ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Μεσσηνία: Βρέθηκε γραφή 3.500 ετών!!




Πριν από δύο χρόνια ο κ. Κοσμόπουλος είχε φέρει στο φως στην Ικλαινα μία πήλινη πινακίδα με πρώιμη Γραμμική Β γραφή, ηλικίας 3.500 ετών, ένα εύρημα που αλλάζει τα δεδομένα για την εξέλιξη και τη χρήση της γραφής στην Ευρώπη.

Η πινακίδα είχε εντοπισθεί μέσα σε έναν αρχαίο αποθέτη και παρότι οι διαστάσεις της είναι πολύ μικρές - ύψος 2,5 εκατοστά και πλάτος 4 - μπορεί να διακρίνει κανείς το περιεχόμενό της, που από τη μία πλευρά αναφέρεται σε μία κατασκευή και από την άλλη περιλαμβάνει ονόματα και αριθμούς.

«Δένδια προχώρει, σε θέλει η Λαχόρη»


Μας ενημέρωσε ο κ. υπουργός ΔΝΤ [Δημόσιας Νέας Τάξης] ότι έρχεται νέα διεθνής συνθήκη για τη λαθρομετανάστευση, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση στη χώρα μας, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτε, το οποίο να μπορούμε να κάνουμε.
Εν πρώτοις κύριε υπουργέ μου, δεν πρέπει να λες «δεν μπορούμε να κάνουμε», αλλά ..
«δεν μπορώ να κάνω», εκτός αν εννοείς ότι εσείς εκεί στην κυβέρνηση δεν μπορείτε όλοι μαζί να κάνετε τίποτε.
Δεύτερον, όταν κάποιος δεν μπορεί να κάνει κάτι σε ένα συγκεκριμένο τομέα, ενώ βλέπει ότι η χώρα του καταστρέφεται, υποβάλλει την παραίτησή του, ώστε να έλθει κάποιος άλλος για να προσπαθήσει να κάνει κάτι.

Γκιουλέκας: «Αστειότητες οι απόψεις του Γ.Μπουτάρη για μη απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης»


Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη στην παρουσίαση του προγράμματος των εορτασμών των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας έκανε την εξής δήλωση:

«Με καθυστέρηση ενός έτους, περιχαρής και θριαμβολογώντας για το πρόγραμμα, ο Γιάννης Μπουτάρης και οι συνεργάτες του μας παρουσίασαν πριν λίγες ημέρες αυτό που ονόμασαν “τελικό προγραμματισμό των εορτασμών για το 2012”!
Στους τελευταίους τρεις μήνες του 2012 – χρονιά που συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης – ο δήμαρχος της πόλης… θυμήθηκε ότι οφείλει να προετοιμάσει κάποιες εκδηλώσεις για την “τιμή των όπλων”. Και, όμως, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση ο Γιάννης Μπουτάρης απογοήτευσε τους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ...ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ


Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται από χθες στην μονή Ιβήρωνος του Αγίου όρους. Ήρθε για προσκύνημα, με .....
την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου η οποία ως γνωστόν για τους Ρώσους παλαιοημερολογίτες εορτάζεται 14 ημέρες μετά την δική μας εορτή. Τα Μ.Μ.Ε. όμως και ειδικά τα φιλομνημονιακά, δεν έχουν βγάλει άχνα για το γεγονός! Ο Πούτιν γι' αυτούς είναι κόκκινο πανί! Ακολουθούν τη γραμμή που χάραξε ο Τζέφρυ! Πριν μπούμε στο Μνημόνιο και το ΔΝΤ ο Πούτιν κάλεσε τον Φεβρουάριο του 2010 τον Παπανδρέου στην Ρωσία και του έδινε γύρω στα 25 δις ευρώ! Και ο ΓΑΠ αντί να δεχτεί το δώρο της Ρωσίας, άρχισε να μιλάει για...πράσινη ενέργεια και για την ευρωπαϊκή προοπτική της Ρωσίας! Έτσι και τώρα. Στην χώρα μας έχει έρθει ο Ρώσος Πρόεδρος και οι ...βαστάζοι των μνημονίων το ...έκαναν γαργάρα! 

