ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

100 νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας – 24 παιδιά και 10 γυναίκες


Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς, από την Τετάρτη που ξεκίνησε η ισραηλινή επιχείρηση κατά των ενόπλων οργανώσεων στη Λωρίδα της Γάζας έχουν χάσει τη ζωή τους εκατό Παλαιστίνιοι.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άσραφ αλ Κίντρα αναφέρει ότι ο Μοχάμεντ Τμπάιλ, ο οποίος σκοτώθηκε από αεροπορική επιδρομή στον καταυλισμό προσφύγων στην Νουσεϊράτ, ήταν ο 100ός νεκρός.
Ο Κίντρα προσθέτει ότι μεταξύ των Παλαιστίνιων νεκρών βρίσκονται 24 παιδιά και 10 γυναίκες. Τα στοιχεία του υπουργείου για τον αριθμό των νεκρών της σύγκρουσης με το Ισραήλ δεν διαχωρίζουν τους πολίτες από τους ενόπλους.
Σύμφωνα με το υπουργείο, 850 άνθρωποι έχουν......

Τοποθετούν κάμερες (στυλ Big Brother) να ελέγχει και να τιμωρεί δήμους και ΔΕΚΟ!


Εγκρίθηκε και επίσημα χθες στη μαραθώνια σύσκεψη στο Μαξίμου, ενόψει του αυριανού Eurogroup, ο αυστηρός έλεγχος και οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται σε δήμους, υπουργεία και ΔΕΚΟ, σε περιπτώσεις αποκλίσεων τους....
από τα οικονομικά μπάτζετ τους. Μεταξύ άλλων προβλέπεται, τοποθέτηση επιτρόπου από το υπουργείο Οικονομικών στα υπουργεία που επί δύο τρίμηνα δεν πετυχαίνουν τους οικονομικούς τους στόχους, περικοπή......

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


O τίτλος έχει όμως ως βάση του την πεποίθηση οτι πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, οτι δεν τρώμε πια κουτόχορτο. Οτι οι Έλληνες, ξέρουμε να διακρίνουμε με γνώση και με διαυγή νου, την πραγματικότητα, πίσω από τα ψέμματα που μας πουλάνε τα διεφθαρμένα στην πλειοψηφία τους μέσα ενημέρωσης.
Είναι μερικοί μήνες τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη ζωή μας. Ένα κίνημα που για χρόνια έμενε στο περιθώριο, δείχνει πως είναι σήμερα σε θέση να παίζει ρυθμιστικό ρόλο στις εξελίξεις που αφορούν τη χώρα μας. Ένα κίνημα, με τίτλο που και δεν θυμίζει σε τίποτα τον Ελληνισμό....

Οι τούρκοι δίνουν χρυσάφι στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξιφασκίας Βάσω Βουγιούκα για να γίνει τουρκάλα!

Η Βάσω αρχικά αρνήθηκε, αλλά τώρα το ξανασκέφτεται, επειδή πεινάει... Κι εμείς πεινάμε Βάσω μας...

Μάθανε ότι πεινάμε, πλακώσανε κι οι Τούρκοι: Όπως αποκαλύπτει το σημερινό κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα», οι Τούρκοι δίνουν 100.000 ευρώ μετρητά και έναν ηγεμονικό μηνιαίο μισθό στην Ελληνίδα Πρωταθλήτρια της Ξιφασκίας, Βάσω Βουγιούκα, για να πάρει την Τουρκική

Νότης Σφακιανάκης: «Όσοι με συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή είναι μ@λ@κ@ς».Αυτοί που σε συνδέουν με το σατανά,τη μασονία,την πουστι@,τη μαλ@κία,και τη βλακεία τι είναι ρε πουτ@νογέννημα? (Σοκαριστηκό βίντεο)

Πώς σχολιάζει το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό, πολλοί τον συνδέουν με την Χρυσή Αυγή ο Νότης Σφακιανάκης; «Είναι μ@λ@κ@ς, απλά τα πράγματα. Δηλαδή τι απόψεις έχω περί πατρίδας και σε τι….

