ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Το ολοκαύτωμα των Ελλήνων

ΤΟΥ MAX KEISER


“Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας έχει, στην πραγματικότητα, συσσωρευθεί σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας. Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα, προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους. Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί να αποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος ο ελληνικός λαός. Αλλά εξυπακούεται ότι οι Έλληνες δεν θα.....

SILVER ALERT

                                                             Eξαφάνιση ηλικιωμένου
 

Η Τρέμη και οι ερωτήσεις από το... κοντρόλ!

Ξεβράκωμα on air. Παριστάνουν και τους δημοσιογράφους οι ξεφτίλες!


Είναι κοινό μυστικό στην «δημοσιογραφική πιάτσα» ότι οι περισσότεροι παρουσιαστές δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που έχει μια live εκπομπή ή ένα δελτίο ειδήσεων.
Μία από αυτές φαίνεται ότι είναι και η Όλγα Τρέμη, η παρουσιάστρια του κεντρικού....
δελτίου ειδήσεων του MEGA. Χθες και κατά την διάρκεια της συνέντευξης που είχε με τον – ανεξάρτητο πλέον – βουλευτή, Μάκη Βορίδη αποκαλύφθηκαν τα παραπάνω.
Ο υποβολέας του κοντρόλ φώναζε τόσο πολύ και έτσι οι ερωτήσεις που έλεγε στην παρουσιάστρια «έφτασαν» μέχρι τους τηλεθεατές!Και δεν ήταν μόνο οι ερωτήσεις αλλά και οι διαπιστώσεις!
Δείτε το βίντεο από το thestival.gr που προέβαλε η εκπομπή του ALPHA «Δέστε τους»:

ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ


Τώρα έχουµε πόλεµο, πνευµατικό πόλεµο.πρέπει να είµαι στην πρώτη γραµµη{Γερ Παισιος}

Από fosekfotos.blogspot.com
Τώρα έχουµε πόλεµο, πνευµατικό πόλεµο.

πρέπει να είµαι στην πρώτη γραµµή

Τι µαρξιστές υπάρχουν, τι µασόνοι, τι σατανιστές και τόσοι άλλοι Πόσοι δαιµονισµένοι, πόσοι αναρχικοί, πόσοιπλανεµένοι έρχονται, για να τους επισφραγίσω την πλάνη το...
υς! Και πόσουςµού τους στέλνουν, χωρίς να τους προβληµατίσουν, άλλοι για να τουςξεφορτωθούν, άλλοι για να µη βγάλουν αυτοί το φίδι από την τρύπα... Να ξέρατε πόσο στριµώχνοµαι και από πόσες µεριές! Πίκρα το στόµα µου από τον πόνο των ανθρώπων. Μέσα µου όµως νιώθω παρηγοριά. Αν φύγω, το θεωρώ σαν ναφεύγω από την πρώτη γραµµή, σαν να οπισθοχωρώ. Το θεωρώ προδοσία. Έτσι το νιώθω. Μήπως ξεκίνησα για τέτοια πράγµατα ή ξεκίνησα για να βοηθάω µοναστήρια; Για άλλου ξεκίνησα και άλλου βρέθηκα, και τώρα πώς παλεύω! Καιβλέπεις, ό άλλος δεν µιλάει. ∆εν πάει να διαλύσουν την Εκκλησία; «∆ενπειράζει!», λέει. Πηγαίνει και µε τον έναν και µε τον άλλον, αρκεί να βολευτεί. Τι να βολευτεί! Αυτόν τον βολεύει ό διάβολος τελικά. Αυτά είναι άτιµα πράγµατα. Ανήθελα εγώ να κάνω αυτό πού µε ευχαριστεί, ου, ξέρετε πόσο εύκολο ήταν;Σκοπός όµως είναι να κάνω όχι αυτό πού βολεύει εµένα, άλλα αυτό πού βολεύει τον άλλον. Αν σκεφτόµουν πώς να βολευτώ εγώ, έχω την δυνατότητα να βολευτώ σε πολλές µεριές. Για να πέρασης όµως στην βουλή τού Θεού, πρέπεινα γίνεις «βουλευτής» τού Θεού, όχι «βολευτής» τού εαυτού σου.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
 
ΗΛΙΑΣ ΧΑΙΝΤΟΥΤΗΣ   11 ΦΕΡ  2012

Αυτούς ψάχνεις Σαμαρά;

                            
                                      Την δικιά σου την κουκούλα θα την βγάλουμε εμείς!

ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΚΛΗΣΗ!!! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΛΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ.Ο ΜΙΚΡΟΣ 2ΧΡΟΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΛΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ.ΤΗΛ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ:210 6869000 ΚΑΙ ΓΟΝΕΑ: 6944339253.
από το Ανατολική Αττική News

Ορκίζομαι, εγώ ο Ελληνας πολίτης…


Ορκίζομαι
εγώ ο Ελληνας (Ελληνίδα) πολίτης
πιστός στον απαράβατο νόμο
της Ελευθερίας του λαού και της Πατρίδας μου
να καταδιώξω
και μέσα στο χιόνι, και μες το λιοπύρι,
και μόνος και με πολλούς
και με όσα μέσα έχω στη διάθεσή μου
και να τιμωρήσω
όποιον παραδώσει σε ξένες δυνάμεις
την κοινή περιουσία
και την Ελευθερία των Ελλήνων.
Να μην ησυχάσω και να μην αναπαυθώ
μέχρι να δώσει λόγο στο λαό
και μέχρι να γευθεί την τιμωρία που του αξίζει
και ο τελευταίος προδότης.
Μάρτυρές μου όλοι οι Ελληνες.

H γεωστρατηγική σύγκρουση ΗΠΑ-Γερμανίας πάνω στα ερείπια του Μνημονίου


Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και η ψήφιση του νέου Μνημονίου ουδόλως έχουν χαροποιήσει τις ΗΠΑ, καθώς βλέπουν ότι η εξέλιξη «γερμανοποιεί» τη χώρα σε βαθμό που αρχίζει και θίγει τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα της υπερδύναμης.
Σε άρθρο των New York Times που θεωρούνται η «φωνή» ειδικά της νυν κυβέρνησης των ΗΠΑ, εξαπολύθηκε πριν από λίγο επίθεση στην Γερμανία για την συμπεριφορά της απέναντι στην Ελλάδα, ειδικότερα, δε, για τις προβλέψεις του Μνημονίου, που οι ΗΠΑ θεωρούν αδύνατον να εκπληρωθούν από την Ελλάδα σε συνθήκες τόσο βαθιάς ύφεσης με αποτέλεσμα,

Τα γκολ του θανάτου!!!


Όταν ο Ράμσεϊ σκοράρει κάποιος πεθαίνει!

Τι σχέση έχουν ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον, αλλά και των Στιβ Τζομπς, Μπιν Λάντεν, Καντάφι με τον Άαρον Ράμσεϊ της Άρσεναλ;

Tην κατέβασε την σημαία ο Edward AMIACH


Σήμερα
Χθες 
Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις

Απίστευτη καταγγελία για την ψήφιση του νέου μνημονίου

H θέση των ποσών ήταν κενή και θα έμπαιναν μετά, αφού ψήφιζαν!(video)

 Στο πολυνομοσχέδιο που ψήφισαν την Κυριακή οι 199 βουλευτές, την ώρα που καιγόταν η Αθήνα και δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές παρέμεναν στους δρόμους, τα ποσά δεν ήταν συμπληρωμένα!

Σύμφωνα με την απίστευτη καταγγελία του ανεξάρτητου βουλευτή Πρεβέζης Βαγγέλη Παπαχρήστου σε πολλά σημεία υπήρχαν… κουκκίδες όπου θα συμπληρώνονταν τα ποσά μετά την ψήφιση των σκληρών μέτρων!

Δείτε το βίντεο κυρίως από το 1’ 30’’ και μετά...