Μοναχή αποκαλύπτει το παιχνίδι υποκρισίας στη Συρία


Η μοναχή Agnès Mariam de la Croix ζει στη Συρία εδώ και 20 χρόνια. Η στάση απέναντι στους περίφημους «ακτιβιστές» ουσιαστικά μισθοφόρους-φανατικούς μουσουλμάνους οι οποίοι έχουν εισβάλλει στη Συρία, είναι γνωστή εδώ και καιρό όταν η θαρραλέα αυτή μοναχή αποκάλυψε ότι την ομαδική σφαγή στην Χούλα έκαναν οι μισθοφόροι και όχι ο Στρατός της Συρίας όπως τα δυτικά ΜΜΕ –και τα περισσότερα στην Ελλάδα- είχαν αρχικά αναφέρει.

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ! ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;


                           
Τα κοπρόσκυλα της "προόδου" και "αθεϊας" (=φιλοεβραϊσμού)ξαναχτύπησαν! Με την ανοχή της ΝΔ, το ανύπαρκτο κομματίδιο της ΔΗΜ.ΑΡ απαιτεί να "αξιοποιηθεί" η εκκλησιαστική περιουσία και να μειωθούν οι μισθοί των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ιερέων! Αναλυτικά η κατάπτυστη ανακοίνωση:
 
"Νομίζουμε ότι πρέπει να δούμε και τα θέματα που σχετίζονται και με την εκκλησιαστική περιουσία και με τα μισθολογικά των κληρικών. Σίγουρα και σε αυτή τη φάση, πολύ περισσότερο σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί και ο χώρος αυτός να είναι έξω από τις περικοπές. Πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια ώστε να μην υπάρξει κανένα ζήτημα με το 13ο και το 14ο μισθό".
 
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ:

ΚΟΜΑΤΙΑΣΤΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ...!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ PKK ΥΨΩΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ŞEMZINAN...!!!


ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...!!!

Με την κίνηση τους αυτή οι Κούρδοι Μαχητές του PKK επιβεβαιώνουν τον έλεγχο της περιοχής του ŞEMZINAN (SEMDINLI) αντικρούοντας κάθε ισχυρισμό της Τουρκικής Προπαγάνδας σύμφωνα με την οποία ο ορεινός όγκος του Goman που δεσπόζει της πόλης είναι υπο τον ελεγχο του Τουρκικού στρατού

ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ...!!!

ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ "ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ... "Α ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ". ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ...



Σύμφωνα με καταγγελία των συγγενών ενός 27χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, Αλβανοί τον σακάτεψαν για ένα σχόλιο που έκανε στο facebook.

Συγκεκριμένα, στις 05.30 τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Αυγούστου, μια ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι του 27χρονου Έλληνα, στην Χαραμίδα Μυτιλήνης και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.


Αιτία ήταν τα σχόλια που έκανε ο 27χρονος για το πρόσφατο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με 6 Αλβανούς να πυροβολούν με καλάσνικοφ (AK-47) και να καίνε την Ελληνική σημαία.


Ο νεαρός Έλληνας φέρεται να έγραψε μεταξύ άλλων σε σχόλιο:

ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ VIDEO

ΚΚΕ vs 21 Απριλίου 1967




ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ

Όποιος δεν είναι έτοιμος να αντέξει μεγάλες αλήθειες ας εγκαταλείψει.


Η μια πλευρά του νομίσματος, δηλαδή η Κομμουνιστική, εκφράζεται από το 1974 σε κάθε Μέσο (Τηλεόραση, Ράδιο, Έντυπο Τύπο) 38 έτη αδιάκοπα, ώρα είναι και μέσω μοναδικού δημοκρατικού μέσου (δηλαδή του ιντερνετ) να ρίξουμε λίγο φως και στην άλλη πλευρά
Επί των ημερών της 21ης Απριλίου δεν κυνηγήθηκαν όλοι οι Κομμουνιστές, αλλά μόνο όσοι προσπάθησαν να ανακόψουν την αναγέννηση της διαλυμένης Ελλάδος, για αυτό άλλωστε και οι ελάχιστοι σε αριθμό οι βασανισμοί, μην ξεχνάμε ότι αντιστοίχως το ολοκληρωτικό καθεστώς του Στάλιν σκότωσε 20.000.000 αντιφρονούντες ξέχωρα από αυτούς που βασάνισε. Η 21η Απριλίου ήθελε να σταματήσει την 100% ανθελληνική ιδέα του Κομμουνισμού η οποία έβαζε και βάζει φρένο στο Ελληνικό Πνεύμα.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά ξεκινάμε με το Διάγγελμα της 21ης Απριλίου προς τον Ελληνικό λαό:

ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ. ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ!

                    stilianidis
Όλα άρχισαν στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ για τα οικονομικά των δήμων όταν ο υπουργός Εσωτερικών ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει.

