ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Παρά την προκλητική προσπάθεια για απαξίωση του θέματος, οι εισαγγελείς τολμούν και ετοιμάζονται για διώξεις στην υπόθεση των CDS!

Η Δικαιοσύνη βγάζει

από το… συρτάρι

τον φάκελο των CDS!

Θέμα χρόνου είναι να μας απασχολήσει πάλι η υπόθεση των περίφημων CDS που έχουν συνδεθεί με τα σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «κυριακάτικης δημοκρατίας», ο σχετικός φάκελος που ερευνάται από τη Δικαιοσύνη έχει εμπλουτιστεί με ενδιαφέροντα στοιχεία και το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη παραμένει ανοιχτό!

Η έρευνα από τη Δικαιοσύνη είχε διαταχθεί μετά τις καταγγελίες...

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών στην Ηλεία – Βίντεο !!


Ένα ακόμη περιστατικό επιθέσεων αλλοδαπών σε Έλληνες σημειώθηκε την Κυριακή, και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Νέας Μανολάδας, στην Ηλεία. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και όπως αναφέρεται στο βίντεο οι αλλοδαποί επιτέθηκαν στους κατοίκους κρατώντας μαχαίρια, αλυσίδες και σιδερένιους λοστούς και τους πετροβόλησαν, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να σημειωθούν συμπλοκές μεταξύ των Ελλήνων και των αλλοδαπών.


Το παραπάνω είναι ακόμη ένα περιστατικό «αφομοίωσης» και «ενσωμάτωσης» των λαθροεισβολέων στη χώρα, λαθροεισβολείς που σύσσωμη η αριστερά θέλει να νομιμοποιήσει –με συνοπτικές διαδικασίες- μόλις αναλάβει τα… ηνία της χώρας. Να μην ξεχάσουμε βέβαια πως ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφράσει τις σχετικές απόψεις του σε σχέση με το θέμα δηλώνοντας παράλληλα και «ουμανιστής».

Το ότι βέβαια 16 Έλληνες έχουν πέσει θύμα δολοφονίας από αλλοδαπούς μέσα στο 2012....

ΒΙΝΤΕΟ: Ήρθαν στα χέρια Τατσόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και Σταυρίδης (ΔΡΑΣΗ)

 Την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης και την στάση της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ συζητούσαν στο στούντιο της Focus Web TV όταν οι δύο καλεσμένοι, Πέτρος Τατσόπουλος και Στέλιος Σταυρίδης, πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια.
Καλεσμένοι της εκπομπής o Αργύρης Ντινόπουλος, από την Ν.Δ., ο Πέτρος Τατσόπουλος, από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέλιος Σταυρίδης, από την ΔΡΑΣΗ και ο Θόδωρος Σκυλακάκης, από την Δημοκρατική Συμμαχία.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όπως γράφει το iefimerida.gr, ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί και ύβρεις σε μια πρωτοφανή αντιπαράθεση του Πέτρου Τατσόπουλου με τον Στέλιο Σταυρίδη.

             
πηγη


Τι ρόλο παίζει ο Τούρκος που απεγκλώβισαν ειδικές δυνάμεις στον Έβρο;


Τον ρόλο ενός 45χρονου Τούρκου, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Έβρου και τονδιέσωσαν οι ελληνικές αρχές με τη συνδρομή ελικοπτέρου της FRONTEX και ανδρών της ΕΜΑΚ, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές. Όπως ανακοινώθηκε, ο 45χρονος είχε εγκλωβιστεί σε....

"Κοίτα ποιοι μιλάνε".230 δις το έλλειμμα στη Ρηνανία,όπου "μαύρισαν" τη Μέρκελ!

Η καγκελάριος Μέρκελ και το επιτελείο της μπορεί να κουνάει απειλητικά το δάχτυλο στην Ελλάδα και σ΄ όποια άλλη χώρα έχει πρόβλημα χρέους,δεν λέει όμως για τα “γερμανικά χρέη”. Ένα απ΄ αυτά αποκαλύφθηκε με αφορμή τη συντριπτική ήττα του κόμματος και της πολιτικής της στη Ρηνανία-Βεστφαλία.Το γιατί έχασε η Μέρκελ,έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται το βιομηχανικό αυτό κρατίδιο της Γερμανίας...

Χριστόδουλος, τον έφαγε η μασονία επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα σχέδια τους !




ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ «ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ» ΗΓΕΤΕΣ...

Τάσος Παπαδόπουλος, Χριστόδουλος... Έχετε δει εσείς ποτε κανεναν αμερικάνο πρόεδρο ή γερμανό να πέθανε ποτέ από καρκίνο; Και ήταν πολλοι πανάθεμα τους!
Μετά τον Ούγκο Τσάβεζ της Βενεζουέλα, έγινε γνωστό ότι και ο πρώην πρόεδρος της...
Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα πάσχει από καρκίνο, αυτή τη φορά στο λάρυγγα.
Ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, ο...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ


ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ 

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.


Ο Τζιαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια.
Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε μεσολαβήσει επ' αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!

ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ!!! Νέα συνάντηση Παπούλια με Αρχηγούς, τη Δευτέρα!





Με φόντο τα καταστροφικά σενάρια, από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ της Ευρώπης, για την ελληνική οικονομία και τις αγορές να "ουρλιάζουν" για τα περί μεγάλου κινδύνου επιστροφής στη δραχμή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας καλεί εκτάκτως τους αρχηγούς των....

