ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Ο Άγιος Φανούριος


Ο Άγιος Φανούριος είναι αναμφίβολα μια άγια, σημαντική νεανική μορφή, που ξεχωρίζει με τον δικό του τρόπο ανάμεσα στους άλλους Αγίους της χριστιανοσύνης, γιατί δεν τιμάται απλώς σε μια μόνον ημε­ρομηνία, αλλά η πίστη των χριστιανών κά­νει συχνά τη γνωστή φανουρόπιτα. 
 Ο Άγιος Φανούριος, που έζησε στα Ρω­μαϊκά χρόνια, συγκρούσθηκε τότε θαρρετά με τον κόσμο της ειδωλολατρίας, γιατί το χριστιανικό πνεύμα του θεανθρώπου, δεν του επέτρεπε ν' αρνηθεί τις αναμφισβήτη­τα ενάρετες αρχές του. Έτσι τα 12 μαρτύ­ρια που υπόφερε ο Άγιος, αποτελούν για μας ένα δυνατό κίνητρο για αντοχή και προ­σκόλληση στις ηθικές αξίες του χριστιανι­σμού, για να βγούμε νικητές από ένα αδιά­κοπο αγώνα, ενάντια στην απιστία και αδικία της εποχής μας. Ο Άγιος μας δίδαξε με την πραγματική θυσία του, πως εμείς τώ­ρα δεν παλεύουμε βέβαια με στρατοκράτες Ρωμαίους και απαίσιους Αγαρηνούς, αλλά έχομε ν' αντιμετωπίσουμε τις πιο έντεχνα στημένες παγίδες του υλισμού και αθεϊσμού, που προσπαθούν μαζικά να σαρώσουν τις τάξεις των χριστιανών.

ΓΙΑΤΙ οι GAY είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων;


Βρίσκονται παντού, είτε στην πολιτική, είτε στην εκπαίδευση, είτε ως στελέχη επιχειρήσεων, είτε ως φορτηγατζήδες, είτε ως μπετατζήδες, είτε ως αεροσυνοδοί, είτε ως παρένθετες μητέρες, είτε ως τραγουδιστές και τραγουδίστριες κλπ. Φιγουράρουν σχεδόν σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή, είτε ως καλεσμένοι είτε ως παρουσιαστές και, φυσικά, γίνονται εύκολα είδηση, είτε μέσω φημών είτε μέσω προσωπικών παραδοχών.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, οι gay βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα.Αν και αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό του πλανήτη μας, γύρω στο 3%, η πολύ καλή......

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: ΠΕΤΑΞΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΑ ΑΣΛΑΜ...!!!

«Περαστικά» εύχεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης στην συνάδελφό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, σχολιάζοντας το επεισόδιο που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο της βουλής το Παρασκευή το απόγευμα.


Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλει το Σάββατο η βουλευτής του Βασιλική Κατριβάνου δέχθηκε επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση κατά τη διάρκεια αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου. Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για επίθεση του Δημήτρη Κουκούτση και στον δημοτικό σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρο Κωνσταντίνου αλλά και τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Άσλαμ.

Codex Alimentarius – Απαγορεύση της Ελεύθερης Χρήσης Νερού [Ακόμα και του Βρόχινου]

Αιτία εξέγερσης αποτελεί η υπουργική απόφαση, που βάζει τις βάσεις για την πλήρη εφαρμογή του διατροφικού κώδικα στην ελλάδα – δηλαδή το σχέδιο για τον απόλυτο έλεγχο και την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του νερού και της τροφής και υπεγράφη στις 11 Απριλίου.Πρόκειται για την τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 150559/10-6-2011,που αφορά τις διαδικασίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού
H καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών για την έκδοση άδειας χρήσης νερού είναι η 16η Ιουνίου 2012.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ Η ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ε ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ
Διαβάστε εδώ για το ποια νερά μπαίνουν σε έλεγχο

63 χρόνια μετά: Ιδού η αλήθεια για τον συμμοριτοπόλεμο!


63 χρόνια μετά. Ιδού η αλήθεια για τον συμμοριτοπόλεμο!

«Ευρισκόμεθα ενώπιον οργανωμένης κομμουνιστικής στάσεως εναντίον της πατρίδος. Η πρώτη φάσις αυτής της κομμουνιστικής στάσεως υπήρξεν η συμμοριακή δράσις. Η Δευτέρα φάσις υπήρξεν η συνοριακή εισβολή. Και ευρισκόμεθα εν αναμονή των νεωτέρων φάσεων. Ο τελικός αντικειμενικός σκοπός του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι πλέον η κατάλυσις της εθνικής μας ακεραιότητος, η κατάλυσις της πολιτικής μας ελευθερίας και η κατάλυσις της εννοίας της Ελλάδος» (Από λόγο του Γ. Παπανδρέου στην Βουλή των Ελλήνων, την 19η Νοεμβρίου 1946, «Επίσημα Πρακτικά της Βουλής», σελίς 458).


