ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Επίδομα ανεργίας δίνουν σε μετανάστες και όχι στους Έλληνες, καταγγέλλει αναγνώστης



Επίδομα ανεργίας σε μετανάστες και χωρίς λοιπά στοιχεία δίνει το κράτος...
Σε Έλληνα που του λείπουν 9 ένσημα δεν του δίνουν! Και με όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν τα κατέβαλλε ο εργοδότης του! Δείτε τη φωτογραφία... Μόνο το όνομα και κανένα άλλο στοιχείο στο φάκελο του! Είπαμε να είμαστε καλοί αλλά όχι και έτσι.. Αυτά να τα βλέπουν όσοι θέλουν να ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...

Πηγή


ΕΙΚΟΣΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ


Είκοσι σημαντικές αλλαγές στη φορολογία φυσικών και νομικών προσώπων καθώς και στη φορολογία ακινήτων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης θα περιλαμβάνει η φορολογική μεταρρύθμιση που θα απασχολήσει την επόμενη...
κυβέρνηση και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τα μέσα του ερχόμενου καλοκαιριού. Σύμφωνα με το σχέδιο, για πρώτη φορά θα κληθούν όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες, δηλαδή περίπου 8,5 εκατομμύρια, να δηλώσουν

Η οργάνωση "Μηδενική Ανοχή" ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη στο γραφείο του Σημίτη

Με ανακοίνωση σε ιστοσελίδα, η εγκληματική οργάνωση "Μηδενική Ανοχή" αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.


Διαβάστε ένα απόσπασμα από την προκύρηξή τους...


"Έτσι αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε έναν ισχυρό εμπρηστικό μηχανισμό....

Στη δημοσιότητα τα ονόματα των συγκατηγορουμένων του Άκη


Διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων ταυτότητας των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων για τους οποίους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, πλην του Άκη Τσοχατζόπουλου, εξέδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Πρόκειται για τους: 

Η καταπληκτική δύναμη των λέξεων…

Η ιστορία που θα παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο είναι απλή, συνηθισμένη και καθημερινή: Ένας τυφλός ηλικιωμένος έχει καθίσει στο δρόμο με ένα άδειο μεταλλικό δοχείο μπροστά του και ένα κομμάτι χαρτί δίπλα του που γράφει «Είμαι τυφλός, βοηθήστε με». Ο κόσμος πηγαινοέρχεται μπροστά του, ένας δυο σταματάνε και ρίχνουν κάτι, αλλά οι περισσότεροι προσπερνούν αδιαφορώντας. Μέχρι που εμφανίζεται μια νεαρή γυναίκα, κάτι γράφει στο χαρτί του τυφλού και φεύγει. Και ω του θαύματος, τα κέρματα αρχίζουν να πέφτουν… βροχή και ο γεράκος, όπως είναι φυσικό, έχει παραξενευτεί. Όταν, όμως, επιστρέφει η κοπέλα, όλες οι απορίες λύνονται… Γιατί πραγματικά η δύναμη των λέξεων είναι τόσο μεγάλη που δεν το βάζει ο νους σας…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Eμπάργκο Ιράν στη ... Γερμανία!

Το Ιράν διέκοψε τις εξαγωγές πετρελαίου προς τη Γερμανία και επέβαλε κυρώσεις σε 100 εταιρείες της ΕΕ, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις πετρελαϊκές και οικονομικές κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ενωση εις βάρος του, όπως μετέδωσαν σήμερα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Χριστόφιας ετοιμάζει το τελειωτικό χτύπημα στον Ελληνισμό και την ανεξαρτησία της Κύπρου!!! ΒΙΝΤΕΟ


''Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πανέτοιμη να δεχθεί αποστρατικοποίηση της Κύπρου''!! Αυτή ήταν η δήλωση που έκανε ο Χριστόφιας στη διάρκεια επίσκεψής του σε στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς, απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσον το κράτος, μετά τη λύση του Κυπριακού, πρέπει να διατηρήσει στρατό για να... μπορεί να ανταποκρίνεται στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της...
Τόνισε επίσης ότι ''σε περίπτωση διατήρησης στρατού στην Κύπρο μετά τη λύση του Κυπριακού, αυτός πρέπει να είναι μικτός''!!...

Ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή ωστε να εμπεδώσουμε οτι ο ανθελληνισμός και η προδοσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν έχει όρια...

ΒΙΝΤΕΟ – ΠΟΥΤΙΝ: Πάμε ολοταχώς για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!


Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση=Τυρρανία..

Το βίντεο…. περιλαμβάνει αποσπάσματα από την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011.
Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και «αυτούς» που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ρεκόρ κωλοτούμπας από την Άρια Αγάτσα


Έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ κωλοτούμπας και καιροσκοπισμού η βουλευτής Άρια Αγάτσα η οποία αφού πρώτα ανεξαρτητοποιήθηκε στα μουλωχτά από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, προσχώρησε σήμερα στη Νέα Δημοκρατία με την οποία και θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές!

Λίγες μέρες, δήλωνε σε κάθε ευκαιρία την υποστήριξη της στη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αλλά φαίνεται ότι τα κουκιά των απέναντι ήταν περισσότερα! Αλίμονο στους πολίτες που θα επιχειρήσουν να τη στείλουν ξανά στη Βουλή!