Μερίδα του κόσμου άρχισε να τον γιουχάρει και να τον διακόπτει συνεχώς. Του φώναζαν: "Με ΜΑΤ και δακρυγόνα χτυπάτε τους εργάτες και στους τραπεζίτες κάνετε τις πλάτες". Μάλιστα, ήταν τέτοια η ένταση που ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μπήκε, ενώ μπήκε από το πάρκινγκ, βγήκε από την...

Εάν λέτε αλήθεια για το ΤΤ κύριε Στουρνάρα, γιατί είναι ακόμα ελεύθερος ο Παπακωνσταντίνου, ο Προβόπουλος, ο Παπαδόπουλος; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;;



Η απλή αλήθεια με αριθμούς.

Το 9μηνο του 2009, αυτός ο παλιάνθρωπος, ο κουρασμένος, ο βούδας της Ραφήνας, άφησε το ίδρυμα με …κέρδη 160 εκ. Ευρώ! Έχοντας μάλιστα περάσει τους παγκόσμιους κραδασμούς από την κατάρρευση της Lehman. Οι δείκτες του ΤΤ το έφερναν πανευρωπαϊκά στην πρώτη τετράδα.

Έπειτα, ανέλαβαν οι “ξεκούραστοι”. Ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος με την φυσική επιστασία του κυρίου Προβόπουλου και την πολιτική του κυρίου Παπακωνσταντίνου. Δείτε τα αποτελέσματα του 2011.

Αυτό στην γλώσσα των επιχειρήσεων ονομάζεται ανελέητο πλιάτσικο. Σε μία τράπεζα συνυφασμένη με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών. Με τον “κουμπαρά” της οικογένειας.

Σήμερα ο κύριος Στουρνάρας χωρίς να δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις, βάσει “απόρρητων εκθέσεων” του …

Δείτε πως υποδέχτηκαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι αστυνομικοί στην Βιέννη... [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]


Τον συναγερμό που έχει σημάνει στη Βιέννη λόγω της άφιξης των οπαδών του ΠΑΟΚ δείχνει ο τρόπος με τον οποίο υποδέχονται οι αστυνομικές αρχές τους Έλληνες.
 Πριν από λίγο η αστυνομία σταμάτησε τρια πούλμαν που σύμφωνα με τον Αυστριακό Τύπο μετέφεραν οπαδούς μέσω της Μπρατισλάβα. Όλοι αποβιβάστηκαν και κάθισαν στην άσφαλτο με τα χέρια σταυρωμένα στο κεφάλι. 
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έλεγξαν τα χαρτιά του καθενός ενώ με σκυλιά έκαναν έλεγχο και στα πούλμαν...ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ +ΒΙΝΤΕΟ:

Το παραμύθι της υποστολής της ναζιστικής σημαίας και ο ''ήρωας'' Γλέζος...

Όπως όλοι γνωρίζουμε σήμερα, τη νύχτα μεταξύ 30 και 31 Μαΐου 1941, οι 19χρονοι Μανώλης Γλέζος και Απόστολος Σάντας υπέστειλαν τη πολεμική σημαία του γερμανικού στρατού κατοχής από το βράχο της Ακρόπολης.
Το γεγονός της κλοπής της γερμανικής σημαίας είναι αδιαμφισβήτητο, διότι την επομένη οι ίδιοι οι Γερμανοί εξέδωσαν ανακοίνωση όπου ανέφεραν το γεγονός και τις κυρώσεις για τους υπευθύνους, προέβησαν σε συλλήψεις υπαλλήλων του αρχαιολογικού χώρου και κάποιοι ανέφεραν ότι εκτέλεσαν μια ολόκληρη διμοιρία που εκείνη τη νύχτα ήταν φρουρά στην Ακρόπολη (το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται).

Σκυλοκαυγάς ημετέρων στη Βουλή ...Εγώ μόνο 114 άτομα βόλεψα στα 10 χρόνια προεδρίας μου ! Ρέ Ύπαγε γαμηθείναι !!!!!


Κακλαμάνης :  Είμαστε όμηροι 20-30 βουλευτακίων...σιγά ρε μπάρμπα !
Αγρίεψαν  οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης και Βύρων Πολύδωρας στην σημερινή διάσκεψη των προέδρων, θεωρώντας ότι «ορισμένοι επιχειρούν να τους φορτώσουν  αποκλειστικά το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων».