Περίεργη δήλωση Σικελού καρδιναλίου: "Ο Πάπας θα πεθάνει μέσα σε ένα χρόνο"

Του Νick Squires
για την εφημερίδα The London Telegraph

Μια συγκλονιστική προφητική δήλωση φέρεται να έγινε εκ μέρους του Καρδιναλίου Paolo Romeo, του αρχιεπισκόπου του Παλέρμο της Σικελίας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κίνα, το Νοέμβριο του 2011.

Η δήλωση από τον καρδινάλιο έγινε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης εκπροσώπων του Βατικανού με Ιταλούς επιχειρηματίες και εκπροσώπους της Καθολικής Εκκλησίας της Κίνας.

"Είχε τέτοια σιγουριά όταν ξεστόμισε την προφητεία", δήλωσαν κάποιοι από τους παρισταμένους στην συνάντηση εκείνη στο Πεκίνο, "που ήμασταν πεπεισμένοι ότι αναφερόταν σε μελλοντική απόπειρα δολοφονίας".

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!


Mόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, με ένα πολύ «ύπουλο» και μεθοδευμένο τρόπο και υπό την κάλυψη δήθεν «προβλέψεων για ανάγκες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας»  η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, «βάζει στο πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία!

επαναστατικό μήνυμα

Με επαναστατικό μήνυμα που ανηρτήσε ο Ιστορικός Ιερός Ναός ΠΑΝΑΓΙΑΣ
στο Ναύπλιον στο όποιο αναγράφεται η φράση ‘’Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ’’ δείχνει ότι η Εκκλησία ότι πάντοτε ήταν ,είναι και θα είναι δίπλα στον ταλαιπωρημένο, πουλημένο και επαναστατημένο Ελληνικό λαό στην φτιαχτή αποτελμάτωση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα και ο Ελληνισμός.Άλλωστε βασικός σκοπός της Εκκλησίας είναι πρώτον να φτιάχνει λεβέντες και επαναστάτες ανθρώπους και.........

«ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ»


Στο National Review Online, ο διακεκριμένος Αμερικανός αναλυτής, Ντάνιελ Πάιπς, αναδεικνύει τη σημασία του Καστελόριζου, περιγράφει με μελανά χρώματα τη «διπλωματία των κανονιοφόρων» της Τουρκίας, ενώ καλεί την Ε.Ε. να υποστηρίξει την Ελλάδα στην ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).
Ο τίτλος του άρθρου είναι “Kastelorizo – Mediterranean Flashpoint?” (Καστελόριζο – Μεσογειακό σημείο...
έκρηξης;) το οποίο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Φόρουμ Μέσης Ανατολής (Middle East Forum), διευθυντής του οποίου είναι ο Πάιπς, ο οποίος είναι και συνεργάτης του Ινστιτούτου «Hoover» στο φημισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο του Stanford.

"Έχουμε το καλύτερο μαχητικό 5ης γενιάς",λένε οι Ρώσοι.Βίντεο

“Το νέο μαχητικό της Ρωσίας αναπτύσσει μεγαλύτερη ταχύτητα, φέρει περισσότερα όπλα και μένει περισσότερο στον αέρα από το αμερικανικό F-22 και το κινέζικο J-20 μοντέλα” σύμφωνα με όσα γράφουν οι Moscow Times.

Μαθηματικό πρόβλημα για δυνατούς λύτες: Θεόδωρος Πάγκαλος...

Ένας αναγνώστης μας βάζει ένα Μαθηματικό πρόβλημα για δυνατούς λύτες...

Θεόδωρος Πάγκαλος...
Σεπτέμβριος 2010 Εισόδημα: 640.632,2 ευρώ + Σύζυγος Εισόδημα: 206.538,07 ευρώ = 847.170,27 ευρώ ( για του λόγου το αληθές - http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4595128 )

Έχει Καταθέσεις: 17.693,86 ευρώ + Σύζυγος Καταθέσεις: 15.168,49 ευρώ = 32.862,35 ευρώ και δηλώνει τον Σεπτέμβριο του 2011 ότι δεν έχει αγοράσει ακίνητα αλλά είναι κληρονομιά και ότι δεν έχει 7.500 ευρώ για το χαράτσι ( για τους δύσπιστους - http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=148874 )

Να βρεθούν:

Λύθηκε το μέγα μυστήριο των 199 βουλευτών που είπαν ναι στο μνημόνιοΣε ισχύ από σήμερα ο κατώτερος μισθός των 490€!!!


