ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Ἐργασιακός Μεσαίων; Ποῦ τέτοια τύχη!!!


Ἐργασιακός Μεσαίων; Ποῦ τέτοια τύχη!!!2
Ὄχι μόνον εἶχαν πολὺ περισσότερες ἀργίες, ἀλλὰ οἱ δουλοπάροικοι πλήρωναν ΜΟΝΟΝ 40-45% φόρο στὸν τοπικὸ φεουδάρχη. Καὶ δίχως ἄλλα ρεγουλαρίσματα ἔ;
Δὲν εἶναι εἰρωνία ὅτι ἡ ἐποχὴ τῶν ἐπιστημόνων καὶ τῆς τεχνολογίας καὶ τῶν παντὸς φύσεως εἰδικῶν σὲ κάθε τομέα, πολιτική, κοινωνία κτλ. κάνει τὸν μεσαίωνα νὰ φαίνεται φάρος πολιτισμοῦ;…
Πέρσεια Ἑκάτη

”Εργασιακός μεσαίωνας” ; Πού τέτοια τύχη !!!! ✤~{”➷”}~✤

Ἐργασιακός Μεσαίων; Ποῦ τέτοια τύχη!!!
~Στον μεσαίωνα οι δουλοπάροικοι, δούλευαν λιγότερο από όσο εργαζόμαστε σήμερα!!!!
Μία από τις πλέον δημοφιλείς εκφράσεις των τελευταίων ετών είναι αυτή του «εργασιακού μεσαίωνα». Kι όμως, οι δουλοπάροικοι του μεσαίωνα, στην πραγματικότητα δούλευαν λιγότερο από τον μέσο εργαζόμενο της βιομηχανικής εποχής…..
Πόσο μάλλον της ψηφιακής!!!!!
Η Έντιθ Ρότζερς στο βιβλίο της «Discussion of Holidays in the Later Middle

Η χώρα είναι υπό κατοχή. Κάντε κάτι τώρα...!


Η παραίνεση απευθύνεται προς τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης.

Η κατάσταση έχει πιά
 ξεφύγει από τα όρια, και εικόνες σαν κι αυτή της φωτογραφίας, ενδεχομένως με άλλα ρούχα και έγχρωμες, θα ξαναδούμε πολύ σύντομα...

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ... ΒΡΗΚΑΝ ΠΙΣΤΟΛΙ ΖΑΣΤΑΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...Απίστευτη περιπέτεια έστειλε δύο αστυνομικούς στο νοσοκομείο. Όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ένας νεαρός -που φέρεται να κινείται στο χώρο της νύχτας- προσήχθη για έλεγχο στην αστυνομία. Ενώ οι αστυνομικοί του έκαναν ερωτήσεις, αυτός εκνευρίστηκε και άρχισε να γρονθοκοπεί έναν αστυνομικό.

Επικράτησε πανικός, ο νεαρός συνελήφθη και αμέσως μια ομάδα ομάδα αστυνομικών συνοδεία Εισαγγελέα αναχώρησε για έρευνα στο σπίτι του στην περιοχή της Οβρυάς.

Με το που άνοιξε όμως η πόρτα έγινε το απίστευτο: Ο πατέρας και τα δύο αδέλφια του συλληφθέντα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ρίχνοντας άγριο ξύλο,

Oι Έλληνες δεν πληρώνουν πολλούς φόρους – Η φράση Στουρνάρα που σόκαρε

stournaras
Άφωνοι οι Έλληνες άκουσαν τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να λέει χθες το βράδυ στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη Ανατροπή τη φοβερή φράση «Δεν δέχομαι ότι η Ελλάδα υπερφορολογείται».
Άφωνοι, γιατί είναι άλλο για έναν υπουργό Οικονομικών να υπερασπίζεται την πολιτική της κυβέρνησης που υπηρετεί και άλλο να προκαλεί το κοινό αίσθημα λέγοντας ότι η υπερβολική φορολόγηση είναι δίκαιη.
Επιχειρήματα που έμοιαζαν σοφιστείες
Τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ο κ. Στουρνάρας έμοιαζαν με σοφιστείες αφού επέλεξε μεμονωμένα κριτήρια π.χ φορολογικός συντελεστής 26%, αν συγκριθεί με τους μέσους όρους ΟΟΣΑ, ΕΕ είναι κάτω των εκεί μέσων όρων, άρα η φορολογία είναι δίκαιη!
Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Ενας ελεύθερος επαγγελματίας πληρώνει ταυτόχρονα και φόρο επιτηδεύματος που στα χαμηλά εισοδήματα ανεβάζει τον συντελεστή σε πάνω από 30% και αυξημένα τέλη κυκλοφορίας, ακριβά λόγω φορολογίας καύσιμα και έναν νέο φόρο για το ακίνητό του που δεν πλήρωνε πριν.

