ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Χρήμα και Στόλο έναντι κοιτασμάτων στέλνουν οι Ρώσοι στην Κύπρο!
Tην ώρα που οι Έλληνες πολίτες εμφανίζονται στις περισσότερες δημοκσοπήσεις έτοιμοι να ξαναδώσουν την ηγεία σε έναν συνασπισμό μνημονιακών ή"κρυπτομνημονιακών" κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) σε μία αποθέωση της πολιτικής παράνοιας, έχοντας βέβαια το ελαφρυντικό της εκστρατείας τρόμου που υφίστανται, η Κύπρος "ξορκίζει" το Μνημόνιο που της ετοίμαζαν ΔΝΤ και Βρυξέλλες.
Μετά από την ... απαγόρευση στο ΔΝΤ να πατήσει το πόδι του στην Λευκωσία (λέγεται ότι είχαν ήδη βγάλει τα εισιτήρια τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ όταν ήρθε το απαγορευτικό από την κυπριακή κυβέρνηση) τώρα ετοιμάζεται να συνάψει δάνειο 5 δισ. ευρώ πάλι από την Ρωσία!

Ποιά είναι η εξέλιξη με την σύλληψη του Γερμανού υπηκόου στη Κω για κατασκοπεία; (EΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Πρώην πράκτορας της ΒfV o 75χρονος)

Δημοσίευμα του Spiegel του 1983, όπου ο κατηγορούμενος Baldur Drobnica περιγράφεται ως στέλεχος της υπηρεσίας για την Προστασία του Πολιτεύματος-Τμήμα IV-Aντικατασκοπεία > Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των αστυνομικών αρχών για την διερεύνηση της υπόθεσης του 75χρονου υπηκόου Γερμανίας, ο οποίος συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο Μαστιχάρι της Κω, έχοντας στη κατοχή του ειδικές συσκευές παρακολούθησης τηλεπικοινωνιών καθώς και συσκευή επικοινωνίας με σήματα Μορς.

Επιτέλους αποφάσεις για πυρομαχικά, υποβρύχια - Πώς σώθηκε υποβρύχιο του Π.Ν.


Μπορεί ο Φ.Φράγκος να ήταν υπηρεσιακός υπουργός, αλλά κατά την διάρκεια της θητείας μόλις ενός μηνός στο υπουργείο, η λογική επέστρεψε σε ότι αφορά την φροντίδα ασφάλειας της χώρας:
Πριν λιγο το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε με εισήγησή του νε εγκρίνει την προμήθεια 4.500 βλημάτων των 120 χλστ. DM53 διατρητικού τύπου APFDS και να αφήσει τουλάχιστον με πυρομαχικά τα άρματα μάχης.

Για ένα μπουκάλι γάλα...


Για ένα μπουκάλι γάλα...
Την εποχή των 'αθλίων' ξαναζεί η Ελλάδα και το βράδυ της Πέμπτης οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα θηλυκό Γιάννη Αγιάννη.
Μια 35χρονη μητέρα αναγκάστηκε για να μην πεθάνουν από την πείνα τα παιδιά της να μπει σε ένα σουπερ μάρκετ και να κλέψει γάλα και τρόφιμα για τα παιδιά της.Η Ασφάλεια Ηρακλείου που κλήθηκε τη συνέλαβε και την μετέφερε στα κρατητήρια, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive πρόκειται για συγκλονιστική υπόθεση. Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν συγκλονιστεί.

Κάθε συζήτηση για εξοπλιστικά «εκτός πραγματικότητας»


«Μακάρι να υπήρχε οι δυνατότητα, θα ήμασταν όλοι πολύ πιο χαρούμενοι αφού θα επιλύαμε σειρά υφισταμένων προβλημάτων» ήταν η απάντηση κύκλων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε ερώτημα που υποβλήθηκε αναφορικά με δημοσιεύματα που αναφέρονταν στον σχεδιασμό εξοπλιστικού προγράμματος που ξεπερνά τα 30 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ > Μόλις 180 εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν από τις αποκρατικοποιήσεις ενώ ο στόχος ήταν 50 δισ. ευρώΤο ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ μπήκε στα κρατικά ταμεία από την πώληση κρατικής ακίνητης περιουσίας μέχρι τον Φεβρουάριο, ενώ η χώρα έχει θέσει ως στόχο τη συγκέντρωση δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Όπως αναφέρει το "Βήμα", σύμφωνα με έκθεση της Deloitte για την Ελλάδα, με τίτλο "Office Politics: Βελτιώνοντας τη Διαχείριση των Δημόσιων Περιουσιακών Στοιχείων", σήμερα τα κράτη κατατάσσονται μεταξύ των μεγαλύτερων ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας στον κόσμο. Το 2009, οι πωλήσεις κρατικών περιουσιακών στοιχείων στην Ευρώπη ανήλθαν στα 840 εκατ. ευρώ.

Στρατιές Τούρκων έρχονται να ψηφίσουν την Κυριακή στη Θράκη μας !Καραβάνια Τούρκων απο την Τουρκία οργανώνουν Πανσταρτιά για να εκλέξουν Τούρκους Βουλευτές ...Μετάφραση απο το αρχικό κείμενο !
Επιστρατεύθηκαν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης για τις πρόωρες εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή στην Ελλάδα.

