ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πριν ήταν οι κακοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, σήμερα όμως κύριε ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ;


Σήμερα βρίσκεστε εσείς ένας της τιμημένης αριστεράς στο τιμόνι του υπουργείου.
 Της πατριωτικής αριστεράς.
 Τι έχετε να πείτε γι αυτό που ακολουθεί; Τι θα κάνετε γι αυτό εσείς;
 Τι κάνουν τα ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ; Για δείτε:
http://tourkikanea.gr/

ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ;

Πόσες προκλήσεις πρέπει νά ἀνεχθοῦμε;
Τό ἐρώτημα ΔΕΝ εἶναι ρητορικό καί ἀπευθύνεται στόν ὑπουργό (καί τούς λειτουργούς) τῆς Δικαιοσύνης. Μπορεῖ ἕνας Ἕλληνας πολίτης νά γιορτάζει μέ τήν ἀνωτέρω ἀφίσα τή νίκη τοῦ Κεμάλ τό 1922 καί τόν ὄλεθρο τοῦ ἔθνους μας στήν Μικρασία; Δικαιοῦται νά γράφει, ὅπως ὁ Ἰλχάν Ταχσίν (30-8-12)

"Η φυσική αριστοκρατία του λαού είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις...Όλοι οι κυβερνήτες στην αρχαία Ελλάδα ήσαν Στρατηγοί"




ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον Τέκτονα Δένδια...Τον "τρόφιμο" των στοών!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον Τέκτονα Δένδια...Τον "τρόφιμο" των στοών!

Φάρμακα της φύσης(«παρεξηγημένα» φυτά)

Στη φύση συναντούμε ορισμένα φυτά, τα οποία δυστυχώς για διάφορους λόγους η παρουσία τους περισσότερο μας δυσανασχετεί παρά μας ευχαριστεί. Ωστόσο, τίποτα δεν υπάρχει τυχαία στη φύση και καθετί έχει το λόγο ύπαρξής του. Εν προκειμένω, θα γίνει λόγος για αυτή την κατηγορία των φυτών και ιδιαίτερα για τις ωφέλιμες ιδιότητές τους στον ανθρώπινο οργανισμό.
ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ
Το γαϊδουράγκαθο ή η λευκάκανθα κατά τον Θεόφραστο έχει χολαγωγικές και χολαιρετικές ιδιότητες και γι’ αυτό συνιστάται κυρίως για ασθένειες στο ήπαρ και στη χολή. Αποτελεί δε ασπίδα προστασίας του συκωτιού κατά δηλητηριάσεων από χημικά και τοξίνες, δηλητηριώδη μανιτάρια-χρησιμοποιείται ως αντίδοτο κατά του θανατηφόρου μανιταριού Amanita phalloides- καθώς και κατά της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.
Επίσης, σταματά την αιμορραγία της μύτης και της «βαριάς» εμμήνου ρύσης και επουλώνει τις πληγές.


ΑΓΡΙΑΔΑ        Οι ιδιότητές της αγριάδας ή αλλιώς σκυλόχορτου
είναι διουρητικές καθώς και μαλακτικές.  Συγκεκριμένα, καθαρίζει τα νεφρά από τυχόν πέτρες και άμμο. Επίσης, βοηθά στην καταπολέμηση των ουρικών λοιμώξεων (π.χ. κυστίτιδα, ουρηθρίτιδα κ.λ.π.)
Επιπλέον, οι μαλακτικές της ιδιότητες ανακουφίζουν τον πόνο από τον......

Φωτογραφία σοκ!! Προσκυνητής και λάτρης του Ιουδαϊσμού ο Παπούλιας!!


Οι εικονες προερχονται απο τη συναντηση του ψευδοπρωθυπουργου Αντ. Σαμαρα με το ανδρεικελο της ψευτοδημοκρατιας Κ.Παπουλια που εγινε στο προεδρικο μεγαρο στις 28 Αυγουστου 2012. 

Ακριβως μπροστα απο την βιβλιοθηκη, δεσποζει μια ''μενορα'', ενα θρησκευτικο κηροπηγιο που χρησημοποιουν οι ραββινοι (εβραιοι ιερεις) στο τελετουργικο του ιουδαϊσμου. Ξυπνησιε Ελληνες και δειτε ποιοι μας κυβερνουν: οι εντεταλμενοι της Σιων που ο μοναδικος τους σκοπος ειναι ο αφανισμος του Ελληνικου Εθνους.

Παπαρήγα: ''Θα βοηθήσουμε εμείς τον Δένδια και με μη νόμιμα μέσα για να τσακίσουμε τη Χρυσή Αυγή''!!!