Ο ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Σόρος χρηματοδοτεί ανθελληνικές ΜΚΟ εντός της Ελλάδας
Υπάρχει μια συνομοταξία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που η δράση τους κινείται στη «Ζώνη του Λυκόφωτος». Πρόκειται για εκείνες τις ΜΚΟ που δεν κάνουν τίποτ' άλλο παρά να συντάσσουν εκθέσεις περί ύπαρξης «τουρκικής», «μακεδονικής», «τσάμικης» και «βλάχικης» μειονότητας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Σε αρκετές περιπτώσεις, δεν διστάζουν επίσης να κατηγορήσουν...
την ελληνική Πολιτεία για παραβίαση «των δικαιωμάτων των μειονοτήτων», κάνοντας λόγο στα κείμενά τους για ελληνικό σοβινισμό, εθνικιστική υστερία και απάνθρωπη μεταχείριση των λαθρομεταναστών.
Τα ερωτήματα, για ορισμένες από αυτές τις ΜΚΟ, πολλαπλασιάζονται τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας εύλογες υπόνοιες και απορίες, τόσο για τις πηγές χρηματοδότησής τους όσο και για τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότησή τους, αρκετές από αυτές εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους χάρη στη «γαλαντομία» του γνωστού

Η χώρα του Μαντέλα. Λευκή γυναίκα βιάστηκε και λιθοβολήθηκε από μαύρους στην Νότια Αφρική.


Μέχρι τώρα έχουν δολοφονηθεί 70.000 λευκοί από την πτώση του Apartheid στην Νότιο Αφρική σε μια αποσιωπημένη γενοκτονία.

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΗΓΗ

Λευκή Eνοχή


Του Γιώργου Σταφυλά

Για την πολιτική ορθότητα ,την Ιερά εξέταση της εποχής μας δηλώσεις όπως αυτή του καθηγητή Νόελ Ιγκνατίεβ* ''Ο αφανισμός της Λευκής φυλής είναι τόσο επιθυμητός που ορισμένοι δυσκολεύονται να το πιστέψουν'', είναι ανεκτές ίσως ακόμα και να επικροτούνται. Αν όμως ανάλογη δήλωση γινόταν από κάποιον Λευκό τοτε τι θα συνέβαινε; Ποια θα ήταν η αντίδραση των πολιτικώς ορθών ΜΜΕ; Στο κρατικό κανάλι της Νορβηγίας, το οποίο αριστεροκρατείται όπως και η δική μας ΕΡΤ, έγινε η εξής δήλωση μετά από κάποιο περιστατικό βίας με δράστη ξένο λαθρομετανάστη ''Οι Νορβηγοί αξίζουν τη βία γιατί είναι ρατσιστές!'' (βλ. εδώ). Αλήθεια που είναι εδώ η πολιτική ορθότητα και οι αντιρατσιστικοί νόμοι να επιληφθούν για ώθηση σε φυλετικό μίσος;
[*Πρόκειται για τον εβραϊκής καταγωγής Noel Ignatiev, καθηγητή ιστορίας στο Massachusetts College of Art. Είναι γνωστός για την έκκλησή του για «κατάργηση» της λευκής φυλής. Ο Ignatiev είναι συν-ιδρυτής και συνεκδότης του περιοδικού “Race Traitor” (Φυλετικός Προδότης – βλ. κι εδώ].

