ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Η αλήθεια για τον Παπουτσή – ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟΥ!


ÅÊËÏÃÅÓ-2012---ÐÑÏÅÊËÏÃÉÊÇ ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÕÐÏØÇÖÉÏÕ ÂÏÕËÅÕÔÇ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ×ÑÇÓÔÏÕ ÐÁÐÏÕÔÓÇ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Ο Νίκος Αλέφαντος συγχαίρει για «τα πάντα όλα» τον σπουδαίο πολιτικό.

Τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Ο διορισμός του πολύπειρου πασόκου στην Παγκόσμια Τράπεζα μας έσωσε!

Μια κίνηση έκανε η κυβέρνηση προς την κατεύθυνση της πάταξης της ανεργίας και έπεσε το κράξιμο της αρκούδας. Βρήκε δουλειά σ’ έναν αγωνιστή του Πολυτεχνείου και ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι οργισμένων αντιδράσεων και ειρωνικών σχολίων. Έχουν δίκιο όσοι αντιδρούν; Εκ πρώτης όψεως, ναι. Ωστόσο, κάθε καλόπιστος παρατηρητής αν εξετάσει τον διορισμό Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα με όρους γεωπολιτικής και

Πώς λένε το “Θα πάρεις τ’ α........α μου” στα Ινδικά;

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ AmanToMatiMou
Όπως μάθαμε πρόσφατα, οι περήφανες και κοινωνικά ευαίσθητες Ελληνικές Τράπεζες πούλησαν στην φτήνεια τα “κόκκινα” στεγαστικά δάνεια σε διάφορα ξένα funds. Η κίνηση αυτή προσφέρει 3πλή
υπηρεσία:
ΠΡΩΤΟΝ οριστικοποιείται οτι η γενική επιδρομή κατά των πολιτών μπαίνει στην τελευταία φάση. Από τον Δεκέμβριο, όταν θα γίνει πλέον πράξη η αναστολή πλειστηριασμών Α’ κατοικίας, 500.000 Έλληνες θα χάσουν τα σπίτια τους, τα οποία θα καταλήξουν σε διάφορα funds. Και αυτό θα γίνει γρήγορα, άμεσα και στεγνά.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ οι συγκεκριμένες Ελληνικές Τράπεζες θα έχουν σωθεί (προσωρινά)

Εθνικό Θέατρο: Παραιτείται ο Ξαρχάκος, λόγω Λαζόπουλου και Φιλιππίδη

Στην έξοδο ο πρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου Σταύρος Ξαρχάκος. Εξέφρασε την αντίθεσή του με το ρεπερτόριο του φετινού Χειμώνα
Την μόλις πριν από μία εβδομάδα ανακοίνωση του ρεπερτορίου για την προσεχή θεατρική σεζόν του Εθνικού Θεάτρου από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Σωτήρη Χατζάκη, φαίνεται πως διαδέχονται οι πρώτες σοβαρές διαφωνίες που οδηγούν σε παραίτηση τον πρόεδρο του ΔΣ της πρώτης κρατικής σκηνής, Σταύρο Ξαρχάκο.
Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής επίσημα, ούτε από το Εθνικό Θέατρο ούτε από την πλευρά του συνθέτη, ενώ μέχρι αργά το απόγευμα της

Ζωντανοί και ελεύθεροι είναι 6 αλβανοί δραπέτες και όχι 2 μόνο!!


Σε χθεσινό άρθρο μας, αναφερθήκαμε στο μεγάλο φιάσκο του Δένδια (κι όχι των αστυνομικών βεβαίως) στην υπόθεση των Αλβανών δραπετών, δολοφόνων, ληστών κ.τ.λ.
Όμως, αναφερθήκαμε μόνο στην περίπτωση των δύο εξ’ αυτών, του Μάριο Κόλα και του Ιλίρ Κούπα, τους οποίους αναζητούσε η αστυνομία την περασμένη βδομάδα (με ελικόπτερα, θερμικές κάμερες, εκπαιδευμένα σκυλιά κ.τ.λ.), μέχρι που αυτοί έφτασαν στα σύνορα μ’ ένα σαραβαλιασμένο… παπάκι κι εξαφανίστηκαν.

