ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Πάνε να τον ρίξουν χωρίς εκλογές κι ο Σαμαράς τους δείχνει τις φυλακές Κορυδαλλού!






Σχέδιο ανατροπής του Σαμαρά και μάλιστα χωρίς εκλογές, έχει υπόψη του το Μέγαρο Μαξίμου, γι΄αυτό και παίρνει τα μέτρα του!
Ήδη στην Ηρώδου Αττικού τριαξονικά φορτηγά, τρίκυκλα και επιστρατευμένα κούριερ μεταφέρουν τους φακέλους συγκεκριμένων νταβατζήδων οι οποίοι έχουν ανοιχτές ποινικές υποθέσεις στην Δικαιοσύνη αλλά και τον κώλο τους ανοιχτό με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην εφορία αλλά και τον ΣΔΟΕ.
Ο Σαμαράς πάντως είναι αποφασιμένος να κάνει τον χειμώνα μας ενδιαφέρον και διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι:
-Όσοι έχουν ανοιχτά μέτωπα με την Δικαιοσύνη, θα πάνε στον Κορυδαλλό. Δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν...

EKTAKTO: "ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ"



"ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΤΟΣ IRON DOME ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ"


Πάπας προς Πούτιν: Μην δημιουργήσεις πρόβλημα στο σχέδιο της χιλιετίας

«Τον πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία», είχε πει ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, όταν θέλησε να αναφερθεί σε μία σκοτεινή περίοδο της ανθρωπότητας, στην οποία η Ελλάδα θα υπέφερε…
Και όπως φαίνεται, ο νέος Πάπας παρουσιάζει ιδιαίτερα «χαρακτηριστικά», αφού είναι –τουλάχιστον- διπρόσωπος και για πολλούς εκφραστής του σκοταδισμού, του νεοταξισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι, παρ' όλο που έγινε λόγος για την επιστολή αυτή σε αρκετά δημοσιεύματα, δεν συζητήθηκε - αναλύθηκε ακόμη από κανένα δημοσιογράφο σε κανένα μέσο ενημέρωσης (και μάλλον δεν προβλέπεται να γίνει κάτι τέτοιο).

Μέσω της επιστολής αυτής, ο Πάπας αναλαμβάνει τον ρόλο φερέφωνου των

Σύριοι στρατιώτες απελευθέρωσαν το Ορθόδοξο χωριό Μααλούλα από τους τρομοκράτες - Syrian Army freed Christian village of Maalula from terrorists (Video)

Το Ισραήλ θα ενημερωθεί "ώρες πριν αρχίσει η επίθεση στη Συρία"



Οι ΗΠΑ θα ενημερώσουν το Ισραήλ ώρες πριν από μια επίθεση στη Συρία, δήλωσε σήμερα ισραηλινός αξιωματούχος
Σε ερώτηση πόσο διάστημα πριν από την επίθεση θα ενημερωθεί το Ισραήλ από τις ΗΠΑ, ο ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε :"'Ωρες".
Το Ισραήλ σκοπεύει να αναπτύξει αντιπυραυλικά συστήματα και επιπλέον στρατεύματα, καθώς φοβάται για αντίποινα, εάν ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δώσει το πράσινο φως για την επίθεση.
Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν επίσης εκφράσει φόβους ότι στην περίπτωση που οι ΗΠΑ δεν εξαπολύσουν επίθεση εναντίον της Συρίας θα ενθαρρυνθεί η Τεχεράνη να συνεχίσει να αγνοεί τις διεθνείς εκκλήσεις για εγκατάλειψη του πυρηνικού της προγράμματος.


Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μετανάστες

Εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές πολυμελής εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών σε χώρες της Ευρώπης. Στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν τρία μέλη της, μεταξύ των οποίων ένας 62χρονος που θεωρείται ηγετικό στέλεχος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άλλων 30 ατόμων για την ίδια υπόθεση. Η εξάρθρωση της οργάνωσης έγινε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών της Europol.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, τον Ιούνιο του 2012 εντοπίστηκε σε λιμάνι της Ιταλίας τουριστικό λεωφορείο το οποίο μετέφερε 17 μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων οι δύο βρέθηκαν νεκροί. Γι αυτή την υπόθεση, συνελήφθησαν τότε δύο μέλη της οργάνωσης, 40 και 44 ετών, οι οποίοι

Με τα όλπα στα χέρια οι κάτοικοι ορεινών χωριών στα Ιωάννινα


Με τα όπλα στα χέρια περιπολούν και πυροβολούν κάθε τόσο στον αέρα οι κάτοικοι των ορεινών χωριών του Πωγωνίου Ιωαννίνων, για να αποθαρρύνουν τις συμμορίες διαρρηκτών που εισβάλλουν στα σπίτια τους ακόμη και μέρα- μεσημέρι!
 
Η απουσία των αστυνομικών δυνάμεων έχει αφήσει ελεύθερο πεδίο δράσης στις συμμορίες των κακοποιών που δρουν ανενόχλητοι στην ευρύτερη περιοχή. Το τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε στην κοινότητα Σιταριά (φωτογραφία), όπου αρχικά διέρρηξαν το σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας η οποία απουσίαζε, έκαναν τα δωμάτια «φύλλο και φτερό» και άρπαξαν 3.000 ευρώ.
 

Nέο επίτευγμα της Νέας Τάξης: Οι φωνές μας πλέον θα αποθηκευτούν σε τεράστια βάση δεδομένων!


Με "φακέλωμα" φωνής θα έρθουν αντιμέτωποι οι πολίτες των ΗΠΑ και σύντομα, και όλου του πλανήτη καθότι οποιαδήποτε υπέροχη ιδέα που εφαρμόζεται στην Εσπερία περνάει αυτόματα και στην έτερη ακτή του Ατλαντικού. Προφανώς η 11/9 του 2001 απέφερε πολλαπλά κέρδη στο κατεστημένο της Παγκόσμιας Ελίτ.



Οι πολίτες των Η.Π.Α εισέρχονται ξεκάθαρο σε ένα ακόμη στάδιο της μετατροπής της χώρας τους στο απόλυτο κράτος αστυνόμευσης. Τα σώματα ασφαλείας των Η.Π.Α αναμένεται να εφαρμόσουν ένα νέο εργαλείο το οποίο θα έχει την ικανότητα να αποθηκεύει, να αναλύει και να αναγνωρίζει φωνές μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα με σκοπό να ταυτοποιεί τα προσωπικά στοιχεία με φωνές..

Το συγκεκριμένο εργαλείο έχει την ονομασία ‘Voice Grid Nation’, και είναι ένα

“Kρατάμε την Ελλάδα στο ευρώ μέχρι να αρπάξουμε το φυσικό της αέριο” παραδέχονται οι γερμανοί

“Kρατάμε την Ελλάδα στο ευρώ μέχρι να αρπάξουμε το φυσικό της αέριο” παραδέχονται οι γερμανοί
Είναι πολλοί που απορούν γιατί οι «δανειστές» μας κρατούν με νύχια και με δόντια την Ελλάδα στην ευρωζώνη, ενώ είναι γνωστό και αποδεδειγμένο, ότι είναι ένα… βαρέλι δίχως πάτο.
Την απάντηση στην εύλογη απορία την δίνει γνωστή οικονομική ιστοσελίδα της Γερμανίας, που αναφέρει πως...
«είναι αναγκαία η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, για την ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης». Πρόκειται για την Deutsche Wirtschafts Nachrichten, η οποία προσθέτει τα εξής: «Η διάσωση της Ελλάδας δεν είναι πολιτικό πρότζεκτ, αλλά έχει να κάνει με το φυσικό αέριο και την επιθυμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποδεσμευτεί από την εξάρτηση της από την Ρωσία, μέσω του αγωγού TAP ο οποίος θα περνά από την Ελλάδα. Προκειμένου να μην διακυβευθεί το έργο εξαιτίας μίας κατάρρευσης της Ελλάδας, η χώρα διατηρείται

Ἂν «τρελαθεῖ» ὁ Ἐρντογαν ἐμεῖς τί θὰ κάνουμε;


Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδακης,
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Ὅλες οἱ τελευταῖες ἐξελίξεις,  ἐνδείξεις καὶ ἀναλύσεις ποὺ ἔρχονται ἀπὸ τὴν ἴδια τὴν Τουρκία, δείχνουν πὼς ὁ Τοῦρκος πρωθυπουργός, Ταΐπ Ἐρντογᾶν, ὁ ὁποῖος μάλιστα ἔχει καὶ πολλοὺς θαυμαστὲς ἐδῶ στὸ «τουρκολάγνο Γιουνανιστᾶν», (τὸ πρωτοφανὲς εἶναι ὅτι ἔχει κυκλοφορήσει καὶ βιβλίο στὰ ἑλληνικὰ ποὺ ἐξυμνεῖ τὸν Ἐρντογᾶν καὶ παρουσιάστηκε μὲ πολλὲς τιμὲς στὴν Τουρκιά), ἔχει καβαλήσει κυριολεκτικὰ τὸ καλάμι καὶ φαντάζεται ὅτι εἶναι ὁ νέος πορθητής, ὁ μεγαλόπρεπης σουλτάνος καὶ χαλίφης ὅλου του ἰσλαμικοῦ κόσμου. Γεγονὸς ὅμως εἶναι πὼς ἡ Τουρκία μὲ αὐτὴ τὴν φαντασμένη πολιτικὴ ποὺ ἔχει ἀσκήσει τὸ περίφημο δίδυμο Ἐρντογᾶν-Νταβούτογλου, ἔχει «καταφέρει» νὰ φέρει τὰ πάνω κάτω στὸ ἐσωτερικὸ ποὺ βράζει σὰν ἡφαίστειο ἕτοιμο νὰ ἐκραγεῖ μὲ ἀνυπολόγιστες συνέπειες, ἐνῶ ἔχει προκαλέσει ἐχθρότητες σὲ ὅλο της τὸν περίγυρο,  (Βουλγαρία, Ρωσία, Ἀρμενία, Γεωργία μετὰ τὴν κυβερνητικὴ ἀλλαγή, Ἰρᾶν, Ἰράκ, Συρία, Αἰγύπτιος καὶ Ἰσραήλ). Δὲν θὰ εἶναι ἄστοχο νὰ ἰσχυριστοῦμε πὼς αὐτὴ τὴν στιγμὴ ἡ Τουρκία μοιάζει μὲ ἕνα πληγωμένο θηρίο ποὺ μουγκρίζει ἀπελπισμένα προσπαθώντας νὰ δείξει ἀπειλητικὰ τὰ δόντια του πρὸς ὅλες τὶς κατευθύνσεις ἀπὸ ὅπου βλέπει παντοῦ ἐχθρούς.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ...


Έξι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 κατευθύνονται προς τη συριακή μεθόριο σε αναγνωριστική πτήση μετά από εντολή «συναγερμού», ενώ σε περίπτωση ανάγκης έχουν το δικαίωμα να ανοίξουν πυρ, αναφέρουν τα ΜΜΕ.


Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Χριστιανοί κατά εκατοντάδες σε πολιτοφυλακές για την άμυνα του λαού στην Συρία


Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας


Όταν έχεις να κάνεις με γενοκτονία, δεν υπάρχει χώρος για αυταπάτες. Ή παίρνεις το όπλο και υπερασπίζεσαι την πόλη σου και την οικογένεια σου ή περιμένεις πότε θα σε σφάξουν τα υπάνθρωπα, διαχρονικά καθάρματα.


Συριακά μαχητικά πάνω από την Κύπρο – Οι Ρώσοι οδηγούν τη σύγκρουση στα άκρα


Ποιος θα περίμενε ότι ο Άσαντ εν μέσω εμφυλίου και με τη Δύση εναντίον του ότι θα έστελνε μαχητικά αεροσκάφη του πάνω από Κυπριακό έδαφος σε μια προσπάθεια να δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές των Βρετανικών βάσεων.

Υπό άλλες συνθήκες μια τέτοια κίνηση απ’ το Συριακό καθεστώς θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία όταν οι δύο πιλότοι των SU-24 απογειώθηκαν.

Τζον Μακέιν για Συρία; «Ποια Ρωσία και ποια Κίνα; Δεν πρόκειται να κουνηθούν»!


