ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Παραιτείται από το kontra channel ο Τέρενς Κουίκ και αναλαμβάνει εκπρόσωπος τύπου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων".

 

Δελτίο τύπου του kontra channel:
Ο μαχητικός Δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, αναλαμβάνει από την Δευτέρα 19 Μαρτίου το Κεντρικό Δελτίο του KONTRA CHANNEL που μεταδίδεται από τις 21:00 έως τις 22:00, μετά την αποχώρηση του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» τουΠαναγιώτη Καμμένου.
Ο σταθμός μας ευχαριστεί τον Τέρενς Κουίκ για 
την έως τώρα πολύτιμη συμβολή του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια του Αντιμνημονιακού του αγώνα, που ξεκίνησε από το KONTRA CHANNEL.
πηγη

Αίσχη Λοβέρδου! Ανανεώνει συμβάσεις και διοικήσεις νοσοκομείων για δυο χρόνια!!!


 
«Τα πιο νοσηρά φαινόμενα κομματισμού αναβιώνουν, τις μέρες αυτές, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Πρωτεργάτες ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Οικονόμου, ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Ξεκίνησαν – χωρίς ίχνος ντροπής – και σχεδιάζουν να συνεχίσουν ένα όργιο ρουσφετολογικών προαγωγών και τοποθετήσεων “ημετέρων” σε νευραλγικά πόστα της Διοίκησης, με στόχο να βολέψουν δικούς τους και να επιβάλουν κομματικό έλεγχο στο κράτος.Διαβάστε περισσότερα...
Πρόκειται για απαράδεκτη πρακτική, που δεν πρόκειται να γίνει δεκτή.

  • Το χορό – όπως ήδη καταγγείλαμε - άνοιξαν οι κ. Βενιζέλος και Οικονόμου – που προσποιούνται τώρα πως δεν καταλαβαίνουν - με 800 προαγωγές και τοποθετήσεις σε θέσεις κλειδιά, μέσα στους δυόμισι τελευταίους μήνες.
  • Την ίδια πρακτική συνεχίζει, τώρα, ο κ. Λοβέρδος, που - λίγες ημέρες πριν την προκήρυξη

Φρένο στις δικαστικές προσφυγές κατά του μνημονίου βάζει η νέα δανειακή σύμβαση

Να «δέσουν» με κάθε τρόπο τη χώρα μας, σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του μνημονίου και της νέας σύμβασης, επιχειρούν οι δανειστές μας. Στο κείμενο, που κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ στη Βουλή, ζητούνται γραπτές δεσμεύσεις ότι οι όροι θα κριθούν συνταγματικοί και ότι δεν θα υπάρξει καμία δικαστική προσφυγή εναντίον αυτών.
Στη σύμβαση γίνεται ξεκάθαρο ότι πρέπει να δοθούν «ικανοποιητικές νομικές γνωμοδοτήσεις από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στο Υπουργείο Οικονομικών… σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση…

Πρωτοποριακό πείραμα νετρίνων ανοίγει νέους ορίζοντες στην επικοινωνία. Ερχεται το τέλος των δορυφόρων;

Για πρώτη φορά στον κόσμο, Αμερικανοί επιστήμονες κατάφεραν με ένα πείραμά τους να στείλουν ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας μια ακτίνα νετρίνων, των σωματιδίων που έχουν σχεδόν ανύπαρκτη μάζα και ταξιδεύουν σχεδόν με την ταχύτητα του φωτός ή λίγο πάνω από αυτήν, αν πιστέψει κανείς το πρόσφατο πείραμα Opera του CERN, που παραλίγο να φέρει τα πάνω-κάτω στη Φυσική.

    Το μήνυμα ταξίδεψε μέσω ενός όγκου πέτρας 240 μέτρων και αποτελούνταν από τη μοναδική λέξη «νετρίνο». «Χρησιμοποιώντας νετρίνα, θα μπορούσαμε να επικοινωνούμε μεταξύ δύο οποιωνδήποτε σημείων στη Γη, χωρίς τη χρήση δορυφόρων ή καλωδίων», δήλωσαν οι ερευνητές των πανεπιστημίων Ρότσεστερ της Ν.Υόρκης και Β.Καρολίνας, με επικεφαλής τον καθηγητή Νταν Στάνσιλ, που κάνουν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Modern Physics Letters A».