Με αφορμή την 63η επέτειο από την λήξη του συμμοριτοπολέμου, θα εξετάσουμε στο σημερινό μας αφιέρωμα τους λόγους για τους οποίους έγινε ο συμμοριτοπόλεμος, τις συνέπειες που είχε για την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά και αυτές που θα μπορούσε να έχει από μια ενδεχόμενη επικράτηση των κομμουνιστοσυμμοριτών. Μια απαραίτητη....

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ; ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ. Μία “λεπτομέρεια” που δεν πρόσεξε κανείς.

20120826-191055.jpg
Μία “λεπτομέρεια” που πρόσεξε μόνον ο γίγαντας Παναγιώτης Λιάκος στην “Δημοκρατία” και ήταν η αιτία για να κατέβει το βίντεο του Αλβανού. Από ποιούς; Μα από αυτούς που μας παραμυθιάζουν για τους “δύστυχους οικονομικούς μετανάστες που καταπιέζονται”. Διαβάστε και κρατηθείτε σε λίγο για μία νέα αποκάλυψη μεγατόνων που αφορά την προχθεσινη, δήθεν αντιρατσιστική πορεία.
Για να δούμε κύριε Δένδια, κάτι λέγατε για “τάγματα εφόδου”.

Το υπόβαθρο του περιστατικού με τους Αλβανούς που πυροβολούσαν την γαλανόλευκη είναι τόσο προφανές που ουδείς το αντελήφθη!

20120826-191551.jpg
20120826-192414.jpgΑπό πολλούς θεωρητικούς της λογοτεχνίας θεωρείται ότι ο Έντγκαρ Άλαν Πόε είναι ο «ιδρυτής» του είδους των «αστυνομικών ιστοριών». Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε με τρία διηγήματα που τυπώθηκαν σε περιοδικά από το 1841 έως το 1845. Αυτά τα θρυλικά διηγήματα ήταν «Οι φόνοι της οδού Μοργκ», «Το μυστήριο της Μαρί Ροζέ» και -αυτό που μας ενδιαφέρει σήμερα- «Το Κλεμμένο Γράμμα». Στο τελευταίο πρωταγωνιστεί μια…
επιστολή υπουργού προς την Βασίλισσά του, που κλάπηκε και υποτίθεται ότι την ψάχνουν οι αρχές ολόκληρου κράτους. Η επιστολή «ανακαλύπτεται» από τον επιθεωρητή Ντιπέν και το αξιοπερίεργο είναι πως δεν έχει αφαιρεθεί. Η Βασίλισσα την έχει κρύψει (αφού το περιεχόμενό της την εκθέτει ηθικά) στο δυσκολότερο σημείο που μπορεί να φανταστεί κάποιος. Μπροστά στα μάτια όλων! Ο δαιμόνιος επιθεωρητής λύνει το μυστήριο και σώζει τα προσχήματα με θαυμαστό τρόπο, που αξίζει να περιγραφεί από το κείμενο του ίδιου του Πόε και όχι από την στήλη. Γιατί προηγήθηκε ο εκτενής πρόλογος με το «Κλεμμένο Γράμμα» που δεν κλάπηκε ποτέ; Για το προφανές!

Οι αναρχικοί αντιδρούν στην διαδήλωση των ισλαμιστών - Μήπως έρχεται η σειρά τους ; (βίντεο)

Όσο και ακούγεται απίστευτο για τους γνώστες των «κοινωνικών» αγώνων των αναρχικών και της συμπαράστασης αυτών προς τα δίκαια των λαθρομεταναστών οι Έλληνες αναρχικοί είδαν τελικά το "Φώς το Αληθινό" και κατάλαβαν ότι οι "καλοί τους φίλοι" οι φανατικοί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, τελικά μπορεί κάποια μέρα και να στραφούν εναντίον τους
Η συνεργασία αναρχικών και μουσουλμάνων  λαθρομεταναστών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο περίεργα κοινωνικά φαινόμενα, αφού άθεοι όπως δηλώνουν οι αναρχικοί, συνεργάζονται στενά με φανατικά θρησκευόμενους ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά απεχθάνονται αυτούς που δεν έχουν πίστη σε κάποια θρησκεία. Με απλά λόγια μεγαλύτερο σεβασμό έχει ένας μουσουλμάνος σε κάποιο Χριστιανό παρά σε άθεο.
Image
Και όμως για αρκετά χρόνια η συνεργασία αναρχικών και φανατικών μουσουλμάνων καλά κρατούσε με τους πρώτους να μιλάνε για κοινούς ταξικούς αγώνες και άλλα φούμαρα αφού κανένας από αυτούς δεν έκατσε να ψάξει και να βρει ότι σε καμία μουσουλμανική χώρα δεν υπάρχει ισχυρό κομουνιστικό ή γενικότερα αριστερό κόμμα όπως το αντιλαμβάνονται οι Έλληνες Ευρωπαίοι αναρχικοί.
Έτσι την Παρασκευή 24 Αυγούστου ο αναρχικός χώρος υπέστη ένα τεράστιο σοκ.......

ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΕΑΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ

Οι εντεταλμένοι υπηρέτες των αμέτρητων δουλικών ναι, γνήσιοι κατοχικοί συνεργάτες των ξένων μισελλήνων αφεντικών τους, διαχειρίζονται ένα φτηνό και ξεπεσμένο ψευτορωμέϊκο που έχει γίνει παράκλητος και υποδοχέας κάθε σκοτεινής ψυχής και κάθε βρώμικης συνείδησης. Και έτσι από την τρόικα των τοκογλύφων και την τρόικα της πρόθυμης συγκυβέρνησης με την εξίσου πρόθυμη αριστερή ψευτοαντιπολίτευση ξεπηδάει ενισχυμένη η τριπλή απόφυση του διαμοιρασμού των εθνικών μας ιματίων. Ο οικονομικός και κοινωνικός στραγγαλισμός, η στρατολόγηση της λαθρομετανάστευσης και η Τουρκία με τα τσιράκια της, άπαντες προσωρινοί καταπατητές εδαφών που θα απελευθερώσουμε. 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΚΟΒΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.


ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.Κόβονται έως και 40% τα επιδόματα τα οποία λαμβάνουν άτομα με ειδικές ανάγκες!Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετική συμφωνία έχει επέλθει ανάμεσα στα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενώ σχετικά έχουν ενημερωθεί ατύπως ακόμα και οι εκπρόσωποι των διαφόρων οργανώσεων ΑμΕΑ.

Πατριωτική Πολιτοφυλακή: ''Οι αλβανοί εξτρεμιστές ετοιμάζονται... Εσύ Έλληνα είσαι έτοιμος;;; Ήρθε η ώρα να γίνεις πολίτης - οπλίτης''!!

Σοκ προκάλεσε πριν λίγες μέρες το βίντεο που γυρίστηκε εντος της ελληνικής επικράτειας από ομάδα αλβανών εξτρεμιστών που πολυβόλησαν την σημαία με καλασνικοφ και μετά την έκαψαν φωνάζοντας ότι ‘’έτσι θα σας κάψουμε Έλληνες’’.


Όλοι φυσικά γνωρίζαμε για τις κινήσεις ακραίων ισλαμιστών διαφόρων εθνοτήτων εντος και εκτός των συνόρων μας, και ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα τον μαχών στην Συρία και την επίσημη ενεργοποίηση και πάλι του UCK, όλα αυτά τα γεγονότα οξύνθηκαν στο εσωτερικό της χωράς μας . Εγκληματικές ενέργειες από ισλαμιστές σε βάρος ελλήνων, πολλές ένοπλες και όλες θανατηφόρες. Φυσικά δεν έχουμε ακόμα δει θρησκευτικά εγκλήματα όμως είχαμε την σύσταση της "πακιστανικής αστυνομίας" όπως δήλωσε ο Σαγιεντ Τζαλίμ. Ένα βήμα λοιπόν πριν την επιβολή της σαρίας σε μέρη που ελέγχουν οι ίδιοι.

1973: Ο Παπαδόπουλος απελαύνει όλους τους Πακιστανούς!!!Το 1973 και επί Γεωργίου Παπαδόπουλου οι Πακιστανοί εργαζόμενοι, απελάθηκαν από την Ελλάδα! Πώς; Αρκούσε μία απλή δήλωση του τότε Προέδρου του Πακιστάν... Αλί Μπούτο (φωτό) , η οποία σημειωτέον δεν έγινε στην χώρα μας, όπως συνέβη με τον κ. Ασλάμ, αλλά στο Πακιστάν! 


Ο Αλί Μπούτο λοιπόν είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας, η χώρα του θα τασσόταν στο πλευρό της Τουρκίας!!! Αυτή η δημόσια δήλωση, αρκούσε για να δράσει ο Γ. Παπαδόπουλος.........

