ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Σήμερα το ΠΑΡΟΝ αποκάλυψε ότι αυτοί που έφεραν το ΔΝΤ στην Ελλάδα, τα “άρπαξαν”…

20120401-225834.jpg

Και αντί να έχει πέσει το πολιτικό σύστημα (ή να βρίσκεται ο εκδότης με βραχιολάκια βρε αδελφέ αν συκοφαντεί) ουδείς ΜΑ ΟΥΔΕΙΣ έβγαλε άχνα. Γεγονός που στην ουσία επιβεβαιώνει την πρωτοσέλιδη αποκάλυψη. Με μαεστρικό τροπο δοσμένη, για να φανεί ότι υποκινείται από την Goldman Sachs…
Θα αναμείνουμε και αύριο τυχόν αντιδράσεις από τα καθεστωτθκά ΜΜ”Ε” που μας βομβάρδισαν εκείνη την εποχή υπέρ του σωτήριου μνημονίου. Κοινώς, ΉΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. 

Ποινική δίωξη σε όσους απασχολούν και νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες



Μιλώντας στο Mega, o κ. Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι όλοι οι παράνομοι θα φύγουν σταδιακά από την Ελλάδα, ενώ σχολιάζοντας τη στάση περιφερειαρχών... που αρνούνται τα κέντρα φιλοξενίας, τόνισε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αν δεν το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, θα υποστούμε τις συνέπειες.

Το μεσημέρι της Κυριακής σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Ανδρέα Λοβέδρο οι δύο υπουργοί ανακοίνωσαν την προώθηση διαδικασιών ωστε να καθιερωθεί πιστοποιητικό υγείας, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εργασία των μεταναστών στη χώρα μας.

Αυτό θα πει Ανωτερώτητα!

Είπανε λοιπόν οι κουραδόμυαλοι οι Γερμανοί τα δικά τους περι αποζημιώσεων.

Μάλιστα! Περιμένεις λοιπόν κάποια αντίδραση από τους "δικούς μας". Σιωπή...

Ξέρετε γιατί;...

Ανιστόρητη, ψευδής και εξοργιστική η θέση των Γερμανών για τις αποζημιώσεις, απαντά ο Μ.Γλέζος

«Η απάντηση του Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας σε δημοσιογραφική ερώτηση, για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, είναι ανιστόρητη, ψευδής και εξοργιστική», δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος αναφερόμενος σε απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας για τις γερμανικές επανορθώσεις.

    Οπως υπογραμμίζει ο ίδιος, η απάντηση είναι:

Στη φυλακή όσοι αντιδρούν στην τρόικα και στα δεκανίκια της

Η τελική λύση για να επικρατήσει η τρόικα: Χειροπέδες και στη φυλακή

Μια «τελική λύση» σε ότι αφορά την λαϊκή αντίδραση στην τρόϊκα και στις κυβερνήσεις- ανδρείκελα που γιγαντώνεται καθημερινά, απεργάζονται οι ξένοι και οι εγχώριοι συνεργάτες τους με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα μετά από 61 χρόνια, οι οποίες αλλαγές θα προβλέπουν κανονικό εγκλεισμό σε σωφρονιστικό ίδρυμα ακόμα και για ποινές ενός μηνός, αφού με το νέο ΠΚ καταργείται τελείως η μετατροπή της ποινής σε χρηματική!

...

ΣΤΑ ΥΨΗ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Σχόλιο: Τι σου κάνει το Ευρωπαραμύθι και τα γ@μημένα τα ορυκτά!!!

Στο στόχαστρο των κερδοσκόπων μπαίνει η Κύπρος. Τα CDS κινούνται στα ύψη, με τα στοιχεία του Markit να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς δείχνουν ότι η πιθανότητα χρεοκοπίας της χώρας είναι μεγαλύτερη από αυτή της Ελλάδας, της...

Στελέχη της "Χρυσής Αυγής" συνοδεύουν ηλικιωμένους σε τράπεζες!

Τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που προκαλεί η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας, κάνουν τους κατοίκους της να αναζητούν προστάτες και να στρέφονται στη Χρυσή Αυγή, κυρίως για να νιώσουν ασφάλεια. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, από «προβληματικές» γειτονιές του κέντρου, απευθύνονται στη Χρυσή Αυγή, ζητώντας προστασία.

Ομάδες νεαρών, μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης περιπολούν σε περιοχές του κέντρου και, σε αρκετές περιπτώσεις καλούνται να...