ταυτίζονται με τη Χρυσή Αυγή; Τώρα τι να λέμε; Δεν ανήκω πουθενά πολιτικά. Πώς σε λένε; Χρυσή Αυγή; Εγώ είμαι μαζί σου στο θέμα των μεταναστών. Πώς σας λένε εσάς κύριε; ΠΑΣΟΚ ναι.. είμαι μαζί σας στο θέμα εκείνο το οποίο θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Εσάς; Νέα Δημοκρατία… πάλι μαζί σας όταν κάνετε κάτι ή λέτε κάτι και το οποίο θέλετε να κάνετε και θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Είμαι μαζί με όλους όσους κάνουν κάτι σωστό. Είμαι ενάντια σε όλους οι οποίοι θεωρώ ότι βλάπτουν ή ότι προβλέπω ότι θα βλάψουν, γιατί είναι πλεονέκτημά μου αυτό» συμπλήρωσε στο Glam ο τραγουδιστής.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Εάν η Χαμάς εκτόξευε τους πυραύλους από την Αθήνα


Μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία στην οποία επιχειρείται αποτύπωση του βεληνεκούς των ρουκετών που πλήττουν το Νότιο Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας, έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να πείσει την ελληνική κοινωνία για τη φύση της απειλής που αντιμετωπίζουν οι Ισραηλινοί πολίτες από τη δράση της Χαμάς από το 2005 που τα ισραηλινά στρατεύματα εγκατέλειψαν τη Λωρίδα της Γάζας.

ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΞΕΥΤΙΛΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ... ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΛΕΞΙΛΑΓΝΕ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟ...

ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ


Ποια μέτρα κινδυνεύουν να καταπέσουν στα δικαστήρια - Η «ομολογία» της τρόικας για τους χαμένους στόχους - Οι φοροδίκες και η προσφυγή στο Μισθοδικείο

Κενό γράμμα μπορεί να αποδειχτούν τα νέα σκληρά μέτρα που πρόσφατα ψηφίστηκαν από τη Βουλή, ειδικά εκείνα που αφορούν σε περικοπές συντάξεων και αποδοχών, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια κυβέρνηση και δανειστές όχι μόνο σε επιβολή νέων αλλά και σε περαιτέρω επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού και τη δημιουργία μιας εκρηκτικής κοινωνικής κατάστασης.

Κάτι που άλλωστε «ομολογεί» και η ίδια η τρόικα, βλέποντας ότι...

ΣΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!!!


Δεν υπάρχει Ελλάδα, δεν υπάρχει ελληνικός λαός. Υπάρχει το ΧΡΕΟΣ. Η Ελλάδα και το σύνολο των ανθρώπων που αποτελούν τον πληθυσμό της ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.


Η Τρόικα αποφασίζει για το μέλλον μας. Και όλα περιστρέφονται γύρω από τη βιωσιμότητα του χρέους. Η βιωσιμότητα η δική μου ή η δική σας δεν αναγράφεται σε κανένα σχέδιο διάσωσης.

Αν κατά τη πορεία της γενικής συμμόρφωσης τιμωρίας, ποινής ή όπως αλλιώς θέλετε ονομάστε αυτή τη παράνοια που ζούμε, υπάρξουν τραυματίες, νεκροί, πεινασμένοι, άρρωστοι, τρελαμένοι ή πολίτες που απλά θα μαζεύουν τις βαλίτσες τους και θα φεύγουν όσο πιο μακριά μπορούν, αυτά είναι παράπλευρες απώλειες.

Αριθμοί. Τόσοι άνεργοι. Τόσοι πεινασμένοι. Τόσοι αυτοκτονημένοι....

Ζει στο αυτοκίνητο με την οικογένεια του.... ΒΙΝΤΕΟ

Να γιατί δεν πρέπει να μείνει ρουθούνι απο τους προδότες και την φύτρα τους....
Εδώ και ένα χρόνο η οικογένεια του 26χρονου Δημήτρη έχει μετατρέψει το αυτοκίνητο σε σπίτι καθώς πατέρας και γιος είναι άνεργοι... 
Ο 26χρονος Δημήτρης και οι γονείς του βρέθηκαν από την ζεστασιά και την θαλπωρή του σπιτιού τους, να τρώνε και να κοιμούνται μέσα στο αυτοκίνητο. Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή "Μίλα":

Συμβαίνει στην Ελλάδα....!! Αφρικανός παντρεμένος με 7 γυναίκες (+ 2 στην Ελλάδα) ασελγεί σε 13χρονα κοριτσάκια...!!!


