ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτο! Ο Χρυσοχοιδης προαναγγέλει διώξεις για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με παραλήρημα στο Μέγκα!


Απίστευτες δηλωσεις Χρυσοχοΐδη αυτη την στιγμη στο Μέγκα! Παραλλήλισε την δράση της ΧΑ με τις διαμαρτυρίες μελών του ΣΥΡΙΖΑ σε τ. Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και στις παρελάσεις, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά, καθώς οι δηλωσεις περι δυο άκρων του Χ. Λαζαρίδη είναι ακόμη νωπές!

Παναγιώταρος: "Το βράδυ να φάτε μνημόνιο" (εικόνες)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος τους.
Πρώτος από το κτίριο της ΓΑΔΑ βγήκε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, με χειροπέδες, συνοδευόμενος από άνδρες της ΕΚΑΜ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΠΑΜ! ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ... ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!


ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΥΦΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

diki-xoynta
Οι πρώτες συλλήψεις εκλεγμένων βουλευτών απο το 1974 και την πτώση της χούντας έγιναν σήμερα με τις συλλήψεις του γενικού γραμματέα και των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.Το πόρισμα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που αποδίδει κατηγορίες εγκληματικής οργάνωσης στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οπότε δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών και ακολουθείται η...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟΝ REAL FM... "ΕΓΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ... ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ"...!!!

"Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανένα" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, παρεμβαίνοντας στον Real Fm, στην έκτακτη εκπομπή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο.

"Η συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές" τόνισε ο Χρήστος Παππάς.

Κατάλαβες τώρα γιατί όλη μέρα τα κανάλια παιζουν χρυσή αυγή ; Βόμβα τρόικας: ''Ανοίξτε ασφαλιστικό και μειώστε συντάξεις, εφάπαξ και επιδόματα''

Θέμα ασφαλιστικού «ανοίγει» η τρόικα και στρώνει το χαλί για να ζητήσει νέα μέτρα δις ευρώ για την περίοδο 2015-2016 που ανακύπτει χρηματοδοτικό κενό
. Η απαίτηση-βόμβα των δανειστών διατυπώνεται εν μέσω μίας επικοινωνιακής καταιγίδας σε βάρος της Χρυσής Αυγής 
και του «πραξικοπήματος» που θα έκαναν οι Έφεδροι Καταδρομείς.


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΣΥΛΑΒΑΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ "ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΑΡΑ ΤΙΣ... ΕΝΤΟΛΕΣ...!!!


Πριν από λίγο προσήχθη αστυνομικός που σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν "κοντά στη

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται.

Δεν θα σταματήσουν, μην αυταπατάστε,στο στόχαστρο τους είναι οι υγιής πατριωτικές δυνάμεις.Η πλήρης αποθράσυνση της φασιστικής κυβέρνησης μόλις άρχισε.Οι συλλήψεις θα συνεχιστούν και έξω απο το χώρο της χρυσής αυγής. Θα βαφτίζονται εγκληματίες όσοι κρίνονται εχθροί της αυτοκρατορίας και θα συλλαμβάνονται.

«Ή θα τους συλλαμβάνατε ή προεδρία ΕΕ "γιοκ"»


Μετά το μπαράζ συλλήψεων των εθνικιστών πολιτικών, ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα, εξέφρασε"την ικανοποίησή του για την δράση της ελληνικής αστυνομίας".
"Είμαι χαρούμενος για την άμεση αντίδραση των ελληνικών αρχών κατά της Χρυσής Αυγής και ελπίζω ότι έχει ξεκάθαρα νόμιμη βάση", έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και των Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Δεν υπάρχει συγκεκριμένο έγκλημα - Μόνο "ένοχοι..."


Δεν υπάρχει συγκεκριμένο "έγκλημα" για το οποίο να κατηγορούνται οι συλληφθέντες εθνικιστές πολιτικοί στοπόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Βουρλιώτη.
Είναι  εννέα σελίδες το πόρισμα του αντιεσαγγελέα και περιγράφει αυτό που θεωρούν "οργάνωση της Χρυσής Αυγής" και τον τρόπο με τον οποίο αυτή λειτουργεί.

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ... ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ...


Χ.Α.: "Καλείσθε άπαντες να μας στηρίξετε..."

ΕΚΤΑΚΤΟ !!!!!!!


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

《ΚΑΛΕΙΣΘΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ 


ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ 

ΔΙΚΑΙΟ 

ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ 

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!



ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ 

ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ!!



ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Συγκέντρωση εθνικιστών έξω από τη ΓΑΔΑ


Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν από λίγο στο επίσημο site του Λαϊκού Συνδέσμου, γίνεται λόγος για πρωτοφανή απόφαση, ενώ προγραμματίζεται και κινητοποίηση μελών έξω από τη ΓΑΔΑ.
 




Τι γίνεται με την βουλευτική ιδιότητα των συλληφθέντων


Σύμφωνα με όσα ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής και το Σύνταγμα, διατηρούν τη βουλευτική ιδιότητα ακόμη και μετά τη σύλληψή τους οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου. 
 
Τη βουλευτική ιδιότητα χάνει βουλευτής μόνο αν υπάρξει απόφαση της δικαιοσύνης για στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.
 

Ιδού η χειρότερη εγκληματική οργάνωση

                            
  Αυτοί γιατί δεν συλλαμβάνονται;

Έτοιμοι βρέθηκαν οι προβοκάτορες των ΜΜΕ μετά τις συλλήψεις Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη.

Δεν πιάστηκαν στον ύπνο οι προβοκάτορες των ΜΜΕ, σαν γνήσιο δεκανίκι του πολιτικού κατεστημένου μέσα σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκαν στα παράθυρα συνταγματολόγοι, ποινικολόγοι για να υποστηρίξουν την "νομιμότατη" σύλληψη των βουλευτών της Χ.Α. Και όταν λέμε χρόνο ρεκόρ ενοούμε λίγα λεπτά...

ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ Τα διεθνή μέσα για τις συλλήψεις μελών της ΧΑ

Σε ολόκληρο τον κόσμο ταξιδεύει η είδηση για την σύλληψη του αρχηγού τoυ Λαϊκού Συνδέσμου, Νίκου Μιχαλολιάκου, του στελέχους Ηλία Κασιδιάρη και άλλων 30 μελών του κόμματος.
 
Από το BBC, το Al Jazeera, το ITV το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αναπαρήγαγαν την είδηση πραγματοποιώντας εκτενή ρεπορτάζ.
 

Έκτακτη είδηση: Συνελήφθη Ο Μιχαλολιάκος

Συνελήφθη ο Πρόεδρος της Χ.Α. Αναζητείται ο Η.Κασσιδιάρης και αλλα 34 μέλη. Με χειροπέδες προσήχθη ο Μιχαλολιάκος. 

Ανανέωση:Η κατηγορία που τους απαγγέλθηκε είναι η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και σύμφωνα με τη νομοθεσία άρετε η βουλευτική ασυλία. Συνελήφθη και ο Η.Κασιδιάρης και ακόμα 3 ατομα.

Δηλώσεις απο Κεδίκογλου και Βούλτεψη για τους θεσμούς της "Δημοκρατίας" τους.

Έχουν εντάλματα για Λαγό,Παναγιώταρο και Μίχο...
Συνεχής ενημέρωση

Αγρια συμπλοκή οπαδών με πέτρες και καδρόνια στο Μεσολόγγι – Νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση [εικόνες]


Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έγινε το απόγευμα της Παρασκευής σε κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολογγίου. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένα άτομο σοβαρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Στην πόλη βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ των «πρασίνων» για φιλικούς αγώνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού κινήθηκαν προς τα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού στο κέντρο του Μεσολογγίου.

Ακολούθησε πετροπόλεμος, ρίψη φωτοβολίδων, καδρονιών και άλλων...

Τραγωδία στην Ινδονησία

              
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι, κυρίως παιδιά, πνίγηκαν, ενώ αγνοείται η τύχη πολλών άλλων μετά το ναυάγιο ανοιχτά της Ινδονησίας ενός πλοίου που μετέφερε πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή και κατευθυνόταν προς την Αυστραλία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της χώρας.

Πιλότος μαχητικών τεστάρει ένα Boeing 787 Dreamliner!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

                    


Όταν ένας πιλότος μαχητικών αεροσκαφών οδηγεί ένα Boeing 787 Dreamliner των αερογραμμών του Κατάρ το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι … διαφορετικό!!!!!

Απολαύστε τον στο video που ακολουθεί…

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ


Οι π. Αθανάσιος και Χρυσόστομος Manalu

Οι ινδονήσιοι ιερείς Αθανάσιος και Χρυσόστομος Manalu

Μιά αξιόλογη προσπάθεια ,απαραίτητη για την γνωριμία μας με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ινδονησίας ,έγινε από τον κ.Γεώργιο Βογιατζή (εκπαιδευτικό) από την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα ο κ.Βογιατζής,δημιούργησε ένα μικρό και ενημερωτικό φυλλάδιο με τίτλο

-Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ -

Ψάρια: πότε είναι η εποχή τους;

Μπορεί να βρίσκουμε πλέον σχεδόν όλα τα ψάρια καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, όμως ακόμα και αυτά έχουν τη σωστή εποχή τους.

