ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Αλλοδαπός ληστής πυροβόλησε Έλληνα στον Άγιο Παντελεήμονα! Σε αφασία το κράτος - ΒΙΝΤΕΟ!!


Την ώρα που ο επικίνδυνος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κάνει διακοπές στην Αγγλία και δίνει συνεντεύξεις στο BBC για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, οι Έλληνες πολίτες πυροβολούνται εν ψυχρώ από ξένους δολοφόνους.

Σήμερα στις 8.30μμ στον Άγιο Παντελεήμονα, άτυχος συμπολίτης μας δέχτηκε τα πυρά αλλοδαπού εγκληματία. Ο 30χρονος Έλληνας ήταν πελάτης του μίνι μάρκετ και τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς όταν προσπάθησε να εμποδίσει τον ληστή.

Αναλυτικότερα, ήταν περίπου 20:30 όταν ένα άτομο εισέβαλε με όπλο σε μίνι μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ολυμπίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

ΜΠΟΥΝΙΕΣ & ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά τα είχε όλα! Συγκίνηση, αγωνία, πάθος, στενοχώρια... και ''ξύλο'' από το συνήθη ύποπτο περιφερόμενο οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιτέθηκε σε εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά, οι οποίοι παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση από το θεωρείο!

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, διεξήχθη η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, λόγω της πρόσφατης απόφασης της Κυβέρνησης για ένταξη των δημοτικών αστυνμικών και των σχολικών φυλάκων (που υπάγονται στους Δήμους) σε καθεστώς κινητικότητας ή εφεδρείας.

ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΗΓΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ – ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΥΝ, ΟΧΙ ....!!!


Στην Πολωνία βρισκόταν μέχρι χθες ο πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και βέβαια δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το Άουσβιτς και το Μπιρκενάου, αφενός μεν για να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους διεθνείς εξουσιαστές για την πολιτική του ανέλιξη και αφετέρου δε για να κάνει –αυτός ο δήθεν «πρόεδρος όλων των Ελλήνων»- πολιτική σπέκουλα εις βάρος του 15-20% του ελληνικού λαού.

Χθες το μεσημέρι, λοιπόν, ο κομμουνιστής πρόεδρος πήγε στα στρατόπεδα, όπου ξεναγήθηκε από τον διευθυντή του Μουσείου, στα κτίρια 4 και 5 του Άουσβιτς, και μετά έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: «Τιμώ με την παρουσία μου τις χιλιάδες των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας. Μεταξύ αυτών και χιλιάδες συμπολίτες μου». Μέχρις εδώ καλά. Ο καθένας έχει δικαίωμα να τιμά όποιον επιθυμεί. Στη συνέχεια, όμως,

ΑΙΣΧΟΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ !!!


Κάθε όριο λαμογιάς και ξετσιπωσιάς έχουν ξεπεράσει οι επιβήτορες της εξουσίας. Ακόμα και τα λεφτά για τους πυροπλήκτους («ταμείο Μολυβιάτη») από τις φωτιές του 2007, τα έφαγαν τα λαμόγια!

Έτσι, σε συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος, έγινε λόγος για χρήματα που παραμένουν «αναξιοποίητα» και για πολλές και σημαντικές καθυστερήσεις προκειμένου να δοθούν τα χρήματα στις πυρόπληκτες περιοχές για την ανασυγκρότηση τους.
Όπως είπε η ίδια η πρόεδρος της Επιτροπής, η βουλευτής Διονυσία Αυγερινοπούλου, από την έρευνα που προηγήθηκε προέκυψε πως χρήματα «δόθηκαν σε έργα και σε περιοχές, οι οποίες δεν είχαν καταστραφεί από τις πυρκαγιές.

Αποκάλυψη.Μασώνος, μέλος της Στοάς της Βοστώνης "Το Ξίφος του Βασιλιά Δαυίδ" ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου



Αυτό μας αποκαλύπτει ότι η χώρα μας μετά τους γνωστούς μασόνους ηγέτας Κ.Καραμανλή και Γ.Ράλλη συνεχίζει να κυβερνάται από μασόνους και την μασονική στοά…

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ:
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΑΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ "ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ" ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ. ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΤΗΣ 22-4-1986.

Τρέμει το “χοντρογούρουνο” το γιαούρτι όσο τίποτε άλλο. Nα δούμε πόσοι ξεφτύλες θα τον χειροκροτήσουν στο Αρκαλοχώρι…

    

ΦΥΓΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ. ΦΥΓΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝ!!! ΤΑ ΜΑΤ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΘΛΙΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ
Ρεπορταζ: Πού θα πάει και ποιους θα δει, το πρόγραμμα:

ΦΩΤΟ: ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ... ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ...!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ...


πηγη

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/07/blog-post_3743.html#ixzz2YiNNSpmr

ΩΠΑ ! ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ ! ΠΟΙΟΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΤ;

Όταν άρχισε να εκπέμπει η νέα ΕΡΤ, σχεδόν πριν από 40 λεπτά, το λογότυπο στο πάνω μέρος της οθόνης ήταν ΕΔΤ, δηλαδή Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση. Για του λόγου το αληθές, ΔΕΙΤΕ...

Άρθρο-σοκ από Spiegel: Πώς οι Αλβανοί ετοιμάστηκαν για αντάρτικο στη Β.Ελλάδα


Ένα αποκαλυπτικό για την εποχή και προφητικό για αυτό που έμελλε να ακολουθήσει, άρθρο του Spiegel του 2003 για την πιθανότητα αλβανικής εξέγερσης στην Ελλάδα και την μεταφορά χιλιάδων ατομικών όπλων από πιστόλια Μακάροφ και Τοκάρεφ, μέχρι AK-47 και RPG-7, φέρνει στην δημοσιότητα το defencenet.gr.


