ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Το ΣΔΟΕ ελέγχει τον Μάκη μέχρι και για ράβδους χρυσού!

Τι ψάχνει να βρει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) στους λογαριασμούς του ανθρώπου που διαμόρφωσε την κοινή γνώμη για περισσότερο από μια δεκαετία;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ΣΔΟΕ ελέγχει τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Και, μάλιστα, δεν τον ελέγχει απλά. Τον κάνει φύλλο και φτερό. Με ένα «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ» και «ΑΠΟΡΡΗΤΟ» έγγραφό του –το οποίο φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα στη δημοσιότητα, σήμερα, το newsbomb.gr- το Σώμα ζητά από την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ακόμη και τις ράβδους χρυσού που –τυχόν- έχει ο (πρώην) μεγαλοδημοσιογράφος.

Ο Άκης εμπλέκει τον όμιλο Λάτση σε μίζα 10.000.000 ευρώ

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Άκη Τσοχατζόπουλου εμπλέκει τον γενικό διευθυντή του ομίλου Λάτση Ευάγγελο Χρόνη στην πολύκροτη υπόθεση και ανοίγει νέους δρόμους στην ανάκριση.
Σύμφωνα με το σημείωμα αυτό ο κ. Χρόνης εμφανίζεται να...

Κατάθεση Βενιζέλου "καίει" τον Παπακωνσταντίνου: Δεν ξέρω αν πήρα την πραγματική "λίστα Λαγκάρντ"

"Το υλικό δόθηκε ατύπως σε μένα, χωρίς συνοδευτικό υλικό. Δεν γνωρίζω αν δόθηκε το αρχικό υλικό ή αντίγραφο. Ούτε ο κ. Ι. Διώτης (πρώην επικεφαλής ΣΔΟΕ) μπορούσε να ξέρει αν του δόθηκε το αρχικό. Γνώριζε αυτά που του είπε ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου (πρώην υπουργός Οικονομικών). Δεν είχε κανένα λόγο να μην λέει την αλήθεια ο κ. Διώτης".
Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο οποίος συνεχίζει να ενημερώνει τα μέλη της σχετικά με τη "λίστα Λαγκάρντ".

Προετοιμάζουν “casus belli” και για ΑΟΖ! – Νταβούτογλου: "Όχι σε μονομερή ανακήρυξη"


Απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την ανακήρυξη ΑΟΖ εκ μέρους της Ελλάδας ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου ο οποίος ανέφερε εμμέσως πλην σαφώς πως εάν δεν λύσουμε το πρόβλημα των χωρικών υδάτων –που για την Ελλάδα δεν υφίσταται ως τέτοιο- και αυτό της υφαλοκρηπίδας- μην τολμήσετε να προχωρήσετε σε ανακήρυξή της.
Τα παραπάνω υποστήριξε σε Έλληνες δημοσιογράφους  ο Τούρκος υπουργός εμμένοντας ταυτόχρονα στις θέσεις της Άγκυρας για το Καστελόριζο το οποίο δεν υπολογίζει ως μέρος του Αιγαίου αλλά της Μεσογείου.
Μάλιστα ο Α. Νταβούτογλου ήταν ιδιαίτερα σαφής σε ότι αφορά την ΑΟΖ λέγοντας πως αυτή «δεν μπορεί να γίνει δεκτή σε καμία περίπτωση» προλειαίνοντας έτσι το έδαφος και για νομοθετική ρύθμιση ως «αιτία πολέμου» στην τουρκική Βουλή ανάλογη των 12 ν.μ.


Ανέκδοτο (Πολύ γέλιο)

Ένα γκρουπ Εβραίων επισκέπτεται το Άουσβιτς για να αποδώσει τιμές. Φτάνοντας έξω από το πρώην κρεματόριο, μαζί με τον ξεναγό βλέπουν με έκπληξη μια πινακίδα η οποία έγραφε: "Το Άουσβιτς ανοίγει στις 6 μ.μ." Η ώρα ήταν 3, αγχωμένος ο ξεναγός έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να περάσουν οι Εβραίοι κάπου την ώρα τους. >>>>>

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ Του βλάσφημου «CORPUS CHRISTI» terrence mcnally!










1. εάν πληκτρολογήσετε στην μηχανή αναζήτησης «"terrence mcnally" jewish» σας βγάζει 416.000 αποτελέσματα !!!