    Σήμερα, οι περισσότερες επικοινωνίες (ραδιοφώνων, τηλεοράσεων, κινητών τηλεφώνων κ.α.) πραγματοποιούνται μέσω αποστολής και λήψης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τα οποία όμως δεν μπορούν να διαπεράσουν εύκολα τα περισσότερα υλικά εμπόδια, είτε αυτά είναι βουνά, θάλασσες ή άλλα στερεά και υγρά. Όμως τα νετρίνα διαπερνούν ολόκληρους πλανήτες...

Απόφαση σταθμός για τα blogs!!! Δικαιώνονται από Πρωτοδικείο και το Εφετείο Θράκης


Απόφαση σταθμός για τα blogs, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Παρατηρητής της Θράκης», όπου ο Νίκος Βαβατσικλής απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες εις βάρος του για διαχείριση του Piazza del Popolo. Η αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Καρανίκας, απορρίφθηκε τόσο πρωτόδικα, όσο και στο εφετείο. Το ρεπορτάζ του «Παρατηρητή της Θράκης», έχει ως εξής: «Στην Κομοτηνή η πρώτη δικαστική απόφαση για τα blogs
Απορρίφθηκε η αγωγή του Γιώργου Καρανίκα εναντίον του Νίκου Βαβατσικλή

Economist: «Ελληνική χρεοκοπία - η μεγαλύτερη στην ιστορία»


Economist: «Ελληνική χρεοκοπία - η μεγαλύτερη στην ιστορία» 

Με τον τίτλο «Ελληνική χρεοκοπία - η μεγαλύτερη στην ιστορία και η πιο αναμενόμενη» το οικονομικό περιοδικό Economist αναφέρει πως η αναμονή τελείωσε για το δράμα της ελληνικής οικονομίας, καθώς το πρόγραμμα κουρέματος των ομολόγων κατάφερε να αφαιρέσει περίπου 100 δισεκατομμύρια από το ελληνικό χρέος.

Der Spiegel: Η Γερμανία απέτυχε να πιάσει τους δικούς της στόχους λιτότητας

Την ώρα που οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να εφαρμόσουν σκληρά μέτρα λιτότητας εν μέσω της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, η Γερμανία δε δίνει το καλό παράδειγμα. Το Spiegel γνωρίζει ότι το Βερολίνο απέτυχε να πιάσει τους δικούς του στόχους λιτότητας για το 2011. Και ενώ η Γερμανία πιέζει όλο και περισσότερο τους εταίρους της στην εφαρμογή της αυστηρής λιτότητας, εντούτοις έμεινε και η ίδια πίσω.
Η Άγκελα Μέρκελ εδώ και αρκετούς μήνες ταξιδεύει από σύνοδο σε σύνοδο της Ε.Ε. έχοντας μόνιμα στο στόμα της όπου σταθεί και όπου βρεθεί μία μόνο λέξη: «Λιτότητα, λιτότητα, λιτότητα». Όμως η καγκελάριος δε φαίνεται να είναι τόσο αυστηρή με τον προϋπολογισμό της Γερμανίας, όσο είναι με των υπολοίπων.
Το Spiegel δημοσιεύει αυτή την εβδομάδα ότι...

Μετά τον Ράϊχενμπαχ έρχονται και Γερμανοί αστυνομικοί στην Ελλάδα.......ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!


Μετά τον Ράϊχενμπαχ...ήρθε και ο Ματίας! Ο αρχηγός της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας έφτασε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον αρχηγό της Ελληνικής αστυνομίας Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Έτσι θα αναταχθεί η Ελλάδα όπως έδειξε ο Κολοκοτρώνης...


Πριν από 179 χρόνια οι νενέκοι και οι λογιστές φυλάκισαν τον Γέρο του Μωριά παρότι αυτός έλεγε ότι «οι Έλληνες ακόμα και στους Θεούς όρθιοι μιλάνε».

«Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί.
Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες -ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή.
Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί.
Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί»


ΣΟΚ!!! Αποκάλυψη: Κατάσχεση κοιτασμάτων, μαχητικών, φρεγατών με συνοπτικές διαδικασίες!!!