Φανερά απαξιωτικός για την περίπτωση που Ρωσία και Κίνα αντιδράσουν σε μια αμερικανική επίθεση εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ένα από τα «γεράκια» της αμερικανικής πολιτικής σκηνής και πρώην προεδρικός υποψήφιος ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων John McCain.


ΠΛΗΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Για κατοχή της B.Συρίας ετοιμάζεται η Τουρκία - Φορτώνουν πυρομαχικά τα άρματα


Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να εισβάλλει στην Συρία και να καταλάβει περιοχές κοντά στα σύνορα με άλλοθι την δημιουργία "buffer zone" για δήθεων ανθρωπιστικούς λόγους, όπως καταδεικνύει η πολεμική της προετοιμασία. Άλλωστε η εκκένωση του αμερικανκού προξενείου στα Άδανα από μήνη της λέει πολλά για την έκταση που αναμένεται να λάβουν οι συγκρούσεις.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Λουκέτο σε 20 φορείς του δημοσίου

Άτακτες Φωνές: Μετά από αυτό και τον ΟΣΕ νομίζετε ότι σταματάνε;Πλανάστε φίλοι δημόσιοι υπάλληλοι
- Δείτε ποιοι φορείς καταργούνται [ΛΙΣΤΑ]
- Και πριμ 3 πλασματικά χρόνια!

Την κατάργηση και συγχώνευση 20 φορέων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα αλλά και τη θεσμοθέτηση "μπόνους" παροχής τριών πλασματικών χρόνων με εξαγορά για τους υπαλλήλους που επιθυμούν να βγουν πρόωρα στη σύνταξη και να αποφύγουν....



Τίποτα για την Συρία.



Κανένας έρανος για την Συρία ρε; Γαμώ τις "ανθρωπιστικές σας" οργανώσεις. Ούτε ενα φάρμακο ούτε ένα ψωμί, που είστε ρε ΜΚΟ; Που είστε Έλληνες; Έλληνες πεθαίνουν εκεί, Ορθόδοξοι πεθαίνουν,παιδιά, γυναίκες, γέροι σφάζονται με την συνδρομή του Σαμαρά και όλων των κομμάτων ανεξαιρέτως. Ούτε μια φωνή ρε; ΟΥΤΕ ΜΙΑ;;;!!! 

Αμαλιάδα: Ελεγκτές προπηλακίστηκαν στη λαϊκή αγορά [φωτο]

Επεισόδια προκλήθηκαν κατά την επιχείρηση ελέγχου για την απομάκρυνση παράνομων πωλητών που πραγματοποίησε το...

Σάββατο μικτό κλιμάκιο στο χώρο της λαϊκής αγοράς της Αμαλιάδας Ηλείας.

Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές προπηλακίστηκαν από πωλητές αλλά και απλούς πολίτες και εκδιώχθηκαν από τη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η λαϊκή αγορά μετατράπηκε σε... αρένα, ενώ οι πωλητές συνέχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους αρκετή ώρα μετά την αποχώρηση των ελεγκτών.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Δυστυχώς έπεσε η χριστιανική πόλη της Μααλούλα


Οι αντικαθεστωτικοί αντάρτες στη Συρία κατέλαβαν τον έλεγχο της χριστιανικής πόλης Μααλούλα, βορείως της Δαμασκού, έπειτα από την υποχώρηση των κυβερνητικών δυνάμεων από αυτήν, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
 
«Κατά τη διάρκεια της νύκτας, οι κυβερνητικές δυνάμεις εισήλθαν στην πόλη, όμως οι αντάρτες απέστειλαν ενισχύσεις και κατόρθωσαν να καταλάβουν τον έλεγχο όλης της πόλης», μεταδίδει στην ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της ΜΚΟ Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.
 

Κι αυτή η μόδα πάλι με τα μούσια...

Τι γίνετε ρε παιδιά; Τι μόδα είναι κι αυτή πάλι; Όλοι οι νέοι έχετε γίνει  σαν τους ισλαμιστές αντάρτες, "σαν βγαίνει ο χότζας στο τζαμί" είστε όλοι. Εντάξει είπαμε, αλλά αυτή τη μαλακία γιατί την υιοθετείται; Προσέξτε πολύ, σε περίπτωση που ξεσηκωθούν οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα έχετε σοβαρότατο πρόβλημα,πολλοί θα πυροβολούν χωρίς να σας ρωτάνε.