Έρχονται διαδηλώσεις – έτοιμα τα ΚΝΑΤ για τη φρούρηση της βουλής…

Τη… συνήθη επίθεση στην Χρυσή Αυγή έκανε το πρωί της Πέμπτης από την πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ η Αλέκα Παπαρήγα. Για να δούμε τι είπε η… ορφανή του μεγαλύτερου δολοφόνου του 20ου αιώνα, Ιωσήφ Στάλιν: Δεν μιλώ για ακροδεξιά, μιλώ για ναζιστική-φασιστική Χρυσή Αυγή, μιλώ για μπράβους της νύχτας που τους χρησιμοποιούν θύλακες του συστήματος που βρίσκονται στο πολιτικό σύστημα, -εκτός των κομμάτων- στην αστυνομία και στον στρατό, και οι οποίοι θα της δώσουν χρόνο για να κάνει την "βρώμικη δουλειά". 

Να γελάσει κανείς ή να κλάψει; «Μπράβοι της νύχτας», λοιπόν, οι  Χρυσαυγίτες. Ενώ οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ, τα διαβόητα ΚΝΑΤ, τι είναι; Μήπως είναι «μπράβοι της ημέρας», που κάνουν τη........

Σκάνδαλο στο Αργυρόκαστρο: "Μειονοτικός" δεν επιτρέπει στα ελληνόπουλα να διδαχθούν την Ελληνική γλώσσα!

 
Μειονοτικός ενάντια στον Ελληνισμό, σκάνδαλο στο Αργυρόκαστρο.

"Πόρτα" σε όσους δεν ανήκουν στις αναγνωρισμένες μειονοτικές ζώνες

Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, πολλοί γονείς που επανέρχονται από την Ελλάδα στο Αργυρόκαστρο, προσπάθησαν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε κρατικά αλβανικά σχολεία όπου διδάσκεται η ελληνική γλώσσα. Όσα από αυτά έπρεπε να πάνε στο Λύκειο, απευθύνθηκαν στη Μέση Παιδαγωγική Σχολή "Παντελή Σωτήρη".

Το "ελληνικό τμήμα" είναι το μοναδικό στο Αργυρόκαστρο, όπου η πλειοψηφία των μαθημάτων διδάσκεται στην ελληνική γλώσσα. Οι περισσότεροι από τους υποψηφίους εισέπραξαν την "άρνηση" εγγραφής τους, μετά την εντολή ενός "Βορειοηπειρώτη" που βρίσκεται στο τιμόνι της Διεύθυνσης Παιδείας Αργυροκάστρου.

Ο Τεριαχατινός Αριάν Πάνου - πρώην ποδοσφαιριστής και.......

Μένος κατά του δυτικού κόσμου! Ένας νεκρός στην Τρίπολη - Στις φλόγες η πρεσβεία της Γερμανίας στο Σουδάν


- Επιθέσεις και σε άλλες πρεσβείες σε όλο τον αραβικό κόσμο
- Έβαλαν φωτιά σε μεγάλη αλυσίδα γρήγορου φαγητού αμερικανικών συμφερόντων στην Τρίπολη
- Independent: Ηξεραν για την επίθεση στην πρεσβεία στην Βεγγάζη ένα 48ωρο πριν!
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Οργισμένοι με εκείνους που σατίρισαν τον προφήτη Μωάμεθ χιλιάδες μουσουλμάνοι επιτίθενται από το πρωί σε πρεσβείες σε όλο τον αραβικό κόσμο. Η Μέση ανατολή και η Βόρεια Αφρική φλέγονται. Ήδη στην Τρίπολη της Λιβύης υπάρχει ένας νεκρός και 2 τραυματίες.
Πάνω από 5.000 άνθρωποι κατάφεραν τελικά να εισβάλλουν στην Γερμανική πρεσβεία στο Χαρτούμ. Έσκισαν την γερμανική σημαία και......

Vid: Ο γενετικά μεταλλαγμένος σίτος καταστρέφει το ήπαρ!


Σε δραματική προειδοποίηση προς του καταναλωτές σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ κατέφυγε ο μοριακός βιολόγος Jack Heinemann του Πανεπιστημίου University of Canterbury στην Αυστραλία αναφορικά με την προσφορά στο εμπόριο μεταλλαγμένων τροφίμων (γενετικά τροποποιημένων) και πιο ειδικά μεταλλαγμένου σίτου. 

Ο πλανήτης σε νευρική κρίση: Αντιπαράθεση στην Θάλασσα της Κίνας - Kλιμακώνει το Πεκίνο


Κλιμακώνεται η ένταση στο αρχιπέλαγος της Ανατολικής θάλασσας της Κίνας με την αποστολή στα νησιά  Senkaku/Diaoyu από την Κίνα δύο ομάδων περιπολικών ανοικτής θαλάσσης με σκοπό «να κάνουν σεβαστό τον νόμο» όπως ισχυρίζονται οι κινέζοι.
Το σύμπλεγμα των νησιών Senkaku όπως το ονομάζουν οι Ιάπωνες ή   Diaoyu όπως τα ονομάζουν οι Κινέζοι  αποτελείται από τα πέντε νησιά, το Taishō-jima,το  Uotsuri-jima, το   Minamikojima, το Kitakojima και το  Kuba-jima βρίσκεται 200 νμ από τις ακτές της Κίνας και της Ιαπωνίας και 120 νμ από τις ακτές της Ταιβάν και αποτελείται από 5 νησίδες και τρείς βράχους.