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε η επιστολή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, η οποία καταγγέλλει τους διορισμούς ημέτερων στην Βουλή από πρώην προέδρους της Βουλής και πρώην πρωθυπουργούς. Η επιστολή φαίνεται ότι έδωσε την αφορμή για την έκρηξη του κ. Πολύδωρα ο οποίος απείλησε να αποκαλύψει ποιοι ευθύνονται για τα «όργια» της Βουλής. 

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το θέμα να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής σε ζωντανή μετάδοση από το Κανάλι της Βουλής. Να μάθει όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει. Και όχι μόνο με.........

Μπαράζ πυρκαγιών στην Κρήτη - Σβήνουν τη μια φωτιά και ανάβει άλλη!


Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε πλήρη εξέλιξη στη Σητεία.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, μόλις τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην Βιάννο, νέος συναγερμός χτύπησε στην Υπηρεσία, αυτή τη φορά για φωτιά στην περιοχή της Σητείας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτική περιοχή κοντά στον οικισμό Κρυονερίου και στο σημείο βρίσκονται πολύ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 9 οχήματα, 14 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα,

Ποιος είναι ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα;

Ποιος είναι ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα;
Τι γίνεται με τον Τζαβέντ Ασλάμ;

O πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα ήταν ο κύριος ομιλητής στην Νίκαια, στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν οι μετανάστες με τα αντιρατσιστικά φόρουμ, ύστερα από καταγγελίες, ότι δέχονται απειλές από ακροδεξιούς στα μαγαζιά τους.

Και βεβαίως είναι αξιέπαινες  όλες αυτές οι προσπάθειες όταν κινδυνεύουν άνθρωποι και όταν ο φασισμός και η ρατσιστική βία χτυπά την πόρτα τους και τους απειλεί.

Θυμίζουμε τι έχει πει ο επικίνδυνος για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας μας Τζαβέντ Ασλάμ, αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος λίγο πριν σαπίσουν στο ξύλο μέλος του Ολυμπιακού… επειδή φόραγε μπλουζάκι με δάφνες της ομάδας του και νόμισαν πως ήταν χρυσαυγίτης.

"ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤHN(!) ΚΚΕ και THN(!) ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ(!) ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ(!) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ(!)"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ …ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

Vladimir Putin 17 July 2000-1
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται από χθες στην μονή Ιβήρωνος του Αγίου όρους. Ήρθε για προσκύνημα, με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου η οποία ως γνωστόν για τους Ρώσους παλαιοημερολογίτες εορτάζεται 14 ημέρες μετά την δική μας εορτή. Τα Μ.Μ.Ε. όμως και ειδικά τα φιλομνημονιακά, δεν έχουν βγάλει άχνα για το γεγονός!
Ο Πούτιν γι' αυτούς είναι κόκκινο πανί! Ακολουθούν τη γραμμή που χάραξε ο Τζέφρυ! Πριν μπούμε στο Μνημόνιο και το ΔΝΤ ο Πούτιν κάλεσε τον Φεβρουάριο του 2010 τον Παπανδρέου στην Ρωσία και του έδινε γύρω στα 25 δις ευρώ! Και ο ΓΑΠ αντί να δεχτεί το δώρο της Ρωσίας, άρχισε να μιλάει για...πράσινη ενέργεια και για την ευρωπαϊκή προοπτική της Ρωσίας!
Έτσι και τώρα. Στην χώρα μας έχει έρθει ο Ρώσος Πρόεδρος και οι ...βαστάζοι των μνημονίων το ...έκαναν γαργάρα!

Πλιάτσικο! Στο -30% η μετοχή του ΤΤ μετά τη δήλωση Στουρνάρα…

29,7% βουλιάζει η μετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μετά τις χθεσινές αδιανόητες δηλώσεις Στουρνάρα ότι η τράπεζα δεν είναι βιώσιμη!

Η τιμή της μετοχής; Στα 0,1680 ευρώ!

πηγη 

Περικλής Γιαννόπουλος: Η ξενομανία είναι αμορφωσιά...!!

Κτυπήσατε τὴν ξενομανίαν, ἄνθρωποι τῆς ἰδέας. Κρατήσατε ὅ,τι ἔχετε ἑλληνικόν, ἄνθρωποι τῆς λαϊκῆς καὶ τῆς μεσαίας καὶ τῆς ἀνωτέρας τάξεως.

Κουβαληθῆτε ὅλοι εἰς τὴν ὁδὸν Πανεπιστημίου, ἀπέναντι τοῦ ζαχαροπλαστείου Γιανάκη, πλησίον τῆς πολυφήμου Lizie ἡ ὁποία σᾶς ἄδειασε τὴν τσέπην. Εἶνε τὸ μαγαζὶ τῆς λαίδης Ἔτζερτων τῆς ἀγγλίδος ἀριστοκράτιδος καὶ κυρίας τοῦ πρέσβεως τῆς Ἀγγλίας. Ἀνοίξατε τὰ μάτια σας καὶ κυττάξετε ἄνθρωποι θεόκουτοι καὶ ἀκαλαίσθητοι. Ἐκεῖ τὰ ὑφάσματα εἶνε τὰ κεντήματα τὰ ὁποῖα κάθε κόρη τοῦ λαοῦ γνωρίζει νὰ κεντᾷ ἄδουσα. Κυττάξετε τὰς τιμάς. Εἶνε ἀκριβώτερα ἀπὸ κάθε εὐρωπαϊκά. Διότι εἶνε ὡραιότερα ἀπο κάθε εὐρωπαϊκά.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ; Η ΠΑΤΡΙΔΑ Ή Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ;

Καθώς αρχίζει να ξεθωριάζει η προσωρινή ανάπαυση που προσέφερε το ζεστό καλοκαίρι και παρατηρώντας τα τεκταινόμενα, βλέπουμε πάλι την ίδια μίζερη πραγματικότητα. Που είναι οι αγώνες των μικρών αντισυστημικών πολιτικών κομμάτων, τους οποίους υπόσχονταν; Γιατί δεν ανταποκρίνονται στον ρόλο τους, που οι ίδιοι πανηγύριζαν όταν τον ανέλαβαν;

"Εγκεφαλικό" σε ΗΠΑ-Ισραήλ: Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Αιγύπτου Μ.Μόρσι πήγε στο Ιράν!

Τεκτονικές αλλαγές στο γεωπολιτικό σύστημα ασφάλειας ολόκληρης της περιοχής που ξεκινά από το Γιβραλτάρ και φτάνει μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό: Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, έφτασε την Πέμπτη στην Τεχεράνη πραγματοποιώντας την πρώτη επίσκεψη Αιγύπτιου ηγέτη στο Ιράν από το 1979, όταν στη χώρα είχε ξεσπάσει η ισλαμική επανάσταση.

Μισθός 250.000€ την εβδομάδα για το Νικολά Σαρκοζί

 Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι η επενδυτική τράπεζα Morgan Stanley προτίθεται να δώσει αμοιβή της τάξεως των 250.000€ στο Νικολά Σαρκοζί για να αναλάβει τη θέση συμβούλου συνεδρίων. Θα τους κοστίσει περίπου 5.550 ευρώ το λεπτό, μιας και η συνολική αμοιβή είναι για μόλις 45 λεπτά της ώρας.

"Tο γυρίζει" τελείως η Γερμανία - "Καταστροφή για εμάς αν βγει η Ελλάδα από ευρώ"!

Το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα οδηγούσε σε "κούρεμα" του γερμανικου ΑΕΠ μέχρι και 3% και διάλυση της ευρωζώνης, κάτι πιθανό μετά την έξοδο της Ελλάδας! Επίσης θα μπορούσε να πυροδοτήσει περαιτέρω "βιβλική" καταστροφή του γερμανικού ΑΕΠ με μείωση μέχρι και 10% επισημαίνει ο Λαρς Φελντ, ένας από τους πέντε «σοφούς οικονομολόγους» (της ομάδας συμβούλων της γερμανικής κυβέρνησης), όταν ακόμα και σήμερα οι φοβικές ελληνικές κυβερνήσεις δεν τολμούν να αρθρώσουν έστω μια λέξη αντίρρησης σε όσα το Βερολίνο κελεύει και έχουν οδηγήσει σε πέντε χρόνια οικονομικής εξαθλίωσης την χώρα και γεωπολιτική έκλειψη τον Ελληνισμό! Και όταν μιλάει εκπρόσωπος από αυτή την ομάδα είναι σα να μιλάει η ίδια η γερμανική κυβέρνηση.

Τσάμηδες έκλεψαν, απήγαγαν και βασάνισαν ζευγάρι Ελλήνων!!!

Ζευγάρι Ελλήνων έζησε τον εφιάλτη στα χέρια Αλβανών Τσάμηδων στο χωριό Γιάννιαρη- Αγίων Σαράντα.

