ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστά στην ΔΕΗ το ρεύμα τριών ετών;;;


Δεν ξέρουμε αν η είδηση είναι αληθινή, αλλά αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε πράγματι έχει να πέσει πολύ γέλιο. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Παρασκευή+13», ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστά στη ΔΕΗ το ρεύμα 3 ετών, ήτοι 22.000 ευρώ. Το… αριστερό κόμμα του κ. Τσίπρα δεν έχει πληρώσει, όπως λέει η εφημερίδα λογαριασμούς ενώ δεν έχει γίνει κάποια ρύθμιση ή διακανονισμός. Θα πρέπει, ασφαλώς η Κουμουνδούρου να απαντήσει και με στοιχεία, διότι δε μπορεί από τη μια να λέει ότι δεν πρέπει να πουληθεί η ΔΕΗ που είναι… κερδοφόρα κι από την άλλη να ξεχνάει να πληρώσει λογαριασμούς. Εκτός κι αν έχει κάνει διακανονισμό κάτω από το τραπέζι με τον…

Απο την χτεσινή έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στη μισητή Αγγλία …


Ό,τι και να λέμε πάντως, η χθεσινή Αγγλική τελετή έναρξης, ήταν άκρως αντιπροσωπευτική… …………αυτά έχουν να δείξουν οι άνθρωποι, αυτά έδειξαν………….. Να και μερικές χαρακτηριστικές εικόνες ακόμη που θα μπορούσαν να δείξουν……….

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ... ΤΟ ΚΟΥΒΕΪΤ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ PATRIOT...!!!

Οι πολεμικές προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ειδικά στις σουνιτικές χώρες της Μέσης Ανατολής που φοβούνται το ενδεχόμενο να γίνουν στόχος για τους Ιρανούς σε περίπτωση επέμβασης στη Συρία ή/και στο Ιράν με αφορμή το πυρηνικό του πρόγραμμα…

Όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό Πεντάγωνο, η Υπηρεσία Συνεργασίας Άμυνας και Ασφάλειας (DSCA: Defense Security Cooperation Agency) που έχει την ευθύνη για την πώληση αμερικανικών οπλικών συστημάτων σε ξένες χώρες, ειδοποίησε το Κογκρέσο για την επικείμενη πώληση 60 προηγμένων πυραύλων αναχαίτισης Patriot PAC-3, 20 σταθμούς εκτόξευσης, τέσσερα συστήματα ραντάρ και κέντρων ελέγχου, συν την εκπαίδευση του προσωπικού και τα ανταλλακτικά.

Η συμφωνία θα.........

Λονδίνο 2012 | Πότε αγωνίζονται οι Έλληνες αθλητές [πρόγραμμα]


Λονδίνο 2012 | Πότε αγωνίζονται οι Έλληνες αθλητές [πρόγραμμα]
Σήμερα έχουμε την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων 2012 στο Λονδίνο και βέβαια τα βλέμματα είναι στραμμένα στους Ελληνες αθλητές, ύστερα από τα περιστατικά του Δημήτρη Χονδροκούκη και Βούλας Παπαχρήστου.

Διαβάστε αναλυτικά τις ώρες της διεξαγωγής όλων των αγωνισμάτων που διαγωνίζονται Έλληνες αθλητές:

Παρασκευή 27/07
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
15:00 Προκριματικά: ατομικό (Γ) [Ευαγγελία Ψάρρα]
Σάββατο 28/07
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
13:00 Προκριματικά (Α) [Βασίλης Τσολακίδης, Βλάσης Μάρας]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΤΟ ΔΝΤ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ!! ΕΚΘΕΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜ”Ε”;


Εξοργισμένος ο Ρουμελιώτης ετοιμάζει αντεπίθεση που θα στείλει τον Παπανδρέου απ’ ευθείας στο ειδικό δικαστήριο!

ΔΕΝ έκανε ”δήλωση” κανένας εκπρόσωπος του ΔΝΤ γιά όσα είπε ο Παν. Ρουμελιώτης στην εφημερίδα ”The New York Times”
Στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ δημοσιεύτηκε (Παρασκευή 27 Ιουλίου) και μεταδόθηκε ραδιο-τηλεοπτικά (αναδημοσιεύτηκε και σε άλλα ΜΜΕ, μέσω του άθλιου ”Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων”), ανταπόκριση του παραπληροφορούντα ανταποκριτή του, στις ΗΠΑ, Αθ. Δημάδη, με τον τίτλο «”Aδειασμα” Ρουμελιώτη από το ΔΝΤ». Αναφέρεται, ότι «Με έμμεσο καυστικό τρόπο σχολίασε και η εκπρόσωπος τύπου του Ταμείου τις δηλώσεις Ρουμελιώτη η οποία απαντώντας σε ερώτηση του ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά:

Satanic Olympics opening ceremony rehearsal 2012 London