Δείτε εδώ λοιπόν ποιά είναι η σωστή εποχή για το κάθε ψάρι.


Ιανουάριος

Κέφαλο, Λούτσο, Μουρμούρα, Μπαλά, Μυτάκι, Σάλπα, Σκορπίνα, Σπάρο, Στήρα, Φρίσσα, Χάνο, Χριστόψαρο.

Βραστόψαρα, Γλώσσα, Γόπες, Καλαμάρια, Κουτσομούρες, Λαυράκι, Λυθρίνια, Μαρίδα, Μπαρμπούνια, Μύδια, Ροφός, Στρείδια, Συναγρίδα, Σφυρίδα, Τσιπούρες, Χειλού, Χταπόδι.

Φεβρουάριος

Κέφαλο, Λούτσο, Μουρμούρα, Μπαλά, Μυτάκι, Σάλπα, Σκορπίνα, Στήρα,

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Τ' ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ "ΦΙΛΟΙ" ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΝΤΟΥ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΟ... ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ...

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, στην Νέα Μανολάδα Ηλείας, ένας άνδρας, ηλικίας 38 ετών, υπεύθυνος τοπικής οργάνωσης συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος - όπως αναφέρεται στο δελτίο της ΕΛ.ΑΣ.-, για παράνομη κατοχή πυρομαχικών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν αστυνομικοί στην οικία του 38χρονου, στη Νέα Μανολάδα Ηλείας, βρήκαν και κατάσχεσαν έξι -6- φυσίγγια πυροβόλου όπλου 9 mm καθώς και είκοσι έξι -26- κάλυκες ιδίου διαμετρήματος.


Σχόλιο Α.Φ. : Και τα πιρούνια κρύψτε. 


Απο Κυριακή το βράδυ επιφυλακή και ξεκινά επιτέλους η Εθνική Διακλαδική Άσκηση ”ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ -2013”


Από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2013 έχει προγραμματισθεί η διεξαγωγή εθνικής διακλαδικής άσκησης με την επωνυμία «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2013». Πρόκειται για άσκηση μεγάλης κλίμακας, η οποία σχεδιάστηκε και…
διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων. Διεξάγεται σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ και ΤΑΜΣ.



Στην άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία και τους Μείζονες Επιχειρησιακούς Σχηματισμούς (ΜΕΣ), συμμετέχουν και πολιτικοί Φορείς (ΥΠΕΘΑ, ΓΓΕΕ και ΓΓΜΕ, ΠΑΜ-ΠΣΕΑ του πολιτικού τομέα, ΥΠΔΤ και ΠΤΠ-Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ, ΥΠΔΤ και ΠΤΠ-Αρχηγείο Π.Σ, ΥΠΝ-Αρχηγείο Λ.Σ/ΕΛ.ΑΚΤ, ΕΥΠ, ΥΠΑ, ΕΜΥ).

Σκοπός της ασκήσεως είναι:

Η «ανησυχία» της Παγκόσμιας Τράπεζας για τους λαούς και το «αβγό του Κολόμβου»




Πληροφορηθήκαμε από δύο ξένες πηγές, τις ιστοσελίδες Sofia Globe και Balkans.com ότι...
  • Η τράπεζα της παγκοσμιοποίησης προειδοποιεί τις χώρες – θύματα για… το οξύ δημογραφικό τους πρόβλημα 
  • Ως «βόμβα έτοιμη να εκραγεί» περιγράφει το δημογραφικό πρόβλημα της Βουλγαρίας η Παγκόσμια Τράπεζα

Χρυσή Αυγή:Προειδοποιούν με "Εκλογές κάθε μήνα σε μία περιφέρεια"













"Ετοιμάζονται τμηματικές παραιτήσεις βουλευτών που θα λαμβάνουν τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος σε κάθε εκλογική περιφέρεια από την οποία θα παραιτούνται βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου (18 βουλευτές από 15 εκλογικές περιφέρειες)."
Πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; Βουλευτικές εκλογές για κάθε περιφέρεια σαν ανεξάρτητο κράτος;Και στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης τι ετοιμάζουν;Για απάντησέ μας ρε Μηχαλολιάκο...ποιός μαλάκας μπορεί να πιστέψει ότι είναι δυνατόν να εισέλθει στο κοινοβούλιο πατριώτης; Ρόλους σας δείνουν και μετά  έδρα.