ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

10 λόγοι για να μην πληρώσω φόρους

Γράφει ο Μάριος Μπρούσκος Στυλιανόπουλος
1) Οι φόροι είναι επαχθείς σε σχέση με το εισόδημα.
2) Τα χρήματα που πληρώνονται ως φορολογικές εισφορές δεν καταλήγουν στα δημόσια ταμεία, αλλά εξυπηρετούν ένα χρέος για το οποίο δεν φέρω την παραμικρή ευθύνη.

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ;;;;ΓΕΜΑΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!




Ιντερφάξ: «Φίλοι της Μόσχας έμειναν μόνο στην Ελλάδα και τη Νότια Κορέα»


Μπορεί η διεθνής εικόνα της Ρωσίας να χειροτέρευσε σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα δεδομένα έρευνας του αμερικανικού κέντρου Pew Research, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν ισχύει για την Ελλάδα, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των χωρών που διατηρούν θετική στάση απέναντι στη «ρωσική αρκούδα».
Όπως γράφει χαρακητιριστικά το ρωσικό πρακτορείο Ιντερφάξ «φίλοι της Μόσχας έμειναν μόνο στην Ελλάδα και τη Ν. Κορέα».

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΑ/ΟΗΕ

.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΑ/ΟΗΕ.
*ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΕ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΣΑΜΑΝΘΑ ΠΑΟΥΕΡ(ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ……ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ….)ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΡΩΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


Σε καθεστώς διαθεσιμότητας κινδυνεύουν να μπουν και οι διακεκριμένοι αθλητές που διορίστηκαν στο Δημόσιο λόγω των αθλητικών επιτυχιών τους καθώς η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία τίθενται σε διαθεσιμότητα 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι δεν προβλέπει εξαίρεση για τους πρωταθλητές. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς περίπου 900 αθλητές έχουν διοριστεί στο Δημόσιο λόγω των διακρίσεών τους όπως πρόβλεπε ο νόμος 2725/99.  

New Success Story! Μίκρυναν την Ελληνική ΑΟΖ από Καστελλόριζο προς Κύπρο.




Το άρθρο αυτό θα είναι σύντομο αλλά σημαντικό. Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης η Στρογγύλη, ένα μικρό νησί δίπλα στο Καστελλόριζο κηρύχτηκε απο τη κυβέρνηση αρχαιολογικός χώρος. Αυτό σημαίνει ότι η νήσος Στρογγύλη με απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης έπαυσε να έχει οικονομική ζωή και να θεωρείται κατοικήσιμη.
Υπο τις προυποθέσεις αυτές και σύμφωνα με το Νόμο της Θάλασσας η νήσος Στρογγύλη δεν δικαιούται να έχει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).

Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Δημιούργημα του Σιωνισμού και της Μασσονίας είναι ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, θα ξέφευγε ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ;;;
Αστεία πράγματα...

Πόπη Σουφλή
 
Ποια είναι η προέλευση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας; Ποιοι υποκίνησαν τα νήματα για την δημιουργία της; Το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει μία σύντομη έρευνα που εντοπίζει τις ρίζες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην ίδια τη Μασονία:

Ο “στην υγειά μας” Σπύρος Παπαδόπουλος, μιλά για “κηφήνες” στην ΕΡΤ. Να δεις που σε λίγο ο Σημίτης θα κατακεραυνώνει τους “συνεργάτες των Γερμανών”!!!

6346ee7b106a37a867f6aec056922a25 L

Από τη συχνότητα του Alpha θα πίνει “Στην υγειά μας” ο Σπύρος Παπαδόπουλος τη φετινή σεζόν.
Σε συνέντευξή του στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ, διευκρινίζει αρκετά πράγματα. Μήπως να κοιτάξει στον καθρέφτη;
Διαβάστε τη συνέντευξή του στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…
Μεσολαβητής ο κουμπάρος Λάκης

Οι Αμερικάνοι συμπιέζουν το δακτύλιο γύρω από τη Συρία


«Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο
Κογκρέσο των ΗΠΑ, ο δακτύλιος γύρω από τη Συρία συνεχίζει να συρρικνώνεται. Η αμερικανική ναυτική ομάδα στη Μεσόγειο ενισχύθηκε επί πλέον», σημειώνει το δημοσίευμα της ρωσικής ‘Βέστι’.
Το αμφίβιο πλοίο των ΗΠΑ, «Σαν Αντόνιο» είναι αγκυροβολημένο στο Ισραήλ, στο λιμάνι της Χάιφας. Του ήρθε εντολή να μετακινηθεί προς τις ακτές της Συρίας. Πάνω στο πλοίο, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, υπάρχουν περίπου 500 πεζοναύτες καθώς και εξοπλισμός τηλεπικοινωνιών και μαχητικά ελικόπτερα.