πηγη

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΧΕΛΑΙΟΥ


Της Ισμήνης Λέντζου
Βρισκόμαστε στο μέσο της Μεγάλης Εβδομάδας. Το γεγονός που έρχεται η Εκκλησία να μας θυμίσει, λαμβάνει χώρα δύο ημέρες πριν οδηγηθεί ο Ιησούς Χριστός στο Σταυρό.

Ο Ευαγγελιστής Ματθαίος είναι αυτός που εξιστορεί τι έγινε εκείνη την ημέρα:
Ο Ιησούς βρισκόταν στο σπίτι του Σίμωνα του λεπρού. Εκεί εμφανίστηκε μια γυναίκα κρατώντας ένα μπουκαλάκι με ακριβό μύρο. Ζήτησε συγχώρεση από τον Υιό του Θεού, επειδή ήταν πόρνη, και έριξε αυτό το μύρο στα μαλλιά Του. Οι μαθητές του Ιησού, θεώρησαν την πράξη αυτή μεγάλη σπατάλη, αφού θα μπορούσαν να πουλήσουν το μύρο και με τα χρήματα που θα έπαιρναν να βοηθούσαν τους φτωχούς. Ο Ιησούς παίρνοντας το μέρος της γυναίκας, επίπληξε τους μαθητές του...

Δείτε το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ με το αγοράκι και την Ελληνική σημαία!


Μια ταινία μικρού μήκους, που δημιουργήθηκε για το 48HOURS PROJECT του Greek America Foundation κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και συγκινεί.
Η ταινία ονομάζεται White and Blue.
Ένα αγοράκι στη θάλασσα και η Ελληνική σημαίαφτιαγμένη από τα χέρια του δίνουν ένα όμορφο αποτέλεσμα.

πηγη

Ο Χρήστος Παπουτσής αντιμέτωπος με την εσχάτη προδοσία και η ομερτά…



Μήπως ο Χρήστος Παπουτσής πρέπει να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη με την κατηγορία της παράβασης του καθήκοντος εχεμύθειας ή ακόμη και για εσχάτη προδοσία (Κατασκοπεία - Παραβίαση Μυστικών της Πολιτείας); Η ερώτηση δεν είναι ρητορική, αφού ο κ. Παπουτσής παρέβη το νόμο, σε δύο περιπτώσεις.


Η σύλληψη που ταράζει τον ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο Γιώργος Σαχπατζίδης συνελήφθη από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την υπόθεση off shore εταιρίας, στην οποία εμπλέκεται και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

 Θυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας είναι από τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει οικονομικά τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό.

Η οικογένεια του Γιώργου Σαχπατζίδη αποτελεί βασικό μέτοχο της ομάδας, έχοντας βάλει...

Και επίσημο: "Στις 6 Μαΐου οι εθνικές εκλογές"



Επιτέλους έχουμε επίσημα ημερομηνία εκλογών και αυτή είναι οριστικά η 6η Μαϊου! Επίσημα πια ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στην εν εξελίξει συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου ότι η ημερομηνία των εθνικών Εκλογών είναι η 6η Μαΐου. Η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, άρχισε λίγο μετά τις 15.30 με την εισήγηση του Πρωθυπουργού.
Στις 17.00, ο Λ. Παπαδήμος αναμένεται να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο και να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια να εκδώσει το Διάταγμα για τη διάλυση της Μαύρης Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στις 20.00 αναμένεται διάγγελμα του πρωθυπουργού-τραπεζίτη που κάποιοι στοιχηματίζουν ότι θα τον δούμε πολύ σύνοτμα πάλι στην ίδια θέση!
πηγη


Η Βουλγαρία μέσα στις 10 πιο δυστυχείς χώρες του πλανήτη


Γνωρίζουμε ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θέλουν να μας μετατρέψουν σε Βουλγαρία. Πριν μας οδηγήσουν σε αυτή την επιτυχία ας δούμε τι λέει έρευνα για το ποσοστό ευτυχίας της δύσμοιρης Βαλκανικής χώρας.

Η Βουλγαρία είναι μεταξύ των 10 πιο δυστυχισμένων χωρών του κόσμου. Αυτό δείχνει η έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Κολούμπια των ΗΠΑ για τις πιο ευτυχισμένες και τις πιο δυστυχισμένες χώρες του πλανήτη.


Σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης, το επίπεδο της ευτυχίας στη χώρα βρίσκεται στα χαμηλότερα, αφού το μέσο εισόδημα στη Βουλγαρία είναι....

Από γιος μπακάλη… σε σοσιαλιστής της σαμπάνιας


Ο πρωτότοκος γιος μια οικογένειας προσφύγων. Ο έφηβος Άκης Τσοχατζόπουλος που πουλούσε σάντουιτς στις διακοπές του στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ήταν γιος μπακάλη.
Ο πατέρας του διατηρούσε στην οδό Ερμού, στη Στοά Μοδιάνο στα Ιωάννινα , κατάστημα αλλαντικών των αδελφών Τσοχατζόπουλου, οικογε¬νειακή επιχείρηση, με το όνομα «Αλλαντικά Τσοχατζόπουλου. Ποιότης Άλφα», όπως έλεγε η ταμπέλα έξω από το μαγαζί της οικογένειας. Οι συνταγές για τα αλλαντικά είχαν έρθει απευθείας από την Κωνσταντινούπολη.
Όταν ενηλικιώθηκε κατέβηκε στην πρωτεύουσα με σκοπό να δώσει εξετάσεις ώστε να......