Καταγγελία, που χρήζει έρευνας σε βάθος από τις Αρχές έκανε στην Αμαλιάδα αλλοδαπή γυναίκα, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της.


Η καταγγελία αφορά 50χρονο αλλοδαπό μετανάστη από χώρα της Αφρικής που διαμένει στην Καλαμάτα, ο οποίος «επιβιώνει» δημιουργώντας δεσμούς με γυναίκες ανά την Ελλάδα.

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ


Ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σε άσχημη κατάσταση εδώ και πολύ καιρό είναι σε όλους γνωστό. Από εκεί όμως μέχρι να κόψουν το ρεύμα στον έναν από τους δύο ορόφους στα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν και το γραφείο του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου, δείχνει ότι η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ό,τι περιγράφεται.


Τα αρχαία Ελληνικά ως ξένη γλώσσα στα Δημοτικά της… Βρετανίας..Βλακεία έκαναν.Έπρεπε να ρωτήσουν πρώτα τη Ρεπούση και την παρέα της..

Όταν παλιότερα γράφαμε πως οι Έλληνες ψευτοπροοδευτικοί νομίζουν ότι είναι προχωρημένοι αλλά είναι καμιά 20αριά χρόνια πίσω από τους "συναδέλφους τους" που ζουν σε πιο σύγχρονα και ανεπτυγμένα κράτη κάτι ξέραμε.
Όλοι αυτοί θυμίζουν κάτι απίστευτους τύπους (καρακιτσαριό του κερατά) που το παίζουν γκόμενοι ή γκόμενες σε ξεπεσμένα μπαράκια και γελάει ο κάθε πικραμένος μαζί τους.Τέτοιοι είναι..


"Περάστε στο χρυσό σας κλουβί"

Η καλπαζουσα χρήση του RFID τρομάζει, γιατί είναι ένα μέσο απόλυτης παρακολούθησης, πλασάρεται σαν μέσο διευκόλυνσης, και απλοποίησης, ενώ στην πραγματικότητα σε λάθος χέρια που θα ΕΙΝΑΙ λάθος χέρια) θα μετατραπούν σε χρυσές χειροπέδες.
 Η αμερικανική εταιρεία Μastercard λανσάρει μια νέα πιστωτική κάρτα με οθόνη LCD και πληκτρολόγιο αφής, η οποία σε πρώτη φάση θα διευκολύνει την πρόσβαση σε υπηρεσίες web banking.

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ...


Φορτωμένη με κλεμμένους μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. και μεγάλη ποσότητα χαλκού, που ήταν καλυμμένοι κάτω από τόνους παλιοσίδερα και άλλα υλικά σκραπ, ήταν μια νταλίκα που εντοπίστηκε κοντά στο χωριό Ταύρη στον Έβρο και ακινητοποιήθηκε!

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Αλεξανδρούπολης θεώρησαν ύποπτο το φορτηγό με πινακίδες από το Διδυμότειχο και έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου εντόπισαν το

H Συνομωσία Ενάντια στον ΤΕΣΛΑ. Γιατί Περιθωριοποιήθηκε ο Μεγάλος Εφευρέτης;

“Πέρασα όλα μου τα χρόνια στη σχολή των ηλεκτρολόγων μηχανολόγων (1951-1956) χωρίς ν’ ακούσω το όνομα του Νίκολα Τέσλα, ακόμη και σ’ εκείνα τα μαθήματα που σαφώς αναφέρονται σε μηχανές εναλλασσόμενου ρεύματος ή σε μεταφορά ενέργειας ή σε ασύρματη επικοινωνία (ραδιόφωνο).