Σε κατασχέσεις δημόσιας, αλλά και ιδιωτικής περιουσίας θα μπορούν να προχωρούν τα Δικαστήρια του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει σε αποπληρωμή του δανείου που προκύπτει από τη νέα δανειακή σύμβαση ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), την Ελληνική Δημοκρατία, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ύψους 109,1 δισ. ευρώ.
>>>>>>>>>>>>>>

ΝΕΟ 424 Νοσοκομείο... πέντε αστέρων με πυρηνικό καταφύγιο .Μπήκε και η Ελλάδα στο παιχνιδάκι των καταφυγίων!!

 Το ασανσέρ μας κατεβάζει στα έγκατα της γης. Βρισκόμαστε επτά ορόφους κάτω από την επιφάνειά της και κατευθυνόμαστε προς τέσσερις τεράστιες θωρακισμένες πόρτες. Πίσω τους κρύβεται ένα ολόκληρο νοσοκομείο, με 290 κλίνες νοσηλείας και επτά χειρουργικά κρεβάτια. 
 Της Νικολέτας Μπούκα
Το βλέμμα μας εντοπίζει τις τεράστιες γεννήτριες, οι οποίες, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, μπορούν να τροφοδοτήσουν όχι μόνο το νοσοκομείο αλλά ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Διακρίνουμε, όμως, και ειδικά συστήματα αποστείρωσης και απολύμανσης, δεξαμενές πόσιμου νερού και γιγαντιαίους έλικες, που μεταφέρουν στο χώρο αέρα, ο οποίος καθαρίζεται από ειδικά φίλτρα. Αν γίνει πυρηνικός ή βιοχημικός πόλεμος, θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε, μαζί με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους άλλους ασθενείς, χωρίς εξωτερική βοήθεια για ένα μήνα.


Η εικόνα που περιγράφουμε δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πρόκειται για το πυρηνικό καταφύγιο ή αλλιώς το νοσοκομείο απόλυτης προστασίας πυρηνικού και βιοχημικού πολέμου του νέου 424 γενικού στρατιωτικού νοσοκομείου εκπαιδεύσεως της Θεσσαλονίκης, το μοναδικό τέτοιο καταφύγιο που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.
Η “ΜτΚ” μπήκε στα άδυτα του υπερσύγχρονου νοσοκομείου και...

Ο κρυπτοχριστιανός Γιουρι Γκαγκάριν και η Όσια μοναχή Μακαρία

Πενήντα χιλιόμετρα έξω από την πόλη Γκζάτσκ-που αργότερα ονομάστηκε πόλις Γκαγκάριν,επειδή εκεί γεννήθηκε το 1934 ο πρώτος κοσμοναύτης Γιούρι Γκαγκάριν-βρίσκεται το χωριό Τεμκινα.Ή πόλη Γκζατσκ βρίσκεται 145 χιλιόμετρα δυτικά της Μόσχας.

Στό χωριό αυτό κατοικούσε ή μεγαλόσχημη μοναχή Μακαρία.(Ο βίος και οι συγκλονιστικές προφητείες της προορατικής οσίας μοναχής Μακαρίας ΕΔΩ.

Ζούσε με μια πενιχρή σύνταξη. Σχεδόν λιμοκτονούσε. Ή μητέρα του Γκαγκάριν, ή "Αννα Τιμοφέγιεβνα Γκαγκάρινα, συχνά επισκεπτόταν τη μοναχή Μακαριά. Κάποια φορά την πα­ρακάλεσε να δεχτεί και το γιο της Γιούρι Άλεξέγιεβιτς. Ή Γε­ρόντισσα δέχθηκε πρόσχαρα.Ό Γκαγκάριν ήταν ήδη από το 1962 βουλευτής του Ανωτάτου Σοβιέτ· ήταν φυσικά διάσημος σ' ολόκληρο τον κόσμο, μια και ήταν ό πρώτος άνθρωπος πού ταξίδεψε στο διάστημα. Γιος ξυ­λουργού πού δούλευε σε συνεταιριστικό αγρόκτημα (κολχόζ) αποφοίτησε το 1951 από τεχνικό σχολείο, αποκτώντας την ειδι­κότητα του τεχνίτη χυτηρίου. Συνέχισε τις σπουδές του στο βιο­μηχανικό κολλέγιο Σαράτοφ. Παράλληλα άρχισε να εκπαιδεύε­ται ως πιλότος. Ακολούθως το 1957 αποφοίτησε από τη σχολή πολεμικής αεροπορίας της Ε.Σ.Σ.Δ., στο 'Ορενμπουργκ.Το δια­στημόπλοιο του,το «Βοστόκ 1»εκτοξεύθηκε στις 12 Απριλίου 1961 κι άφοϋ έκανε μια πλήρη περιφορά γύρω από τη Γη σε μιά­μιση ώρα με ταχύτητα 28.968 χιλιόμετρα την ώρα καί σε ΰψος 301 χιλιομέτρων, προσγειώθηκε στην Σ.'Ενωση.Τιμήθηκε όσο ελάχιστοι στην πατρίδα του, ποικιλοτρόπως.