"Δεν υπάρχει ζήτημα πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα"

Σχόλιο: Το τι λέτε εσείς ΜΑΛΑΚΟΦΡΙΤΣΙΔΕΣ δεν έχει καμία σημασία.
Αχυράνθρωποι είσαστε όπως και τα δικά μας τα προδοτόσκυλα.
Δεν έχετε καταλάβει ρε ΝεοΧαζοί ότι σας έχουν βάλει στην μέση οι πουτάνες της ιστορίας και τρέφουν την ηλίθια ψευτοπερηφάνεια σας;;;
Στο τέλος πάλι θα σας γ@μήσουν χωρίς σάλιο και θα πάρετε στην ιστορία για ακόμα μία φορά την θέση  που σας αξίζει. Αυτήν του ΑΙΩΝΙΟΥ  ΜΑΛΑΚΑ!
Τότε λοιπόν θα ρθείτε σαν μετανοημένες ΠΟΡΝΕΣ και θα κλαίτε στα πόδια μας!
Επειδή έστω και για μία στιγμή στην ψόφια ιστορία σας θα καταλάβετε το μεγαλείο της Ελλάδας, του Έλληνα και της Ορθοδοξίας!

Δεν υπάρχει πλέον ζήτημα πολεμικών αποζημιώσεων για την Γερμανία, ξεκαθαρίζει το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών με αποκλειστική δήλωση προς το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Την ώρα που οι Έλληνες αξιωματούχοι ψάχνουν ακόμη το φάκελο με τα στοιχεία για το κατοχικό δάνειο, κάνοντας την χώρα μας περίγελο, η Γερμανία επιχειρεί να κλείσει το ζήτημα των αποζημιώσεων για τις θηριωδίες των ναζί την περίοδο της κατοχής.

Σύμφωνα με την επίσημη θέση της γερμανικής κυβέρνησης,...

Αντικαθεστωτική διαδήλωση και στην Ιορδανία!

Εμφανής είναι πλέον ο κίνδυνος διάχυσης της συριακής κρίσης και στην Ιορδανία, κάτι το οποίο εάν γίνει και θα γίνει μόνο από τους ισλαμιστές και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, οι συνέπειες θα είναι η κατάρρευση του χασεμιτικού βασιλείου και η γενικευμένη αποσταθεροποίηση της περιοχής…

Οι ειδικές δυνάμεις της Ιορδανικής αστυνομίας αντιμετώπισαν καθιστική διαμαρτυρία στο Αμάν, στην οποία οι συμμετέχοντες φώναζαν συνθήματα κατά του Ιορδανού μονάρχη και φώναζαν ότι έρχεται «αλλαγή καθεστώτος». Ως σήμερα, το κίνημα....

Έστειλε μπράβους στην υπάλληλό του για να της αποσπάσει υπογραφή!

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Αμαλιάδα, όταν ιδιοκτήτης επιχείρησης φέρεται ότι προσπάθησε με βίαιο τρόπο να αποσπάσει την υπογραφή της υπαλλήλου του σε πιστοποιητικό το οποίο έγραφε ότι δεν τις χρωστούσε χρήματα!

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, η υπάλληλος της επιχείρησης...

Ξύλο και χημικά στη Γερμανία για τα μέτρα στην Ευρώπη

Βίαιες συγκρούσεις σημειώθηκαν το Σάββατο στη Φραγκφούρτη μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την πολιτική λιτότητας που επιβάλλουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στις χώρες της Μεσογείου.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά από...

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΤΗΝ ΜΟSSAD ΚΑΙ ΤΗΝ AL QAIDA

Ένα μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές, στη Γαλλία πέζεται, ένα γουέστερν με  ύφος καουμπόικο και τίτλο «Το μεγαλύτερο ανθρωποκυνηγητό στην ιστορία της," δείχνει το  τραγικά χλωμό πρόσωπο του Νικολά Σαρκοζί με σφιχτά χείλη κλειστά, και ζαρωμένο μέτωπο,  να ανησυχεί για το μέλλον της Γαλλίας.

Οι δημοσκοπήσεις του ήταν πάρα πολύ χαμηλές , τον τελευταίο καιρό οι  Γάλλους ψηφοφόροι  κρίνουν τις  πολιτικές  του επιδόσεις πάρα πολύ κακές. Έτσι, ο Σαρκοζί  κρεμάστηκε  στο φιλμ του καουμπόη με το «μεγαλύτερο ανθρωποκυνηγητό στην ιστορία" . Η φουσκωμένη ιστορία, ήταν η τελευταία ελπίδα του να κερδίσει τους ψηφοφόρους και να  αυξήσει  την πιθανότητά του  για νίκη στις επερχόμενες εκλογές.