Τρέμουν οι Αλβανοί ...Αποκαλυπτική έκθεση του ΥΠΕΞ Αλβανίας για τα θαλάσσια σύνορα !



Τίτλος: Συμβιβασμό υπό οιονδήποτε όρο με την  Ελλάδα, διαφορετικά
 μας περιμένουν ακραία σενάρια
Αποκαλυπτική είναι η εμπιστευτική έκθεση του υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας Εντμόν Παναρίτι προς τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αλβανικής Βουλής σχετικά με την ελληνοαλβανική συμφωνία
για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών των δύο χωρών.

Έχει χαρίσει στην Ελλάδα 40 μετάλλια- Η Ελλάδα όμως του κόβει τα επιδόματα

Στους δρόμους βγήκε χρυσός παραολυμπιονίκης που μαζί με άλλους ανάπηρους, διαμαρτυρήθηκαν για ...
τις περικοπές στα επιδόματα.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης αγωνίζεται στο Μπότσια. Αγωνίζεται και στη ζωή. Και το πρωί της Πέμπτης κατέβηκε μαζί με άλλους ανάπηρους στο δρόμο, διεκδικώντας να μην κοπούν τα επιδόματά τους.


“Δεν μπορεί ο πιο αδύναμος κρίκος, ο ανάπηρος να είναι αυτός που θα πληρώσει την κρίση”, είπε στην εκπομπή ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

“Ο αγώνας αυτός δεν είναι αγώνας για ένα μετάλλιο, είναι για το μετάλλιο της επιβίωσης” συμπλήρωσε.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ανατροπή λεωφορείου με 4 νεκρούς στη Χαλκιδική - 36χρονος έσωσε τη γυναίκα και το παιδί του πριν ξεψυχήσει στο δρόμο.


- 30 οι τραυματίες, εκ των οποίων ορισμένοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση
- Σώα όλα τα παιδιά που βρίσκονταν στο πούλμαν
- Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Καρδια, στο 22χλμ της Εθνικής Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Πριν 2 μήνες την ξυλοκόπησε και την έκλεψε η πακιστανική μαφία και σήμερα η γύφτικη..


Έχει κατάτρομοκρατηθεί και τρελαθεί γυναίκα στα σεισμόπληκτα Ιωαννίνων όπου διατηρεί περίπτερο δίπλα στο Σούπερ μάρκετ Μασούτης.  Πριν δυο μήνες την είχε σαπίσει στο ξύλο η πακιστανική μαφία των Ιωαννίνων δείτε ΕΔΩ και σήμερα μια απτά ίδια.. ένας γύφτος και τρεις γύφτισες της έκαναν το περίπτερο άνω -κάτω...

Και ξαφνικά όλοι θέλουν να γίνουν Χρυσαυγίτες...!! Δηλώσεις Μαρκόπουλου και νέος ''εμφύλιος'' στους Ανεξάρτητους...


Βλέποντας οι ''δημοκράτες'' τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να εκτοξεύονται, είπαν να προσπαθήσουν να την μιμηθούν λέγοντας τα αυτονόητα... Αφού οι Εθνικιστές κερδίζουν κάθε μέρα όλο και περισσότερους Έλληνες με τις πράξεις τους παρά τον πόλεμο και τους καθημερινούς χαρακτηρισμούς του φασίστα/ακραίου κλπ, είπαν να δοκιμάσουν κι άλλοι τη... συνταγή...

Η κυβέρνηση και συγκεκριμένα η ελληνική τρόικα που την αποτελούν οι Σαμαράς – Βενιζέλος – Κουβέλης, συσκέπτεται, σκέφτεται, το ξανασκέφτεται, σε καθημερινή βάση συνεδριάζει και δεν τολμά να ανακοινώσει αυτά που αποφάσισε! Τα επονείδιστα μέτρα, το χτύπημα που θα δεχτούν οι κομματικοί στρατοί (βλ. απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων), οι αυξήσεις των φορολογήσεων, οι μειώσεις των μισθών, η αύξηση της ανεργίας, το κλείσιμο επιχειρήσεων, η κατάργηση της Παιδείας, η κατάργηση του κοινωνικού κράτους και η τυπική λειτουργία των νοσοκομείων, αποτελούν πραγματικό κόλαφο τον οποίο αδυνατούν να αντιμετωπίσουν οι «διασώστες» που πρόθυμα διαδίδουν εις τα Ευρώπας την πλήρη προσωπική τους υποταγή και εφαρμογή των μέτρων που θα επιφέρουν την πλήρη διάλυση της χώρας και θα λειτουργήσουν ως πυροκροτητής στην κοινωνία.