Σύμφωνα με το άρθρο 1 του νέου Μνημονίου, που ψηφίστηκε χθες το βράδυ από τη Βουλή, την ίδια ώρα που το κέντρο της Αθήνας φλεγόταν, οι διατάξεις που αλλάζουν άρδην το σύστημα συλλογικών διαπραγματεύσεων στη χώρα αποτελούν κατά πλειοψηφία «πλήρεις κανόνες δικαίου άμεσης εφαρμογής».

Έτσι, από σήμερα, οι μισθοί που προβλέπονται από την....
Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) μειώνονται κατά 22% σε σύγκριση με το επίπεδο που ίσχυε την 1η Ιανουαρίου 2012. Για τους νέους (ηλικίας κάτω των 25), οι μισθοί που ορίζονται από την ΕΓΣΣΕ θα μειωθούν κατά 32%, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Γιατί μας δανείζουν χώρες που είναι χρεωμένες; Τι κέρδος έχουν από την δικιά μας εξαθλίωση;

Άμα έχεις τέτοιους φίλους...έχεις και χειρότερους εθνοπροδότες.
 

Τα ποσά τα οποία θα δανείσουν την Ελλάδα οι διάφορες χώρες της ευρωζώνης γιατί τα δίνουν; Θα μπορούσε κάποιος να διερωτηθεί πως είναι δυνατόν η Πορτογαλία και η Ισπανία, χώρες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όπως εμείς, να μας δανείζουν χρήματα;


Η απάντηση είναι απλή, όμως είναι ταυτόχρονα ένα μαχαίρι στην πλάτη της Ελλάδος. Ένα μαχαίρι που κάρφωσε ύπουλα και εκ προμελέτης ο σημερινός πρωθυπουργός, έχοντας ως συνεργούς την σιωπή και απόκρυψη της αλήθειας, από δημοσιογράφους και Μ.Μ.Ε. με πουλημένη συνείδηση και νοικιασμένη γραφίδα. Προσέξτε λοιπόν:

Περίεργη σημαία σε ιστοσελίδα Γάλλου πολιτικού..

Δείτε την ιστοσελίδα του Γαλλοεβραίου υποψήφιου Edward AMIACH στις Γαλλικές Εκλογές ...
Παρατηρείστε επάνω αριστερά τις σημαίες των χωρών...
Βλέπετε κάτι περίεργο ;;
Oι χώρες που αναφέρει στην σελίδα του είναι Κύπρος, Ελλάδα, Ισραήλ, Γαλλία, Άγιος Μαρίνος, Μάλτα, Τουρκία και Βατικανό..

Μια ζωή αφελείς οι ΝεοΧαζοί, δεν ξέρουν τι τους περιμένει!

"Είμαστε πλέον έτοιμοι για τη χρεοκοπία της χώρας που ζούσε πάνω από τις δυνατότητές της"! 


Καλύτερα προετοιμασμένες για μια ενδεχόμενη αποτυχία της Ελλάδας είναι σήμερα από ό,τι πριν από δύο χρόνια η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ZDF, ο κ. Σόιμπλε εξέφρασε...

Προδώσανε την χώρα και τώρα τρέμουν τα αφεντικά τους!

 ΠΑΣΟΚ & ΝΔ τρέμουν... υποβάθμιση από το Eurogroup

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε... αναμμένα κάρβουνα ενόψει μίας ακόμη κρίσιμης συνεδρίασης τoυ Eurogroup της Τετάρτης. Κι ενώ αναμένεται να κλείσει μια μεγάλη εκκρεμότητα για την κυβέρνηση με την αποδοχή της συμφωνίας, ωστόσο γνωρίζουν δεν πρόκειται να είναι μια εύκολη διαδικασία, παρά την ψήφιση του νέου μνημονίου με επαρκή πλειοψηφία από τη Βουλή και την παροχή εγγράφων εγγυήσεων από τους δύο πλέον πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Η προηγούμενη συνεδρίαση του Eurogroup ήταν από τις πιο δύσκολες για τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο όπου όπως αποκάλυψε ο ίδιος δέχτηκε ταπεινωτικές ερωτήσεις για τον συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων, για το ρόλο των συνδικάτων, για τις διαθέσεις της κοινωνίας και των υπόλοιπων πολιτικών κομμάτων.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ:"ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ...."Ο γνωστός γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: "ετοιμασία επειδή ΣΥΝΤΟΜΑ θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα". Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του Αγίου Όρους, ο οποίος τον επισκέφθηκε πρόσφατα και τον ρώτησε σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο γέροντας ήταν απολύτως σαφής: " Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες"..

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΚΕΕΔ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΩΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 14.000 ευρώ ξόδεψε ο Γιωργάκης για τα ποδήλατα!Την ώρα που η Ελλάδα πεινάει, την ώρα που το μέλλον χιλιάδων Ελλήνων χάνεται, ο πρώην πρωθυπουργός αγοράζει...
ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ!
Απίστευτο!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στο αγαπημένο του ποδηλατάδικο και αγόρασε 2 ποδήλατα γνωστής μάρκας με ανθρακονήματα που το καθένα κοστίζει 7.000 ευρώ….

Τα 15 κρυφά μέτρα του μνημονίουΤα 15 κρυφά μέτρα του μνημονίου
Δυστυχώς δεν υπογράψαμε μόνο το κούρεμα των επικουρικών συντάξεων, του βασικού μισθού και του επιδόματος ανεργίας. Δεν αποδεχτήκαμε μόνο το κλείσιμο του ΟΕΚ και την αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Το μνημόνιο στην τελική του μορφή περιλαμβάνει δεκάδες επώδυνα μέτρα οποία θα βρούμε μπροστά μας. Προβλέπεταο Δείτε ορισμένα από αυτά:
1. Ακριβαίνουν κατά 25% τα εισιτήρια των τρένων και των λεωφορείων.
2. Έρχεται αύξηση του ποσού που πληρώνουν οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΤΜ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΝΙΚΟΣ ΤΣΩΝΗΣ.


Φρουρούμενος από αστυνομικούς είναι από χθες το βράδυ ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Τσώνης, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο οποίος υπερψήφισε το μνημόνιο. Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ χρησιμοποιούνται άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να φυλάνε το γραφείο και το σπίτι του βουλευτή τη στιγμή που η εγκληματικότητα καλπάζει και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν για τις ανάγκες στην περιοχή.
Όπως παρατηρείται και στην φωτογραφία από το lamiareport, στην πλατεία Πάρκου, κάτω ακριβώς από το γραφείο του βουλευτή, υπάρχουν 2 αυτοκίνητα ένα περιπολικό και ένα συμβατικό της ασφάλειας.

Πολίτης στη Βουλή έβαλε τις φωνές στον Παπαδήμο39973 

ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑΑυξήσεις έως 200% στους μισθούς


Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν,
συνεχίζοντας την εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου, υποσχέθηκε πως θα αυξήσει σημαντικά τους μισθούς στο δημόσιο, τις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές, μειώνοντας παράλληλα κατά 20% τις τιμές των ακινήτων.
Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Komsomolskaa Pravda, ο Πούτιν

Ιδού η δράση των ξένων υπηρεσιών - 1 στους 3 συλληφθέντες κουκουλοφόρους, ξένος!


Image
Ένας στους τρεις συλληφθέντες κουκουλοφόρου
ς στα χθεσινά επεισόδια είναι ξένος! Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. από τους 79 συνολικά συλληφθέντες οι 53 είναι Έλληνες και οι 26 αλλοδαποί! Η τεράστια αναλογία οδηγσεί στο συμπέρασμα ότι από τους 2.000 κουκουλοφόρους, περίπου οι μισοί (γιατί υπήρχαν μεγάλες ομάδες "αμιγώς" Ελλήνων στην περιοχή της Σταδίου, όπου έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις) ήταν ξένοι!