ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η Π@ΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΣΙΜΠ@ΥΚΙ ΚΙ ΑΠ΄ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ... 84 - 61 ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ...


Νέα πρόκληση των Τούρκων: Ορθόδοξη Εκκλησία στο Αϊβαλί έγινε τζαμί με προσθήκη μιναρέ!


Από το Αγιορείτικο Βήμα:
Η μετατροπή της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας στο Αϊβαλί για πολλούς αποτέλεσε μία είδηση που πέρασε και χάθηκε στο πλήθος των καθημερινών γεγονότωνπροκλητικότητας της Τουρκίας προς την Ελλάδα. Για κάποιους άλλους δεν ήταν καν είδηση, επειδή επιθυμούσαν την απόλυτη συσκότιση του συγκεκριμένου γεγονότος. 

Πότε & Πως θα γίνει η επιχείρηση εναντίον της Συρίας και γιατί... δεν θα αντιδράσει η Ρωσία


Όπως πολύ καλά το λέει ο συντάκτης του άρθρου ότι διαβάσετε παρακάτω είναι μια τακτική ανάλυση του τι πρόκειτε να συμβεί στη Συρία μόλις ο Ομπάμα πάρει την άδεια του Κογκρέσου, και δεν είναι η ανάλυση κάποιου "άκαπνου χαρτογιακά" που συμπληρώνει τα εισόδημα του γράφοντας για στρατιωτικά θέματα. Ενδιαφέρουσα ανάλυση, αξίζει το χρόνο σας.

Του Χρήστου Μακρυγιάννη *


Ποια η δουλειά του Σαμαρά;


Ήρθε το πρωί στην ΔΕΘ είπε ένα κάρο μαλακίες,περισσότερες απο κάθε άλλη φορά, και έφυγε. Αυτή είναι η δουλειά του, να βγαίνει και να λέει μαλακίες,μόνο για αυτό τον έχουν, θέλει κότσια  για να το κάνει κάποιος αυτό... είναι ο γνωστός "γαμώ το κεφάλι μου μαλάκα".  

ΕΤΣΙ "ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ"; "Απάντηση" ΔΝΤ σε Α.Σαμαρά: "Νέο Μνημόνιο & ανάγκη 47 δισ. μέχρι το 2020 !


Η είδηση σοκάρει και ακυρώνει 100% όσα είπε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στην ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ περί "τέλους των Μνημονίων" και "τελευταίας δύσκολης χρονιάς το 2013": Περί τα 47 δισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) το μικτό χρηματοοικονομικό κενό της Ελλάδας για την περίοδο 2015- 2020, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων!

Κύριε Σαμαρά ο πατέρας μου αυτοκτόνησε, για ποιο πλεόνασμα μιλάτε;


Είμαι 19 χρονών, φοιτητής & ανασφάλιστος εργαζόμενος σε 2 δουλειές που μου πίνουν το αίμα. Δεν παραπονιέμαι. Στην Ελλάδα της κρίσης τους, το να έχω δύο δουλειές, έστω και αν μαζί αθροίζουν 750€ μηνιαίως με καθιστούν προνομιούχο. Από αυτές τις δουλειές εξάλλου έχει φαγητό η μητέρα
μου και η 12χρονη αδερφή μου. Δεν έχω και πολλές επιλογές. Όντας ανασφάλιστος είμαι και φοροφυγάς. Ναι ναι, αυτός που ψάχνει όλη μέρα η κυβέρνηση. Έχω εισοδήματα και δεν τα δηλώνω. (Γιάννη Στουρνάρα, ακούς; ) Δεν ήμουν πάντα φοροφυγάς όμως. Μόλις 1 χρόνο πριν ήμουν ένα χαμογελαστό παιδί με όρεξη και όνειρα. Προερχόμενος από οικογένεια της μεσαίας τάξης όπως μας αποκαλούσαν, είχα κάθε λόγο να πιστεύω πως έχω τη δυνατότητα να έχω μια ευτυχισμένη απλή ζωή.

Αποκάλυψη - βόμβα από το Spiegel: Το κόμμα του Ρέσλερ είναι ανεκτικό στους παιδόφιλους!


- Σοκάρουν τα στοιχεία που δημοσιεύει το περιοδικό Spiegel 
- Το κόμμα του Φίλιπ Ρέσλερ συγκυβερνά με την Ανγκελα Μέρκελ
- Εκτίθεται και η καγκελάριος της Γερμανίας λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές
- Βουλευτές του κόμματος είχαν παρακολουθήσει μέχρι και πειράματα σε παιδιά με νοητική στέρηση που φιλοξενούνταν από παιδόφιλους!






