"Η Ελλάδα θα έχει μόνο 100 μέρες για να σωθεί."«Θα υπάρξει ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα 100 ημερών για τη νέα κυβέρνηση. Εάν δεν εφαρμοστεί στο ακέραιο, τότε το παιχνίδι τελείωσε», δήλωσε υψηλόβαθμος γερμανός αξιωματούχος στο Reuters.
Παράλληλα, ο ίδιος...


Παγκόσμιος συναγερμός για τις εκλογές στην Ελλάδα - Οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες του κόσμου σε εγρήγορση γιατί φοβούνται μέγα κραχ τη Δευτέρα- Ακύρωσε το ταξίδι του ο Όλι Ρεν στην Αργεντινή προκειμένου να παρατηρεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα
- Λευκός Οίκος και ΔΝΤ προς το παρόν κρατούν στάση αναμονής για το αποτέλεσμα των εκλογών
- Σαφές μήνυμα Ολάντ-Μόντι προς την Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της
- ΙΙF: Χρειάζεται χαλάρωση του ελληνικού δημοσιονομικού προγράμματοςΓια πιο κόμμα εργάζεται ο Πακιστανός αφισοκολλητής;;;


Φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε εχθές σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς δείχνει Πακιστανο, πιθανόν χωρίς άδεια να αναρτά αφίσες κόμματος. 
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο Πακιστανός, "εργάζεται" για κόμμα του οποίου ο πρόεδρος θέλει να διώξει τους μετανάστες απο την Ελλάδα. Δείτε για ποιο κόμμα


Η Θρησκεία του Κομμουνισμού
Σήμερα, πολύ λίγοι άνθρωποι θα αμφισβη­τούσαν το γεγονός ότι ο Μαρξισμός-Λενινισμός είναι μία θρησκεία. Επιπλέον, θα μπορούσαμε σίγουρα να τον θεωρήσουμε ως μία νέα θρησκευ­τική κίνηση  μία φρικτή ολοκληρωτική λατρεία, συγκρίσιμη προς τις λατρείες όπως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, οι οπαδοί του Μούν, η Aum Shinrikyo ή η κίνηση των Hare Krishna. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί, π.χ., από τις μεθόδους έλεγχου της σκέψης που συμβαί­νουν στα Κομμουνιστικά κόμματα και στις χώρες εκείνες, στις οποίες τα κόμματα αυτά βρίσκονται στην εξουσία. Ο θρησκευτικός χαρακτήρας τού Μαρξισμού-Λενινισμού, φαίνεται καθαρά στις κομμουνιστικέςτελετές και στα τελετουργικά, στα γλέντια και στην λατρεία των «ηρώων» της «επανάστασης».

Ἀκύρωσαν γεῦμα Εὐρωπαίων ὑπουργῶν στὴν Κύπρο λόγω ἑλληνικῆς σημαίας
Ἡ ἄρνηση τοῦ ἰδιοκτήτη τῆς ταβέρνας "ΑΙΓΑΙΟΝ" νὰ κατεβάσει τὴν ἑλληνικὴ σημαία καὶ ἡ ἀκύρωση γεύματος ὑπουργῶν. Διαβάστε τί συνέβη!
Αἴσθηση προκαλεῖ ἡ καταγγελία ἰδιοκτήτη ἑστιατορίου στὴν Κύπρο πὼς ἀκυρώθηκε γεῦμα πρὸς τιμὴ τῶν ὑπουργῶν Ἄμυνας τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης τὸν Σεπτέμβριο, ὅποτε καὶ ἡ Κύπρος θὰ ἀσκεῖ τὰ καθήκοντα τῆς Προεδρίας, λόγω τῆς ἑλληνικῆς σημαίας. "Ὁ Ὑπουργὸς Ἄμυνας, ἀφοῦ φιλοξένησε μία Γαλλίδα ἐπίσημο στὴν ταβέρνα ΑΙΓΑΙΟΝ καὶ ἔμεινε ἰδιαιτέρως ἱκανοποιημένος, ἀποφάσισε ὅτι τὸ γεῦμα πρὸς τιμὴν τῶν ὑπουργῶν ἀμύνης τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης τὸν Σεπτέμβριο, ὅταν ἡ Κύπρος θὰ ἀσκεῖ τὰ καθήκοντα τῆς Προεδρίας, νὰ τὸ κάνει πάλι στὸ ΑΙΓΑΙΟΝ, καὶ οἱ συνταγματάρχες του, ἀφοῦ ἐπισκέφτηκαν ξανὰ τὴν ταβέρνα καὶ συζήτησαν ὅλα τὰ σχετικὰ μαζί μου, ἔκλεισαν ὅλο τὸν χῶρο γιὰ τὶς 26 τοῦ Σεπτέμβρη.
Τὴν Παρασκευὴ 1η Ἰουνίου μὲ πῆρε τηλέφωνο ὁ κύριος Ἠλιάδης, γιὰ νὰ μοῦ ἀναφέρει δύο σημεῖα τοῦ πρωτοκόλλου τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης ποὺ ἀφοροῦν ἐπισκέψεις σὲ ἑστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες καὶ ἄλλους τέτοιους δημόσιους χώρους.
Πρῶτο σημεῖο, κατὰ τὸν Ὑπουργό, εἶναι τὸ πρωτόκολλο περὶ ΣΗΜΑΙΩΝ. Ὁ χῶρος ἑστίασης δὲν μπορεῖ νὰ ἔχει ἄλλες σημαῖες παρὰ ἐκεῖνες τῶν 27 χωρῶν τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης. Ὅταν τοῦ ἀνέφερα ὅτι μπορῶ νὰ....