                      Μόδα                                                                                                          ισλαμιστές

       

H σκληρότερη Χούντα των τελευταίων χρόνων είναι η σημερινή του καταραμένου μεσσήνιου…

123 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗ ΔΕΘ

DETH

Ανακοίνωση για τις πορείες διαμαρτυρίας, τις προσαγωγές και τις συλλήψεις που σημειώθηκαν χθες κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων της ΔΕΘ εξέδωσε πριν από λίγο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Τον “ξαφνικό θάνατο” του ΟΣΕ ζητά η τρόικα για τη χορήγηση της επόμενης δόσης



Τελεσίγραφο προς την ελληνική κυβέρνηση φέρεται να έχει αποστείλει η τρόικα για «λουκέτο» στον ΟΣΕ.

ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΟΡΙΑ Επικίνδυνο κάδμιο από τη Βουλγαρία στον ποταμό Νέστο


ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην ευρύτερη περιοχή των νομών Δράμας, Ξάνθης και Καβάλας, μετά την ανίχνευση υψηλών
συγκεντρώσεων καδμίου στα επιφανειακά ύδατα του ποταμού Νέστου, κοντά στην παραμεθόριο περιοχή.
Οι υψηλές συγκεντρώσεις, που φτάνουν 50 φορές πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια, διαπιστώθηκαν ύστερα από δύο δειγματοληψίες, σε σημεία πολύ κοντά στα σύνορα και διενεργήθηκαν υπό την εποπτεία του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Ιπτάμενη κάμερα της ΕΛ.ΑΣ, κατέγραφε τους διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη; (Βίντεο)


Το ιπτάμενο "αντικείμενο" (στο κάτω μέρος του οποίου, φαίνεται να είναι τοποθετημένη μια συσκευή που μοιάζει με κάμερα) εμφανίστηκε από την μεριά της αστυνομίας, όταν η πορεία των διαδηλωτών, έφτασε έξω από το Βελλίδειο.

Θέλουν να πουλήσουν μαρίνα της Σάμου σε Τούρκο ! "Ξερό όχι" από ΥΠΕΘΑ



Η επικίνδυνη λογική της πώλησης λιμενικων εγκαταστάσεων και μαρινων σε ακριτικά νησιά συνεχίζεται . Μετά τη Μυτιλήνη και τη Χίο όπου οι μαρίνες πουλήθηκαν σε “ελληνοτουρκικά επιχειρηματικά” σχήματα ,τώρα οι Τούρκοι επιδιώκουν να αγοράσουν τη μαρίνα στοΠυθαγόρειο της Σάμου. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του και ελπίζουμε ότι οι “γιάπηδες” της κυβέρνησης θα βρουν ένα αξεπέραστο εμπόδιο. Γιατί διαφορετικά είναι έτοιμη να την πουλήσουν σ΄ ένα εξ΄ ολοκληρου τουρκικό επιχειρηματικό σχήμα!

IΔΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ> Ελληνίδες δουλεύουν για 3 ευρώ την ώρα ώστε να έχουμε πλεόνασμα! Και το Αουσβιτς κερδοφόρο ήταν!



Iδού η ανάπτυξη έφτασε! 
Ελληνίδες δουλεύουν παρέα με Πακιστανούς για 3 ευρώ την ώρα σε βιοτεχνία Σύριου εργοδότη. Το ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμαμε την υπογραφή τουΦρίξου Δρακοντίδηκαι του φωτογράφου

William Faithful.

