ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙ ΟΜΩΣ: Υπάρχουν 70.000 προδότες ΠΑΣΟΚοι!!!


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων από την Ιπποκράτους, η συμμετοχή στην ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ ήδη κάνουν λόγο ότι... 


ο αριθμός των ψηφισάντων θα ξεπεράσει τις 70.000 έναντι 45.000 που ήταν ο πήχυς των προσδοκιών.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έχει προγραμματίσει δήλωση

ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΙΛΒΙΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ "Προσφέρθηκα να αγοράσω ένα... νησί αλλά οι Γερμανοί μπλοκάρουν τα πάντα"!

Μπορεί η ξαφνική επιπεφυκίτιδα να τον κράτησε μακριά από τους υποστηρικτές του στην προεκλογική συγκέντρωση του Λαού της Ελευθερίας στη Νάπολη, με αποτέλεσμα να τους μιλήσει μέσω τηλεοπτικής σύνδεσης, όμως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν θα μπορούσε να λείπει από το Μιλανέλο, το προπονητικό κέντρο της αγαπημένης του Μίλαν, όπου βρέθηκε πριν από το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ. Κατά την αποχώρησή του λοιπόν, έσπασε τη προεκλογική σιωπή μιλώντας σε δημοσιογράφους, εκ των οποίων και Έλληνες.

Ο θείος νομιμοποίησε τους κομμουνιστές και ο ανιψιός θέλει να τους κάνει κυβέρνηση...!!! Πόλεμος στον σάπιο καραμανλισμό....


Πολιτικό φλερτ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα με το καραμανλικό σύστημα είναι σε πλήρη εξέλιξη το τελευταίο διάστημα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να... 


προσπαθεί να αποδομήσει την εικόνα του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με θετικές αναφορές στον καραμανλισμό.

Μάλιστα η απόφαση του κ. Τσίπρα να μιλήσει σε σε εκδήλωση του

ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αεραπόβαση Αλβανών κακοποιών για αρπαγή του Π.Βλαστού στα Τρίκαλα πνίγηκε στο αίμα


Aεραπόβαση στις φυλακές Τρικάλων επιχείρησε ομάδα Αλβανών κακοποιών για να απελευθερώσει τον βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μάχη, κατά την οποία το ελικόπτερο καταρρίφθηκε από σφοδρά πυρά των φυλάκων εκτελώντας "βαριά προσγείωση"  στον προαύλιο χώρο της φυλακής Τρικάλων.

Ήλθε η ανάπτυξη! Με λαθρομετανάστες φτιάχνουν την επενδυσάρα στην Κέρκυρα!


ΚΕΡΚΥΡΑ: Η επικείμενη καταστροφή του Ερημίτη και οι…ντόπιοι παπαγάλοι !!!

Υπέρμαχος του ξεπουλήματος και της καταστροφής του Ερημίτη ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.ΕΚ. αξιότιμος κ. Κιτσάκης, καθώς και ο επίσης αξιότιμος πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Χονδρογιάννης!

Θέλουν, λένε, μεγάλεςεπενδύσεις στην περιοχή (η περιοχή μας ως έχει προσελκύει πολύ σοβαρές επενδύσεις) αλλά δεν μπαίνουν στον κόπο να εξηγήσουν στον Κερκυραϊκό λαό και στα μέλη τους, τι είδους επενδύσεις

Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι οι Έλληνες εξαφανίστηκαν το 746 μ.Χ!

Αποκαλυπτικό άρθρο του Καρντάκ- Θεοδωρίδη, που δημοσιεύει η Αυγή, αποκαλύπτει το πάθος με το οποίο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για τον… αφανισμό του ελληνικού πληθυσμού λόγω μίας πανούκλας του 746 μ.Χ.
Το ύφος και η γλώσσα που χρησιμοποιεί, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά που αναδημοσιεύουν το σχετικό άρθρο, είναι αποκαλυπτική για το πόσο περήφανος είναι που δεν είναι Έλληνας, αλλά ένα μείγμα φυλών που εξαφάνισαν, μέσα σε μια νύχτα, ό,τι ελληνικό υπήρχε στην Ελλάδα.