Αρχηγός ΓΕΑ: «Η ΠΑ πολεμά καθημερινά σε τέσσερις πολέμους»

arxigos-gea-i-pa-polema-kathimerina-se-tesseris-polemous-1-315x236
Τα συγκλονιστικά λόγια του Ευάγγελου Τουρνά

«Η Πολεμική Αεροπορία σε καθημερινή βάση Πολεμά σε πραγματικές συνθήκες, σε τέσσερις «πολέμους»: Στη μάχη των αεροδιακομιδών. Στη μάχη της αεροπυρόσβεσης. Στη μάχη της έρευνας και διάσωσης. Και βεβαίως στην καθημερινή μάχη του Αιγαίου. Σε αυτές τις μάχες, που κάποιες φορές έχουμε και νεκρούς, η ΠΑ χρειάζεται τη βοήθεια του Τύπου για να μεταφερθεί αυτός ο καθημερινός αγώνας προς τον Ελληνικό λαό, τμήμα του οποίου είμαστε και εμείς».

Αυτά τα συγκλονιστικά λόγια τόνισε σήμερα νωρίς το απόγευμα ο Αρχηγός

Σωτήριες συμβουλές κατά της εγκληματικότητας



Αφιερώστε λίγη ώρα για να το διαβάσετε. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας ή τη ζωή ενός αγαπημένου σας προσώπου. Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε στην διάρκεια της ημέρας, αν βρεθείτε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης... Μάλιστα μην το κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας μοιραστείτε το με τον σύζυγό σας, τα παιδιά σας, τους φίλους σας έτσι ώστε όλοι να γνωρίζετε μερικά απλά πράγματα που μπορεί να σας σώσουν την ζωή. Ποτέ δεν βλάπτει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτόν τον τρελό κόσμο που ζούμε.
1. Συμβουλή από το Tae Kwon Do: Ο αγκώνας είναι το πιο δυνατό σημείο στο σώμα σου. Αν είσαι αρκετά κοντά, χρησιμοποίησέ τον!
2. Αν ένας ληστής σου ζητήσει το πορτοφόλι και/ή την τσάντα, ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ. Πέταξε το μακριά από εσένα. Το πιο πιθανό είναι να ενδιαφέρεται

Χρυσή Αυγή:Ο Σαμαράς μας υβρίζει για τα αφεντικά του

Και ποιά είναι τα αφεντικά του;Τολμήσατε ποτέ να μας πείτε πια είναι τα αφεντικά του Σαμαρά; Μη μας πείτε οι Αμερικάνοι, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι, οι Εβραίοι.Ο νοήμων Έλλην γνωρίζει ποιά είναι τα αφεντικά του Σαμαρά, επίσης γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή γνωρίζει ποιά είναι τα αφεντικά του...για να δούμε θα το πείτε ποτέ;

"Θα χυθεί αίμα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα» - Εφιαλτική εκτίμηση του αμερικάνικου ινστιτούτου TCS σημαίνει συναγερμό στη ΕΥΠ


Γιατί οι Αμερικανοί συνεχίζουν να επιμένουν ότι υπάρχουν στελέχη της Αλ Κάιντα στις τάξεις των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών- Οι λαθρομετανάστες φέρνουν την Αλ Κάιντα στην Ελλάδα. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές αρχές έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών. Η ίδια έκθεση προειδοποιεί για την υποκίνηση «εξέγερσης» των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος. Αυτό που κάνει την έκθεση ιδιαίτερα σημαντική είναι ότι έχει διαβαστεί και ληφθεί υπόψη με κάθε σοβαρότητα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Έκτακτο: Η Αλβανία απειλεί πλέον την Ελλάδα.


Τα Τίρανα λειτουργώντας ως φερέφωνο και "frontman" Άγκυρας δηλώνουν ότι "Θα αντιδράσουν ενεργά σε περίπτωση που η Ελλάδα θα υποβάλει μονομερώς στα Ηνωμένα Έθνη τους χάρτες των θαλασσίων συνόρων με τις γειτονικές της χώρες" χωρίς να δευκρινίζουν τι είδους ενεργού αντίδρασης θα επιλέξουν. Μήπως ...πόλεμο;
Ή θα τολμήσουν να ανακηρύξουν ΑΟΖ επάνω στην ελληνική διακινδυνεύοντας ακόμα και μια ένοπλη σύγκρουση με την Ελλάδα (αν, φυσικά, στην Αθήνα υπήρχε κυβέρνηση με "balls" που λένε και οι Αμερικανοί...)

Ο Ρωσικός Στόλος στην Συρία μπορεί να καταστραφεί μέσα σε 20 λεπτά!