Ή Γερόντισσα Μακαριά θυμάται:

Αυγά "κέρασαν" τον Δήμαρχο Ζακύνθου

Να αγιάσει το χέρι σας συνέλληνες, αλλά περισσότερο αυτών που τον πέτυχαν στα μούτρα.

S&P: H Eλλάδα θα παραμείνει σε καθεστώς χρεοκοπίας

Η Ελλάδα θα παραμείνει σε καθεστώς χρεοκοπίας τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί στα μέσα Απριλίου η ανταλλαγή των ομολόγων που διέπονται από το διεθνές δίκαιο αναφέρει η Standard and Poor’s και από εκεί θα εξαρτηθεί και αν θα αναβαθμιστεί γιατύ υπάρχει περίπτωση...

Ξεφτιλισμένοι: Έδωσαν σύμβαση 41,5 εκατ. ευρώ στη Siemens!

"Τσίμπησε" το πρώτο συμβόλαιό της η Siemens, την επαύριο του εξωδικαστικού συμβιβασμού που επιβλήθηκε από την Γερμανία και έτσι όχι απλώς διαγράφηκαν όλα τα εγκλήματά της στην Ελλάδα, αλλά παίρνει επιπλέον και 41,5 εκατ. ευρώ!
Η υπογραφή της σύμβασης GEN-033/2012 μεταξύ Αττικό Μετρό (Α.Μ.) και Siemens αφορά την εγκατάσταση των συστημάτων σηματοδότησης των επεκτάσεων των Μητροπολιτικών Σιδηροδρόμων των Αθηνών.

Η σύμβαση, ύψους 41,5 εκατ. ευρώ η οποία υπεγράφη από...

"Οι Ρώσοι μας είπαν ότι ο Α.Ρόντος γνώριζε την συνωμοσία δολοφονίας του Καραμανλή"!


Nέα τροπή παίρνει η υπόθεση της συνωμοσίας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από «δυτικές μυστικές υπηρεσίες και του Ισραηλινούς», καθώς ο τότε διοικητής της ΕΥΠ και βουλευτής του ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής, πριν λίγο, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 9», όχι απλά επιβεβαίωσε το βάσιμο της υπόθεσης και την αξιοπιστία της σχετικής πληροφόρησης από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, αλλά προχώρησε στην αποκάλυψη και ενός ονόματος:


Αυτό του διαβόητου Άλεξ Ρόντου, το οποίο περιεχόταν μέσα στην ενημέρωση των Ρώσων, ότι ήταν «Ο άνθρωπος που γνώριζε την υπόθεση της συνωμοσίας για την δολοφονία του Κώστα Καραμανλή»!

Άννα Νταλάρα on fire!!!

 Η παπ@ρολογία σε όλο της το μεγαλείο!

Γίνεται συζήτηση στο στούντιο για τα τρέχοντα θέματα, αλλά και για τις αντιδράσεις του κόσμου, απέναντι στα (δωρεάν πνευματικά συσσίτια – συναυλίες) του Γιώργου Νταλάρα.
Ρωτάει ο Ευαγγελάτος, την κυρία Νταλάρα: γιατί γίνονται όλα αυτά (εννοώντας οι αντιδράσεις προς τις συναυλίες του Νταλάρα)
Και ακούστε την εξήγηση που δίνει η κυρία Νταλάρα: Γιατί υπάρχει μια προσπάθεια αποδομήσης ότι είναι σταθερού και ότι έχει πρόταση, κύριε Ευαγγελάτο, αυτό πιστεύω.
Δηλαδή...