Το αποκαλυπτικό άρθρο του Θεοδωρίδη στην Αυγή:

Όσο αντέχω θα μένω εδώ. Όχι από εγωισμό, αλλά επειδή αν μπει φωτιά θέλω να τη ζήσω.


home
Τα είχα ακούσει από γνωστούς γνωστών και φίλους φίλων. Τα διάβαζα σε επιστολές και κείμενα σε blogs. Όμως, μ’ αυτόν τον άνθρωπο για τον οποίο θα σας πω στη συνέχεια, δεν ξέρω, κάτι μ’ έκανε να τον νιώσω περισσότερο.

Οικογένεια Παπανδρέου... Όνομα βαρύ... σαν προδοσία


...μια πραγματική κατάρα για τον ελληνισμό.
Εμφύλιος, Χούντα και ...ΔΝΤ
ήταν τα "δώρα" της στην Ελλάδα...
..."κερασμένα" όλα από τους Αμερικανούς.
Όταν σου δείχνουν το φεγγάρι κι εσύ κοιτάς το δάχτυλο, αν μη τι άλλο εκνευρίζεις αυτούς, οι οποίοι προσπαθούν να σε "βοηθήσουν". Στο προηγούμενο κείμενο —και με αφορμή τον Μελιγαλά— θελήσαμε να "δείξουμε" στον αναγνώστη πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ελληνικός Εμφύλιος, ο οποίος ακολούθησε της γερμανικής Κατοχής ήταν προαποφασισμένος πριν καν εισβάλουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα ...Πριν καν πέσει η πρώτη τουφεκιά στην Αλβανία, κάποιοι γνώριζαν ότι λίγα χρόνια μετά η Ελλάδα θα έμπαινε στον χειρότερο εφιάλτη της ...Ένα προμελετημένο έγκλημα κατά του ελληνισμού από εκείνους, οι οποίοι σχεδίαζαν την ευρωπαϊκή μεταπολεμική εποχή πάνω στην καταστροφή που θα είχαν προηγουμένως σκορπίσει οι ΝΑΖΙ σε ολόκληρη την ήπειρο.


Η μόνη υποχρέωσή μου απέναντι στο κωλοκράτος, είναι να το κλέβω όσο μπορώ!


Προσωπικά, την μόνη υποχρέωση που νοιώθω για αυτό το κωλοκράτος, είναι η προσπάθεια μου να το κλέβω όσο αυτό μου είναι δυνατόν και όσο περισσότερο μπορώ. 

Ουσιαστικά δεν το κλέβω όμως! 

ΒΟΜΒΑ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΣΤΑΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ !!! - ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλιο Ατ.Φωνές: Που είναι η περίφημη "Ελληνική Δικαιοσύνη", στην οποία όλοι έχουν εμπιστοσύνη?

 “Η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές της! Αναγκάστηκα και εγώ και πολλοί άλλοι να ψηφίσουμε το μνημόνιο, γιατί αλλιώς … η χώρα θα διαλυόταν”.
“Πιστεύω πως η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές – δεν υπήρχε άλλη λύση”.


Αυτό, όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, αποτελεί δήλωση-αποδοχή εσχάτης προδοσίας.....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΜΙΝΗ! 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΚΟ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ενώ ο δήμος καταρρέει!

Κρεσέντο διοίκησης που παραπέμπει σε καθεστώτα τύπου Αμίν Νταντά από τον αχυράνθρωπο του Παπανδρέου και του Κουβέλη, που (μαζί με τον Μπουτάρη) λυμαίνονται τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.



Αυτό που έκανε ο Καμίνης δείχνει ακριβώς την ηθική και την εντιμότητα που εισήγαγε στην δημόσια διοίκηση το σύντομο αλλά καταστροφικό καθεστώς Παπανδρέου που οι αυτουργοί του παραμένουν ακόμα ατιμώρητοι.

