ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΦΡΙΚΗ - Έκοψαν το ρεύμα σε μία οικογένεια ανέργων με πέντε παιδιά στην Βέροια


Σε μία οικογένεια ανέργων με πέντε παιδιά στην Βέροια έκοψε το ρεύμα η ΔΕΗ.  Για δέκα πέντε ημέρες, ήταν χωρίς ρεύμα, μέχρι που κάποιοι, ειδοποίησαν τους «Πολίτες της Βέροιας», που αμέσως επανασύνδεσαν το ρεύμα "παράνομα".
"Είναι πολύ επικίνδυνο για το αύριο, να δοκιμάζουν τα όρια πολιτών και κοινωνίας. Δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει αυτή η αφόρητη πίεση αλλά, δεν μπορεί να είναι ευχάριστη. Όσοι κρατούν την «διοίκηση» στα χέρια τους, όπως δεν τους ενδιέφερε, έτσι συνεχίζουν αδιάφορα να μεγαλώνει η επόμενη γενιά με οργή.
Οργή απέναντι σε όλους και όλα. Άθλια, εξοντωτική και εγκληματική συμπεριφορά απέναντι σε εξουθενωμένους ενήλικους και αθώους ανήλικους.
Μέσα σε όλα τα νόμιμα γύρω μας, οι «Πολίτες της Βέροιας», παράνομα ακόμη μια φορά, επανασύνδεσαν το ρεύμα.

"Όταν θά ιδήτε τό χιλιάρμενο στήν 'Aσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη".


Σε καιρούς Μεγάλης σύγχυσης και αβεβαιότητας οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι επίσημες πηγές πληροφόρησης είναι ανούσιες και αχρηστες. Έτσι η πλειοψηφία στρέφεται στους Άγιους και στους Γέροντες της Ορθοδοξίας καθότι αυτοί, με τον βίο που διήγαγαν αποτελούσαν και αποτελούν μαζί με
τους αρχαίους Έλληνες Σοφούς τους πνευματικούς μας φάρους, και τα μόνα αληθινά σημεία αναφοράς στην "σκοτεινή" εποχή που μας επιφυλάσσουν "Σατανικά" κέντρα εξουσίας(αν θέλετε βγάζετε τα εισαγωγικά).

Ο Πατροκοσμάς είπεν
"΄Οταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θά είναι". (Τι θα είναι κοντά;Μήπως μια γενική σύρραξη; Τι εννοεί από κάτω; Η Συρία είναι πιο κάτω από εμάς)
"΄Αν ο πόλεμος πιαστή από κάτω, λίγα θά πάθετε· άν πιαστή από πάνω,

Κατάρρευση για τον προϋπολογισμό στην ΕΕ, χάσμα Βερολίνου-Λονδίνου…


Όπως άλλωστε αναμενόταν, τα 27 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν κατόρθωσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για τον προϋπολογισμό της για τα επόμενα εφτά χρόνια (μέχρι το 2013), με τις διαφωνίες ανάμεσα στο Βερολίνο και το Λονδίνο να παραμένουν αγεφύρωτες, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κορυφαίων αξιωματούχων της Ένωσης που παρουσίαζαν συνεχώς εναλλακτικά σενάρια μπας και βρεθεί κάποια άκρη…

Κασιδιάρης σε χρυσαυγίτη: Να δηλώνεις Πακιστανός! (ΒΙΝΤΕΟ)


Βρήκε τη λύση ο Ηλίας Κασιδιάρης για την κατάσταση που επικρατεί στα αστικά λεωφορεία και μέσα σε κλίμα χιούμορ απάντησε στο γεγονός ότι οι Πακιστανοί δεν πληρώνουν εισιτήρια και ούτε καταβάλουν το πρόστιμο όταν τους πιάνει ο ελεγκτής, σε αντίθεση με τους Έλληνες.
«Άρα ποια είναι η μαγκιά;

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ




Η Ελληνίδα που αρνήθηκε να εκπροσωπήσει την Τουρκία
Η 26χρονη Βάσω Βουγιούκα είναι πρωταθλήτρια της ξιφασκίας με πολλούς σημαντικούς τίτλους στο ενεργητικό της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η αθλήτρια ενώ παίρνει 500 ευρώ, αρνήθηκε να εκπροσωπήσει την Τουρκία στους Ολυμπιακούς αγώνες για 100.000 ευρώ.