Το ζευγάρι από το χωριό Παλαμπάς Ηγουμενίτσαςενημερώθηκε από την Αλβανική αστυνομία ότι  θα πρέπει να μεταβεί στο χωριό Γιάνιαρη (Janjari, το οποίο κατοικείται από τσάμηδες) για να πάρει πίσω τα 32 βοοειδή και τα 87 αιγοπρόβατα που τους είχαν κλέψει κάτοικοι του χωριού την Πέμπτη (23/8). Ενώ το ζευγάρι από το Παλαμπά καθ' υπόδειξη της αστυνομίας πέρασε τα Ελληνοαλβανικά σύνορα και προσέγγισε το χωριό συνέβη το απίστευτο. Εξοργισμένοι από τη σύλληψη τουRushit Ismail και τον χαρακτηρισμό ως καταζητούμενου του γιου του, Astrit Ismaili ως υπόπτους των ζωοκλοπών, οι συγγενείς τους οργάνωσαν την απαγωγή του Έλληνα βοσκού με τα αρχικά Ι.Β. και της συζύγου του. Το άτυχο ζευγάρι που τόλμησε να ζητήσει τα κλεμμένα πίσω, έζησε συνολικά 6 ώρες τρόμου, καθώς όπως αναφέρουν και τα ίδια τα αλβανικά ΜΜΕ, ξυλοκοπήθηκαν και κακοποιήθηκαν με αγριότητα.

Εάν νικούσατε….

«Στις 3 Δεκεμβρίου 1944 ξέσπασε στην Αθήνα το προσχεδιασμένο από τους Άγγλους και κομμουνιστές, ερυθρό συλλαλητήριο, απάρχη της κινήσεως προς κατάληψη της εξουσίας υπό των κομμουνιστών» (Ελληνοκρατία φύλλο αγώνος 3)
Απευθυνόμεθα προς όλους εσάς που ψηφίσατε τους κομμουνιστάς, τους σοσιαλμαρξιστάς, τους δήθεν «προοδευτικούς», τους «κουλτουριάρηδες» και τις όποιες πολιτικές των απολήξεις.
Απευθυνόμεθα προς εσάς που είτε από γνώσιν και ενσυνείδητον θέσιν, είτε από στιγμιαίαν ή εξ αντιδράσεως παρόρμησιν, είτε ωφελιμισμόν, συνεταχθήκατε με αυτούς που έχουν σαν ήρωες και παράδειγμα τους στυγερούς εγκληματίας και ανατροπείς της ελευθερίας, τον φρικτόν Αθηναικό Δεκέμβριον του 1944.
Απευθυνόμεθα σε εσάς επάνω από τα φρικτώς ακρωτηριασμένα σώματα χιλιάδων αθώων φτωχών Ελλήνων εργατών, δημοσιουπαλλήλων, συνδικαλιστών, καλλιτεχνών, ιατρών, διδασκάλων, αξιωματικών, ιερέων, αστυνομικών.

ΕΔΩΣΑΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ!!!

xarh allodapoi
Ο Τ.Μ. αλλοδαπός ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη δέκα ετών και πέντε μηνών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και χρήση πλαστών εγγράφων πήρε χάρη για να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια.
Το ίδιο συνέβη και με τον Α.Κ., οποίος είχε καταδικαστεί για κλοπές, παράνομη οπλοφορία και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Χάρη και αυτός και Ελληνική ιθαγένεια. Ελληνική ιθαγένεια πήρε και ο Ρ.Σ. με καταδίκη για μεταφορά και προώθηση στο εσωτερικό της χώρας αλλοδαπών, λαθρομεταναστών, κατά συρροή.
Είναι πολλοί οι αλλοδαποί εγκληματίες που τους απενεμήθη χάρη και Ελληνοποιήθηκαν.
Δεκάδες απονομές χάριτος υπογράφτηκαν από τους........

ΕΝΟΠΛΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΩΣΙΑΣ - ΓΕΩΡΓΙΑΣ... ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

Στην περιοχή της ρωσικής μεθορίου, οι ένοπλες δυνάμεις της Γεωργίας πυροβόλησαν και σκότωσαν 11 ενόπλους τις τελευταίες λίγες ώρες, την ώρα που τρεις γεωργιανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 5 τραυματίστηκαν, «προσπαθώντας να απελευθερώσουν ομήρους στον Καύκασο στις παρυφές του ρωσικού Νταγκεστάν», ανέφερε σήμερα στο Τμπίλισι η κυβέρνηση.