Ξόδεψα αρκετό καιρό σε μια ιδιωτική εταιρεία

Τα μυστήρια της Αγιάς Σοφιάς



Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και ο Μωάμεθ ο Φατίχ εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, (όπου επί αρκετή ώρα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έμεινε ακίνητος να κοιτάζει με έκσταση τον Παντοκράτορα στον τρούλο ενώ η εντυπωσιακή αυτή σκηνή έχει αποθανατιστεί και σε μια τουρκική ιστορική κινηματογραφική ταινία), ο μεγάλος αυτός ναός της Ορθοδοξίας έγινε το επίκεντρο διαφόρων μύθων και θρύλων που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους κατακτητές, προκαλώντας ένα έντονο δέος για το μεγαλούργημα αυτό της Ορθοδοξίας που τώρα το είχαν περικυκλώσει οι τέσσερις οθωμανικοί μιναρέδες.
Τα τελευταία χρόνια όμως ορισμένα γεγονότα με επίκεντρο την Αγία Σοφία και με αποκορύφωμα την απροσδόκητη εμφάνιση το καλοκαίρι του 2008 του Άγγελου στον Τρούλο, έχουν δημιουργήσει στους Τούρκους ένα έντονο κλίμα καχυποψίας και φόβου για τα μελλούμενα.

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Πράγματι, αύριο ξημερώνει μια Τρίτη που η Ιστορία θα αντιμετωπίσει με την περιφρόνιση που της αξίζει…



Τριτεύουσας σημασίας

                           Photo: Jim Sage@Flickr

• Με όλα τα μάτια στραμμένα στην απόφαση της Τρίτης,
• την ώρα που όλοι πασχίζουν να απαντήσουν που θα βρεθούν τα επί πλέον 33 δις για την επιμήκυνση,
• την στιγμή που η αγωνία κορυφώνεται για το τι θα κάνει η Ευρώπη για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους,

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΡΙΓΟΣ...!


Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους: το ένα ήταν μωρό και το άλλο 8 ετών. Τα κορίτσια τα έθαψε ζωντανά!!Ύστερα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια τα σκότωσε ένας θείος τους....


Μετά από 15 μέρες πέθανε ένα άλλο μέλος από το σόι τους. Οι δικοί του αποφάσισαν να τοποθετήσουν τη σορό στον τάφο όπου βρισκόταν η μητέρα και τα δύο κοριτσάκια. Όταν άνοιξαν τον τάφο για την κηδεία, οι παρευρισκόμενοι δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους: βρήκαν κάτω από το χώμα τα δύο κοριτσάκια ΖΩΝΤΑΝΑ!!!

Ξεπερνούν τους 90 οι νεκροί Παλαιστίνοι .....


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Θεῖε Γιῶργο, νὰ μὴν ἔλθῃς στὴν Θεσσαλονίκη…



 
 πηγή
ΘΕΙΕ ΓΙΩΡΓΟ βρήκες το μόνο νυχτερινό κέντρο που οι καρέκλες του είναι βιδωμένες στο πάτωμα. ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Θείε Γιώργο άκουσα πως θέλεις να έλθεις στη Θεσσαλονίκη να τραγουδήσεις τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, στη σκηνή του Θεάτρου της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών (Κ.Θ.Β.Ε.)

Η αλήθεια για την Ίμβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απελευθέρωση της Ίμβρου (Νοέμβριος 1912) δεν κράτησε πολύ. Τα όσα υπέστησαν οι Έλληνες ξεδιπλώνονται σ’ ένα συγκλονιστικό βίντεο. Οι συνεντεύξεις Ελλήνων, νέων και παλιότερων, δόθηκαν  με αφορμή την έκδοση ενός βιβλίου για την Ίμβρο, γραμμένο στα τούρκικα...

Αυτή είναι η Τουρκία των νέο-οθωμανικών «ευαισθησιών». Η αλήθεια ξεπροβάλλει όμως περήφανα, μάλιστα εντός Τουρκίας. Κι έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Υπομονή!

ΟΧΙ δεν είναι ανέκδοτο! Ζήτησε .. άδεια απο το Χάρβαντ για να έρθει στην Βουλή. Ο Jeffry βεβαίως, βεβαίως!