Στοχεία – ΣΟΚ: 3.124 Έλληνες αυτοκτόνησαν μέσα σε τρία χρόνια!


Τα στοιχεία που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το ΑΠΕ-ΜΠΕ δείχνουν ότι οι τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες ανήλθαν το διάστημα της κρίσης, δηλαδή, από 1/1/2009 έως 23/08/2012 σε 3.124 πανελλαδικά. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τα περιστατικά αυτοκτονιών ανήλθαν σε 677 το 2009, σε 830 το 2010, σε 927 το 2011 και σε 690 έως την 23η Αυγούστου του 2012...
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, μετά από ερώτηση που είχαν καταθέσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου για τα φαινόμενα υποσιτισμού παιδιών και τις αυτοκτονίες πολιτών, επικαλούμενοι έκθεση της UNICEF που κάνει λόγο για 439.000 παιδιά νηπιακής αλλά και σχολικής ηλικίας που υποσιτίζονται....

“Ντροπή Έλληνες”!…




«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
Γιάννης Μακρυγιάννης
…Τότε, εκεί που καθόμουν εις το περιβόλι μου και έτρωγα ψωμί, πονώντας από τις πληγές, όπου έλαβα εις τον αγώνα και περισσότερο πονώντας δια τις μέσα πληγές όπου δέχομαι δια τα σημερινά δεινά της Πατρίδος, ήλθαν δύο επιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μου ξηγώνται έτσι:

Ξυπνήστε Έλληνες!! Και η ΝΕΤ αγόρασε τουρκική σειρά!!! Ξεσηκωθείτε…


Στην κρατική τηλεόραση την οποία πληρώνει ο Ελληνικός λαός μπαίνει η Τουρκιά....ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ!!
Και η ΝΕΤ φαίνεται πως υποκύπτει στο χορό των τουρκικών σίριαλ,
με τη σειρά Karadayi, στην οποία πρωταγωνιστεί ο «Εζέλ» Kenan Imirzalioglou. H σειρά παίζεται στην Τουρκία στο ATV και σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης.
Νέο τουρκικό σήριαλ και....
στο Mega, κάτι έρχεται και στον… Alpha. Συνολικά πάνω από 5 νέα τουρκικά σίριαλ θα κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες.
σχόλιο 'ατακτες φωνές:ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΤ!!! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΣ....

Άγριος ξυλοδαρμός Χαϊδαριώτη από εργολάβο της ΔΕΗ. "Στέλνουν μπράβους για να μάς κόψουν το ρεύμα"

σχόλιο άτακτες φωνές:Οι σιδερένιοι μπράβοι σας γίνονται εύκολα χάρτινοι με μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια....

                     

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ
Επεισόδια μεγάλης έκτασης, συμπλοκές, ξυλοδαρμός ηλικιωμένου και προπηλακισμός καταστηματαρχών! Αυτός είναι ο απολογισμός της απόπειρας εργολάβου της ΔΕΗ να κόψει σήμερα το ρεύμα από καταστήματα της οδού Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου. Όλα ξεκίνησαν όταν σήμερα το πρωί ...

Απίστευτο!!! Ο Σύριζα μίλησε για Ελληνική φυλή!! Ρε τι κάνει ο φόβος της Χρυσής Αυγής...



Όλα τα περιμέναμε να τα δούμε σ’ αυτή τη ζωή, αλλά ότι θα βλέπαμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κόπτονται για «την παρουσία της Ελληνικής Φυλής στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι», ε, αυτό όχι, δεν το περιμέναμε ποτέ! 

Κι όμως, συνέβη και περιέχεται σε επερώτηση των βουλευτών Σ. Παναγούλη και Ν. Αθανασίου. Αντιγράφουμε από την σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

Υποσιτισμός Παιδιών και Αυτοκτονίες Πολιτών – Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ προς τους Υπουργούς Παιδείας – Δημόσιας Τάξης – Υγείας 

Η Χώρα στην εποχή των Μνημονίων και της αυστηρής λιτότητας....