Μοντέλα παύλα βιζιτούδες…lifestyle,μια «κλειστή» κλίκα επώνυμων μαϊντανών

opinion makers,
Πολλά έχουν λεχθεί, και εξίσου πολλά έχουν γραφτεί, χρόνια τώρα, για το περίφημο ελληνικό lifestyle,
που όπως κάθε τι άλλο, στη χώρα μας αποτελεί μια φτηνιάρικη καρικατούρα του αντίστοιχου ξένου.Και ειδικά στα χρόνια της στρεβλής ανάπτυξης, το lifestyle ήταν κυρίαρχο, χάρη σε μια «κλειστή» κλίκα επώνυμων μαϊντανών, και καλά opinion makers, που στην τελική κατέστρεψαν τα εγκεφαλικά κύτταρα μιας ολόκληρης γενιάς, πλουτίζοντας παράλληλα οι ίδιοι.
Με αποτέλεσμα να γεμίσουμε από wannabe μοντέλα και τραγουδιάρες, ή στην καλύτερη παρουσιάστριες(!), οι οποίες όμως, πλην ελαχίστων καπάτσων, που ήξεραν πως και πόσο θα πουλήσουν την φρεσκάδα τους, απλά κατέληγαν «βιζιτάκια» στο έλεος του κάθε ματσωμένου (αλλά και μη).
Και όπως είχε πει κάποτε σε ένα πάνελ, ένας ειλικρινής μάνατζερ μοντέλων, αυτό αποτελεί κοινό μυστικό. Μου το επιβεβαίωσε επανειλημμένα και καλός

Ιδού το κατά συρροήν έγκλημα κατά της πατρίδας

Καμαρώστε τα μεγαλύτερα εγκλήματα όλων των εποχών!!! Οριστε η μεγαλύτερη προδοσια και το μεγαλυτερο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στην ιστορια του έθνους μας! ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ, ΟΣΕ, ΕΛΠΕ, ΕΛΒΟ, ΕΑΣ, Αεροδρομια, λιμανια κ.τ.λ. Οι καλυτερες επιχειρησεις σε ολα τα Βαλκάνια και απ τις καλυτερες στην Ευρωπη με εκατομμυρια ευρω εσοδα καθε μηνα αν τις διαχειριστούν σωστά οι δοσίλογοι πολιτικοι…
Οι πιο πολλες εχουν ήδη ξεπουληθεί και καποιες απ αυτες ειναι στο προγραμμα (λογω μνημονίων) να ξεπουληθουν το 2014 σε ξένους ιδιώτες (κυριως σε Γερμανούς, Καναδούς, Αμερικάνους,
Τούρκους και Αραβες):

ΟΤΕ (τηλεποικινωνίες).
ΔΕΗ (ρεύμα).
ΕΥΔΑΠ (νερό).
ΔΕΠΑ & ΔΕΣΦΑ (Φυσικό αέριο).

ΑΙΣΧΟΣ..!ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ...!
Απέλυσαν την καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει.

Υπάρχει ποινή για εσχάτη προδοσία στην Ελλάδα;

Πιστεύετε  ότι η εσχάτη προδοσία τιμωρείτε;
Πιστεύετε ότι υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα;
Πιστεύετε ότι υπάρχει αστυνομία στην Ελλάδα;
Δείτε για ακόμα μια φορά την λαίλαπα που μας κυβερνά και δεν τους συλλαμβάνει κανείς, ούτε εισαγγελέας, ούτε  αστυνομία.
(Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε τον Καμένο και το κόμμα του το οποίο ανήκει και αυτό στην ίδια σπείρα)

Οι Γερμανοί εκπαιδεύονται για "εισβολή σε ξένη χώρα για αντιμετώπιση κοινωνικών ταραχών"!!!Ο γερμανικός στρατός δείχνει τον δρόμο ,την κατεύθυνση και κυρίως τον προορισμό για την αποστολή των ευρωπαϊκών Ενόπλων Δυνάμεων του όχι και πολύ μακρυνού μέλλοντος. Κι επειδή ως γνωστόν “ανήκομεν εις την Δύσιν” και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου μας “σέρνει” η “ατμομηχανή” της Ευρώπης πάμε. Και στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο γερμανικός στρατός έκανε 10ημερη άσκηση με σενάριο καταστολής πλήθους. Όχι στη Γερμανία αλλά σε άλλη χώρα! 

Ἕλληνες βουλευτές ἀρνοῦνται τὴν χριστιανική πίστη!

Άτακτες Φωνές: Διαβάστε το παρακάτω άρθρο το οποίο μας δείχνει για ακόμα μια φορά τον συρφετό των νόθων που μας κυβερνά να αποθρασύνετε σε τέτοιο βαθμό ώστε να τάσσετε συνεχώς κατά των Ορθοδόξων ανοιχτά , με το γνήσιο θράσος που διακρίνει τους σκατομασόνους πολιτικούς στην Ελλάδα!