Ένα σκάνδαλο που αναδεικνύουν οι Γάλλοι, και κρύβουν τα ελληνικά MME (video)

assets_LARGE_t_420_53613709Γιὰ περισσότερα ἀπὸ 35 χρόνια ἔκρυβαν μὲ τὸν καλύτερο τρόπο τὸν ὀρυκτὸ πλοῦτο τῆς Ἑλλάδος. Τώρα ποὺ πλέον τὸ ἄφησαν νὰ μαθευτῇ πουλοῦν τὴν γῆ μὲ τὴν ἐπαίσχυντη δικαιολογία τῆς δημιουργίας θέσεων ἐργασίας.
Γι᾽αὐτὲς τὶς κινήσεις χρειάζονται γραικύλοι καὶ μισέλληνες ποὺ κατόρθωσαν νὰ πλανήσουν τοὺς ἀνθρώπους ἐπὶ σειρᾷ ἑτῶν.
Τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαθλιώσεως ἢ ἀλλιῶς βοθροκάναλα, ἔπαιξαν κι αὐτὰ τὸν ὕπουλο ῥόλο τους γι᾽αὐτὴν τὴν ἐθνικὴ ἀπώλεια καὶ καταστροφὴ τοῦ περιβάλλοντος (συγκρίνετε τὰ λόγια τοῦ ἐθνικοῦ προδότη καὶ καταστροφέα ΓΑΠ γιὰ πράσινη ἀνάπτυξη καὶ τὸν ἀνθέλληνα Α. Σαμαρᾶ), μὴ ἀναδεικνύοντας τὸ θέμα ἀφήνοντας τοὺς λιγοστοὺς ἀνθρώπους τῆς περιοχῆς νὰ ἔλθουν ἀντιμέτωποι
μὲ τοὺς ἀνεγκέφαλους τῶν ΜΑΤ στὴν προσπάθεια νὰ διεκδικήσουν τὸ δικαιό τους.

Η οπλοφορία μειώνει την εγκληματικότητα

by mrsdkrebs
  • Κάθε σχετική επιστημονική μελέτη που διαβάζουμε τελευταία καταλήγει πάντα στο ίδιο συμπέρασμα. Η οπλοφορία, όπου εφαρμόζεται, μειώνει την εγκληματικότητα. Ιδιαίτερα τα βίαια εγκλήματα.
  • Βέβαια τα περισσότερα ΜΜΕ (και) στην Ελλάδα περιμένουν πότε κάποιος θα σκοτώσει την οικογένεια του με όπλο για να κάνουν την είδηση βούκινο. Λες και αν ο ψυχοπαθής δεν είχε καραμπίνα θα ήταν αδύνατο να σκοτώσει με ένα κουζινομάχαιρο ή κάτι αντίστοιχο… Αυτά δεν συμβαίνουν ποτέ! Στατιστικά βέβαια, πολλοί περισσότεροι χάνουν τη ζωή τους από μαχαίρια και ρόπαλα κάθε είδους, από όσους πεθαίνουν από τυφέκια σε καιρό ειρήνης.

Φώτης Κόντογλου: Μιλᾶνε συχνά, σὰν παπαγάλοι, γιὰ ὀρθοδοξία, ἀλλὰ γιὰ μία ὀρθοδοξία «ἐξελιγμένη», συγχρονισμένη, «εὐρωπαϊκὴ Ὀρθοδοξία»