 Αλλά, οι Αλβανοί δραπέτες της φυλακής των Τρικάλων δεν ήταν μόνο 2,

Αποκαλύπτονται τα βασανιστήρια και οι δολοφονίες που έκαναν στους Έλληνες οι Άγγλοι "σύμμαχοι"!!!


Η εφημερίδα Τάιμς σε σημερινό ρεπορτάζ της για τα αποδεσμευθέντα έγγραφα του Φόρειν Οφις για την Κύπρο, γράφει ότι λίγες μέρες μετά τη παραδοχή της βρετανικής κυβέρνησης πως οι αποικιακές αρχές στη Κένυα το 1950 χρησιμοποιούσαν βασανιστικές μεθόδους στη διάρκεια της εξέγερσης των Μάϊου

Τα έγγραφα, κρυμμένα για 50 χρόνια, περιέχουν ισχυρισμούς για βασανιστήρια από μέλη των δυνάμεων ασφαλείας και στοιχεία ότι στρατιώτες σκότωσαν άτομα που τελούσαν υπο κράτηση και στη συνέχεια συνεργάστηκαν για να αποφύγουν τη πρόσαψη κατηγοριών εναντίον τους.

Τα έγγραφα δείχνουν ακόμη ότι οι στρατιώτες που καταδίωκαν τα μέλη της ΕΟΚΑ
προέβαιναν σε αντίποινα εναντίον πολιτών.


Μετά το φόνο της συζύγου ενός Βρετανού λοχία, 300 πολίτες ξυλοκοπήθηκαν ενώ
τρείς άλλοι έχασαν τη ζωή τους στις 3 Οκτωβρίου 1958 στην Αμμόχωστο.

Ουγγαρία προς ΔΝΤ: Μας δώσατε 20 δισ., σας ξοφλήσαμε, μαζέψτε τα και φύγετε …dnt_511444963
Ο πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας της Ουγγαρίας Γκιόργκι Μάτολτσι, ο αμφιλεγόμενος πρώην υπουργός Οικονομίας της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν, κάλεσε το …
Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να κλείσει την αντιπροσωπεία του στην Βουδαπέστη.
Σε μια επιστολή του προς τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο Μάτολτσι ευχαριστεί το Ταμείο για την βοήθεια που παρέσχε στην Ουγγαρία όταν η χώρα βρισκόταν στα πρόθυρα της πτώχευσης.
Συνολικά, η Ουγγαρία είχε λάβει ένα δάνειο ύψους 20 δισεκ. ευρώ από την

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναλαμβάνει την φύλαξη των σχολείων της χώρας!Πολίτες στελέχη του Λαίκού Συνδέσμου- Xρυσή Αυγή θα αναλάβουν την φύλαξη των μαθητών και των σχολείων της χώρας ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα, εγχώρια και εισαγόμενη, έχει αντικαταστήσει την έννομη τάξη.
Όπως ανέφερε στο defencenet.gr υψηλά ιστάμενο στέλεχος του κόμματος "Απολύουν τους σχολικούς φύλακες που αποτελούν την μοναδική ασπίδα για να μην αλωθούν τα σχολεία από κακοκοποιούς, εμπόρους ναρκωτικών κλπ.
Εμείς δεν μπoρούμε να επιτρέψουμε να μείνουν τα σχολεία αφύλακτα. Ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα "θερίζει" θα τοποθετήσουμε

ΔΕΊΤΕ ΠΩΣ ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΨΥΓΕΊΟ ΧΩΡΊΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΡΕΎΜΑ!!!VIDEO


POT-IN-POT: το ψυγείο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Το 1995, ο Νιγηριανός δάσκαλος Mohammed Bah Abba δημιούργησε ένα σύστημα ψύξης των τροφίμων που δεν χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια ή τα ...
καύσιμα για να λειτουργήσει. Αυτό το ψυγείο είναι γνωστή ως Pot-in-Pot (στα ισπανικά: γλάστρα σε γλάστρα) και όπως Zeer, γίνεται μόνο δύο γλάστρες με άμμο πορώδες υλικό μεταξύ τους και στις οποίες έχει τοποθετηθεί ένα υγρό πανί.