 Η Γαλλία είναι η πατρίδα της  μεγαλύτερης  εβραϊκής κοινότητας στην Ευρώπη. Περίπου 700.000 Εβραίοι κατοικούν στη χώρα. Η ιστορία του πυροβολισμού σε ένα εβραϊκό σχολείο ήρθε  βολικά...

ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ...!

Το έχουμε ξαναδεί το έργο, το βλέπουμε μια ζωή με τους ίδιους άθλιους πρωταγωνιστές.
Τα ανδρείκελα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.
Με τους ίδιους άθλιους σκηνοθέτες.
Τα μασονοσιωνιστικά εκτρώματα.
Και εμείς οι Μαλάκες που τους ανεχόμαστε...κομπάρσοι στην ίδια μας την ζωή!!!

ΠΩΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ F-16 Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΜΙΑ.....



ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ...... Η ΚΑΤΑΡΙΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ F-16 AΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΡΑΖ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1996 ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΓΡΙΒΑ.....ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΠΛΕΟΝ.. Ο σμηναγός Θάνος Γρίβας είχε στο ενεργητικό του ήδη χίλιες διακόσιες ώρες πτήσης. Τις περισσότερες ώρες στα Mirage 2000. Στα "γαλλάκια", όπως τα λένε οι "παλιοί". Ήταν το "Νο 1" στο ζεύγος των Mirage που απογειώνονταν από την Τανάγρα, σχεδόν κάθε πρωί, για περιπολίες στο Αιγαίο ή -το συνηθέστερο- για αναχαιτίσεις Τούρκων εισβολέων. Εκείνο τον Απρίλιο του 1996, η Τουρκία είχε αυξήσει τις προκλήσεις. Πύκνωσε τις παραβιάσεις της στο Αιγαίο, αφού ο Μεσούτ Γιλμάζ, τότε πρωθυπουργός της χώρας, πίεζε για απευθείας συνομιλίες με την Αθήνα, ώστε να....

Κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ ξυλοκόπησαν οικογένεια [βίντεο]


kalasnikov_pentelh_3132012Αδίστακτοι κουκουλοφόροι κακοποιοί επί 40 λεπτά απειλούσαν και ξυλοκοπούσαν τα μέλη μιας οικογένειας στην...
Πεντέλη για να τους αποκαλύψουν πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.
Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι από την γκαραζόπορτα του σπιτιού. Έδεσαν τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του, καθώς και την κόρη τους και έστρεφαν τα όπλα πάνω τους, απειλώντας ότι θα τους σκοτώσουν, ενώ παράλληλα έκαναν το σπίτι άνω κάτω για να βρουν χρήματα.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.

Χέρι-Χέρι οι “ανεξάρτητοι” με τον αντιπρόσωπο της τράπεζας των Rothschild στην Ελλάδα – Στην φωτογραφία ο “ανεξάρτητος” Πάνος(που θα… πολεμήσει τους τοκογλύφους!!!) με τον Ίωνα Στεριώτη της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)

Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το...
νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook. Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως… Είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κι έχει διατυπώσει πρόσφατα θέσεις και αναλύσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τις προθέσεις του κόμματός του . Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου ;

Το πρωί τους πιάνουν, το μεσημέρι τους αφήνουν!



Παθαίνει πλάκα κανείς όταν καταλαβαίνει πόσο βλάκας είναι ο "Υπουργός" όταν είναι αναγκασμένος να κατεξευτελίζεται σε τέτοιο βαθμό χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, απλά μόνο να εκτελεί.
Τα κανάλια των αφεντικών σου ρε καρναβάλι σε κάνουν ξεφτίλα.
Το βράδυ όταν πηγαίνεις σπίτι σου δεν σε φτύνουν τα παιδιά σου στα μούτρα ρε μαλακομπούκομα?















Εκτρωμένα έμβρυα για παραγωγή ενισχυτικών γεύσης!

Η Επιτροπή Ασφάλειας και Συναλλαγών , της Αμερικανικής κυβέρνησης, αποφάσισε ότι, μπορεί η pepsi  στην συμφωνία έρευνας και ανάπτυξης με την Senomyx να χρησιμοποιεί έμβρυα για έρευνα παραγωγής ενισχυτικών γεύσης!
Μα υπάρχουν τόσα εκατομμύρια είδη φυτών για έρευνα να ασχοληθεί η εν λόγο εταιρία? Είναι τυχαίο που στο παρελθόν κι άλλες εταιρίες( κυρίως καλλυντικών) χρησιμοποίησαν ανθρώπινα έμβρυα στα προϊόντα τους?
Αυτό τώρα πως μπορούμε να το ονομάσουμε?Κανιβαλισμό?Σοκαριστικό ακούγετε.  Το πλασάρισμα του συγκεκριμένου αναψυκτικού με υπολείμματα... 

