ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Κι όμως το status στο Facebook δείχνει αν είσαι ψυχοπαθής – Ποια είναι η σκοτεινή τριάδα θεμάτων

Κι όμως το status στο Facebook δείχνει αν είσαι ψυχοπαθής – Ποια είναι η σκοτεινή τριάδα θεμάτωνΜπορεί να ακούγεται τρομακτικό, αλλά και όμως η ενημέρωση της κατάστασής μας στο Facebook μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα πράγματα απ' ότι πιστεύουμε από την προσωπικότητά μας μέχρι την ψυχική μας υγεία.
Σύμφωνα με το thelocal, Σουηδοί ερευνητές ανέλυσαν τις καταχωρήσεις στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και εντόπισαν τη σκοτεινή τριάδα θεμάτων για τα οποία μιλούν οι διαταραγμένες προσωπικότητες του Facebook.
Στην έκθεση τους με τίτλο «The dark side of Facebook: Semantic representations of status updates predict the Dark Triad of personality», ο καθηγητής Sverker Sikström του Πανεπιστημίου Lund και ο Danilo García

Μαντέλα: Ο κομμουνιστής τρομοκράτης που υποστηρίχθηκε από Σιωνιστές

Ο Μαντέλα με τον Eβραίο Joe Slovo στην Μόσχα 
Ο Νέλσον Μαντέλα, ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, πέθανε στην ηλικία των 95 ετών. Με τίτλους του τύπου «παγκόσμιος θρήνος», «θρηνεί η ανθρωπότητα» και άλλα συγκινητικά, τα media σε όλο τον κόσμο, ξόδεψαν ώρες αμέτρητες υμνώντας τον Μαντέλα και παρουσιάζοντάς τον ως ένα είδος «αγγέλου της ειρήνης», κάτι σαν έναν «κοσμικό άγιο». Πρόκειται βέβαια, για κατασκευασμένη πραγματικότητα. Ο Μαντέλα ήταν ευθυγραμμισμένος αρχικά με το Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο (ANC), μια κομμουνιστική επαναστατική ομάδα που σε μεγάλο βαθμό επηρεάζονταν και χρηματοδοτείτο από σιωνιστές Εβραίους. Ο οργανισμός αυτός υπήρξε υπεύθυνος για κάθε είδους φρικαλεότητες στη Νότια Αφρική, οι οποίες τελικά οδήγησαν τον Μαντέλα στη φυλακή. Ο Μαντέλα ήταν συν-ιδρυτής της μαχόμενης πτέρυγας του ANC με διάφορα κομμουνιστές της Νότιας Αφρικής συμπεριλαμβανομένου ενός Εβραίου με το όνομα Arthur Goldreich.

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ… ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ – ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ!


beni_741189262
Ομιλία στη Θεσσαλονίκη έκανε το Σάββατο ο… εμπνευστής και πρωτοπόρος του… συνταγματικού τόξου (το οποίο ελπίζει πως θα λειτουργήσει ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ που θα ξεπλύνει τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ), Ε. Βενιζέλος, σε ημερίδα που διοργάνωσαν το πασοκικό-καθεστωτικό (και χρηματοδοτούμενο από τον ιδρώτα και το αίμα του ελληνικού λαού) «Ίδρυμα» ΙΣΤΑΜΕ και ο δήμος του τουρκολάγνου Μπουτάρη, με θέμα: «Στη Θεσσαλονίκη της μνήμης δεν έχουν θέση ο ναζισμός, ο ρατσισμός, η βία» (προφανώς όμως έχουν οι κλεψιές, οι μίζες και το ρήμαγμα των δημοσίων ταμείων…).
Στο παραλήρημά του, ο γραφικός (πλέον!) πρόεδρος του κομματιδίου κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αφού αποκάλυψε πως η μόνη έννοια των διεθνών τοκογλύφων είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής κι όχι η άνοδος της οικονομίας, ζήτησε να συγκροτηθεί το ταχύτερο το… συνταγματικό τόξο, για να προλάβει τη… δικτατορία που ετοιμάζεται να επιβάλλει η Χρυσή Αυγή. Ιδού τι είπε ο

Τζίμης Πανούσης: ο ΣΥΡΙΖΑ , είναι μεγάλη παγίδα και θα το δείτε όταν θα έρθει στην εξουσία.


  Ο Τζίμης Πανούσης στο ραδιόφωνο του Δίεση 101,3 μίλησε άλλη μια φορά και ελάλησε, όπως κάνει μοναδικά, εδώ και τόσα χρόνια.

