ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Την ουσιαστική διάλυση του στρατού προαναγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ !


Την ουσιαστική διάλυση του Στρατού και την πλήρη απαξίωση της αμυντικής πολιτικής της χώρας προανήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ σε χθεσινή εκδήλωση στην Αθήνα, στην οποία απέφυγε να εμφανιστεί ο Αλέξης Τσίπρας παρόλο που είχε προαναγγελθεί ότι θα την προλόγιζε. Μέσα από μια παραληρηματική συνθηματολογία εξαγγέλθηκε η κατάλυση κάθε έννοιας πειθαρχίας και ιεραρχίας στις Ενοπλες Δυνάμεις, ενώ οι διεθνείς οργανισμοί στους οποίους η χώρα είναι ενταγμένη βαφτίζονται «πλέγμα εξαρτήσεων και πιέσεων», κάτι που θεωρείται προοίμιο ανατροπής της θέσης της Ελλάδας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Ο Γιάννη Λαγός χαρακτηρίζει πολιτικούς, δημοσιογράφους και δικαστές «αλήτικο σκυλολόι»..


Με ένα άρθρο απάντηση ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρεται στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, καθώς οι ανακρίτριες ζήτησαν την άρση ασυλίας όλων των βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος.


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ “ΡΟΚΑΝΑΝΕ” ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ Ο ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΑΠ



makeleio.gr_ Στο σκάνδαλο των μη κυβερνητικών οργανώσεων στην Ελλάδα αναφέρεται σήμερα αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Die Welt με τίτλο: «Η μεγάλη ρεμούλα των ΜΚΟ στην Ελλάδα».

Απελαύνονται Αλβανοί κακοποιοί από την Ελλάδα



Τη σύσταση κοινής επιτροπής που θα εξετάσει και θα προωθήσει τη μεταφορά Αλβανών κρατουμένων από τα σωφρονιστικά καταστήματα της Ελλάδας σε εκείνα της γειτονικής χώρας, καθώς και την επιστροφή στη χώρα μας των ελλήνων υπηκόων που κρατούνται στις αλβανικές φυλακές, αποφάσισαν σε...

Τί προτιμᾶμε, ἄθεους στὸ Ὅρος ἢ θεομπαῖχτες στὸ ἱερό;


π. Ἰωάννης Ρωμανίδης: "Γιὰ τὴν Ἐκκλησία εἴτε ὁ ἄθεος μαρξισμὸς εἴτε ἡ δεξιὰ μασωνία εἶναι τὸ ἴδιο πράγμα"
Γράφει ὁ Σωτήρης Μητραλέξης
Ὁ Ἀλέξης Τσίπρας (γιὰ τὸν ὁποῖον ὁ γράφων δὲν τρέφει ἰδιαίτερη πολιτικὴ συμπάθεια: κάθε ἄλλο) εἶναι πρόεδρος τῆς ἀξιωματικῆς ἀντιπολιτεύσεως τῆς χώρας, κάτι ποὺ καθ’ αὐτὸ συνιστᾶ θεσμό. Ὡς ἐκ τῆς θέσεως τοῦ ἀρχηγοῦ τῆς ἀξιωματικῆς ἀντιπολιτεύσεως, εἶναι ἐφικτὸ καὶ πιθανὸ νὰ ἐκλεγεῖ (ὀψέποτε) πρωθυπουργὸς τῆς χώρας. Τμῆμα τοῦ ἑλληνικοῦ κράτους, καὶ δὴ αὐτοδιοίκητο, μὲ ἰδιαίτερο καθεστώς, εἶναι τὸ Ἅγιον Ὅρος. Ἀδιανόητό το νὰ μὴν τὸ ἔχει ἐπισκεφθεῖ ἕνας πιθανὸς μελλοντικὸς πρωθυπουργός, νὰ μὴν γνωρίζει ἀπὸ πρῶτο χέρι τὴν ἰδιαιτερότητά του καὶ τὰ ζητήματα τὰ σχετικὰ μὲ αὐτὴν (μολαταύτα, οὐκ ὀλίγοι ἐπαγγελματίες τῆς εὐσέβειας ἐξελέγησαν πρωθυπουργοὶ τῆς χώρας χωρὶς νὰ τὸ ἔχουν ἐπισκεφθεῖ ποτέ τους). Ἰδίως δὲ ἂν ἔχει δηλώσει ἄθεος, ἂν δὲν ἔχει γαλουχηθεῖ στὴν Ἐκκλησία ποὺ γεννᾶ τὴν μοναστικὴ πολιτεία τοῦ Ὅρους: τότε, ὀφείλει νὰ τὴν ἐπισκεφθεῖ ἔτι περαιτέρω, ὀφείλει νὰ γνωρίζει πρὶν διοικήσει. Ἄρα, ὁ Ἀλέξης Τσίπρας καλῶς πράττει καὶ τὴν ἐπισκέπτεται, καὶ δὴ χωρὶς νὰ ὑποκρίνεται τὸν εὐσεβῆ.

Η Χρυσή Αυγή θα τεθεί εκτός νόμου. Μετά τι;


Κόλαφος για τη Χρυσή Αυγή είναι το πόρισμα των 190 σελίδων που κατατέθηκε στη Βουλή και με το οποίο ζητείται η άρση της ασυλίας του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της οργάνωσης.
Οι δύο ανακρίτριες ουσιαστικά περιγράφουν ένα κόμμα που ....
λειτουργεί παράνομα και εγκληματικά κι έτσι ανοίγει ο δρόμος να τεθεί εκτός νόμου η εγκληματική οργάνωση. Συγκεκριμένα οι ανακρίτριες τονίζουν ότι «πρωταρχική προϋπόθεση για την υπόσταση και λειτουργία ενός πολιτικού κόμματος είναι να εξυπηρετεί τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος...». «Δεν μπορεί να προστατεύεται το κόμμα, που με τον μανδύα του πολιτικού κόμματος, έχει ως επιδίωξη τη χρήση σωματικής ή ένοπλης βίας, την εκτόξευση απειλών κατά της ανθρώπινης ζωής κ.λπ».