Tα αρχαία ελληνικά θεραπεύουν τη .. δυσλεξία

Την ωφέλεια που προκύπτει για τη διαμόρφωση και τη σωστή χρήση του εγκεφάλου αναγνωρίζουν ξένοι καθηγητές (οι Έλληνες αγνοούνται), οι οποίοι προτείνουντη συστηματική διδασκαλία της γλώσσας σαν θεραπεία σε δυσλεκτικά παιδιά, ενώ εδώ τείνουν να εξαφανιστούν ολοκληρωτικά από την εκπαίδευσή μας.

Σύμφωνα με την θεωρία, του Καθηγητού της Φιλολογίας Eric Havelock η οποία στηρίζεται στον Πλάτωνα, το αρχαίο Ελληνικό αλφάβητο προκάλεσε πακτωλό αφηρημένων εννοιών στον Αρχαίο Ελληνικό…. κόσμο, λόγω ενεργοποίησης του εγκεφάλου των χρηστών του.


Στον συνεδριακό τόμο των τετρακοσίων σελίδων «Alphabet and the Brain, έκδοση Springer του 1988» παρουσιάζονται τα συμπεράσματα πλήθους κορυφαίων επιστημόνων φιλολόγων, γλωσσολόγων και άλλων ειδικοτήτων, πλην Ελλήνων αντιστοίχων ειδικοτήτων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΝΤΕΜΗΣ:"ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ". ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ????????ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ??????????????

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:"ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΘΟΙ ΤΟΥΣ"
"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΗΘΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ"



ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ???
ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΝΤΕΜΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ???????
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΝ "ΒΟΗΘΗΣΕ" Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.........

Λήγει σήμερα η μετενέργεια - Καταργούνται 70 επιδόματα


Λήγει σήμερα σύμφωνα με τις προβλέψεις του δεύτερου μνημονίου... «Ρυθμίσεις Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με το Ν.4046-14/02/2012 και Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, Αρ. 6 /28/02/2012», η ισχύς της μετενέργειας των κλαδικών συμβάσεων, που είχαν λήξει ή καταγγελθεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου οπότε και ψηφίστηκε από τη Βουλή.
Με τη λήξη της μετενέργειας οι κανονιστικοί όροι των κλαδικών συμβάσεων παύουν να ισχύουν και διατηρείται μόνο ο βασικός κλαδικός μισθός, ενώ καταργούνται περίπου 70 επιδόματα. Διασώζονται, εφόσον υπάρχουν, τα επιδόματα ωρίμανσης, τέκνων, εκπαίδευσης και βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας αναφέρουν: Το Ριζοσπαστικό Ισλάμ αποτελεί περιφερειακή απειλή για τα Βαλκάνια!


Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας ανέφεραν πως οι ριζοσπαστικοί Ισλαμιστές έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την περιοχή και χρησιμοποιούν ως δικαιολογία τη σφαγή που σημειώθηκε τον περασμένο μήνα στην πΓΔΜ.

Διαδήλωση κοντά στα Σκόπια την προηγούμενη βδομάδα ανακίνησε τα προβλήματα που σχετίζονται με την περιφερειακή εξάπλωση του Ουαχαμπισμού.

Περίπου 3.000 ριζοσπαστικοί Ισλαμιστές διαδήλωσαν την Παρασκευή (4 Μαΐου), απαιτώντας την απελευθέρωση των φερόμενων δολοφόνων των πέντε πολιτών της πΓΔΜ.

Η Χρυσή Αυγή πήρε τα γραφεία του ΛΑΟΣ, απέναντι ακριβώς από το ΚΚΕ!

Η Χρυσή Αυγή πήρε τα γραφεία του ΛΑΟΣ, απέναντι ακριβώς από το ΚΚΕ!

Κινητοποίηση υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή,
καθώς το εκλογικό αποτέλεσμα και η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο έχει φέρει τα πάνω κάτω.
Ήδη στο δεύτερο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Βουλής, με την επικείμενη εγκατάσταση των νεοεισερχόμενων κομμάτων στο Κοινοβούλιο θα δημιουργηθεί ένα πρόβλημα αφού θα ξεκινήσει μία περίεργη συγκατοίκηση στα χρονικά της λειτουργίας του Κοινοβουλίου. Η Χρυσή Αυγή πήρε τα γραφεία του ΛΑΟΣ στο δεύτερο όροφο, δίπλα στο αναγνωστήριο της Βουλής και θα βρεθεί ακριβώς απέναντι από τα γραφεία του ΚΚΕ.

Παγώνουν οι πληρωμές του Δημοσίου για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις



Παγώνουν οι πληρωμές του Δημοσίου για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις
 «Παγώνει» τις πληρωμές το Δημόσιο, ώστε να εξασφαλιστεί
πως η ρευστότητα θα είναι αρκετή για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και τον Ιούλιο.

Πέρυσι το φθινόπωρο, όταν προέκυψε «εμπλοκή» με την εκταμίευση της δόσης από τον μηχανισμό στήριξης, το Δημόσιο προχώρησε σε «πάγωμα» των πληρωμών προς προμηθευτές αλλά και των επιστροφών φόρου, ώστε να διατηρήσει τα διαθέσιμά του για την καταβολή μισθών-συντάξεων και εκπλήρωση άλλων ζωτικών για τη λειτουργία του αναγκών.

Την ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθήσει και φέτος, σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, καθώς επί του παρόντος δεν είναι κανείς σε θέση να γνωρίζει πώς θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Σε μία τέτοια περίπτωση, όπως προσθέτουν, δεν θα υπάρξει πρόβλημα για μισθούς και συντάξεις έως τα τέλη Ιουλίου.