Ο κύριος Καμίνης λοιπόν, όπως αποκαλύπτει και το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής, χωρίς να έχει την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς να ενημερώσει

Αδιανόητοι οι Κινέζοι: Στιγματίζουν κοινωνικά τις ανύπαντρες άνω των 30!


«Ταμπέλα» σε όσες Κινέζες έχουν πατήσει τα 30 και δεν έχουν ακόμη παντρευτεί επιχειρεί να βάλει το κομμουνιστικό κόμμα της χώρας με σκοπό να τις κάνει να νιώσουν ντροπή και να αρχίσουν να παντρεύονται σε μικρότερη ηλικία για να εξισορροπηθεί η ανισορροπία των φύλων στη χώρα των 1,3 δισ. κατοίκων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας διέταξε την ομοσπονδία All-China Women's Federation να χρησιμοποιεί τον

Τα ναρκωτικά και το λεξιλόγιο των τοξικομανών

Τα ναρκωτικά και το λεξιλόγιο των τοξικομανών
Ορισμός: Ναρκωτικά είναι φυσικής ή συνθετικής προελεύσεως τοξικές ουσίες, οι οποίες δρουν στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα και προκαλούν αισθήματα ευφορίας ή ηρεμίας και των οποίων η επανειλημμένη χρήση οδηγεί σε ψυχική ή /και σωματική εξάρτηση, ανωμαλίες της προσωπικότητας και σταδιακή ψυχική και σωματική φθορά.
Υπάρχουν δύο βασικά κριτήρια διακρίσεως των ναρκωτικών, ήτοι:το κριτήριο της προελεύσεως και αυτό του τρόπου επιδράσεως στο
Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ).

Γουρούνια ξεπουλάνε την Ελλάδα.(βίντεο)

Από το Γαλλικό κανάλι FRANCE  2. Ότι πάρεις 100!!! Ένα μικρό δείγμα  του ξεπουλήματος ενός κράτους! Παρακαλούμε να μείνετε  ψύχραιμοι.

Οι τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις έχουν “μεταφερθεί” από τον εναέριο στο θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου.

Στον αέρα ξέρουν, θα πέφτουν σαν γλάροι, μόνο απογειώσεις θα μετράνε, προσγειώσεις ...μηδέν, δεν θα γυρίζει κανείς!

Καθημερινή είσπραξη Φ.Π.Α., σκέφτεται ο Στουρνάρας!

Έχει πολύ μυαλό ο Στουρνάρας, δεν κατέχει τυχαία την θέση αυτή. Και τι άλλο να κάνει το παιδί? Αύξηση εσόδων χρειάζεται η τρόικα.  Με το μέτρο αυτό δεν θα έχει πρόβλημα ο πολίτης να σκέφτεται που θα επενδύσει τα καθημερινά του κέρδη, θα τα επενδύει  ο Στουρνάρας!




 Ολα καλά ρε Στουρνάρα αλλά γιατί πιστεύω ότι το μόνο που θα εισπράξετε, στο φινάλε και πάλι, θα είναι αυτό?!!!

Μαρία Ρεπούση: Μέντιουμ



Τέλος στο αβέβαιο μέλλον,... η Μαρία Ρεπούση είναι εδώ για να βάλει τέλος στην ανασφάλεια.Διαβάζει το μέλλον  ρίχνει τα χαρτιά, λέει το καφέ...και το τσάι. Ακόμα,διδάσκει γιόγκα, διαλογισμό και εξηγεί και τα όνειρα. Μια χαρισματική,διαβολική γυναίκα βγαλμένη από την κόλαση!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Η ΚΟΣΜΟΤΕ !!!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!




ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ,ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΗ  ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΗΛΑ ΤΟΥΣ!!

ΒΟΜΒΑ >Ε-Δ< :ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Η ΚΟΣΜΟΤΕ !!!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!...