Καταγγελία Πάγκαλου για «μαύρο χρήμα» στην ΕΡΤ.

Δεν το χωράει ο νους μας κ. Πάγκαλε.Πώς μπορούμε να πιστέψουμε ότι σ αυτό το κράτος πρότυπο στο οποίο είχατε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στις κυβερνήσεις,το κρατικό κανάλι το οποίο πάντα σας πρόβαλε και σας υποστήριζε να έπεσε σε τόσο μεγάλη οικονομική απάτη. Πραγματικά απίστευτο! 

Δεν αυτοκτονούν τα λαμόγια άθλιε δημοσιογράφε.

Καθημερινή ,ασταμάτητη υπενθύμιση για  πληρωμές των φόρων έχουν αναλάβει τα καθεστωτικά ΜΜΕ .Παρουσιάζουν την ασταμάτητη φοροεπιδρομή στα λαϊκά στρώματα σαν κάτι φυσιολογικό από ένα κράτος δικαίου το οποίο λειτουργεί με βάση την προστασία του Ελληνικού λαού. Ασταμάτητοι λακέδες οι παρουσιαστές, προπαγανδιστές δεν ξεχνούν να τρομοκρατούν, έμμεσα, προβάλλοντας συλλήψεις ανθρώπων, οι οποίοι χρωστούν στην εφορία, σαν κοινούς εγκληματίες.Ουδεμία αναφορά στους χιλιάδες αυτόχειρες λόγο οικονομικών χρεών. Ποτέ δεν τόλμησαν να κατηγορήσουν το φασιστικό καθεστώς των 300 της βουλής για την καταχρηστική φορολογική επιδρομή στους άπορους, οι οποίοι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η πλειοψηφία.Το μεγαλύτερο τέχνασμα; Να πιστέψει ο καθένας από εμάς ότι είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία οι οφειλέτες του ελεεινού μασονικού συστήματος. 

Στη Σουηδία η πεντάχρονη από τη Συρία

D9A68275BD5552EBC1CAB9297684D89A.jpg
  Αίσιο τέλος φαίνεται ότι έχει η περιπέτεια της 5χρονης Χουντά Γουαζάν, του κοριτσιού που εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου από τις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στο Ίλιον.
Ο εθελοντικός οργανισμός ανήρτησε στο twitter την είδηση ότι η οικογένεια της μικρής από τη Συρία έστειλε πληροφορίες για την τύχης της.
«Δεχθήκαμε πληροφορίες απ” την οικογένεια της μικρής Χούντα Γουαζάν.Είναι καλά. Βρίσκεται με τον πατέρα της στη Σουηδία», έγραψαν οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τις σουηδικές Αρχές.

Άσκηση των δυνάμεων της νήσου Χίου ...''Τρέχουμε τώρα Τούρκος στη θάλασσα!!'' (φώτο)


Έγραψαν στο φακό οι ''Αμαζόνες της Χίου'' στην πρόσφατη Άσκηση των Στρατιωτικών Δυνάμεων της νήσου Χίου, όπου το σενάριο της Ασκήσεως πρόβλεπε απόβαση του Εχθρού σε ακτή του νησιού και απόκρουση της επίθεσης απο τις δυνάμεις Αμεσης αντίδρασης του νησιού ...

ΜΥΛΟΣ Η G-20 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ Β.Πούτιν: Δεν "μάσησε" τα λόγια του και τα "έχωσε" σε ΗΠΑ και Βρετανία


Στα… δύο χωρίστηκαν οι ηγέτες της G-20 λόγω της Συρίας με τον οικοδεσπότη Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να μην δείχνει καμία ανοχή απέναντι στις ΗΠΑ και σε όσους υποστηρίζουν μία στρατιωτική επιχείρηση κατά του καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσσαντ χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις ότι χρησιμοποίησε ο ίδιος τα χημικά και χωρίς βέβαια να υπάρχει το «πράσινο φώς» από τον ΟΗΕ.