Για την Αριστερά, το ΕΣΥ, το Θεό και πολλά άλλα, για τα οποία συζητάμε κι εμείς μεταξύ μας, αλλά, άλλο εμείς.
Αρχικά αναφέρθηκε στις νέες εμπειρίες που απέκτησε επισκεπτόμενος ένα ελληνικό νοσοκομείο:
«Ήταν ένα ηλεκτροσόκ ρεαλισμού. Σε προσγειώνει στην πραγματικότητα και φεύγουν όλα αυτά τα δήθεν τα οράματα που έχουν οι καλλιτέχνες.

Το σημαντικό είναι ότι εκεί συναντάς ανθρώπους κανονικούς, που στις δικές μας τις παρέες δυστυχώς δεν υπάρχουν.
Και βλέπεις τα παιδιά που δουλεύουν εκεί, να μην κοιμούνται καθόλου, να παίρνουν μισθό 800 ευρώ και αυτά να τους τα χρωστάνε.

Όμως, στον πόνο και στο θάνατο, είμαστε όλοι ίσοι. Εκεί μέσα γνώρισα κανονικούς ανθρώπους και το σημαντικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν

Τι είναι αυτό Παναγία μου; Τρομακτική εικόνα! Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά

Ψόφησε ο Μαντέλα!

Άτακτες Φωνές:Τελικά ο Μαντέλα πέθανε. Την τελευταία του πνοή  άφησε πεθαίνοντας τελείως ο γνήσιος απόγονος ανθρωποφάγων. Ο ανθρωποφάγος ο οποίος κατάφερε σε μια χώρα λευκών, όπως ήταν πάντα η Νότιος Αφρική, να επικρατήσει με την βοήθεια όλων των πουσταριών(και των U2) του πλανήτη ανοίγοντας ένα κύκλο αίματος τον οποίο πληρώνουν οι λευκοί οι οποίοι θανατώνονται καθημερινά από μαύρους, ανθρωποφάγους, λαθρομετανάστες για πλάκα. 

Σιγά ρε καθυστερημένοι, τον... «ηγέτη» τον Μαντέλα


Μαντέλας.......
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ
Βγήκαν όλα τα παγκόσμια κοράκια της τοκογλυφίας και της πουστιάς  να εκφράσουν την λύπη τους για τον χαμό του Μαντέλα. Τι αφήνει πίσω του ο “δημοκράτης” Μαντέλας;;; Αφήνει μια φοβερή ανάπτυξη. Αφήνει aids,βιασμούς, δολοφονίες και φτώχεια.

Εφοριακοί με πολυτελή ζωή...οι ύαινες

Εκτός από τα άγρια θηρία στη ζούγκλα υπάρχουν και οι ύαινες.Μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το τρισάθλιο σώμα των ελεεινών εφοριακών οι οποίοι συνεχίζουν να πλουτίζουν με την ανοχή των νονών πολιτικών . Είναι η εποχή των βρωμερών ανθρωπάριων που συνεχίζει να τρέφεται μόνο από τα πτώματα των Ελλήνων . Έχοντας αποβάλει όλοι τους και το τελευταίο ίχνος συνείδησης , με το τίτλο του κοινωνικά καταξιωμένου αλήτη και το ύφος του αποτυχημένου νταβατζή(το οποίο δεν μπορούν να κρύψουν) προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι κάνουν απλά τη "δουλειά τους"  σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατήσουν την πολυτελή τους διαβίωση τρώγοντας τις σάρκες ενός ολόκληρου λαού που λιμοκτονεί!  

Η φωτογραφία που ράγισε καρδιές - Τα σχόλια δικά σας!

Άτακτες Φωνές: Ένα δείγμα της "κοινωνικής πολιτικής" που ετοιμάζουν και για τα δικά σας παιδιά.



Γράφει το ΞΩΤΙΚΟ

Δεν είναι το κοριτσάκι με τα σπίρτα, δεν πρόκειται για εικόνα από Χριστουγεννιάτικο παραμύθι... αλλά είναι η Ελλάδα του 2013...

Συνέντευξη Βενιζέλου στη Sabah > Νέες βαρύτατες υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα


Σε συνέντευξή του στην τουρκική Sabah ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος επιβεβαιώνει και προχωράει περαιτέρω τις νέες υποχωρήσεις στην εξωτερική πολιτική της χώρας, όπως αυτές είχαν πρωτοδιατυπωθεί με προηγούμενες δηλώσεις του στο περιθώριο της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Α.Γεωργιάδης: "Ο Στουρνάρας έχει πετύχει"


Βρείτε τις διαφορές

Τον χιονάνθρωπο των Ιμαλαίων τον ονομάζουν γέτι.



Τον παλιάνθρωπο των Ελλήνων "ηγέτη" !