ΦΩΤΟ: Έσωσε… τη χώρα ο ΓΑΠ και το ριξε στα μπάνια απο τον Απρίλιο!

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Ευκαιρία για ξεκούραση βρήκε ο πρώην πρωθυπουργός, μετά και την αποχωρήσή του απο την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι, τις περισσότερες ώρες της ημέρας, όταν βρίσκεται στην Ελλάδα ασχολείται με τα αγαπημένα του χόμπι, όπως είναι το ποδήλατο, το κανό και η κολύμβηση.
Μάλιστα, το Πρώτο Θέμα αύριο δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες απο τις… χαλαρωτικές στιγμές του Γιώργου Παπανδρέου, όπως αναφέρει το parapolitika.gr
Με τόση κούραση που… τράβηξε όλα αυτά τα χρόνια, τη δικαιούται την ξεκούραση!

Επέστρεψε στο Βατοπέδι ο ηγ. Εφραίμ

Ο ηγούμενος αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής
Σε κλίμα έντονης συγκίνησης υποδέχθηκαν οι μοναχοί της Μονής Βατοπεδίου, τον ηγούμενο Εφραίμ. 

Κατά την τελετή υποδοχής του, ο ηγούμενος Εφραίμ είπε ότι η αποφυλάκισή του ήταν ένα θαύμα της Παναγίας και ότι εκείνος τους αγαπά και τους συγχωρεί όλους. 

Αναφέρθηκε επίσης στις ημέρες που πέρασε στη φυλακή, που έζησε, όπως είπε, προσευχόμενος. 

Υπενθυμίζεται πως ο ηγούμενος αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά τη σχετική απόφαση του συμβουλίου Εφετών και αφού κατέβαλε χρηματική εγγύηση. 

ΥΠΡΟΠΟ: Τρία γκέτο "και με νόμο" σε κάθε Περιφέρεια!





Διάλογος τέλος για τα στρατόπεδα μεταναστών και με κίνηση τύπου "αποφασίσομεν και διατάσσομεν" η κυβέρνηση Παπαδήμου διά του τέως δελφίνου του ΠΑΣΟΚ Μ.Χρυσοχοΐδη, υπουργού ΠΡΟΠΟ, περνά την Δευτέρα νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα επιβάλει τη δημιουργία τριών κέντρων κράτησης ανά ηπειρωτική περιφέρεια.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε ότι όλοι οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να μην χρησιμοποιήσουν το θέμα για προεκλογικά οφέλη, αλλά δεν είπε πως θα συμβεί αυτό.

Ανοίγει ο δρόμος και για τις απολύσεις εκπαιδευτικών...


Πέρασαν το νομοσχέδιο νύκτα για να μην τους πάρουν χαμπάρι ...ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο...
Την συμμετοχή στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και των εκπαιδευτικών, φέρνει με τροπολογία που κατέθεσε χθες αργά το απόγευμα στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας κ. Γιώργος Μπαμπινιώτης.
Η απόφαση ήταν ειλημμένη εδώ και αρκετούς μήνες, όμως αναβαλλόταν συνεχώς μπροστά στις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών.
Η αξιολόγηση...

Ισραήλ: "Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν το Καστελόριζο"


Το Ισραήλ και η Ελλάδα επικαλέστηκαν το αμοιβαίο σύμφωνο άμυνας που υπέγραψαν, κρυφά, πριν από 12 ημέρες, υπό το πρίσμα των τουρκικών μετακινήσεων στη θάλασσα και τον αέρα στην Ανατολική Μεσογείο. Ισραηλινές πηγές αναφέρουν ότι αυτό αποφασίστηκε μετά από μακρά τηλεφωνική 
συνομιλία τη νύχτα της Τετάρτης στις ...


14 Σεπτεμβρίου μεταξύ των... πρωθυπουργών Ισραήλ και Ελλάδας, Βενιαμίν Νετανιάχου και Γιώργου Παπανδρέου. Το ζήτημα παραπέμφθηκε στο υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ στις οκτώ η ώρα που κλήθηκε σε συνεδρία λόγω της τουρκικής απειλής κατά των εξέδρων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε τα