Ἔγινε καὶ αὐτό! Ἡ Δημοκρατία τῆς Σλοβακίας μέσα στὰ πλαίσια τῶν 17 κρατῶν τοῦ εὐρώ (Eurogroup) ἀποφάσισε νὰ ἐκδώσει ἀναμνηστικὸ νόμισμα τῶν 2 εὐρὼ μὲ παράσταση τῶν δύο Θεσσαλονικέων ἀδελφῶν Κυρίλλου καὶ Μεθοδίου, ποὺ τιμῶνται ἀπὸ τὴν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία ὡς ἅγιοι καὶ μάλιστα ἰσαπόστολοι. Στὴν παράσταση οἱ δύο μορφὲς θὰ εἰκονίζονταν μὲ φωτοστέφανο, σύμβολο τῆς ἁγιότητός τους, κρατώντας τὸ Εὐαγγέλιο καὶ τὸ σύμβολο τοῦ Σταυροῦ. Ἡ ἀπόφαση ὑποβλήθηκε, σύμφωνα μὲ τὴ νόμιμη διαδικασία, πρὸς ἔγκριση ἀπὸ τὴν Ἐπιτροπὴ τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως. Ὡστόσο ἡ Ἐπιτροπὴ γνωστοποίησε στὴ Σλοβακικὴ Κυβέρνηση ὅτι «ὁρισμένα κράτη ἀντιτίθενται στὸ νόμισμα λόγῳ θρησκευτικῆς οὐδετερότητας» καὶ ζήτησαν νὰ ἀπαλειφθοῦν τὰ φωτοστέφανα τῶν δύο Ἁγίων.
Γιὰ τὸν Σταυρὸ μὲ τὶς δύο ὁριζόντιες κεραῖες δὲν ὑπῆρχε ἀντίθεση, διότι ἤδη ὑπάρχει στὰ κοινὰ κέρματα τῆς Σλοβακίας τοῦ ἑνὸς καὶ τῶν δύο εὐρώ. Ὡστόσο ἡ ἀντίδραση φαίνεται ὅτι δὲν ἦταν ἐξίσου ἰσχυρὴ ἀπὸ ὅλα τὰ κράτη – μέλη τοῦ Eurogroup. Τὸ θλιβερὸ ὅμως εἶναι ὅτι ἡ ἀντίδραση προῆλθε ἀπὸ τοὺς ἀντιπροσώπους τῆς Γαλλίας καὶ δυστυχῶς τῆς.....

Ρατσιστική αιμοδοσία, εν Ελλάδι Ισραηλιτών, μόνο για εβραίους. K. Πρωθυπουργέ θα παρέμβετε;


Είδαμε τους συνεργάτες του καθεστώτος, αριστερούς, ακροαριστερούς, δημοσιογράφους και πολιτικούς να κόπτονται για τις αιμοδοσίες της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας τες ως «ρατσιστικές».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Αποκλειστικά βίντεο-φωτό: F-16 της ΠΑ «παίρνουν την ουρά» σε F-15 IAF & USAF


Δείτε κατ'αποκλειστικότητα στο defencenet.gr το πρώτο βίντεο από τη μεγαλύτερη διεθνή άσκηση που έχει διεξαχθεί στο Ισραήλ την Blue Flag στην οποία συμμετέχει και η ΠΑ με 4 αεροσκάφη F-16 block 52+ bτης 343Μ.
Στην άσκηση, η οποία έχει λάβει μεγάλη έκταση στο διεθνή Τύπο μετέχουν ακόμη η ιταλική Αεροπορία, με αεροσκάφη AMX και Tornado, η αμερικανική με αεροσκάφη F-15E Strike Eagle από τη βάση στη Βρετανία στο Lakenheath ενώ η άσκηση έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον διεθνών παρατηρητών από 20 τουλάχιστον χώρες. 

Το Ισραήλ προειδοποιεί για έκρηξη σε "Βαλίτσα πυρηνικών" στη Νέα Υόρκη ή στη Μαδρίτη,μετά την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν!


σχόλιο Γ.Θ : Ας θυμηθούμε τα λόγια το πατέρα Ιωάννη Καλαΐδη:
θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.
(...) η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική-βιολογική καταστροφή (επίθεση Αράβων).