2. Η πρώτη ιστοσελίδα που εμφανίζεται στα αποτελέσματα τον κατηγορεί ανοικτά !

Η γυμναστική ακαδημία ΤΕΦΑΑ δεν δίνει πτυχείο στον παγκόσμιο πρωταθλητή Βλάσση Μάρα

Τι κι αν είναι στο 5ο έτος των σπουδών του στη γυμναστική ακαδημία;; Τι κι αν έχει τιμήσει την Ελλάδα με παγκόσμιους τίτλους και μετάλλια στην ενόργανη γυμναστική;;; Ο Βλάσης Μάρας δεν μπορεί να πάρει το πτυχίο του από τα ΤΕΦΑΑ, επειδή...

Νεκρός ο επικεφαλής της ασφάλειας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Υεμένη

Άγνωστος μασκοφόρος σκότωσε τον επικεφαλής ασφαλείας της αμερικανικής πρεσβείας στην πρωτεύουσα της Υεμένης Σανάα. Ο Υεμενιτικής υπηκοότητας Κασίμ Αγκλανί, ηλικίας περίπου 50 ετών, δολοφονήθηκε καθώς κατευθυνόταν στην πρεσβεία την Πέμπτη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας μοτοσικλετιστής άνοιξε πυρ και διέφυγε. Ο Αγκλανί εργαζόταν...

Ρωσοτουρκική κρίση: Απήγαγαν ρωσικό αεροπλάνο οι Τούρκοι - Έστειλαν Tu-160 οι Ρώσοι!

Την ώρα που στην Αθήνα περίσσευαν τα καλά λόγα του Έλληνα υπουργου Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου για τον νεοθωμανό Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Α.Νταβούτογλου που αμφισβητεί ευθέως δικαιώματα και κυριαρχία της Ελλάδας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, ξεσπούσε μια άνευ προηγουμένου κρίση στις ρωσοτουρκικές σχέεσεις, η οποία οδήγησε στην ματαίωση του ταξιδιού του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν στην Τουρκια και πρακτικά το "πάγωμα" των ρωσοτουρκικών σχέσεων. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Νομιμοποιούν την πώληση ληγμένων τροφίμων!


Πρόταση από Άτακτες Φωνές: Να προσλάβει η Κυβέρνηση πακιστανούς οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν τους Έλληνες στο μαγείρεμα του σκύλου!

Ανακοινώθηκε από τα υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας η «Νέα Υγειονομική Διάταξη» που διέπει τη διακίνηση ειδών διατροφής και τους «Νέους Κανόνες Διακίνησης / Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙΕΠΠΥ)», στους οποίους συνοψίζεται το «πνεύμα»... «εκσυγχρονισμού» των μέχρι σήμερα διατάξεων.

Κραυγαλέα είναι η διάταξη των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ με την οποία «επιτρέπεται η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας, πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως ευαλλοίωτα, με τον όρο ότι αυτά θα πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και σε πινακίδα που θα αναρτάται σε αυτά, θα αναγράφεται, με κεφαλαία γράμματα, η φράση ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ».

ΕΚΜΙΣΘΩΝΟΥΝ Τ0 ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ! ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ...ΒΟΥΛΑ

PEZONISIΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Προκηρύσσεται δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία με κλειστές προσφορές για την μακροχρόνια εκμίσθωση των ευρισκομένων επί της ιδιόκτητης χερσονησίδας "ΠΕΖΟΝΗΣΙ" στην Ερέτρια τουριστικών εγκαταστάσεων, διάρκειας είκοσι ετών και σε περίπτωση υπαγωγής της επένδυσης σε αναπτυξιακό νόμο, θα παραταθεί η μίσθωση τόσα έτη όσα θα απαιτούνται για την υπαγωγή του έργου στο αντίστοιχο πρόγραμμα, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του δήμου Ερέτριας.


Άδωνης Γεωργιάδης. για τα νέα μέτρα


Δήλωση του Άδωνη σε "μεγάλο", ελεεινό κανάλι.

Μετά την ψήφιση των νέων μέτρων από την "Ελληνική βουλή" οι Ευρωπαίοι θα μας δούνε με άλλο μάτι , θα μας δώσουν χρήματα και σιγά σιγά οι Έλληνες θα αρχίσουν να βρίσκουν δουλειές.!!!

