ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Οι εντιμότατοι απατεώνες..


   


  Τα στοιχεία που δημοσιεύει η φιλοκυβερνητική και πλήρωςμνημονιακή ''Καθημερινή''αναφέρουν πως:
     Νέα ληξιπρόθεσμα χρέη 13 δις ευρώ τους τελευταίους 13 μήνες βαρύνουν τους έλληνες πολίτες!

     Αν συνυπολογίσουμε ότι η οφειλή είναι πιά ποινικό αδίκημα,
     ..τότε πάνω από 2.500.000 πολίτες και επιχειρήσεις, μπορούν να θεωρούνται πλέον παράνομοι!
   

82 δικογραφίες κατά πολιτικών «κλειδωµένες» στα συρτάρια


Στα συρτάρια της Βουλής παραµένουν 82 δικογραφίες κατά πρωθυπουργών και υπουργών των τελευταίων ετών. Αγωνιώδης προσπάθεια για συγκάλυψη σειράς ζητηµάτων.

Ούτε µία ούτε δύο, αλλά 82 δικογραφίες κατά πρωθυπουργών, υπουργών και υφυπουργών των τελευταίων µνηµονιακών ετών, που στοιβάζονται ως σήµερα στα συρτάρια της ∆ιεύθυνσης Νοµοθετικού Εργου της Βουλής, αποκαλύπτει Το ΧΩΝΙ. 

Θράκη: Οἱ κάμερες ἔφυγαν, τὸ ἔγκλημα συνεχίζεται

Ἡ παρέλαση τῶν τουρκόψυχων στὰ γραφεῖα τοῦ DEB (κόμμα τῶν Γκρίζων Λύκων Θράκης) συνεχίζεται, χωρὶς ντροπή, χωρὶς καμία ἀναστολὴ καὶ μὲ περίσσιο θράσος.  Πρόκειται γιὰ μουσουλμάνους ποὺ μετέχουν στὶς περιφερειακὲς καὶ δημοτικὲς ἐκλογὲς καὶ εἶναι ὑποψήφιοι μὲ τὰ «μεγάλα» κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) εἴτε σὲ ψηφοδέλτια δημοτικῶν συνδυασμῶν, εἴτε σὲ ψηφοδέλτια περιφερειακῶν συνδυασμῶν καὶ τρέχουν νὰ καταθέσουν τὰ πιστοποιητικὰ τουρκοφροσύνης τους καί, φυσικά, τὴν σύμπλευσή τους μὲ τὰ ἰδεώδη των Γκρίζων Λύκων…
Ταυτόχρονα, ἀπὸ τοὺς ἐπικεφαλής (Παυλίδη, Γιαννακίδη, Μορφίδη, Πετρίδη) τῶν συνδυασμών  αὐτῶν δὲν ὑπάρχει καμία ἀπολύτως ἀντίδραση, καμία ἀνακοίνωση καταδικαστική. Καὶ πῶς νὰ ὑπάρχει, ἄλλωστε, ἀφοῦ εἶναι γνωστὸ σὲ ὅλους πὼς γιὰ τὰ κόμματα καὶ τοὺς ἐκλεκτούς τους, οἱ ψῆφοι ποὺ ἐπηρεάζει τὸ τουρκικὸ προξενεῖο τῆς Κομοτηνῆς, εἶναι σπουδαιότερες ἀκόμη καὶ....
ἀπὸ τὴν (ὑποτιθέμενη) πατρίδα τους, τὴν Ἑλλάδα;

Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (σύριζα) προσπαθεί να εξοντώσει μία Ελληνίδα δασκάλα  • Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο Ελληνοφάγος
  • Υπόδικος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ηθικής βλάβης
  • Χριστιανή δασκάλα στοχοποιήθηκε για να «εξοντωθεί» προκειμένου να αγκαλιάσει τον Ζεϊμπέκ η Τουρκία
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ! 49 ετων, μητερα 3 παιδιων.

ΕΛΛΑΔΑ ΘΑΛΑΣΣΑΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ-ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
Σήμερα η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη γιατί βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχα καταθέσει κατά του ΟΑΕΕ και διατάχθηκε ο ΟΑΕΕ να μου παράσχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (με τις λεπτομέρειες που ορίζει η απόφαση).

ΘΑΥΜΑ ΕΝ ΩΡΑ ΒΑΠΤΙΣΕΩΣ


Ο Τσίπρας δέχθηκε το δίγλωσσο στη Θράκη ! (vid)Γιατί δεν συλαμβάνεται για προδοσία ο εν λόγω ξεφτιλισμένος λακές του παρακράτους; Γιατί κυβερνάει το παρακράτος των δοσίλογων.

Δείτε το βίντεο:


Αποκαλεί τον Σαμαρά προδότη!

Τον φτύνουν στα μούτρα κι αυτός χτενίζεται.Τον κατηγορεί ο Άγγλος Νάϊτζελ Φάρατζ για εσχάτη προδοσία στην Ελλάδα και εδώ δεν κουνιέται φύλο! Δείτε το βίντεο αλλά μη φτύνεται στην οθόνη.

ΣΥΡΙΖΑ: Το φυτεμένο μόρφωμα για το ξεκίνημα αιματοχυσίας στην Ελλάδα.


Δεν είναι τυχαίο που είναι άθεοι, δεν είναι τυχαίο που υποστηρίζουν τους ακραίους μουσουλμάνους, δεν είναι τυχαίο που αναφέρουν τα Σκόπια σαν Μακεδονία, δεν είναι τυχαίο που δέχονται στις τάξεις τους τα ακραία στοιχεία των τούρκων της Θράκης τίποτα δεν είναι τυχαίο ...είναι η αποστολή τους , τζαμιά, λαθρομετανάστες, εθνικά θέματα και εξάλειψη της Ορθοδοξίας.

Οι συνέπειες της ουκρανικής κρίσης και η Ελλάδα

Οι δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις ότι η Ρωσσία δεν θα αρκείτο στην επανάκτηση της Κριμαίας. Η εξέγερση στις ανατολικές περιφέρειες και η επικείμενη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για την ομοσπονδιοποίηση του ουκρανικού κράτους δημιουργούν νέα δεδομένα.
Του Σωτήρη Δημόπουλου

Στρατηγικές αεροπορικές δυνάμεις μετέφερε στην Κριμαία η Ρωσία - Η Ευρώπη κρατά την ανάσα της...


Ενα μεγάλο ερώτημα που η απάντησή του θα κρίνει το αν η Ευρώπη επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τον Β'ΠΠ σε μια "θερμή" σύγκρουση μεταξύ κρατών αποτελεί η μαζική μεταστάθμευση τωρικών στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-160 Blackjack, Τu-95 Bear, Tu-22M3, μαχητικών αεροσκαφών Su-27, αεροσκαφών εγγύς υποστήριξης Yak-130 και πολλών μεταφορικών αεροσκαφών IL-76.