ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Λίγα λόγια για την φορολόγηση της εκκλησίας.

Είναι κάποιοι ανόητοι που νομίζουν οτι φορολογώντας την εκκλησία θα ανασάνει ο πολίτης.
Ανοησία.

1ον 'Ολα τα έσοδα πάνε στον ειδικό λογαριασμό της ΤτΕ για την αποπληρωμή εξωτερικού του χρέους και ό,τι περισσεύει σε μισθούς και συντάξεις. Αν περισσέψει κάτι μην νομίζετε οτι θα πάρετε καμία αύξηση.

2ον Φορολογούνται τα έσοδα της εκκλησίας απο ενοίκια που λαμβάνει, ήδη. Αν φορολογήσουμε και τα ορφανοτροφία και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα της εκκλησίας, δυσκολεύουμε το έργο της αγαθοεργίας - προσφοράς. Είναι σαν να φορολογείς τα συσσίτια.

3ον Ποιος εγγυάται κύριε Κουβέλη στον ελληνικό λαό, ότι η περιουσία της εκκλησίας δεν θα....

έχει την ίδια τύχη με αυτή της κρατικής περιουσίας; Εσείς μήπως;;;

4ον φορολογείστε τις μασωνικές στοές αν τολμάτε... αυτές ως γνωστόν (ξέρετε καλά εσείς) διαθέτουν εύπορα μέλη και "μεγάλα" ταμεία.

anti-ntp

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!

Ολοένα και περισσότεροι βουλευτές οπλοφορούν ή υποβάλλουν αίτημα οπλοφορίας, μετά την εντολή Σαμαρά να μειωθούν οι αστυνομικές τους φρουρές. Μία ακόμη βουλευτής που υπέβαλλε σχετικό αίτημα είναι η Φωτεινή Πιπιλή της ΝΔ η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταλήξει και στον τύπο του όπλου.
Σκέφτεται να αγοράσει μία δίκαννη, επαναληπτική καραμπίνα. Τρέμουν οι εθνοπατέρες, ειδικά τώρα, με τα νέα μέτρα - φωτιά...

http://makeleio.gr

Και άλλη σταύρωση Χριστιανού "κατασκόπου" στην Υεμένη

Κάποιοι αμφισβήτησαν τις φωτογραφίες που προβάλλαμε από εσταυρωμένο χριστιανό στην Τυνησία. Δείτε τώρα φωτογραφίες φρίκης και βίντεο από την Υεμένη. Να σημειώσουμε πως συνηθίζουν να βαπτίζονται "κατάσκοποι" οι χριστιανοί που συλλαμβάνονται από τους ισλαμιστές...

Πόσο άρρωστοι είναι κάποιοι άνθρωποι: Αντισυγκέντρωση από τους "αναρχικούς" στην πορεία για τη Μυρτώ


Ακούτε στην Κυβέρνηση;….ΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ



Σημείωση: Αυτό το άρθρο συντάχθηκε για να φτάσει στα αυτιά των υψηλά ιστάμενων στην κυβέρνηση και στα επιτελεία άμυνας. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας δύσκολων πολιτικών αποφάσεων που υπάρχει η πιθανότητα (μεγάλη) να φέρει κοινωνικές αναταραχές και πτώχευση. Προσωπικά δεν το εύχομαι αλλά είναι πιθανό, δηλαδή:
- Πρέπει να ψηφίσετε πολύ σκληρά μέτρα στην βουλή που πιθανόν (και το ξέρετε) να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να επαναστατήσει ο κόσμος εναντίον σας, σε σημείο που να μην μπορείτε να σταθείτε πουθενά. Αν δεν πάρετε αυτά τα μέτρα δεν έχει δόση. Πέρσι τρομάξαμε να πάρουμε τα 6 δις φέτος θα πάρουμε τα 30 δις; Πολύ δύσκολο.

Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής


Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή

Ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή ήταν από τους κορυφαίους σύγχρονους Ελληνες μαθηματικούς με διακρίσεις παγκοσμίως. Γεννήθηκε στο Βερολίνο το στις 13 Σεπτεμβρίου 1873 και πέθανε στο Μόναχο στις 2 Φεβρουαρίου του 1950. Με έργο στους τομείς των Μαθηματικών, Φυσικής και Αρχαιολογίας διακρίθηκε κυρίως στην πραγματική ανάλυση, την συναρτησιακή ανάλυση κα την θεωρία του μέτρου και της ολοκλήρωσης.

Ο πατέρας του Στέφανος ήταν νομικός από την Κωνσταντινούπολη και διπλωμάτης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ενώ η μητέρα του καταγόνταν από την Χίο. Ο ίδιος μεγάλωσε σε επιστημονικό και αριστοκρατικό περιβάλλον με ελληνορθόδοξη ανατροφή.