Πρόσθεσε ότι, «εάν τεκμηριωθεί ότι οι απαγωγείς προέρχονταν από το ρωσικό έδαφος, το συμβάν θα επηρεάσει δυσμενώς τις διμερείς σχέσεις», οι οποίες χαρακτηρίζονται από μια υποβόσκουσα ένταση, αφότου τα δύο κράτη πολέμησαν επί μία βδομάδα το θέρος του '08 σε σχέση με το διοικητικό καθεστώς της «Νότιας Οσετίας», που η Μόσχα διατηρεί υπό την προστασία της εδώ και 20 έτη.

Αριστερούλης ο Πρύτανης με την "χρυσή χέστρα" - Χορός εκατομμυρίων στο ΑΠΘ! (Πολεμάνε τον "ταξικό εχθρό" από μέσα...)

Φωτογραφία για Αριστερούλης ο Πρύτανης με την χρυσή χέστρα - Χορός εκατομμυρίων στο ΑΠΘ! (Πολεμάνε τον ταξικό εχθρό από μέσα...)
Διαβάζουμε στον Ελεύθερο Τύπο για τον Πρύτανη, εκλεκτό τέκνο του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, που πρωτοστάτησε στο αντάρτικο για το νόμο Πλαίσιο

Εν μέσω κρίσης πάρτι σπατάλης, 8,3 εκατομμυρίων ευρώ, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

«Χορός» εκατομμυρίων ευρώ στήθηκε πέρυσι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με χρήματα της Εταιρίας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του! Μπορεί η διοίκηση του μεγαλύτερου πανεπιστημίου των Βαλκανίων να μην είχε πέντε εκατομμύρια ευρώ για να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά το 2011 δαπάνησε 8,3 εκατομμύρια ευρώ σε διάφορες υπέρογκες και εξωφρενικές υπηρεσίες. Η ελληνική οικονομική πραγματικότητα φαίνεται πως δεν έχει γίνει αντιληπτή από τη διοίκηση του ΑΠΘ (η οποία διοικεί και την Εταιρία Αξιοποίησης), αν και ο πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος συχνά «κραυγάζει» για τη δραματική μείωση της κρατικής επιχορήγησης προς τα πανεπιστημιακά ιδρύματα.
 

Μήνυση για την μετατροπή του στρατοπέδου Κορίνθου σε κέντρο μεταναστών από τους εμπόρους

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κορινθίας, το Επιμελητήριο Κορινθίας, και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος κατά παντός υπευθύνου για την μετατροπή του 6ου Συντάγματος Πεζικού σε κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, στην Εισαγγελία Κορίνθου.

Kαταγγέλλουν τη μη τήρηση της νομιμότητας σε ό,τι αφορά στη λειτουργία του χώρου ως κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών και αναφέρουν ότι σύμφωνα με το νόμο δεν μπορεί να μετατραπεί στρατόπεδο σε κέντρο φιλοξενίας, ούτε επιτρέπεται παράλληλη χρήση. Σημειώνουν την παραβίαση της υγειονομικής νομοθεσίας, η οποία προβλέπει.......

Ιδιωτικοποιήθηκε και ο στρατός; Διαβάστε τι υπηρεσίες προσφέρει ιδιωτική εταιρεία!

Ιδιωτικοποιήθηκε και ο στρατός; Διαβάστε τι υπηρεσίες προσφέρει ιδιωτική εταιρεία!
Με τους εξοπλισμούς να έχουν “μπλοκαριστεί” λόγω της οικονομικής κρίσης, το επιχειρηματικό ενδιαφέρον όσων είχαν εμπλοκή μ΄αυτούς μετατοπίζεται στον τομέα της ασφάλειας, από τον οποίο φαίνεται ότι αναμένουν πολλά κέρδη.

Οι ιδιωτικές εταιρείες “ασφάλειας” ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και δεν αναφερόμαστε πια στις γνωστές εταιρείες σεκιούριτι, αλλά σε εταιρείες που μοιάζουν όλο και περισσότερο στην αμερικανική Blackwater. Κι όλα αυτά χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο που να καθορίζει πως θα λειτουργούν αυτές οι εταιρείες.


Διαβάστε τι υποστηρίζει ότι παρέχει μία απ΄ αυτές τις εταιρείες:...
  • “ Αναλαμβανουμε υπευθυνα την προστασια κυβερνητικων αξιωματουχων & τη φρουρηση στρατηγικων σημειων.- αναλαμβανουμε αποστολες: προστασια μεταφορων συνοδειας
  • Παρεχουμε αμεση καλυψη καιριων θεσεων σε θεματα.......