Σιγὰ-σιγά, χωρὶς νὰ τὸ καταλάβουμε, οἱ αἱρετικοὶ πληθαίνουνε μέσα στὴν Ἐκκλησία μας, παρεκτὸς τοὺς ἀπ' ἔξω. Οἱ ἀπ' ἔξω αἱρετικοὶ εἶναι φανεροί. Ἐδῶ θὰ μιλήσω γιὰ τοὺς κρυφοὺς αἱρετικούς, τοὺς κρυφοδαγκανιάρηδες σκύλους, αὐτοὺς ποὺ μᾶς φέρνουνε τὸν προτεσταντισμὸ καὶ τὸν καθολικισμὸ ἀπὸ τὴ Δύση, ἐκεῖ ποὺ πᾶνε καὶ σπουδάζουνε.
Καὶ πῶς νὰ μὴν τὸν φέρουνε; Ἀργήσανε μάλιστα. Χρόνια καὶ χρόνια γίνεται αὐτὴ ἡ δουλειά. Παράξενο θὰ 'τανε νὰ μὴν τὸν φέρουνε. Αὐτοί, ὅμως, δὲν φανερώνονται σὰν αἱρετικοί, μήτε κι οἱ ὅμοιοί τους τοὺς θεωροῦνε γιὰ αἱρετικούς. Μιλᾶνε συχνά, σὰν παπαγάλοι, γιὰ ὀρθοδοξία, ἀλλὰ γιὰ μία ὀρθοδοξία «ἐξελιγμένη», συγχρονισμένη, «εὐρωπαϊκὴ Ὀρθοδοξία». Τούτη ἡ Ὀρθοδοξία ποὺ ἔχουμε καὶ ποὺ τὴν κληρονονήσαμε ἀπὸ τοὺς πατεράδες μας, εἶναι παλιά, εἶναι βλάχικη Ὀρθοδοξία, ποὺ δὲν πάει νὰ τὴν ἔχουνε μοντέρνοι ἄνθρωποι, ποὺ ζήσανε στὴν Εὐρώπη καὶ στὴν Ἀμερική!
Κάθε τόσο ἔρχεται στὴν Ἑλλάδα μία φουρνιὰ ἀπὸ νεαροὺς θεολόγους, ποὺ σπουδάσανε στὴν Εὐρώπη καὶ ποὺ δὲν μποροῦνε πιὰ νὰ χωνέψουνε τίποτα ἀπὸ τὰ δικά μας. Ὅλα τους φαίνονται κουτσὰ καὶ στραβά, καὶ δουλεύουνε φανατικὰ γιὰ νὰ χαλάσουνε τὴν ἁγνὴ καὶ σωστὴ πίστη τοῦ λαοῦ μας. Θὰ 'λεγε κανένας πὼς....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΙΣΟΒΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...


ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ...!!!!!!!

Τον μεγαλύτερο αριθμό ισοβιτών από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα έχει η Ελλάδα, καταγράφοντας πρωτοφανές ρεκόρ με 1.000 ισοβίτες μεταξύ 12.912 κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές. Αλλες χώρες της Ευρώπης δεν έχουν παρά μόνον μερικές δεκάδες ισοβίτες, όπως η Ολλανδία –με πληθυσμό 17 εκατ.– που έχει μόνον 90 και η Γερμανία 140.

Ο νέος Ποινικός Κώδικας που αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή προβλέπει περιορισμό στην επιβολή ισόβιας κάθειρξης. 

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ! Εξαίρεσαν τους εαυτούς τους, από τον νόμο για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος!


Βέβαια θα ήταν και …αφέλεια να νομίζαμε πως θα συμπεριλάμβανε όλους, και όταν λέμε όλους, εννοούμε ΟΛΟΥΣ, ο νόμος περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος...
(3691/2008) αφού οι ποιο πολλοί πολιτικοί έχουν άμεση σχέση με αυτό. Το πήγαν όμως και ένα βήμα παραπέρα. Ο νόμος δεν συμπεριλαμβάνει ΟΛΟΥΣ τους αιρετούς! 

Η δοτή κυβέρνηση λοιπόν κατέθεσε, ψήφισε και ισχύει από τις 5 Αυγούστου 2008, νόμο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και, γενικά, για τη νομιμοποίηση χρήματος από παράνομες δραστηριότητες. 

Megas εισαι NITRO μου… Δίνεται βήμα στον άνθρωπο που κατέστρεψε δύο γενιές δημοσιογράφων… Κωστόπουλος-σύζυγος νεοφασίστα υπουργού, σε πρωινή εκπομπή...


Λίγα λεπτά πριν η γνωστή τηλεκριτικός σχολίασε την νέα μεταγραφική κίνηση του Μεγάλου καναλιού γράφοντας ένα κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Το κείμενο σε πολύ λίγα λεπτά έκανε το γύρο του διαδικτύου με πολλά σχόλια και κοινοποιήσεις στήριξης στα όσα γράφει η Ντέπυ Γκολεμά δείχνοντας πως η κίνηση του Μέγκα μάλλον δεν θα είναι και από τις...
αγαπημένες του κοινού.

Διαβάστε το κείμενο της Ντέπυς Γκολεμά :

“Megas εισαι NITRO μου….