Κατηγορίες Χρυσής Αυγής για παρακρατικούς Χρυσοχοΐδη

Γύρω στη 01.30 το μεσημέρι, ισχυρό μπλοκ αντιεξουσιαστών επιτέθηκε και κατέστρεψε τα νεοσύστατα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα.
Η οργάνωση της άκρας δεξιάς έβγαλε ανακοίνωση στην οποία εμπλέκει και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για παρακρατικούς και τονίζει:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει η Πόπη Σουφλή
Μήνες τώρα, παρακολουθούμε ένα θρίλλερ,σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία που μαγειρεύτηκαν από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την ΕΛΣΤΑΤ, προκειμένου να οδηγήσουν τη χώρα στο ΔΝΤ, με τα γνωστά τραγικά  αποτελέσματα.
Στο τεράστιο σκάνδαλο, που ξεπερνά κάθε φαντασία, παρενέβη η Δικαιοσύνη, μετά τις καταγγελίες της Καθηγήτριας και μέλους της ΕΛΣΤΑΤ, κ.Ζωής Γεωργαντά,  δια του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη  που παρέπεμψε το θέμα στη Βουλή. Η επανάληψη των γεγονότων μέχρι σήμερα, δεν έχει να προσθέσει τίποτα.
Ούτε οι.. "αναρθρες κραυγές" καθαρά επικοινωνιακού τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο Πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς, ..υπέκυψε στη γοητεία της συγκυβέρνησης..τάχα μου "για να σωθεί η πατρίδα".
Οι γελοιότητες περί.."συνεργασίας" και όχι "συγκυβέρνησης", είναι για τους αφελείς  που εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον Αντώνη Σαμαρά, που παίζει με την νοημοσύνη τους..

Σήμερα, τα attikanea, αποκαλύπτουν ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ!
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:

Πράσινο φως από ΔΝΤ για συνεισφορά 28 δισ. ευρώ

Το ΔΝΤ ενέκρινε σήμερα το νέο πρόγραμμα βοήθειας, ύψους 28 δισεκατομμυρίων ευρώ, προς την Ελλάδα. Το Ταμείο ανακοίνωσε επίσης ότι αποδεσμεύει αμέσως 1,65 δισ. ευρώ για την Ελλάδα.
Η έδρα της Βραζιλίας δεν έλαβε μέρος στη ψηφοφορία για το δάνειο προς την Ελλάδα.
Όπως είχε είπε πριν λίγες μέρες η Λαγκάρντ, το ανώτατο...

ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΙΛΑΣ;

Για τους προδότες

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

 

Αύξηση εγκληματικότητας και ανασφάλειας στην Αττική

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιό λόγο υπάρχει αύξηση, όταν στην ηγεσία της προστασίας του πολίτη είναι ο Χρυσοχοίδης?
Γιατί ρε μαλάκα Χρυσοχοίδη? Τι είναι αυτό που σου διέφυγε ανώμαλε? 

"Θα πάνε σπίτια τους οι αυτόκλητοι προστάτες της γειτονιάς"


Αυστηρή προειδοποίηση πως θα πάνε στα σπίτια τους και όσα ακραία στοιχεία εμφανίζονται ως αυτόκλητοι προστάτες στις γειτονιές σήμερα, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σημασία έχει ότι το παραπάνω το εκστόμισε ο" κατ εξοχήν προστάτης του άμαχου πληθυσμού" της Ελλάδος, αυτός που είναι ο ηθικός αυτουργός για τις δολοφονίες χιλιάδων Ελλήνων, αυτός που εις γνώσιν του έγινε η μεγάλη εισροή μουσουλμάνων σφαγέων  στον Ελλαδικό χώρο,αυτός που έβαλε το λιθαράκι του για την γενοκτονία του Ελληνικού πληθυσμού.
Αυτό το πουτα@@γέννημα θα μας κόψει τώρα και το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τις οικογένειές μας. ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ  βρωμιάριδες, άπλητοι , γαμώ τη μπόχα σας. 
ataktesfones@blogspot.com

Αναζητούνται πατριώτες > Άρθρο αναγνώστη


Απο http://greeknation.blogspot.com


Ευχαριστούμε για το "βήμα" που μας προσφέρετε για να διατυπώνουμε τις απόψεις μας.