Ον... αγνώστου ταυτότητας εντοπίστηκε στον κήπο σπιτού στη Λεμεσό [εικόνες&βίντεο]


Εντύπωση και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει στην Κύπρο ένα περίεργο... ον που εντοπίστηκε στην αυλή σπιτιού της Λεμεσού.
Οπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μιλώντας στο sigmalive.gr το περίεργο αυτό ον το ξέθαψε ο σκύλος του από τον κήπο του σπιτιού του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός ότι το παράξενο αυτό ον δεν ήταν αποξηραμένο τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είχε απεβιώσει μόλις λίγες ώρες πριν εντοπιστεί στον κήπο του.
Το ον αυτό μοιάζει αρκετά με ψάρι και είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για ένα παράξενο είδος, γνωστού ως shovelnose guitarfish.
Πάντως ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκε θαμμένο σε κήπο σπιτιού...

Μετά τη Μόσχα και η Τεχεράνη προειδοποιεί την Τουρκία για τους Patriot



Το Ιράν προειδοποίησε σήμερα την Τουρκία εναντίον της ανάπτυξης πυραύλων Πάτριοτ κοντά στα σύνορα με τη Συρία, λέγοντας ότι αυτό θα επιδεινώσει περαιτέρω την κατάσταση, αναφέρεται στον ιστότοπο της κρατικής τηλεόρασης.
  
"Αυτό όχι μόνο δεν βοηθά στην επίλυση της κατάστασης στη Συρία, αλλά θα επιδεινώσει την κατάσταση και θα την κάνει ακόμη πιο περίπλοκη",

ΩΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΤΕΛΟΣ-ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΩΜΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ



ImageΚαι εδώ καταλαβαίνει κανείς, στο ποιος στην ουσία νομοθετεί, όχι μόνο στην Αμερική αλλά παντού.

Η δικαιολογία για την απαγόρευση, είναι ότι κάποιοι άνθρωποι ασθένησαν από σαλμονέλα που είχε εντοπιστεί σε δοχεία μη-οργανικών αμυγδάλων, το 2004. Τότε,  οι «μεγάλες αγροτικές επιχειρήσεις», οι μεγαλο μέσαζοντες, άρπαξαν την ευκαιρία και ζήτησαν από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ να απαγορεύσει την πώληση των ωμών 

αμυγδάλων που καλλιεργούνται στις ΗΠΑ. Και βεβαίως οι υπάλληλοι των μεγάλων αγροτικών επιχειρήσεων, το Υπουργείο Γεωργίας, κάνει πάντα  ό, τι θέλει η μεγάλη βιομηχανία  μεταποίησης αγροτικών προϊόντων και  η απαγόρευση ...

Κομοτηνή: Ξεσηκώθηκαν οι λαθρομετανάστες

 
 

Εξέγερση στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών, στη Σχολή αστυφυλάκων στην Κομοτηνή- 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Πληροφορίες και για τραυματίες μετανάστες- 50 μετανάστες συνελήφθησαν - Πληροφορίες ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Όλα ξεκίνησαν στη μία και μισή το μεσημέρι, όταν συνεργείο απολύμανσης μαζί με φρουρούς μπήκαν στον έναν από τους τρείς κοιτώνες που φιλοξενούν συνολικά 500 παράνομους μετανάστες.

Σοκ! 31χρονος πήδηξε στις ράγες του τρένου και διαμελίστηκε



Συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις 16.00 στο σιδηροδρομικό σταθμό του Δομοκού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, την ώρα που το τρένο έμπαινε στο σταθμό, ο 31χρονος που περίμενε μαζί με τους άλλους επιβάτες, ξαφνικά πήδηξε στις ράγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Αυτή την ώρα σπεύδουν στο σημείο άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο νεαρό κάτω από το τρένο.

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΟΥΜΑΣΤΕ!

                             
                           ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΝΕΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ

Τοῦ Πρωτοπρεσβυτέρου Διονυσίου Τάτση

ΕΙΝΑΙ πολλοί ἐκεῖνοι πού ἐναγωνίως ἀναζητοῦν κάποιον σύγχρονο Γέροντα γιά νά τοῦ ἀναθέσουν τή λύση τῶν προβλημάτων τους. Θέλουν νά συναντήσουν ἕνα νέο Γέροντα Παΐσιο, πού θα ἔχει γενική καί ἀπέραντη ἀγάπη, ἄνωθεν σοφία, ἁγιότητα βίου καί θεοπειθῆ προσευχή, μέ τήν ὁποία θά κάνει θαύματα. Τηλεφωνοῦν σε γνωστούς τους κληρικούς, γιά νά πληροφορηθοῦν σχετικά καί στεναχωροῦνται πού δέν εἶχαν τήν τύχη νά γνωρίσουν τό Γέροντα Παΐσιο ὅσο ζοῦσε.
Οἱ ἀπαντήσεις πού συνήθως παίρνουν εἶναι ὅτι ὁ Θεός θά ξαναστείλει τέτοιους ἐνάρετους Γέροντες, γιά νά μᾶς στηρίξουν......

ΣΥΡΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ:"Η νέα πρόκληση με τους Patriot θα απαντηθεί"



Για "Nέα πρόκληση η οποία θα απαντηθεί" προειδοποίησε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας, αναφορικά με την τοποθέτηση αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot PAC-3 στην Τουρκία κατά μήκος των συνόρων με την Συρία.
Ήταν η δεύτερη προειδοποίηση στην Τουρκία και το ΝΑΤΟ, μετά από την χθεσινή πρώτη αντίδραση της Ρωσίας που "συμβούλευε" την Τουρκία να μην προχωρήσει στην τοποθέτηση Α/Α βλημάτων
Αμυντικοί αναλυτές σχολιάζοντας την απάντηση της Συρίας, υποστήριζαν ότι "Σίγουρα αναφέρονται στις βαλλιστικές δυνατότητες της Συρίας. Οι Patriot άλλωστε γι αυτό τοποθετήθηκαν εκεί"...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τμήμα ρωσικού στόλου αποπλέει από τη Μαύρη Θάλασσα



Μάχιμη αρμάδα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας προετοιμάζεται για την εφαρμογή της αποστολής κατά της πειρατείας στα ανοικτά των ακτών της Σομαλίας και ενδέχεται να επισκεφθούν το συριακό λιμάνι της Ταρτούς, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας,όπως ανέφερε το RIA novosti.«Τα πλοία είναι της μάχιμης ομάδας του στόλου της Μαύρης Θάλασσας και σύμφωνα με τα σχέδια της αποστολής τους, έγινε σε αυτά η απαραίτητη συντήρηση, πιθανό ελαφριές επισκευές να γίνουν και από τους ειδικούς στο λιμάνι της Ταρτούς», ανέφερε η δήλωση.

ΤΟΥΡΚΙΚΟ Τ-37 DRAGONFLY "Ξεβράζονται" συντρίμμια του αεροσκάφους στη Λέσβο


Τα συντρίμμια του τουρκικού εκπαιδευτικού αεροσκάφους T-37 Dragonfly το οποίο συνετρίβη τον περασμένο Απρίλιο στο Β.Αιγαίο συμπαρασύροντας στο θάνατο, και έναν Πακιστανό εκπαιδευόμενο πιλότο, ξεβράζει η θάλασσα στη Λέσβο.

Το συγκλονιστικό γράμμα της μάνας

Η οργή μας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Δεν γίνεται άλλο να υποφέρουν έτσι αθώες ψυχούλες. Ο θάνατός σας θα είναι επώδυνος γουρούνια! 




Μία συγκλονιστική επιστολή έφτασε στο nocomments από μία μητέρα 4 παιδιών, που βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόγνωση. Η 34χρονη περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την οικογένειά της τον τελευταίο χρόνο που πλέον δεν της έχουν αφήσει άλλα περιθώρια. Σας παραθέτουμε την επιστολή ως έχει:

Ἂν δὲν ξυπνήσει ἡ Ἑλλάδα, θὰ ξυπνήσουμε μία μέρα καὶ θὰ ἀναζητοῦμε νὰ τοποθετήσουμε πρόξενο στὴν Ἀλεξανδρούπολη




Συγκλονιστικὲς ἀποκαλύψεις ἀπὸ τὸν πρώην πράκτορα τῆς ΕΥΠ. Ἀκοῦστε ὁπωσδήποτε ὅλη τὴν συνέντευξη καὶ διαδῶστε τὴν! Δυστυχῶς ἡ Θράκη μόνο de jure ἀνήκει στὴν Ἑλλάδα!