Μπορεί να ειναι απίστευτο αλλά ειναι αληθινό! Aπο όλη την εγχώρια τηλεοπτική παραγωγή προσώπων το mega ‘ εξασφάλισε ‘ για το πρωινό του, τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Ευγενία Μανωλίδου!

Τώρα οι πόλεμοι θα γίνονται και ….με ενδείξεις.


Και εμείς έχουμε ενδείξεις ότι γαμιούνται όλοι ομαδικώς, αλλά δεν μπορούμε να τους αποκαλέσουμε πούστηδες, διότι είναι ..ενδείξεις, και όχι αποδείξεις.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρώπης συμφώνησαν σε ένα ανακοινωθέν για την κρίση στη Συρία, δηλώνοντας για πρώτη φορά ως ομάδα ότι «υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις» πως το καθεστώς του Assad βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις με χημικά τον προηγούμενο μήνα, και προέτρεψαν σε μια «σαφή και ισχυρή» απάντηση.

Η Γερμανία έχει υπογράψει το παγκόσμιο ανακοινωθέν που καλεί σε μια «ισχυρή απάντηση» αποφεύγει την λέξη πόλεμος γιατί θυμίζει …

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: 20 χρόνια σε βράχο...Ο μοναχός που πλησίασε τον Θεό !




Μόνος στην κορυφή ενός βράχου ζει εδώ και 20 χρόνια ένας μοναχός στη Γεωργία....

"Είμαι στη σιωπή για να αισθανθώ την παρουσία του Θεού" δήλωσε.....

Χειροκρότησαν τους συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη..

                 

Την αποθέωση γνώρισαν οι προσαχθέντες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οταν οι αστυνομικοί συνόδευαν μία ομάδα περίπου 20 ατόμων, οι υπόλοιποι διαδηλωτές που είχαν εγκλωβιστεί από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, καταχειροκρότησαν τους συλληφθέντες ενώ γιούχαραν τις αστυνομικές δυνάμεις...

πηγη seleo.gr

Πάνος Καμμένος: είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη..



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ
«Τα ψέματα του κ. Σαμαρά τα έχει αντιληφθεί όλος ο ελληνικός λαός, με τις σημερινές του δηλώσεις, μπροστά στην πραγματικότητα της ελληνικής οικογένειας, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη».

Τρέμουν τον λαό: η μισή αστυνομική δύναμη της χώρας φυλάει τους μνημονιακούς στην Θεσσαλονίκη



Εγκαινιάστηκε σήμερα στις 10 το πρωί, από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (7 – 15 Σεπτεμβρίου). Αν και η παρουσία του πρωθυπουργού ήταν ολιγόωρη, η Θεσσαλονίκη για άλλη μια χρονιά θύμιζε φρούριο.

Ο Αντωνάκης φρόντισε να βρίσκεται η μισή αστυνομική δύναμη της χώρας στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τον φυλάει. Με λίγα λόγια,

Λεφτά για τζαμιά υπάρχουν!Ενώ στην Πηνεία Ηλείας δεν έχουν Εκκλησία και τέλεσαν κηδεία σε παλαιό δημοτικό σχολειό!


Ο χρόνος σταμάτησε στις 8 Ιουνίου του 2008 για τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Βάλμη Πηνείας, όταν δέχτηκε τη χαριστική βολή από τον εγκέλαδο, και πέντε χρόνια μετά στον χώρο όπου βρισκόταν κάποτε η εκκλησία σήμερα δεν υπάρχει τίποτα, ενώ η αναλγησία των αρμοδίων φορέων είχε σαν αποτέλεσμα να τελεστεί την Πέμπτη η κηδεία ενός 86χρονου στο παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού!....

Η πολύπαθη Ηλεία και εν προκειμένω η πολύπαθη Πηνεία το έζησε και αυτό, με το παλιό δημοτικό σχολείο που δεν λειτουργεί πλέον να μετατρέπεται σε εκκλησία για να μπορέσει να τελεστεί η κηδεία του 86χρονου και με τους συγχωριανούς του την ίδια ώρα να βράζουν από αγανάκτηση για την αδιαφορία της πολιτείας.

Οργή από τους κατοίκους

Οι εικόνες που καταγράφηκαν την Πέμπτη,