To γερμανικό περιοδικό από τότε περιέγραφε με ντοκουμέντα μία την Ελλάδα ως μία χώρα όπου Αλβανοί αντάρτες κυκλοφορούν ελεύθερα προετοιμάζοντας ένοπλη εξέγερση στη βόρεια Ελλάδα.

Και όλα αυτά σε ένα δημοσίευμα στις 10 Νοεμβρίου του 2003. Τότε που κανείς δεν έδινε σημασία στις προειδοποιήσεις κάποιων τότε που όλοι στη χώρα της μόνιμης αφασίας ζούσαν μέσα στη ζάλη της ευδαιμονίας.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ 25 ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΘΗΡΙΩΔΕΣ "ΥΠΕΡ - ΤΖΑΜΙ" ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ;;;




"Μόλις" 1800 τετραγωνικά μέτρα (!!!) έχουν στη διάθεσή τους οι μουσουλμάνοι στο Μοσχάτο για να προσευχηθούν! Είπατε τίποτα...;
Αρκετά πια με την κοροϊδία των "προοδευτικών", "ανθρωπιστών" και λοιπών πρακτορίσκων, αραβικών και μη χωρών! ΤΖΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΘΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Δεν τα λέμε εμείς οι...κακοί ρατσιστές που μισούμε τους καλοκάγαθους και πολιτισμένους ισλαμιστές, αλλά η "προοδευτική" Ελευθεροτυπία:

Πώς να κάνεις σπρέι πιπεριού απο πιπεριές καγιέν Μπορεί να σώσει τη ζωή σου!.



Το Πιπέρι καγιέν δεν είναι ένα συνηθισμένο πιπέρι. Αυτό το απίστευτα πικάντικο κόκκινο πιπέρι είναι ένα από τα πιο ισχυρά βότανα στη ζωή με πολύ ισχυρά οφέλη για την υγεία:

Σκοτώνει τον καρκίνο του προστάτη, λευχαιμία, του πνεύμονα, και τα κύτταρα καρκίνου του παγκρέατος. Αυτό είναι σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Nottingham, Αγγλία μελέτης.
Βοηθά να θεραπεύσει φλεβίτιδα, αιμορροΐδες, και έλκος.
την καρδιά και το καρδιαγγειακό σύστημα.
Έχει αποδειχθεί οτι βοηθάει στην επούλωση πληγών, λόγω της αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, που έχει
Σας βοηθάει να χάσετε βάρος.
Στο μαγείρεμα, το πιπέρι καγιέν θερμαίνεται και παρέχει το αλατοπίπερο σε κάθε πιάτο.
Αλλά το πιπέρι καγιέν δεν είναι μόνο για την υγεία και ως συστατικό για το μαγείρεμα. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας. Είναι και για αυτοάμυνα!
το Cayenne σπρέι πιπεριού!
Ψεκάστε έναν εισβολέα ή διάφορα κακοποιά στοιχεία....

Απο τα αστυνομοκρατούμενα πρώην studio του Mega στην Παιανία άρχισε να εκπέμπει η "ΥΕΝΕΔ" του Καψή με την βοήθεια της DIGEA των καναλαρχών


Κατασκοπεία-Παρακολούθηση και Ψυχολογικές επιχειρήσεις (ΨΕΠ)




1972 --Watergate, 2003 --Stellar Wind, 2006 -- Wikileaks , 2013 --- Prism.

Τα παραπάνω είναι ονόματα που σχετίζονται με σκάνδαλα που αφορούν υπηρεσίες πληροφοριών και παρακολουθήσεων. Μάλιστα ήταν τόσο έντονα σε βαθμό που πραγματικά δημιούργησαν αναταράξεις στο παγκόσμιο σκηνικό με την διοχέτευση πληροφοριών για κάθε χώρα και πρόσωπα , σε σημείο που κάποιοι είχαν αναρρωτηθεί πόσο βαθιά είναι τελικά τα δίκτυα της CIA και της NSA στον παγκόσμιο χάρτη.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ


.
Του Σαράντου Καργάκου
Ιστορικού – Συγγραφέως
.
Απέφευγα για λόγους προσωπικής ευαισθησίας (έχουμε κι εμείς βέβαια τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας!) ν’ αναφερθώ στο περιβόητο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Ήμουν εξήμισυ ετών όταν ανήμερα σχεδόν του Αγίου Νικολάου του 1943 οι Γερμανοί πηγαίνανε για σκοτωμό τ’ αδέρφια του πατέρα μου. Η μάνα μου λέει πως με κρατούσε από το χέρι. Πέρασε το αυτοκίνητο με τους μελλοθάνατους από μπροστά μας, ο μικρός θείος μου που ήταν δεν ήταν 30 ετών, σήκωσε το χέρι και μας χαιρέτισε μ’ ένα πικρό χαμόγελο.

Νέο υπόπτο δημοσίευμα για την Ελλάδα από τους New York Times


«Αν ρίξεις έναν βάτραχο σε νερό που βράζει θα πηδήξει αμέσως έξω. Αν όμως ζεστάνεις το νερό σιγά σιγά τότε ο βάτραχος θα περιμένει υπομονετικά να βράσει μέχρι θανάτου».

Με αυτά τα λόγια η αμερικανική εφημερίδα New York Times περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα την οποία παρομοιάζει με καζάνι που βράζει.