Ο Σουλεϊμάν ο παιδεραστής, ο δουλέμπορος, ο βιαστής, ο σφαγέας βρεφών. Άλλη μία πολιτιστική προσφορά του Αντένα.

20120826-030334.jpg…και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κόπηκαν οι Αδιάβροχοι.

Τώρα οι Έλληνες μπορούν να εκπολιτιστούν για άλλη μία φορά με τους αγαπημένους ήρωες του Αδόλφου Χίτλερ. Η περίλαμπρη αυτή προσφορά του Αντένα έρχεται προφανώς για να αρχίσουν οι ραγιάδες να συνηθίζουν στον ρόλο που τους επιφυλάσσει η νέα κατοχή που έρχεται.
Ήλθε επιτέλους η στιγμή της δικαίωσης για αυτούς που επέμεναν να παραμένουν αμετανόητοι βιαστές, παιδεραστές, κοπρολάγνοι, σαλιγκαρόστρατες, κοκάκηδες, λαμόγια, εκσυγχρονιστές, ρουφιάνοι......

"'Εφαγαν" τον Αστυνομικό Διευθυντή της 'Υδρας


Ρεπορταζ:Μαρίνος Αλειφέρης
Μόλις λίγες ημέρες μετά τα επεισόδια στην 'Υδρα, όπου κάποιοι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν γιατί συνελήφθη επιχειρηματίας που δεν έκοβε αποδείξεις (ήταν υπότροπος για 11η φορά), πληροφορηθήκαμε ότι ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος μετατίθεται(!) στον Πειραιά. Όπως μας καταγγέλει ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Τσακίρης τον «έφαγαν» επειδή έκανε τη δουλειά του.


Το ρεπορτάζ μας δείχνει ότι οι σχέσεις του διοικητή με τον δήμαρχο ήταν εκείνες που προκάλεσαν την μετάθεση του, και μάλιστα........

«Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο» Μια τρομακτική αλήθεια; ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA - Strange news: «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο» Μια τρομακτική αλήθεια;


Το «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο» (Silent Weapons for Quiet Wars), εξηγεί θαυμάσια την τεχνική της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που ...
επιβλήθηκε από το 1950. 

Το έγγραφο αυτό βγήκε κατα τύχη(;) στην επιφάνεια το 1986 και συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο του William Cooper: Behold A Pale Horse Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος ...; κηρύχθηκε από τα κέντρα εκείνα που θέλουν μια ανθρωπότητα υποδουλωμένη και εγκλωβισμένη στην ύλη και αποκομμένη από την ανώτερη διάσταση του ανθρώπου, την πνευματική, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954»....

Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:

«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές των βασικών συστημάτων αφ' ενός, ενώ αφ' ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.

Αυτό επιτυγχάνεται με:

Ετοιμάζονται οι Ιμάμηδες του Ισλάμ στην Ελλάδα ... (Είχε γραφτεί πριν απο 1,5 χρόνο !)
Ετοιμάζονται οι Ιμάμηδες του Ισλάμ στην Ελλάδα ... Μάιος του 2011

Του Χρήστου Μακρυγιάννη*

Τα ισλαμικά ιερατεία του Ιράν, του Πακιστάν και της Υεμένης έχουν στείλει ειδικά εκπαιδευμένους ιμάμηδες στην Αθήνα για την οργάνωση των φανατικών μουσουλμάνων στην Ελληνική πρωτεύουσα σε ομάδες αντίδρασης, αλλά και προώθησης του Ισλάμ σε Ελλάδα και Βαλκάνια
γράφει σε άρθρο του  ο  Κώστας Χαρδαβέλλας ...

H «ιεραπόστολος» Χίλαρι στην Αφρική δείχνει το μέλλον της Ελλάδας
Προειδοποίηση ιστολογίου: Οποιεσδήποτε ομοιότητες με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς τυχαίες, ή ίσως και όχι. Επειδή η Ελλάδα βαδίζει ολοταχώς προς την αφρικανοποίησή της, διαβάστε με προσοχή την στρατηγική διαχείριση που ασκεί αυτή τη στιγμή η αμερικανική πολιτική, προκειμένου να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση των Αμερικανών επιχειρηματιών στους ενεργειακούς πόρους της "μαύρης ηπείρου". Είναι απολύτως κατανοητό και σαφές πως ήδη η κυρία Κλίντον -με τη βοήθεια της κυρίας Μέρκελ- λειτουργεί προς την κατεύθυνση αφρικανοποίησης της χώρας μας (φυσικά και της Κύπρου), προκειμένου να μην συναντήσει εμπόδια από άλλους ενδιαφερόμενους (π.χ. Κίνα, Ρωσία).