666: Το χάραγμα του θηρίου – Η τελική επιλογή της ανθρωπότητας


Αναφέρεται στην ποπ κουλτούρα. Υπάρχουν τραγούδια γι’ αυτό. Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές φράσεις της Αγίας Γραφής.


Το χάραγμα του θηρίου περιγράφεται αναλυτικά στο 13ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης:

16. Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους·

17 και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.

18 Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666.

Ο διάβολος καταφλέγεται, μαστιγώνεται και δέρνεται από την Ευχή


alt
Ένα περιστατικό από τις εμπειρίες του γέροντος Ιωσήφ του ησυχαστού. 
Ένας νέος, πριν από χρόνια, είχε πολλά ψυχικά προ­βλήματα και είχε φθάσει μέχρι δαιμονοκρατίας. Απεφά­σισαν οι δικοί του και ο ίδιος, να μεταβή στο Άγιον Όρος και να ενταχθή σε μιά συνοδεία.
 
Ο Γέροντας της συνοδείας, Ιωσήφ ο Ησυχαστής, πε­ρίφημος για την δύναμη της προσευχής του, τον κράτησε, του έμαθε την προφορική Ευχή και τον έβαλε να σκαλίζη μερικά ξύλινα Σταυρουδάκια. Οποιαδήποτε κι αν ήτο η εργασία του, νύχτα, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, μέσα στην εκκλησία και έξω απ αυτήν, όπου κι αν ευρίσκετο, θα έ­πρεπε να λέη συνεχώς με το στόμα του: «Κύριε Ιησού Χρι­στέ, Ελέησον με».
 
Πολλές φορές αναποδογύριζε τα τραπέζια, έκανε άνω-κάτω το μικρό κελλάκι του, κλείδωνε τις πόρτες, ξερρίζωνε τα μικρά σπαρμένα λαχανικά, έκοβε τα δενδράκια, πε­τούσε πέτρες, φώναζε, τσίριζε,

ΑΦΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ «ΑΒΟΛΑ, ΣΙΧΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ» ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ;


Ερωτήσεις προς πατριδοκάπηλους υποκριτές

Μπροστά στον ΙΕΡΟ χώρο της μάχης των Θερμοπυλών, εκεί όπου μια χούφτα Έλληνες έπεσαν μέχρις ενός για να μην περάσουν οι εχθροί της Πατρίδας, εκτιλύχθηκε ένα ακόμα επεισόδιο στην φαρσοκωμωδία που ονομάζεται "εθνικιστικό κίνημα"!

Εκεί όπου κάθε πραγματικός Έλληνας και Ελληνίδα θα έπρεπε να στέκεται σιωπηλά, βουβά τιμώντας τους ήρωες, ο άκρατος λαϊκισμός - πατριδεμπορία αποθεώθηκε!
Ακούσαμε λοιπόν εκείνους που πρόσφατα ΒΟΛΕΨΑΝ 4 ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ στη βουλή, να λένε πως "αισθάνονται άβολα εκεί μέσα"!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!

Ο ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΓΗ !! ...29 Αυγούστου 2010 !!

Αφιέρωμα στην μνήμη του ...VIDEO
Σηκώνω τα μάτια να σε δώ ...Μα κλαίει και ο Ουρανός!
Την Κυριακή κατέληξε και ο δεύτερος πιλότος μας Ιωσήφ Αναστασάκης μετά από άνιση μάχη που είχε με τον θάνατο.
Ήταν και αυτός ένας από τους δημόσιους υπαλλήλους που δεν είχαν εθνική συνείδηση
κατά παλαιότερη δήλωση του αξιότιμου  κ. Βενιζέλου Ευαγγέλου υπουργού Αμύνης .

Είναι απορίας άξιο και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω το μίσος που έχουν ορισμένοι πολιτικοί άνδρες και γυναίκες εναντίον των Ελλήνων Αξιωματικών.

Σκοτώθηκε ο Σήφης και έκλαψε και ο Ψηλορείτης που έχασε τον αετό του τον καθημερινό του επισκέπτη στο οροπέδιο του Ομαλού που τα λέγανε όπως τα λένε τα αερικά και οι δροσουλίτες, όταν οΣήφης πετούσε δίπλα του, πλάι στον ίσκιο του 

Δέκα λογικές ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις:


Δέκα λογικές ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις:
Ερώτηση 1.
Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;

Ερώτηση 2.
Πως γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να ” ξετινάξει” μία χώρα;
 
Ερώτηση 3. 
Πως γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;

Ερώτηση 4. 
Πως γίνεται στην Ελβετία με........