Πλήθη πιστών προσκυνούν τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

DSCN0290

Συνεχίστηκε καί σήμερα μέ ἀθρόα συμμετοχή χιλιάδων Ὀρθοδόξων Ρώσων πιστῶν τό προσκύνημα τοῦ Σταυροῦ τοῦ Ἁγίου Ἀποστόλου Ἀνδρέου, στόν Καθεδρικό Ναό τῆς Παναγίας τοῦ Καζάν, στήν Ἁγία Πετρούπολη.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο διοικητής του Α.Τ. Αρναίας

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο διοικητής του Α.Τ. Αρναίας

Τραυματίστηκε στη διάρκεια επεισοδίων στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αρναίας, Αστέριος Βαρκάρης, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια των επεισοδίων, που σημειώθηκαν στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής για τα μεταλλεία χρυσού.

Όταν τα Ελληνικά Κομάντος εισέβαλαν στην Αλβανία ...και απελευθέρωσαν Έλληνα όμηρο !


Τότε που  οι 'Ελληνες Καταδρομείς με επικεφαλής τον Στρατηγό Δήμου απείλησαν με βομβαρδισμό την ίδια περιοχή που κατάγονται οι σημερινοί UCKάδες ...Η επιχείρηση κράτησε ελάχιστες ώρες !
Ήταν το 1996, όταν στην Αλβανία είχε καταρρεύσει η κυβέρνηση Μπερίσα
λόγω των γνωστών «πυραμίδων» και η κατάσταση στα ελληνοαλβανικά σύνορα ήταν έκρυθμη, αφού χιλιάδες Αλβανοί είχαν λεηλατήσει από τις αποθήκες όπλων του αλβανικού στρατού χιλιάδες αυτόματα Καλάσνικοφ.

Μπιλντεμπεργκ – Αποκάλυψη: Ο Παπανδρέου ήταν στην Αθήνα και όχι στην Κίνα τον “βρώμικο” Μάη του 2009…

Πίσω απο τον δαιμόνιο Τσουμπάις – Παπακωνσταντίνου, ο Έλληνας αχυράνθρωπος Γιέλτσιν έπαιρνε το “χρίσμα” πριν τα σκισμένα κοράνια και το ολοκαύτωμα της Αττικής. Η πορτοκαλι επανάσταση στην Ελλάδα βρισκόταν στην τελικη ευθεία.

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ-ΔΙΩΤΗΣ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ

kapeleris-diotis
Για δυο κακουργήματα παραπέμπονται ως κατηγορούμενοι ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Διώτης αλλά και ο πρώην γγ του ΣΔΟΕ και υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Καπελέρης σχετικά με τους χειρισμούς τους στη λίστα Λαγκάρντ.

"Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν τη Λαττάκεια από βάσεις στην Τουρκία"! (βίντεο)


Ισραηλινά μαχητικά χρησιμοποίησαν τουρκική αεροπορική βάση για να βομβαρδίσουν εγκαταστάσεις των συριακών ενόπλων δυνάμεων στο λιμάνι της Λαττάκεια αναφέρουν πηγές του ρωσικού υπουργείου Αμύνης σε ρωσικά ΜΜΕ.
Εάν οι πληροφορίες ευσταθούν τότε οι εξελίξεις στην περιοχή αναμένεται να είναι σοβαρές, καθώς φαίνεται ότι κτυπήθηκαν ή έγινε προσπάθεια να κτυπηθούν αποθήκες όου φυλάσσονται τα βλήματα cruise επακτίου αμύνης Ρ-800 Yakhont.

Δυο γενιές θα διαρκέσει η τροϊκανή εποπτεία της Ελλάδας ενώ η εξόφληση του χρέους της δεν θα γίνει πριν περάσει μισός αιώνας…


Του ΠΑΜΠΟΥ Σ. ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΗ
Ακόμα και υπό τις ευμενέστερες συνθήκες, η εποπτεία της Τρόϊκας στην Ελλάδα θα διαρκέσει μέχρι το 2039, και όχι μέχρι τα αμέσως προσεχή 3-4 χρόνια όπως διαρρέουν «επίσημες» φωνές -συμπολιτευόμενες και αντιπολιτευόμενες- σύμφωνα επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με βάση υπολογισμούς του Ελληνικού Υπουργείου Οικονομικών...
Οι υπολογισμοί αυτοί τοποθετούν χρονικά την εξόφληση του χρέους της Κεντρικής Κυβέρνησης στο 2057, αν η χώρα δεν προσφύγει σε νέο δανεισμό...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ: ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Πρόλογος: Αφού ακόμα και η λεγόμενη “τρομοκρατία” σήμερα λειτουργεί ως κόνδορας του ΔΝΤ και τσιράκι των τοκογλύφων, θεωρείται επιβεβλημένη πριν από την παράθεση της είδησης, η ιστορική προκήρυξη της ΕΟ 17Ν (8-3-99) με τις αναφορές στην Ιερά Συμμαχία και την προδοσία Οτσαλάν:

Επαναστατική Οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ
Αθήνα 8-3-99

Η Ιερή Συμμαχία καταδικάζει κάθε μεταρρύθμιση που γίνεται με όπλα και αποστασία, τις επαναστατικές ενέργειες που ξέσπασαν στην Ελλάδα σαν εγκληματική συνωμοσία και αποδέχεται την πολιτική μεταβολή μόνον όταν γίνεται με τη θέληση των ηγεμόνων.

ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

katarraktis-edessas-1
Οι αυτοκτονίες δεν έχουν τελειωμό. Ένας ηλικιωμένος, 70 ετών περίπου, αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον καταρράκτη στην Έδεσσα.

Η εθνοκτονία συνεχίζεται: Φρικτό ρατσιστικό έγκλημα με θύμα γερόντισα μέσα στο σπίτι της. Ως “ληστεία” θα καταγραφεί, αφού οι υπάνθρωποι φονιάδες πήραν και 20 Ευρώ.

Η Ελλάδα στα νύχια του χειρότερου φασισμού, μετά την κατοχή.

Το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε παρουσίαζε σημάδια έρευνας, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό το κίνητρο να ήταν η “ληστεία”. Ναι, όταν κομματιάζεις για πλάκα ανυπεράσπιστη γερόντισα αλλά κλέβεις και 20 Ευρώ, θεωρείται “ληστεία” και όχι ρατσιστικό έγκλημα.


Απειλεί και η Αλβανία για την ΑΟΖ! - "Αν τολμήσει η Ελλάδα να ανακηρύξει ΑΟΖ θα αντιδράσουμε"!Τα Τίρανα λειτουργώντας ως φερέφωνο και "frontman" Άγκυρας δηλώνουν ότι "Θα αντιδράσουν ενεργά σε περίπτωση που η Ελλάδα θα υποβάλει μονομερώς στα Ηνωμένα Έθνη τους χάρτες των θαλασσίων συνόρων με τις γειτονικές της χώρες" χωρίς να δευκρινίζουν τι είδους ενεργού αντίδρασης θα επιλέξουν. Μήπως ... πόλεμο; 

Είναι πραγματικά εξωφρενικό - εάν ισχύει - αυτό το δημοσίευμα για την Γερμανική πρεσβεία!! Σημερινό δημοσίευμα


Είναι πραγματικά εξωφρενικό αν ισχύει το δημοσίευμα που υπάρχει σήμερα στο περιοδικό «Επίκαιρα» και το οποίο ισχυρίζεται ότι Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα έχει φτιάξει ένα μηχανισμό ο οποίος έχει καταγράψει όλη την ιδιωτική ακίνητη περιουσία –σύμφωνα με το δημοσίευμα την υπολογίζουν ότι αξίζει 500 δις ευρώ και σε άλλα 200 δις εκτιμούν την ακίνητη περιουσία των νομικών προσώπων-, όλες τις «ιδιωτικές τραπεζικές καταθέσεις των Ελλήνων οι οποίες έχουν ήδη μπει στο στόχαστρο των Γερμανών», -καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων ανέρχονται σε 163.4 δισ-, ακόμα μέχρι πίνακες ζωγραφικής και κοσμήματα των οποίων όμως δεν μπορούν να εκτιμήσουν την αξία τους!