H Xρυσή Αυγή καλεί τους άνεργους Έλληνες να εκτοπίσουν τους αλλοδαπούς


Σε μια ανοιχτή ανακοίνωση- κάλεσμα για εργασία προς Μαγνησιώτες προχώρησε η Τ.Ο. Μαγνησίας της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», «επιθυμώντας να βοηθήσει τους ανέργους Έλληνες συμπατριώτες μας» όπως αναφέρει, καθώς έχει έρθει σε επαφή με αγρότες της περιοχής μας που επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες για την συγκομιδή των προϊόντων τους.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ηδη, έχουν συγκροτηθεί τα πρώτα συνεργεία που απασχολήθηκαν σε αγροτικές εργασίες και κατά δηλώσεις των ιδίων των αγροτών, εργάζονται αποδοτικότερα και περισσότερο ευσυνείδητα από τους αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής», «την εποχή αυτή χρειάζονται εργατικά χέρια για την συγκομιδή αμύγδαλων, φυστικιών, σταφυλιών και.......

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΑΚΑΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ... ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!


Δεν έλαβε ούτε... μία αρνητική ψήφο στο Κέιπ Τάουν!

Στην Ελλάδα δεν ξέρουμε αν θα τον ψήφιζε κανείς, πάντως στο Κέιπ Τάουν τον ψήφισαν όλοι! Σύμφωνα με πληροφορίες , ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής και ο ΓΑΠ επανεξελέγη πανηγυρικά, χωρίς να λάβει ούτε μία αρνητική ψήφο στην ψηφοφορία που έγινε με ανάταση χειρός...Αν εμπνέει ο ηγέτης τα πάντα γίνοντα πολύ απλά...

parapolitika.gr 
 

Υδρογονάνθρακες: Καταγγελίες για σαμποτάζ ερευνών!


Με ένα άρθρο-κόλαφο ο Βασίλειος Κελεσίδης, εκλεγμένος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικής Πετρελαίου στο Πανεπιστήμιο Texas A&M στο Κατάρ, αλλά και ένα από τους πολύ λίγους στην Ελλάδα που γνωρίζει ουσιαστικά το αντικείμενο, ξεσκεπάζει όλο το θέατρο του παραλόγου που παίζεται αυτή τη στιγμή στη πλάτη του ελληνικού λαού από τους ακαδημαϊκούς και πολιτικούς ταγούς του.

Άρματα μάχης Abrams. Μια υπόθεση που εξελίσσεται σε "πολιτικό σκάνδαλο"



Άρματα μάχης Abrams. Μια υπόθεση που εξελίσσεται σε `πολιτικό σκάνδαλο`
Η εμπλοκή της τρόϊκας στο σκληρό πυρήνα της Εθνικής Άμυνας της χώρας είναι πολύ βαθύτερη απ΄ όσο υπολογίζουμε. Ενδεικτικό παράδειγμα δεν είναι μόνο οι παράλογες απαιτήσεις της για περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών. Οι τροϊκανοί έχουν όπως όλα δείχνουν ,λόγο και άποψη που μέχρι στιγμής επιβάλουν και στον τρόπο με τον οποίο οι ελληνικές ΕΔ θα εξοπλίζονται. Και η περίπτωση των αρμάτων μάχης Abrams είναι η πιο χαρακτηριστική.

Τα δεδομένα είναι τα εξής:

ΣΟΚ & ΔΕΟΣ από τα νέα μέτρα! Δείτε ΟΛΑ τα νέα μέτρα που προτείνονται



- Τέλος τα δώρα!
- Όλα τα νέα μέτρα

Μεγάλοι χαμένοι οι συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Δείτε στο planet-greece αναλυτικά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο Σαμαράς, τα τελευταία όπως τόνισε (βρε πού το 'χουμε ξανακούσει...) ζητώντας από τους πολίτες να κάνουν υπομονή μέχρι το 2016!....


ΑΠΙΘΑΝΟ! Ο ΤΖΕΦΡΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΩΝΕΙ ΛΟΓΟΥΣ!!!

tzefri-nikiazetai

Θα μας πέσουν τα μαλλιά... Ο Γιώργος Παπανδρέου, έγινε μέλος του γραφείου «The Harry Walker Agency» και είναι διαθέσιμος αρκεί να έχετε το απαιτούμενο ποσό να έρθει στην εκδήλωσή σας και να εκφωνήσει ομιλία για το θέμα που εσείς επιθυμείτε!
Στην φόρμα επικοινωνίας καλείται ο ενδιαφερόμενος να πει πόσα χρήματα διαθέτει και από εκεί και πέρα το γραφείο θα εκτιμήσει αν είναι αρκετά συνυπολογίζοντας το κασέ του κατασστροφέα της χώρας.