Είναι σημαντικό που το site φέρνει στο φως όσα δεν θα μπορούσαν να δημοσιευθούν κάπου αλλού.
Το λυπηρό είναι ότι σήμερα έχουν εκλείψει οι πραγματικοί πατριώτες ηγέτες που θα μπορούσαν να πατήσουν πόδι στους Ευρωπαίους "άσπονδους" εχθρούς μας...

Βενιζέλος:"Ναι έγιναν, λάθη, ναι έγιναν παραλείψεις!"


- Άνοιξε παράθυρο επιστροφής των διαγραφέντων του ΠΑΣΟΚ
- "Λεω ευχαριστώ από την καρδιά μου στον ελληνικό λαό για τις θυσίες του"
- Ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους όλου του πολιτικού κόσμου
- Δεν πρέπει να καβαλήσουμε τον πήχυ και το καλάμι
- ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ - Αυτό είναι το σύνθημα του Ευ.Βενιζέλου - Εφτασε στην Ιπποκράτους ένα λεπτό πριν τις 2.

Μετά τις διευκρινήσεις του Βαγγέλη μπορούμε πλέον να ξεχάσουμε τα παλιά και να γράψουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία του Ελληνικού έθνους.
Μπορούμε, άνετα, να βασιστούμε στις υποσχέσεις του κ. Βενιζέλου και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το ανανεωμένο κόμμα του ΠΑΣΟΚ για να ξεφύγουμε από την την λαίλαπα της τρόικας.
Βαγγέλη, σύσσωμο το Ελληνικό έθνος είναι έτοιμο να υποστηρίξει αυτή την τεράστια προσπάθειά σου  να αναστήσει την Ελλάδα. Άντε πηδήξου ρε χοντρέ ξεφτίλα, γενίτσαρε!

ataktesfones@blogspot.com  Κάνε μας μήνυση βούβαλε


WSJ: «Ο Παπαδήμος ήρθε για να μείνει»


Σχόλιο: Αρχίσανε τα όργανα να παίζουν. Προπαγάνδα ώρα americana!
Η Wall Street Journal τροφοδοτεί με δημοσίευμά της τα σενάρια των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Λουκά Παπαδήμο να παραμένει στο «τιμόνι» της χώρας, ακόμα και μετά τις εκλογές.
«Ο Λουκάς Παπαδήμος, καθηγητής οικονομικών στο Harvard και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, επελέγη...

Οι υπουργοί δεν πήγαν στη συζήτηση για τις Γερμανικές αποζημιώσεις!


Εντονότατες ήταν οι αντιδράσεις για την απουσία των υπουργών από την συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών και Άμυνας για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Πρώτος δήλωσε κόλλημα ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ύστερα, αφού ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως δεν πάει είπαν το ίδιο και οι κύριοι Δήμας και Παπαϊωάννου.

Αποτέλεσμα ήταν τα κόμματα να αντιδράσουν εντονότατα με τον Σ. Χαλβατζή να μιλάει για...

Πάλι δεν διάβασαν το μνημόνιο;

Νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν καταφέρει να αποπληρώνει τις υποχρεώσεις της τότε θα ....

Πολίτες μαινόμενοι για το χαράτσι της ΔΕΗ - Γιαούρτια στο δήμαρχο της Ζακύνθου

 Στην Ζάκυνθο, η απόφαση του δημάρχου να χρησιμοποιήσει αεροφωτογραφίες για τον υπολογισμό του τέλους ακινήτων, μετέτρεψε το δημοτικό συμβούλιο σε πεδίο μάχης (VIDEO)

- Ο δήμαρχος προσμέτρησε στα τετραγωνικά και τα κοτέτσια....
- Στην Κέρκυρα οι κάτοικοι έχουν καταλάβει την εφορία και ζητούν να καταργηθεί το χαράτσι

Πολίτες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης αντιδρούν με όποιον τρόπο βρουν στα όσα συμβαίνουν γύρω τους, πολλές φορές βίαια και άλλες φορές με καταλήψεις.

'Ηδη στα Επτάνησα μέσα σε ένα 24ωρο είχαμε δυο περιστατικά, το ένα μάλιστα είναι σε εξέλιξη για το χαράτσι της ΔΕΗ!

Ζάκυνθος: Αυγά και γιαούρτια στον δήμαρχο (video)

Wikileaks: Σε μυστική συνάντηση άφησαν την Lehman να καταρρεύσει

Βέβαιη θεωρούσε το Stratfor την κατάρρευση της Lehman Brothers τον Σεπτέμβριο του 2008. Όπως προκύπτει από την αλληλογραφία που έχουν στην κατοχή τους τα Wikileaks την μέρα που η Lehman κήρυττε πτώχευση έλαβε χώρα μυστική συνάντηση κορυφαίων Αμερικανών αξιωματούχων με παράγοντες της αγοράς και συμφωνήθηκε η μεγάλη επενδυτική τράπεζα να αφεθεί στη μοίρα της...

Ποιοι ετοιμάζονται να επενδύσουν 5 δισ. στην Κύπρο σε ενέργεια, τουρισμό και... ομόλογα

Ο βαθύπλουτος πρόεδρος του καναδικού ομίλου, Ναντέρ Γκερμεζιάν συναντήθηκε το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεση της Triple Five να επενδύσει στην επικείμενη έκδοση κρατικών χρεογράφων.

Ο ίδιος απέφυγε να αναφερθεί στο ύψος των επενδύσεων του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ, πρόθεση του Ομίλου είναι να ρίξει στην κυπριακή οικονομία ποσά, που ξεπερνούν τα 5 δισεκατομμύρια.

Ο  Ιρανο-ισραηλινής καταγωγής Κροίσος, ανακοίνωσε ότι...

Η Βρετανία αναγνωρίζει το δικαίωμα των εργοδοτών να απαγορεύουν στους υπάλληλους τους να φοράνε σταυρό!!


Στο Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων καταφεύγουν δύο  Βρετανίδες, ύστερα από την απόλυση από τους εργοδότες τους, επειδή...φορούσαν σταυρό κατά τη διάρκεια της εργασίας τους . Το περίεργο είναι ότι, σύμφωνα με έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας από τηνεφημερίδα Sunday Telegraph, η κυβέρνηση...

Λάδι στη φωτιά...Αυξήσεις στους συνεργάτες υπουργών έως 26%!


Τα δικά τους δικά τους, τα δικά μας δικά τους και οι αυξήσεις στους... κολλητούς τους. Για κάποιους λεφτά υπάρχουν και φαίνεται πως πάντα θα υπάρχουν... 

Την ώρα που πετσοκόβονται βίαια μισθοί και συντάξεις, την ώρα που μέσα σε μια νύχτα μειώθηκε το επίδομα ανεργίας, η κυβέρνηση δίνει κρυφά μπόνους σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών!

Ποιοι φοβούνται την οργάνωση των πολιτών σε ομάδες αυτοπροστασίας και γιατί;
 Ένα νέο φαινόμενο, αλλά πολύ παλιό στις περισότερες χώρες σε δύση και ανατολή, η αυτοοργάνωση σε άτυπες, άοπλες πολιτοφυλακές, ικανές όμως να αντιπαρέλθουν σε μία σειρά προκλήσεων ασφαλείας, φαίνεται ότι αποτελεί το νέο "καρφί στο μάτι" του μνημονιακού καθεστωτικού συστήματος.  Οι αυτοοργανωμένες ομάδες δημιουργήθηκαν, όπως οι συμμετέχοντες σε αυτές δηλώνουν, για να προστατέψουν τις οικογένειες τους και τις περιουσίες τους από την εγκληματικότητα που όλοι φωνάζουν ότι αυξάνεται αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα για αυτή.

Ζάκυνθος: Γιαούρτωσαν και πέταξαν αυγά στον δήμαρχο για τα τέλη!


Η απόφαση του δημάρχου να χρησιμοποιήσει αεροφωτογραφίες για τον υπολογισμό του τέλους ακινήτων, μετέτρεψε το δημοτικό συμβούλιο πεδίο μάχης...>>>>>>>>>>O Γ.Παπακωνσταντίνου σε απόγνωση από την... προδοσία της οικογένειας Παπανδρέου

Σε πολιτική γκιλοτίνα φαίνεται πως εξελίσσεται η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου καθώς μια σειρά από καταθέσεις κρίσιμων μαρτύρων τον τοποθετούν στο κάδρο με τους αρνητικούς πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος.

Πέραν τούτων και σύμφωνα με πληροφορίες, το σφυροκόπημα κατά του πρώην «τσάρου» της οικονομίας αναμένεται να συνεχιστεί τόσο με τις παραδοχές τις οποίες αναμένεται να κάνουν παράγοντες που θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες στην επιτροπή όσο και από επιβαρυντικά έγγραφα για τον ίδιο τα οποία έχουν στην κατοχή τους βουλευτές και θα τα παρουσιάσουν τον κατάλληλο χρόνο.

Ειδικότερα, σήμερα αναμένεται...

Οι Ιεχωβάδες είναι όργανα του σιωνισμού και Εχθροί του Έθνους των Ελλήνων!!!


Για του λόγου το αληθές ο ιδρυτής της αντίχριστης-σατανικής αίρεσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά ήταν ο καταραμένος Εβραίος φιδόψυχος Κάρολος Ρώσελ, ένας δαιμόνιος έμπορος-απατεώνας και τοκογλύφος, που μισούσε στα βάθη της ψυχής του (αν είχε!) τον Ιησού Χριστό και την Παναγία, αλλά και κάθε τι το Ελληνικό!... Γι’ αυτό και έδωσε το 1910 στον Ιππόδρομο της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ την περίφημη... «μαρτυρία προς τον εβραϊκό λαό»! Αλλά και οι διάδοχοί του, ο Ιωσήφ Ρόντελφορντ και, έπειτα, ο Νάθαν Νορ, ήταν επίσης 100% Εβραίοι!... Άρα οι Αντίχριστοι και Ανθέλληνες αυτοί τσαρλατάνοι εκπορεύονται – σαν πρόσωπα, σαν χρηματοδότηση, σαν νοοτροπία – από τον διεθνή ιουδαϊσμό! Τον υπ’ αριθμ. 1 Εχθρό του Έθνους ΜΑΣ!  

FW: Σημεία Αναγνώρισης Εγκεφαλικού (S.T.R.oke)‏

 

Νευρολόγος λένε ότι, εφόσον  ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα σε 3 ώρες τύχει νοσηλείας, μπορούν να αποτραπούν οι επιπτώσεις του.
  Πως όμως αναγνωρίζουμε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο;

  Μερικές φορές τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Δυστυχώς, η έλλειψη συνειδητοποίησης φέρνει την καταστροφή. Το θύμα με εγκεφαλικό επεισόδιο  μπορεί να υποστεί σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο όταν οι άνθρωποι γύρω του αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου.
  Τώρα, οι γιατροί λένε ότι ένας θεατής μπορεί να αναγνωρίσει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, θέτοντας σε αυτόν τρία απλά ερωτήματα:

Χημικός ευνουχισμός για 100 Βρετανούς παιδόφιλους


 
Πριν λίγες εβδομάδες είχε υπογραφεί ο νόμος για τον χημικό ευνουχισμό...
όσων κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων από 14 ετών στη Ρωσία. Σήμερα δημοσιοποιήθηκε...

στον Βρετανικό τύπο πως 100 παιδόφιλοι, με την συγκατάθεση τους θα υποβληθούν στον χημικό ευνουχισμό.
Αυτή η απόφαση πάρθηκε στα πλαίσια ενός προγράμματος που έχει σαν στόχο τη μείωση των πιθανοτήτων να επαναλάβουν τις φρικιαστικές πράξεις τους. Η συγκεκριμένη μέθοδος συνίσταται στη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής η οποία μειώνει την τεστοστερόνη στο αίμα σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Ο χημικός ευνουχισμός είναι υποχρεωτικός στην Πολωνία, τη Ρωσία και ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ.