ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Hellenic Air Force - F-16 Fighting Falcon [HD]


346 JASON Aegean Vipers


ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)


ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ!!!




Τρεις γυναίκες που περπατούσαν αμέριμνες στο κέντρο σχεδόν της Πάτρας, δέχθηκαν επίθεση... χθες τη νύχτα από αλλοδαπούς που κρατούσαν μαχαίρια και μάλιστα τις χτύπησαν προκειμένου να πάρουν τις τσάντες τους και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Τα περιστατικά συνέβησαν γύρω στις 10 το βράδυ και μάλιστα δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο καθώς είχαν η μία ελαφρά και η άλλη...
πιο σοβαρό τραύμα από τα μαχαίρια, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή τους. Το πρώτο περιστατικό συνέβη στην οδό Μητροπολίτου Δέρκων το δεύτερο στην Αστιγγος και το τρίτο στην Κιλκίς. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έναν 26χρονο Αιγύπτιο, δράστη των τριών επιθέσεων και αναζητούν τον συνεργό του.

patrisnews.com

Συμφωνίες συγκάλυψης των πελατών στις ελβετικές τράπεζες!!!




Συμφωνία κάλυψης των ελβετικών τραπεζών και των πελατών τους υπογράφουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Τέτοια συμφωνία για φορολόγηση των καταθέσεων που διατηρούν Αυστριακοί σε ελβετικές τράπεζες υπέγραψαν στη Βέρνη οι υπουργοί Οικονομικών των δύο χωρών, για να εφαρμοστεί από το 2013 σε πλαίσιο ανάλογο με αυτό που ισχύει για τους Βρετανούς και Γερμανούς καταθέτες στα ελβετικά ιδρύματα.

Σχολιάζοντας ο Αυστριακός υπουργός Οικονομίας, Ράινχολντ Μίτερλενερ, δήλωσε πως είναι καλύτερο ο προβληματισμός να...
«λύνεται περίπου σωστά» από το «να μην λύνεται απολύτως σωστά». Η κριτική έλεγε πως με την συμφωνία οι πλούσιοι φοροφυγάδες συμφωνήθηκε να ξεφύγουν. Αυτά τα συζητούν στην Αυστρία, αλλά όχι στην Ελλάδα...

Καταγγέλλει τον ΟΣΕ: δεν ξαναπαίρνω τρένο!


Γειά σας και καλή ανάσταση! Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο τρένο από Αλεξανδρούπολη για Ξάνθη, το οποίο φυσικά συνεχίζει για Θεσσαλονίκη και Αθήνα! Γίνεται να κόβουν εισιτήρια και να επιτρέπουν σε λαθρομεταναστες να χρησιμοποιουν το τρένο με τόση ευκολία; Πέρα από τους ανθωπιστικους λόγους υπάρχει και η ασφάλεια και υγεία των υπολοίπων πολιτών! Η αστυνομία που είναι, δε τους βλέπει; Είχα χρόνια να χρησιμοποιησω τρένο, αλλά δε βλέπω να το ξαναχρησιμοποιω! Πραγματικά λυπαμαι για την κατάντια αυτού τόπου! Η λέξη μπουρδ*** είναι μικρή για να την περιγράψει!

ΞΕΦΤΙΛΑ…


Την ημέρα της Αναστάσεως του Χριστού επέλεξε συνεργείο της ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα σε άτομο με ειδικές ανάγκες στην περιοχή του Ξυλοκάστρου. Σύμφωνα με το korinthostv, «κολώνα» του....
σπιτιού ο ηλικιωμένος, με αναπηρία, ο οποίος, μάλιστα για να βγάλει τα προς το ζην, πουλάει κεριά έξω από εκκλησίες…

http://dimotikosafari.blogspot.com/

Τα υποβρύχια του Άκη, ποιος υπουργός Άμυνας τα παρέλαβε;;


Έχω μια απορία.

Ο Άκης συνελήφθη χθες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από την αγορά των υποβρυχίων.
Τα υποβρύχια, ποιος υπουργός Άμυνας τα παρέλαβε, οέο;

Ιδού λοιπόν τι έγραφε στις 12 Μαρτίου 2010 το προσκείμενο στο ΠΑΣΟΚ, ΕΘΝΟΣ, αφού υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ (Μεϊμαράκης) δεν τα παραλάμβανε επειδή το “Παπανικολής” …έγερνε:


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ! Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ!


Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για την επίθεση που δέχθηκε το στρατόπεδο που εδρεύει η Ελληνική Δύναμη Αφγανιστάν...

«Την 15 Απριλίου 2012 και ώρα 13:46 (ώρα Ελλάδος), το στρατόπεδο στην Καμπούλ του Αφγανιστάν, στο οποίο στρατωνίζεται η Ελληνική Δύναμη, μαζί με άλλες Συμμαχικές Δυνάμεις, δέχτηκε πυρά ελαφρών όπλων πεζικού και αντιαρματικών όπλων από αγνώστους. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων επιθέσεων κατά κυβερνητικών κτηρίων και στρατοπέδων στην περιοχή της Καμπούλ και άλλων περιοχών του Αφγανιστάν. Οι Ελληνικές και Συμμαχικές Δυνάμεις ανταπέδωσαν αμέσως τα πυρά και το συμβάν έληξε χωρίς να υπάρξει κανένας απολύτως τραυματισμός.Το στρατόπεδο παραμένει σε συναγερμό και απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις από τον Συμμαχικό Διοικητή της Καμπούλ»


Πολυκοσμία στα κρατητήρια..Διαβάστε πόσοι είναι κατά μέσο όρο οι κρατούμενοι στα τμήματα της ΕΛ.ΑΣ



Το αδιαχώρητο επικρατεί στα κρατητήρια των Αστυνομικών Τμημάτων, αφού τα σωφρονιστικά ιδρύματα δεν μπορούν να δεχθούν άλλους κρατουμένους....


Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής της Κυριακής", αυτή τη στιγμή στα τμήματα της ΕΛΑΣ (κυρίως στο λεκανοπέδιο) βρίσκονται κατά μέσο όρο περί τους 700 κρατουμένους περισσότεροι απ’ όσους μπορούν να "σηκώσουν".

Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται το αδιαχώρητο, καθώς ορισμένες ημέρες, ο αριθμός αυξάνεται ακόμη περισσότερος.

Εκκλησίες με security guard



Υπό την παρουσία ανδρών εταιρειών σεκιούριτι λόγω του φόβου και της ανασφάλειας που προκαλούν κυρίως ομάδες αλλοδαπών, αλλά και επαιτών,εκκλησιάζονται χιλιάδες πιστοί φέτος το Πάσχα.
Οι ιερείς τοποθετούν σεκιούριτι στις εκκλησίες με την ελπίδα ότι η θέα των ένστολων αντρών θα μειώσει τους «κινδύνους» που κρύβει πλέον ο πασχαλινός εκκλησιασμός από ομάδες κακοποιών στοιχείων -αλλοδαπών και όχι μόνο- που εκμεταλλεύονται τον συνωστισμό και κλέβουν τους ανυποψίαστους πιστούς, αλλά και «επαίτες» που δημιουργούν επεισόδια σε περίπτωση που κάποιος δεν τους δώσει χρήματα. 

Εμείς ή το ...Χάος! Ουαί Φαρισαίοι υποκριτές!



Από τον Μακρυγιάννη Χρήστο
Ανώτερο Αξιωματικο ε.α

Τούτες τις ώρες που η Πατρίδα θρηνεί διπλά για την χαμένη της αξιοπρέπεια και το χαμό του Χριστού μας ,σκύβω και ζητώ ταπεινά συγγνώμη Πατριώτες που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι παραπάνω για τα αδέρφια μου τους Έλληνες!
 Τούτη την ώρα που ακόμη και ο Χριστός μας λύγισε και ζητά συγχώρεση .από...
το Πατέρα του για τους δήμιούς του, αυτοί οι βολεμένοι αδιαφορούμε για τον Έλληνα που γονατίζει κάτω από την αβάσταχτη φτώχια και την περιφρόνηση του κράτους των κρατούντων !

ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ


Ο πρώην αναλυτής της NSA, Jim Stone (Τζιμ Στόουν), υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε σεισμός ισχύος 9,0. Το τσουνάμι (tsunami) προκλήθηκε από πυρηνικές βόμβες στη θάλασσα και η έκρηξη και η τήξη του πυρήνα του Φουκουσίμα προκλήθηκαν από μίνι – πυρηνικά κρυμμένα στις φωτογραφικές μηχανές που εγκαταστάθηκαν από μια ισραηλινή εταιρία ασφάλειας. Το κίνητρο: η τιμωρία της Ιαπωνίας για την προσφορά να εμπλουτίσει το ιρανικό ουράνιο και την παρέκκλιση από τις υπαγορεύσεις των Illuminati. Αυτός ο ιστοχώρος διατηρεί την κρίση αλλά προσφέρει αυτήν την εισαγωγή από τον James Farganne στο πνεύμα της ελεύθερης συζήτησης.

Όταν συγκρίνουμε τον σεισμό μεγέθους 6,8 – που κατάστρεψε το Κόμπε (Kobe), Ιαπωνίας στις 17 Ιανουαρίου, 1995 με της Φουκουσίμα, τα στοιχεία δεν........

Πάσχα αλα ελληνικά στην Αυστραλία

Πάσχα αλα ελληνικά στην Αυστραλία


Πλημμύρισαν απο μυρωδιές του οβελία και ελληνικά τραγούδια Μελβούρνη και Σίδνεϊ.
Ο Ελληνισμός της Αυστραλίας γιόρτασε μαζικά και με λαμπρότητα το Πάσχα. Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ο καταγάλανος ουρανός έδωσε τη δυνατότητα στην πολυάριθμη ομογένεια να κάνει στην κυριολεξία Πάσχα α-λά Ελλάδα.
Οι «ελληνοκρατούμενες» περιοχές των προαστίων της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ πλημμύρισαν από τις ευωδιές του ψητού οβελία, τις χαρούμενες φωνές και τα αθάνατα ελληνικά τραγούδια.
Με λαμπρότητα αλλά και με κατάνυξη οι ομογενείς παρακολούθησαν και την τελετή της Ανάστασης. Κοσμοσυρροή επικράτησε.......

Σε συναγερμό η Κύπρος – Πλοίο με πυρομαχικά ανοιχτά της Αμμόχωστου κατευθύνεται στη Συρία

Σε συναγερμό η Κύπρος – Πλοίο με πυρομαχικά ανοιχτά της Αμμόχωστου κατευθύνεται στη Συρία
Στα ανοικτά της Κύπρου φέρεται να βρίσκεται πλοίο φορτωμένο με πυρομαχικά και με προορισμό τη Συρία, σύμφωνα με το Γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Το πλοίο με την ονομασία Atlantic Cruiser,σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρίσκεται νοτιοανατολικά της Κύπρου και απέπλευσε από τοΤζιμπουτί με προορισμό την Συρία, με πυρομαχικά Ιρανικής προέλευσης.
Βρισκόταν 80 περίπου χιλιόμετρα από το λιμάνι της Ταρτούς όταν το σταμάτησαν. Μέχρι στιγμής δεν ξεκαθαρίζει οι αρχές ποιας χώρας σταμάτησαν το πλοίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει την σημαία της........

«Κοροϊδεύουν… Έχουν παραγραφεί τα αδικήματα του Άκη»…


Σφοδρή είναι η αντίδραση των συνηγόρων του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλου για τη συμπεριφορά που επιδεικνύει η Δικαιοσύνη στον πρώην υπουργό, αφού, όπως υποστηρίζουν, τα αδικήματα είναι παραγεγραμμένα…
Μπορεί βέβαια η παραγραφή να προδιαγράφει την εξέλιξη, το ότι στο τέλος τίποτε απολύτως δεν θα γίνει και ο πρώην υπουργός θα αφεθεί ελεύθερος, ωστόσο, ο τρόπος που έχει συνταχθεί το πόρισμα των εισαγγελέων, οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται μέσα σε αυτό (π.χ. ότι είχε συσταθεί «οργάνωση»), διευκολύνει την απόφαση προφυλάκισης των εμπλεκομένων…

Συγκλονιστικό βίντεο από την εμφάνιση του Αγίου φωτός


ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ - ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΣΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"

160 ημέρες το χρόνο σε αποστολές τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων."Είναι ασκητές"



“Τα πληρώματα των πλοίων μας είναι πραγματικά καρτερικά.Είναι ασκητές”.Η φράση ανήκει σε κορυφαίο πηγή του ΓΕΝ και ειπώθηκε σε συζήτηση που γινόταν για τις τρομακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πλέον τα στελέχη του ΠΝ. 160 ημέρες το χρόνο -κατά μέσο όρο- εκτός του σπιτιού και των οικογένειών τους βρίσκονται τα πληρώματα των.....

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