Το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας επιτρέπει στην Μόσχα να είναι υπερδύναμη, αλλά στον τομέα των συμβατικών όπλων η Ρωσία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συμπεριληφθεί προς το παρόν σε αυτή την κατηγορία. Αυτό αναφέρθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγό Μάρτιν Ντέμπσι. Οι ειδικοί αναγνωρίζουν ότι δεν υφίσταται μεταξύ των δύο χωρών ισορροπία ισχύος στα συμβατικά όπλα, και η Ρωσία αντισταθμίζει αυτό το γεγονός με τα πυρηνικά όπλα.

Αλβανικά ΜΜΕ: Δεν ήταν τυχαία η ανάρτηση του Κάτσε!


Τελικά δεν ήταν τυχαία η φωτογραφία του Αλβανού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ...


Στις 4 Σεπτεμβρίου 2013, ακριβώς εννιά χρόνια πριν, το βράδυ της νίκης της Εθνικής Αλβανίας επί της Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Αλβανός μετανάστης, Γκραμούζ Παλούσι έχανε τη ζωή του από Έλληνα (καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον σε 15 έτη φυλάκισης για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ακόμα Αλβανών υπηκόων στη Ζάκυνθο).

Αλβανικά ΜΜΕ όπως το "gazetatema.net" θεωρούν...

Άγρια βεβήλωση εκκλησιών στην Κρήτη. Αν ήταν τζαμί θα είχε γίνει μακελειό.!!!


Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες ιερέων του Ηρακλείου για την αρρωστημένη δράση αγνώστων, οι οποίοι όχι μόνο παραβιάζουν τους ναούς, αλλά αφού εισβάλλουν μέσα, τους βεβηλώνουν, χωρίς να διστάσουν να αφοδεύσουν, ακόμη και στην Αγία Τράπεζα! Μιλάμε για τρομερό μίσος κατά της ορθόδοξης πίστης!

Ιερείς που επικοινώνησαν με την τοπική εφημερίδα «Πατρίς» εκφράζουν την απορία τους, αλλά και την οργή τους για όλα αυτά τα απαράδεκτα και καταδικαστέα γεγονότα. Όπως λένε χαρακτηριστικά, οι ναοί σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί, έχουν μετατραπεί σε χώρους στους οποίους οι δράστες εκτονώνονται με αρρωστημένο τρόπο.
Βάφουν τους τοίχους, γράφουν συνθήματα και στις πιο ακραίες περιπτώσεις, έχουν αφήσει τα…

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΒΟ ΓΙΑ 250.000 € ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ! του Αντώνη Κουμιώτη
Απίστευτα τα όσα καταγγέλλει και συνάμα αποκαλύπτει στο zougla.gr ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ), σχετικά με την κυοφορούμενη αναδιάρθρωση, κατ΄εντολήν της Τρόικας. Σύμφωνα με τον κ. Θεόδωρο Δημητριάδη, η βιομηχανία αυτή τη στιγμή χρειάζεται μόλις 250.000 ευρώ για να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα (που μπλοκάρουν τα αρμόδια Υπουργεία) και τα χρέη της προς τρίτους δεν ξεπερνούν το παραπάνω ποσό. Την ίδια στιγμή, στη γραμμή παραγωγής υπάρχει ανεκτέλεστο έργο που θα απέφερε στα ταμεία τουλάχιστον 35 εκ. ευρώ.

Έρευνα: Φάτε όπως οι Έλληνες και αντιμετωπίστε την άνοια


Σύμφωνα με νέα έρευνα η μεσογειακή δίαιτα κάνει καλό στο μυαλό ενώ σύμφωνα με 
τους επιστήμονες οι άνθρωποι που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες από φρέσκα


φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, ψάρια και ελαιόλαδο έχουν χαμηλότερο κίνδυνο να παρουσιάσουν άνοια.

Η έρευνα έγινε από το Πανεπιστήμιο της Ιατρικής Σχολής του Έξετερ και η επικεφαλής της έρευνας δήλωσε ότι :

Χορεύοντας με το F 16 Block 52 + στην Πολωνία, καθήλωσε το πλήθος ο πιλότος μας.


Να είστε περήφανοι Έλληνες, ...είναι οι καλύτεροι!!!

DAILY MAIL 29 Ιανουαρίου 2013 «Οι ΗΠΑ υποστήριξαν σχέδιο επίθεσης με χημικά όπλα στην Συρία και θα κατηγορούσαν για αυτό το καθεστώς Άσαντ» - Κατέβηκε σε 24 ώρες.

Στις 29 Ιανουαρίου 2013, η πλέον δημοφιλής καθημερινή εφημερίδα της Βρετανίας, η Daily Mail, στην ηλεκτρονική της έκδοση δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο: