ, και φυτικές ίνες. Του τρεις σωματοφύλακες της υγείας και της ομορφιάς:

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ "Ζαχαρώνει" το Μον Ρεπό της Κέρκυρας!


Αντιδράσεις προκαλεί στην Κέρκυρα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Telegraph» σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση βγάζει στο σφυρί το ιστορικό ανάκτορο Μον Ρεπό, αφού στην αγορά του real estate είναι γνωστό ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα άφηνε ασυγκίνητο το βρετανικό παλάτι.
«Από παρθένες παραλίες, παλάτια, ολόκληρα νησιά ακόμη και την Πρεσβεία της στο Λονδίνο, μια χώρα σε κρίση, η Ελλάδα πουλά τα περιουσιακά της στοιχεία» γράφει η δημοσιογράφος Χάριετ Αλεξάντερ στην αγγλική εφημερίδα, η οποία λειτουργεί ανελλιπώς από το 1855 και πουλά καθημερινά 650.000 φύλλα, είναι εγνωσμένου κύρους και οι ειδήσεις της αποτελούν πηγή για χιλιάδες άλλα ΜΜΕ παγκοσμίως.

Νέα στοιχεία για τη «φυσαλίδα» που προστατεύει τη Γη H «αξονική» της μαγνητόσφαιρας


Νέα Υόρκη 
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή εικόνα της μαγνητόσφαιρας, της γιγάντιας μαγνητικής «φυσαλίδας» μέσα στην οποία βρίσκεται η Γη και μέσω της οποίας προστατεύεται από τα σωματίδια του Ηλιου. Στην εικόνα απεικονίζεται η αλληλεπίδραση της φυσαλίδας με τα σωματίδια του Ηλιου που προσπαθούν να διεισδύσουν σε αυτή και να φτάσουν τον πλανήτη μας.

Ο Εύζωνας Κουκίδης που σε πείσμα κάποιων υπήρξε και έπεσε απο την Ακρόπολη με την Γαλανόλευκη ...Μαρτυρίες

Ηταν σαν σήμερα 27 Απριλίου του 41 , όταν η Βέρμαχτ έμπαινε στην Αθήνα. Ηταν Κυριακή του Θωμά, η μέρα που ενέπνευσε και τη «Συννεφιασμένη Κυριακή», το μέγα τραγούδι του Τσιτσάνη.


Κυρίως όμως, ήταν η μέρα που ο εύζωνας φρουρός της Ακρόπολης, ο Κωνσταντίνος Κουκίδης, δεν άντεξε την ντροπή της παράδοσης του Ιερού Βράχου στο Γερμανό αξιωματικό και, αντί να υποστείλει την ελληνική σημαία για να την παραδώσει όπως τον είχε διατάξει ο διοικητής της γερμανικής φρουράς, την υποστέλλει τραγουδώντας μόνος μπροστά τους Γερμανούς τον εθνικό ύμνο, τυλίγει με αυτή το σώμα του και αυτοκτονεί πέφτοντας στο κενό. 

Αλλοδαποί ο πυρήνας της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης





Οι αλλοδαποί αποτελούν τον πυρήνα της ένοπλης αντιπολίτευσης στη Συρία, σύμφωνα με τον υπουργό Πληροφοριών της Συρίας, Ουμράν αλ Ζούμπι.
Κατά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ιλιάς Ουμακάνοφ, ο Σύρος υπουργός είπε ότι στον ένοπλο αγώνα της αντιπολίτευσης στη Συρία περιλαμβάνονται κυρίως μισθοφόροι που ήρθαν στη χώρα όχι μόνο...

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 187η Επέτειος της Εξόδου του Μεσολογγίου


Με ξεχωριστή λαμπρότητα η Ιερά Πόλις του Μεσολογγίου τιμά την Επέτειο της Εξόδου της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων.
Στην φετινή 187η Επέτειο συμμετέχουν – προσκεκλημένοι του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Κοσμά – οι Μητροπολίτες Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας.

Μιλάει και ο… Γιάννος! (Στο περιοδικο του απατεώνα Σόρος, που αλλού;)


Το θράσος του Γιάννου Παπαντωνίου δεν έχει όρια! Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται στο επίκεντρο δικαστικών ερευνών για λόγους ανάλογους με του Ακη Τσοχατζόπουλου και ήδη βρίσκεται εκτός φυλακής με εγγύηση 50.000 ευρώ, διότι απέκρυψε μαζί με τη σύζυγό του μεγάλα ποσά της «λίστας Λαγκάρντ», προτείνει ξεδιάντροπα κι άλλη… μείωση μισθών για τους απλούς πολίτες!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Ίδρυσε το πρώτο πανεπιστήμιο στις Φιλιππίνες

Τζορτζ Άνταμσον (Γιώργος Αδαμόπουλος): Χημικός, δημοσιογράφος, επιχειρηματίας, διπλωμάτης και εκπαιδευτικός, ο Έλληνας της Διασποράς που ίδρυσε το πρώτο πανεπιστήμιο των Φιλιππίνων.
Ο Γιώργος Αδαμόπουλος, όπως ήταν το ελληνικό του όνομα, γεννήθηκε στο Πολύδροσο, ένα ορεινό χωριό του Παρνασσού, στις 28 Απριλίου του 1899. Ο πατέρας του, Λουκάς Αδαμόπουλος, ήταν ευκατάστατος αγρότης και ασχολείτο με την καλλιέργεια βαμβακιού και σιταριού. Αφού τελείωσε το Γυμνάσιο στην Άμφισσα, η δίψα για γνώση οδήγησε τον νεαρό Αδαμόπουλο στην Αθήνα. Σπουδάζει για δύο χρόνια στη σχολή τηλεπικοινωνιών των Τ.Τ.Τ. και το 1918 είναι από τους πρώτους φοιτητές της νεοσύστατης Σχολής Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1920 διακόπτει τις σπουδές του για τρία χρόνια, για να υπηρετήσει στα πολεμικά μέτωπα της Μικράς Ασίας, της Θράκης και της Μακεδονίας. Θα αποφοιτήσει τελικά το 1924.