Σκόπια: Εθνικιστές υποδέχθηκαν τον Βενιζέλο - Ειρωνεία από τον ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ


Σύμφωνα με τον Σκοπιανό ομόλογό του, ο Έλληνας ΥΠΕΞ δεν θέλησε να κάνουν κοινές δηλώσεις, μπροστά από το «φόντο», που έγραφε ««Δημοκρατία της Μακεδονίας - Υπουργείο Εξωτερικών»Μέλη του λεγόμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου» και του «Συλλόγου Παιδιών του Αιγαίου» υποδέχτηκαν τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στα Σκόπια, με την ιδιότητα του προέδρου του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Η Ρωσία «παγώνει» την οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία μέχρι νεωτέρας - Ουκρανία: Απελευθέρωση της Γιούλια Τιμοσένκο



rvsukr
Αναστέλλει τη δόση της οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία η Ρωσία, εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων και αναμένει να σταθεροποιηθεί η κατάσταση για να επανεξετάσει το θέμα, δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντον Σιλουάνοφ, σχολιάζοντας την έκθεση του Ιρλανδικού Χρηματιστηρίου σχετικά με την άρνηση της Ουκρανίας να πουλήσει διετή ευρωομόλογα αξίας 2 δισ. δολαρίων. Η Ρωσία επρόκειτο να αγοράσει ομόλογα του ήδη εγκεκριμένου πακέτου βοήθειας των 15 δις δολαρίων.

Επανέρχεται το σχέδιο για τις ελεύθερες οικονομικές ζώνες

Από την πίσω πόρτα επαναφέρει η κυβέρνηση το περιβόητο σχέδιο για τη δημιουργία Ελεύθερων Οικονομικών ή Επιχειρηματικών Ζωνών στην Ελλάδα.

Εκπαίδευση Τούρκων Καταδρομών ,κόντεψε να μετατραπεί σε…» Οθωμανικό «!


12474793175_4c1922f79b_oΕκπαίδευση Τούρκων Καταδρομών ,κόντεψε να μετατραπεί σε Οθωμανικό !

Κίεβο: Υπεγράφη συμφωνία Γιανουκόβιτς - αντιπολίτευσης!


Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς και τρεις ηγέτες της αντιπολίτευσης υπέγραψαν το απόγευμα της Παρασκευής τη συμφωνία για την έξοδο της χώρας από την πολιτική κρίση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΜΙΝΗ! 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΚΟ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ενώ ο δήμος καταρρέει!

Κρεσέντο διοίκησης που παραπέμπει σε καθεστώτα τύπου Αμίν Νταντά από τον αχυράνθρωπο του Παπανδρέου και του Κουβέλη, που (μαζί με τον Μπουτάρη) λυμαίνονται τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Αυτό που έκανε ο Καμίνης δείχνει ακριβώς την ηθική και την εντιμότητα που εισήγαγε στην δημόσια διοίκηση το σύντομο αλλά καταστροφικό καθεστώς Παπανδρέου που οι αυτουργοί του παραμένουν ακόμα ατιμώρητοι.

Τι ξεστόμισε το πολιτικο βαμπίρ- Παπανδρέου και έφυγαν τα σπληνάντερα απο τα ρουθούνια των αποφοίτων του Χάρβαρντ…


20140221-000018.jpg

Τα κατάφερε ο Παπανδρεου και ξεπέρασε τον εαυτό του σε αθλιότητα, κάνοντας ακόμα και τις ντελικάτες αποφοίτους να ξεβουλωνουν τ’ αυτιά τους με το λαδωμένο απο απλόσταγμα κοκορετσίου δάχτυλο για να βεβαιωθούν οτι άκουσαν καλά.
Τι είπε ο γίγας;

Γερμανοί ακτιβιστές: «Η Ελλάδα θυμίζει εμπόλεμη ζώνη»


Οκτώ ακτιβιστές Γερμανοί γιατροί είδαν ιδίοις όμμασι πώς η Αθήνα μετατρέπεται με ταχύτατους ρυθμούς σε τριτοκοσμική πόλη. «Πώς να εξηγήσουμε στους συμπολίτες μας ότι ένας στους τρεις Ελληνες δεν έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας γιατί είναι ανασφάλιστος;», αναρωτήθηκαν.

Ομολογούν ότι έχουν αποτύχει και γι’ αυτό ψάχνουν στήριξη στους προστάτες τους!




Γράφει ο Μαγια
Καθημερινά αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει να αποδεικνύει, πως δεν ορρωδεί προ ουδενός. Επιμένει να μάχεται τη λογική, την ηθική, την αξιοπρέπεια και την ελπίδα. Να ταπεινώνει διαρκώς τους πολίτες, να τους ενοχοποιεί για όσα τους κάνει, να τους μέμφεται για να τους κάνει κι άλλα.
Δεν υπάρχει κοινωνικό στρώμα που να μην έχει επιδεινωθεί δραματικά η οικονομική του κατάσταση από το 2010 μέχρι σήμερα, εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής που άσκησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