Γιατί ρε Άδωνη δεν τινάζεις τα μυαλά σου στον αέρα μέσα στη βουλή να γεμίσει το κοινοβούλιο εξυπνάδα, μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα? (lol)


Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο, την ώρα των συνομιλιών του Νταβούτογλου στην Αθήνα


 
Ένας σχηματισμός με τέσσερα τουρκικά μαχητικά… αεροσκάφη, εκ των οποίων τα δυο ήταν οπλισμένα έκανε μια παράβαση του FIR Αθηνών και δυο παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου, στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου. Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική, από αεροσκάφη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. 

Νέα χαράτσια και για το... τελευταίο χωράφι!


ΟΛΟΙ όσοι έχουν στο όνομά τους έστω και ένα χωράφι θα κληθούν να πληρώσουν πλέον φόρο. Σπίτια, γραφεία, οικόπεδα εντός και εκτός σχεδίου, αγροτεμάχια.

Κάθε δομημένη και μη επιφάνεια θα φορολογηθεί με στόχο να κερδίσει από αυτούς τους νέους φόρους το κράτος περίπου 3 δισ. και μάλιστα άμεσα μέσα στο 2013, οπότε και θα ξεκινήσει η εφαρμογή του νέου φόρου.

Σύμφωνα με τα όσα εξέτασε χθες η διακομματική των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση θα μειωθεί το αφορολόγητο για τον ΦΠΑ από τις 200.000 στις 100.000 για το σύνολο της ατομικής περιουσίας.

Το εναλλακτικό σενάριο προβλέπει.........

200 ευρώ οι μισθοί για να σας σώσουμε! Σπάει η δόση των 31 δις.



Από την Ιόλη Πιερίδη

 

-Γεωργία, τα πράγματα είναι δύσκολα…
Η κούραση που απαιτούσε η τήρηση του πρωτόκολλου και η αγωνία να μη γίνει καμία στραβή στη διάρκεια της παραμονής της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα, είχαν καταπονήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Έτσι όταν είδε την αγαπημένη του σύζυγο η εξομολόγηση των όσων προηγήθηκαν μέσα στη μέρα ήταν αυθόρμητη.

Η Ρωσία θα χτυπήσει πρώτη την Τουρκία!



Γράφει ο Κίμων Γεωργακάκης, Πολιτικός Επιστήμων
Ενώ στην Ελλάδα ασχολούνται αποκλειστικά με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, στον κόσμο η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά ρευστή και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ξεσπάσματος διεθνούς ένοπλης αντιπαράθεσης.

Μια παλιά φωτογραφία...αγκαλιά με τον φονιά



Ουδέν κρυπτόν από το φωτογραφικό φακό φίλοι μου. Μπορεί η τεχνολογική εξέλιξη να αποτελέσει το μεγαλύτερο εχθρό της αναμενόμενης κοινωνικής ανησυχίας, ωστόσο τεχνολογία είναι αυτή και ξέρουμε ότι δεν τη σταματά κανείς και τίποτα. Αν μας παρακολουθείτε να....
ξέρετε πως το ίδιο κάνουμε και εμείς.

Bloomberg: Η Ελλάδα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη παραγωγός χρυσού στην Ευρώπη Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Bloomberg: Η Ελλάδα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη παραγωγός χρυσού στην Ευρώπη

Την εκτίμηση της ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να αναδειχτεί ως την μεγαλύτερη χώρα – παραγωγό...
χρυσού στην Ευρώπη ως το 2016, αναφέρει σε δημοσίευμα του το Bloomberg.

Ουσιαστικά το δημοσίευμα κάνει λόγο για την μεγάλη παραγωγή του πολύτιμου μετάλλου που αναμένεται να επιδοθούν τα επόμενα χρόνια τα τα τέσσερα ορυχεία των Eldorado Gold Corp. (ELD) και Glory Resources Ltd (GLY), ενώ στη συνέχεια κάνει λόγο και για την εφαρμογή του fast track που -σύμφωνα με το πρακτορείο- έχει μειώσει τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που υπήρχαν στο παρελθόν.

Νταβούτογλου: Πρώτα χωρικά ύδατα και υφαλοκρηπίδα, μετά ΑΟΖ

Το Καστελόριζο δεν εντάσσεται στις διερευνητικές επαφές - Αυτές αφορούν αποκλειστικά στο Αιγαίο

Νταβούτογλου: Πρώτα χωρικά ύδατα και υφαλοκρηπίδα, μετά ΑΟΖ


Η ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μονομερώς από την Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση δεκτή από την Τουρκία. Οι δύο χώρες θα πρέπει να την οριοθετήσουν κατόπιν συνεννόησης, αφού πρώτα ρυθμίσουν τα ζητήματα των χωρικών υδάτων και της υφαλοκρηπίδας.  Αυτό ξεκαθάρισε ο Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη διάρκεια συζήτησης με έλληνες δημοσιογράφους το απόγευμα της Τετάρτης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα. Και σημείωσε παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση του «Βήματος» ότι το Καστελόριζο δεν εντάσσεται στις διερευνητικές επαφές. Αυτές αφορούν αποκλειστικά στο Αιγαίο, όπως τουλάχιστον το εννοεί η τουρκική πλευρά που τοποθετεί το νησί στη Μεσόγειο.

H Standard & Poor' s στέλνει στα "σκουπίδια" την Ισπανία. Κόκκινος συναγερμός στην Ευρώπη!






Στην υποβάθμιση του χρέους της Ισπανίας κατά δύο βαθμίδες, φέρνοντας την αξιολόγησή της στο χείλος του "junk" προχώρησε η Standard & Poor΄s, επικαλούμενη την ολοένα συρρικνούμενη δυνατότητα των θεσμικών οργάνων της χώρας να διαχειριστούν τις πιέσεις της ραγδαίας και επιδεινούμενης ύφεσης.

Ειδικότερα, ο οίκος υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ισπανίας σε "ΒΒΒ-", από "BBB+" προηγουμένως, με outlook "αρνητικό".

Καταιγίδα στα ακίνητα – Φόρος σε σπίτια, οικόπεδα, χωράφια – Μείωση και στα αφορολόγητα όρια



- Ο νέος-φωτιά θα αντικαταστήσει το χαράτσι μέσω ΔΕΗ
- Θα ισχύσει από το 2013 και θα πληρώσουν ΟΛΟΙ
- Με κλίμακες ο ΦΠΑ στα ακίνητα και η φορολόγηση στα χωράφια
- Τι προβλέπει το σχέδιο










Πατριάρχης Σερβίας: «Την Ελλάδα δεν την φοβάμαι! Είναι ανίκητη!»


Η είδηση :
Επ’ ευκαιρία της παραπάνω είδησης, να αναφέρω ότι πολύ δικός μου άνθρωπος γνωρίστηκε το καλοκαίρι με το δεξί χέρι του μακαριστού Πατριάρχη, στον οποίο πριν ένα μήνα έκανε το τραπέζι.
Συζητώντας ο Σέρβος υποστήριξε τα εξής :

«Για την Σερβία και την Ρωσία η Ελλάδα είναι το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Είναι η βάση μας!»

και συμπλήρωσε με απόλυτη βεβαιότητα, πάθος, θυμό και υψώνοντας σφιχτά την στιβαρή γροθιά του :

Ρωσοτουρκική κρίση: Απήγαγαν ρωσικό αεροπλάνο οι Τούρκοι - Έστειλαν Tu-160 οι Ρώσοι!


Την ώρα που στην Αθήνα περίσσευαν τα καλά λόγα του Έλληνα υπουργου Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου για τον νεοθωμανό Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Α.Νταβούτογλου που αμφισβητεί ευθέως δικαιώματα και κυριαρχία της Ελλάδας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, ξεσπούσε μια άνευ προηγουμένου κρίση στις ρωσοτουρκικές σχέεσεις, η οποία οδήγησε στην ματαίωση του ταξιδιού του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν στην Τουρκια και πρακτικά το "πάγωμα" των ρωσοτουρκικών σχέσεων.

ΣΟΚ: Ο Ερυθρός Σταυρός κάνει έρανο για τους πληγέντες από την κρίση Ισπανούς



Ανθρωπιστικό πρόβλημα για την χώρα που ανήκει στο club των 20 ισχυρών του πλανήτη!

Έκκληση για προσφορές απηύθυνε ο Ερυθρός Σταυρός στην Ισπανία, προκειμένου να προσφέρει βοήθεια σε επιπλέον 300.000 οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση....



Μirage 2000 το ''δίλιτρο'' της Ελλάδος που... Tρέμουν οι Τούρκοι



orbat_mirage2000-5_552Είναι η κορυφαία έκδοση του Mirage 2000. To «παύλα-πέντε» αποτελεί εδώ και δύο χρόνια την αιχμή του δόρατος της Ελληνικής αναχαίτισης και εγγυάται αεροπορική υπεροχή πάνω από το Αιγαίο. Το σύγχρονο μαχητικό είναι εξοπλισμένο με προηγμένης τεχνολογίας όπλα αέρος-αέρος,
έτοιμο να υπερασπιστεί τους ελληνικούς ουρανούς. Οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας τα αποκαλούν "Dash 5" και τα πληρώματα των ασιατών εισβολέων στο Αιγαίο, τα αναγνωρίζουν αμέσως από την χαρακτηριστή μορρφή της πτέρυγας-δέλτας, για την περίπτωση που θα προλάβουν να το δουν.
Ο λόγος για τα μαχητικά Mirage 2000-5 της 331 Μοίρας, τα οποία αποτελούν τον ένα από τους δύο τύπους κορυφαίων μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας, με δυνατότητες που δεν διαθέτει ο αντίπαλος στο οπλοστάσιό του.

Στρατός Φτώχειας! Μόνο οι ανώτατοι θα έχουν μισθό πάνω από 1000 ευρώ!!! Στοιχεία-σοκ



Στρατός Φτώχειας! Μόνο οι ανώτατοι θα έχουν μισθό πάνω από 1000 ευρώ!!! Στοιχεία-σοκ

Γράφει ο Ιδομενέας   

       
Ενώ το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων βιώνει  καθημερινά  την βίαιη  φτωχοποίηση και εξαθλίωση του , η φυσική του ηγεσία εφησυχάζει απολαμβάνοντας τα προνόμια των βαθμών της.  Η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία δεν ανησυχεί για τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για το προσωπικό γιατί απλά δεν πλήττεται.
       
Το επόμενο διάστημα με τις υλοποιημένες (37%)  αλλά και τις εξαγγελθείσες (6,5% από 1ης Ιουλίου 2012+ 12,5 από 1ης Ιανουαρίου 2013) μειώσεις , με την κατάργηση των οδοιπορικών εξόδων (για το νέο έτος δεν έχουν προβλεφθεί πιστώσεις στους προϋπολογισμούς των Επιτελείων), με την πλήρη ισοπέδωση να έρχεται με την κατάργηση των μισθολογικών προαγωγών , μόνο οι υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί θα αμείβονται με πάνω από 1000€.
  

Κοράνι: οι 150 (πιο) “θανάσιμες” σελίδες! Μετά απ’ αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες…(Μέρος Α’ – Εισαγωγή)

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος - Τελικά το Ισλάμ είναι αντίπαλος της Δύσης ή όχι; Είναι αντίπαλος όλης της μη – ισλαμικής ανθρωπότητας, ή όχι; Και αν ναι, πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι τελικά; Και αν είναι το Ισλάμ επικίνδυνος αντίπαλος, το Κοράνι έχει κάποια σχέση με αυτό ή είναι τελείως άσχετο με αυτή την πολεμική ιστορική εξέλιξη του Ισλάμ;
Λοιπόν, το Κοράνι δεν είναι καθόλου αμέτοχο σε αυτή την ιστορική εξέλιξη. Για την ακρίβεια, το Κοράνι είναι η Γενεσιουργός Αιτία της δημιουργίας αυτής της «πολεμοχαρούς καταστρεπτικής ιστορικοφιλοσοφικής τάσης». Κι «αυτό» που – κατά βάση – τη συντηρεί. Ακόμη. Και αδιάλειπτα στο πέρασμα των αιώνων.


Ξενοδοχείο λαθρομεταναστών.. ο Δένδιας (βίντεο)

ΞΕΥΤΙΛΕΣ!!! Εξοντώνουν τους Έλληνες και νταντεύουν τους λαθρομετανάστες!Η κυβέρνηση δεν προτείθεται να διώξει κανέναν λαθρομετανάστη, αλλά αντιθέτως θα κάνει το παν για να τους

ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Μετανάστες από γειτονικές χώρες, με λίγους μόνο μήνες ασφάλισης στην Ελλάδα και οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τα όρια ηλικίας, μπορούν να πάρουν την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ ύψους 716 ευρώ, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. ...Βουλγάρα 60 ετών η οποία έχει δουλέψει μόνο έναν χρόνο