Φαντάζει σαν...ανέκδοτο!
Όμως δεν είναι... Είναι πραγματικότητα! Είναι αληθινό πέρα για πέρα...
Λοιπόν. 
Σάββατο είναι σήμερα και θέλω πολύ να χαμογελάσετε... Μας λείπει άλλωστε!
Ο ΓΑΠ ( Γιωργάκης Ανδρέα Παπανδρέου) που λέτε, ζήτησε απο την πρυτανεία του Πανεπιστημίου εκεί στο Χαρβαντ, άδεια τριών η τεσσάρων ημερών τον χρόνο, προκειμένου να μετάσχει των Συνεδριάσεων της Βουλής!!!!!
Ναι, δεν είναι ανέκδοτο! Είναι τραγικό μεν αλλά αληθινό!!! 
Και εμείς εδώ οι...χαχολοι τον ψηφίσαμε και τον στείλαμε στην Βουλή για μας Κυβερνήσει...
Ρεεε στείλτε τον στον...προορισμό του!!!!

Και ο Γκεοργκιέφσκι μας βάζει "κόκκινες" γραμμές για "γλώσσα" και "έθνος"


 Να που και ο σοσιαλιστής Γκεοργκιέφσκι μας βάζει "κόκκινες" γραμμές ως προς την "γλώσσα" και το"έθνος" δηλαδή στα π΄'αντα.
"Τα Σκόπια οδηγούνται σε λάθος κατεύθυνση και στα τρία ή τέσσερα βασικά στοιχεία της ύπαρξης μιας χώρας.Αυτά είναι η δημοκρατία, η εξωτερική πολιτική, η οικονομική κατάσταση και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια και ως προς την πολυεθνικότητα της χώρας."
Αυτά δήλωσε ο ηγέτης του BMRO-NP, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι  σε συνέντευξή του στο ‘Ράδιο Σλόμπονταν Εβρόπα’, προσθέτοντας ότι  το κόμμα του Γκρούεφσκι οδηγεί λανθασμένα τη χώρα με καταστροφική πολιτική.

Γραπτό κείμενο 7270 ετών που βρέθηκε στην Καστοριά, ανατρέπει μία για πάντα τα ιστορικά κατεστημένα! Οι Έλληνες ανακάλυψαν το αλφάβητο, και ΔΕΝ το πήραν από τους Φοίνικες!!


ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟΥ... ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ!


Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη - Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου!!

Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.

Νεαρός Αλβανός βίασε 77χρονη Ελληνίδα μετά από ληστεία


Νεαρός Αλβανός ο οποίος είχε πρόσφατα λάβει την ελληνική υπηκοότητα εισέβαλε στο σπίτι 77χρονης στο Ηράκλειο της Κρήτης με σκοπό την ληστεία και αφού δεν βρήκε χρήματα την βίασε.
Για την Αστυνομία η ανεύρεση του 20χρονου Αλβανού θεωρείται ζήτημα τιμής και για το λόγο αυτό έχουν στηθεί μπλόκα στην ενδοχώρα του νομού αλλά και ανθρωποκυνηγητό στους ορεινούς όγκους του Ηρακλείου.
Την ίδια ώρα, η μικρή κοινωνία στο Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού είναι ανάστατη και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που αφορά αλλοδαπό στην Κρήτη....

ΜΙΑ ΓΑΖΑ… ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΜΑΤΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ:ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!



Αυτός είναι ένας χάρτης που δείχνει το Ισραήλ και τα περίχωρά του. Επειδή φαντάζομαι πως οι περισσότεροι από σας ακούτε και βλέπετε στην τηλεόραση συνέχεια αυτές τις μέρες για βομβαρδισμούς και εισβολή στην περίφημη «λωρίδα της Γάζας», αλλά δεν γνωρίζετε πού ακριβώς είναι αυτός ο καταραμένος τόπος, δείτε το χάρτη για να καταλάβετε πού γίνεται το μακελειό. Στο χάρτη φαίνεται αρχικά πώς ήταν η περιοχή το 1946, μετά πώς ορίστηκαν τα σύνορα με την ίδρυση του Ισραήλ το 1948 και τον αρχικό εποικισμό της περιοχής από τους Εβραίους απανταχού της γης, μετά πώς συρρικνώθηκαν τα παλαιστινιακά εδάφη από το 1949 ως το 1967 με την μαζική μετανάστευση των Εβραίων.....

Φορο-σοκ τον Ιανουάριο – Αυξάνεται η παρακράτηση από τους μισθούς ως και 90%


- Ποιοι χάνουν ως και 136 ευρώ το μήνα
- Μεγάλες οι μειώσεις για όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα και παιδιά
- Μειώσεις στην παρακράτηση για εισοδήματα ως 25.000 ευρώ για όσους δεν έχουν προστατευόμενα μέλη

- ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ για υπαλλήλους Δημοσίου, ιδιωτικού τομέα και συνταξιούχους

Μαζί με τη νέα φορολογική κλίμακα έρχεται και η νέα αυξημένη παρακράτηση. Ο συνδυασμός και των δύο τρώει έναν ολόκληρο μισθό κάθε χρόνο για ορισμένες κατηγορίες μισθωτών και συνταξιούχων.

Οι μειώσεις κάθε μήνα από τους μισθούς και τις συντάξεις από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα είναι από 13 ευρώ μέχρι και......

Κορυφαία ανέκδοτα για… Παντρεμένους. Άντε καλημέρα και καλή εβδομάδα!


Αγάπη μου, δεν νομίζεις ότι μετά από δέκα χρόνια σχέσης είναι καιρός να παντρευτούμε;
- Και ποιος θα μας πάρει;
——————————————————————-
Μετά από 20 χρόνια γάμου, το ζευγάρι πάει κρουαζιέρα.
Μια νύχτα με πανσέληνο βρίσκονται στο κατάστρωμα και με πολύ ρομαντική διάθεση λέει η γυναίκα:
- Αγάπη μου, αν έπεφτα στη θάλασσα, θα μ’ έσωνες;
- Αν σου πω ‘ναι’, θα πέσεις;
———————————————————————
Δύο φίλοι:
- Μετά από 20 χρόνια γάμου είμαι ακόμα ερωτευμένος με την ίδια κοπέλα.

- Καταπληκτικό!
- Ελπίζω μόνο να μην το μάθει η γυναίκα μου…
———————————————————————
- Πώς τρομάζεις έναν άντρα;

Διάκριση,η πιο μεγάλη αρετή!



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Έκοψαν το ρεύμα στο γραφείο Βενιζέλου

 

Η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ είναι πολύ χειρότερη από ό,τι περιγράφεται


Ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σε άσχημη κατάσταση εδώ και πολύ καιρό είναι σε όλους γνωστό.

Από εκεί όμως μέχρι να κόψουν το ρεύμα στον έναν από τους δύο ορόφους στα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν και το γραφείο του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου, δείχνει ότι η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ό,τι περιγράφεται.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν έγινε πρόεδρος του κόμματος,

Βήμα - βήμα πως θα πάρουν οι δικαιούχοι το επίδομα θέρμανσης


Όλες οι κινήσεις για να πάρετε το επίδομα θέρμανσης
σχόλιο ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ....ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ....
Σε μία προσπάθεια να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα και κυρίως ταχύτερα οι πολίτες που δικαιούνται επίδομα θέρμανσης, η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων ανάρτησε στην ιστοσελίδα της 22 ερωτήσεις – απαντήσεις για το πως ηλεκτρονικής καταγραφής των δικαιούχων, αλλά και πως θα πάρουν τα χρήματα τους.
Στη σελίδα www.gsis.gr/faq/faq_thermansis.html, οι πολίτες μπορούν να διαβάσουν και να ενημερωθούν για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι. Οι 22 ερωτήσεις – απαντήσεις είναι οι εξής:
1. Με τι κωδικούς εισερχόμαστε στην Εφαρμογή Δικαιούχων η οποία ανοίγει επιλέγοντας τον σύνδεσμο «Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης»;
α. Οι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Γ.Γ.Π.Σ. συνδέονται, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet, ανεξάρτητα αν έχουν λάβει κλειδάριθμο ή όχι .
β. Οι χρήστες που δε διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης TAXISnet,

Το καντήλι της θυσίας δε σβήνει… χάρη σε μια γερόντισσα

ελευθερία κανακάκη κοιμητήριο εθνομαρτύρων
Του Μανόλη Παντινάκη
Κάθε μέρα θα μπει στο αγιασμένο κοιμητήριο στο «χωριό των αέρηδων και της φωτιάς» την Κρύα Βρύση Ρεθύμνου, και θα μιλήσει με τους 35 εθνομάρτυρες. Θα τους ρωτήσει η Ελευθερία Κανακάκη, η σεβάσμια αρχόντισσα «πως είναι η ζωή στον κόσμο που είναι», κι αν ο Θεός τους «έχει βάλει σε ξεχωριστή θέση». Θα τους πει για τα νέα του χωριού κι ύστερα με την πρέπουσα τιμή θα τους ανάψει το καντήλι και θα τους λιβανίσει.
Την επομένη θα ξαναμιλήσει μαζί τους… Αυτή η συνάντηση άρχισε και δεν τελειώνει παρά μόνο όταν θα την τελειώσει ο θάνατος.
Η επαφή είναι καθημερινή πρωί ή απόγευμα, και πολλές φορές και πρωί και απόγευμα, και έχει διάρκεια δεκαετιών που ούτε και η ίδια θυμάται! Σίγουρα, πάντως, το δρομολόγιο είναι πλέον του μισού αιώνα και το καντήλι των νεκρών ποτέ δεν έσβησε. Το θυμίαμα είναι η βαθιά ευγνωμοσύνη στους ήρωες και αναβλύζει από τις ψυχές των ζωντανών. Μένουν αιώνιοι…
“Από πού πηγάζει αυτό το καθήκον;”

Πατέρας ευχαριστεί τον Διοικητή στρατοπέδου που βρίσκεται ο γιος του


Δασκαλάκης Ιορδάνης, Κάτοικός Ζωγράφου Αθηνών, πατέρας Νεοσύλλεκτου Στρτη ΠΒ , ΕΣΣΟ 2012 ΣΤ΄.
Αισθάνομαι την ψυχική ανάγκη και την ηθική υποχρέωση... να σας ευχαριστήσω, ως πατέρας Νεοσύλλεκτου στρατιώτη, για όσα προσφέρετε στα παιδιά μας, που καταταχθήκαν για να εκπληρώσουν την στρατιωτική τους θητεία προς την πατρίδα.
«Ιδίοις όμμασι» διαπίστωσα την αμέριστη φροντίδα και στοργή με την οποία εσείς , ως Διοικητής και όλο το προσωπικό του ΚΕΠΒ, που τελεί υπό τις διαταγές σας, φροντίζεται να έχουν οι στρατεύσιμοι άριστές συνθήκες υγείας, διαμονής και διαβίωσης, καθαρούς στρατιωτικούς χώρους και εγκαταστάσεις, με ασφάλεια και στοργή, για να μπορούν και αυτοί να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους προς την πατρίδα,

Ο Πέτρος Νομικός υπόσχεται να μειώσει το χρέος της Ελλάδας


Ποιος είναι ο Πέτρος Νομικός που ζει στο Λονδίνο και ίδρυσε την μη κερδοσκοπική οργάνωση Greece Debt Free για να μειώσει το ελληνικό χρέος;

Νέος, επιχειρηματίας στο Λονδίνο, ευγενής, μετρημένος, χαμηλών τόνων, με τα σπαστά του ελληνικά το πρώτο που μας αναφέρει είναι, «Είμαι περήφανος να λέω ότι είμαι Έλληνας». Ο Πέτρος Νομικός, εφοπλιστής ιδιαίτερα γνωστός στο εξωτερικό για τις επιτυχημένες δραστηριότητες του και αγαπητός στον τόπο καταγωγής του την Σαντορίνη, άρχισε να γίνεται γνωστός στην Ελλάδα χάρη στην μη κερδοσκοπική οργάνωση, που ίδρυσε, Greece Debt Free.

Χρειάστηκε η ιδέα, η αγάπη για τη χώρα και η θέληση για βοήθεια εν καιρώ κρίσης από έναν Έλληνα του εξωτερικού για να......

"Μπλακ άουτ" στους δήμους για τη διαθεσιμότητα


Σε γενικευμένες καταλήψεις όλων των κτιρίων και των υπηρεσιών των δήμων προχωρά σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου... να μην εκδοθεί καμία διοικητική πράξη που θα διευκολύνει τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων.
Επίσης, καλεί την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔΑ να αποφασίσουν για σήμερα αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών των δήμων, ώστε «να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα η απόφασή τους για μη χορήγηση στοιχείων στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αλλά και να επιβεβαιωθεί στην πράξη η στήριξη προς τους εργαζόμενους», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.
Αιτία για τη σημερινή κινητοποίηση αποτελεί το γεγονός ότι λήγει η προθεσμία για την υποβολή των καταλόγων των εργαζομένων που τίθενται σε διαθεσιμότητα. Όπως ορίζει η σχετική εγκύκλιος,

Δήμαρχος Λαγκαδά στον Φούχτελ: «70 Έλληνες εργαζόμενοι αποδίδουν όσο 500 Γερμανοί»

Δήμαρχος Λαγκαδά στον Φούχτελ: «70 Έλληνες εργαζόμενοι αποδίδουν όσο 500 Γερμανο
Απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Γερμανού υφυπουργού, Χανς Φούχτελ, έδωσε ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Αναστασιάσης, λέγοντάς του κατάμουτρα ότι 70 υπάλληλοι στο δήμο του κάνουν τη δουλειά 500 Γερμανών.

Το περιστατικό συνέβη κατά την επίσκεψη του κ. Φούχτελ στο Δήμο Λαγκαδά, με στόχο τη συνεργασία με γερμανικούς δήμους και την προώθηση τοπικών προϊόντων στην Γερμανία. 

«Στο Δήμο Λαγκαδά, έχουμε 70 υπαλλήλους που καθημερινά κάνουν αγώνα με νύχια και με δόντια. Έχουν να καθαρίσουν και να ευπρεπίσουν 47 χωριά, 64 σχολεία και 40 γήπεδα στο δήμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Αναστασιάδης προς τον κ.Φούχτελ, και συνέχισε:

Φοροεξόντωση: "Τιμωρούν" τις οικογένειες με παιδιά μέσω αφορολόγητου!!


Νέα βάρη για μισθωτούς, συνταξιούχους και οικογενειάρχες με δύο παιδιά και άνω φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση σε συνεννόηση με την Τρόικα.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, Γιώργο Μαυραγάνη, η βασική αρχή πάνω

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ. ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ NIGEL FARAGE (ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ)


Nigel-FarageΓράφει ο Nigel Farage

"Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν ψηφίζει νόμους και δεν ανακαλεί

νόμους.

Οι νόμοι, με την μορφή οδηγιών, κανονισμών κλπ., που ήδη έχουν φθάσει τους 30.000, (!) αποφασίζονται από μη εκλεγμένους αξιωματούχους (οι οποίοι μαζί με τους υπαλλήλους φθάνουν τους 30.000 περίπου), με πλήρη μυστικότητα και αδιαφάνεια μετά από

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χιμαραίος πέταξε με τις κλωτσίες τους Αλβανούς ενοίκους, γιατί είχαν βάλει την αλβανική σημαία στο μπαλκόνι

Γερό μάθημα στους προκλητικούς Αλβανούς μουσαφιραίους

Εδώ και μερικές ημέρες Αλβανοί είχαν κρεμάσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που νοίκιαζαν την αλβανική σημαία προκαλώντας τις αντιδράσεις τον Χιμαραίων. Ο Χιμαραίος ιδιοκτήτης δεν γνώριζε για το περιστατικό και αφού ενημερώθηκε απ' τους ντόπιους κατοίκους για την προκλητική κίνηση των ενοικιαστών του, αναγκάστηκε να πάρει