Η «μητέρα όλων των μαχών» αρχίζει στην ΕΕ για τον προϋπολογισμό…


Ενώ η Ελλάδα πάει στη σύνοδο κορυφής σκεπτόμενη μόνο… τη δόση της και τίποτα άλλο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση σοβεί υπαρξιακή κρίση, ένας πόλεμος μεταξύ Βρετανίας και γαλλογερμανικού «άξονα», ο οποίος μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά τη συνλικότερη μοίρα της Ένωσης… Ο πόλεμος αυτός σχετίζεται με την ψήφιση από το Συμβούλιο Κορυφής του προϋπολογισμού της Ένωσης για τη περίοδο 2014-2020.

Αναζητούν ποινικές ευθύνες σε Γ.Παπανδρέου και Γ.Παπακωνσταντίνου για το μνημόνιο 1


Με λίγα λόγια 0 εις το "πηλήκιο", όπως έλεγε ο jefrey στις καταπληκτικές του ομιλίες. Ποιος δουλεύει ποιόν.
Η τρισάθλια "δικαιοσύνη" αποφάσισε να ρίξει στάχτη στα μάτια μας, προχωρώντας σε ενέργειες εντυπωσιασμού  λες και δεν έχει καταλάβει ο Ελληνικός λαός το ρόλο τους στην καταστροφή του Έθνους.


Στη βουλή έστειλε ο Άρειος Πάγος τη δικογραφία που αφορούσε της καταγγελίες του μέλους του ΔΝΤ Π.Ρουμελιώτη σχετικά με τους χειρισμούς από την ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΩ...





Διαβάστε την επιστολή που απέστειλε προς υπουργούς και βουλευτές ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου στην Κρήτη. Με ποιο τρόπο έχει σκοπό να αντιμετωπίσει το οικονομικό της αδιέξοδο

Μια επιστολή - που αποτελεί κραυγή απόγνωσης για τα καταστροφικά μέτρα που οδηγούν πολλά φροντιστήρια ξένων γλωσσών και στο Ηράκλειο - στέλνει προς κάθε αρμόδιο αποδέκτη η Ευαγγελία Μεσσαριτάκη, μητέρα δυο ανήλικων παιδιών και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ζητώντας το αυτονόητο:

Πόσο "κόστισαν" τα... προσωπικά μας;




Πόσο "κόστισαν" τα... προσωπικά μας;
Καλό το... μεροκάματο για εκείνον που πούλησε τα εννέα εκατομμύρια δεδομένα πολιτών. Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, το... παλικάρι από το υπουργείο Οικονομικών έλαβε το ποσό των 70.000 ερώ.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΑΛΛΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Οι γιατροί του Γαλλικού δημόσιου νοσοκομείου EPS Ville Evrard πέρασαν ψήφισμα συμπαράστασης προς τους Έλληνες γιατρούς και ασθενείς που ζητάνε ένα δημόσιο σύστημα υγειας

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Η χρεοκοπημένη Ελλάδα δίνει τα χρήματα που δανείζεται σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα Βαλκάνια!!! (Το ομολόγησε ο Χατζηδάκης)



Η είδηση πέρασε σε ελάχιστα μέσα ενημέρωσης ή από όπου πέρασε, πέρασε στα "ψιλά". Θέλετε να μάθετε τι θα τα κάνουν τα χρήματα που δανείζεται η χώρα μας ζητώντας από το λαό μας συνεχείς θυσίες; 

Σαμαρά είναι αλήθεια αυτό που διαδίδεται ότι υπέγραψες συμβόλαιο, για να δράσουν δυνάμεις αμερικανών μισθοφόρων στην Ελλάδα; Αν είναι αλήθεια θέλεις κρέμασμα από τη γλώσσα προδότη!




ΥΠΈΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΆΣΟΥΝ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ ΜΙΣΘΟΦΌΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;





ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΑΓΚΥΡΑ «Σας “συμβουλεύουμε” να μην εγκαταστήσετε Patriot στα σύνορα με τη Συρία»...


Σε ευθεία προειδοποίηση κατά της ανάπτυξης νατοϊκών αντιαεροπορικών συστοιχιών  Patriot PAC-3 στην Τουρκία προχώρησε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζοντάς την ως τουλάχιστον «ανησυχητική».
Πιο συγκεκριμένα και όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Aleksandr Lukashevich: