ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο Πούτιν στην Ελλάδα;



ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ βλαντιμιρ πουτιν ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ…ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο βλαντιμιρ πουτιν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ ΠΡΟΣΜΕΙΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΑΝ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ή ΕΠιΣΗΜΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ...

"Μποϋκοτάζ σε όσες επιχειρήσεις απασχολούν αλλοδαπούς"



Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο όλο και περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις ,από την πιο μεγάλη μέχρι και την πιο μικρή ,να απασχολούν Λαθρομετανάστες την ώρα που χιλιάδες Έλληνες δεν έχουν εργασία και με δυσκολία επιβιώνουν. Με τα τελευταία στοιχεία η ανεργία έχει φτάσει σχεδόν στο 25% ,δηλαδή 1 στους 4 Έλληνες είναι
άνεργος. Η κρίση και η παράνομη εργασία έχει μεγάλο αντίκτυπο στους Έλληνες. Κάθε ένας Αλλοδαπός εργάτης σημαίνει ένας Έλληνας άνεργος.
Αντί λοιπόν να στηρίξουν τους Πατριώτες τους οι Έλληνες Εργοδότες , προσλαμβάνουν τους Αλλοδαπούς και επί το πληστον Λαθρομετανάστες μονο και μονο επειδή τους κοστίζουν λιγότερα και χωρίς βέβαια να τους κολλάνε και ένσημα εφόσον δεν έχουν άδεια παραμονής....Έτσι βλέπουμε σε πολλές επιχειρήσεις καταστήματα μαγαζιά , βενζινάδικα κ.τ.λ ,να εργάζονται αλλοδαποί Αυτό το φαινόμενο συνεχίζει να αυξάνεται λόγω της κρίσης και όλο και περισσότεροι Έλληνες εργοδότες απασχολούν Λαθρομετανάστες ,για να γλιτώσουν λίγα εύρω.

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

Aνακούφιση: Άνοιξε πάλι η αγορά πετρελαίου της Ρωσίας για την Ελλάδα



Άνοιξε πάλι η αγορά πετρελαίου της Ρωσίας καθώς απ'ότι φαίνεται διακανονίστηκε ένα μέρος του τεράστιου χρέους των ΕΛΠΕ προς την Ρωσία και έτσι η εταιρεία αγόρασε....Ρωσικό αργό Ουραλίων μέσω της εταιρείας
Vitol, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Κατ'αυτό τον τρόπο γίνεται η πρώτη προσπάθεια να απεξαρτηθεί η χώρα από το Ιρανικό πετρέλαιο που λόγω του γεγονότος ότι το Ιράν είναι η μοναδική χώρα που εξακολουθούσε να προμηθεύει πετρέλαιο με ανοικτή πίστωστη στην χρεοκοπημένη Ελληνική οικονομία η εξάρτηση είχε φτάσει στο 100% για τα νέα συμβόλαια και συνολικά πάνω από το 50% του πετρελαίου.

Η "απόρρητη" πυρκαγιά της 11ης Μαρτίου στο υπ. Οικονομικών έχει σχέση με τα έγγραφα-ντοκουμέντα για τις Γερμανικές αποζημιωσεις;;;

Από τον Αυτόπτη Μάρτυρα

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012.

Στο υπόγειο του υπ. Οικονομικών-εκεί όπου έχει βγει η βρώμα ότι υπάρχει κλοφέν-ξεσπάει φωτιά.

Κάποιος σπεύδει να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία καταφθάνει στο σημείο.

Οι άνδρες κατεβαίνουν στο υπόγειο του π. Οικονομικών και επιχειρούν να κατασβήσουν την μικρής έκτασης φωτιά η οποία έκαιγε σωρούς εγγράφων!

Εκείνη τη στιγμή ακούγεται η εντολή του επικεφαλής ο οποίος θα διατάξει...

Ντινόπουλος-Αποκάλυψη ΣΟΚ : Κρύβουν βιασμούς και ληστείες για να «μειώσουν» την εγκληματικότητα ( ΒΟΥΛΗ-ΕΡΩΤΗΣΗ)


Ντινόπουλος-Αποκάλυψη ΣΟΚ : Κρύβουν βιασμούς και ληστείες για να «μειώσουν» την εγκληματικότητα ( ΒΟΥΛΗ-ΕΡΩΤΗΣΗ)

Προσοχή! Οι νέοι Έλληνες αγρότες επιστρέφουν στη Γη...


Μας  έχουν πρήξει με τους νέους πτυχιούχους Έλληνες που δήθεν επιστρέφουν μαζικά στη Γη που τους χαρίζει ο κολωνακιώτης Σκανδαλίδης για να την καλλιεργήσουν.
Οι μεταμοντέρνοι αγρότες  είναι η τελευταία υπερπαραγωγή της συγκυβέρνησης που σπάει ταμεία στην ενδοχώρα ενώ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ.
Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι υπάρχοντες αγρότες έχουν τις σοδειές τους απούλητες γιατί τα αρμόδια υπουργεία κάνουν  πλάτες στους μεγαλοεισαγωγείς γεωργικών προιόντων.

Τρεις λόγοι να μην γίνουν εκλογές


Αν και οι εκλογές προαναγγέλλονται εμμέσως από πολλές πλευρές (Βενιζέλος, Σαμαράς, Παπαδήμος), ωστόσο κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα, γιατί δεν έχουν προκηρυχτεί ακόμη;

Παρά τις διαβεβαιώσεις των πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση ότι η απόφαση για εκλογές πριν το καλοκαίρι είναι ειλημμένη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνείται να προσδιορίσει την ημερομηνία παρά τις φορτικές πιέσεις των κυβερνητικών συντακτών.

ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


thomsen
Μιλώντας εχθές ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου , ο επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πόλ Τόμσεν ανέφερε ότι ο κατώτατος μισθός των Ελλήνων είναι πέντε φορές υψηλότερος σε σχέση με εκείνον της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.
Ωστόσο, ο κ. Τόμσεν δεν είπε στους Ευρωβουλευτές ότι τα στοιχεία που χρησιμοποιεί είναι ενός και πλέον έτους, δηλαδή πολύ πριν μειωθούν οι μισθοί στην Ελλάδα.
Αρχιεκβιαστής του κοινού ποινικού δικαίου. Οι αρχές βέβαια κοιμούνται. Το ίδιο και η δικαιοσύνη.

Πόρισμα σκάνδαλο αθωώνει Παπακωνσταντίνου


Μόνοι τους δικάζουν και αθωώνουν και μόνοι τους καταδικάζουν (τους άλλους) οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.Αγνόησαν επιδεικτικά καταθέσεις που "έκαιγαν" το Γιώργο Παπακωνσταντίνου υψηλόβαθμων στελεχών όχι μόνο από την ΕΛΣΤΑΤ αλλά και του ιδίου του κ.Προβόπουλου του Διευθυντή της τράπεζας της Ελλάδος ο οποίος είχε δηλώσει και τη γνώση από το Σεπτέμβριο του 2009 του ΠΑΣΟΚ για το έλλειμμα αλλά και την αδράνεια που επέδειξε στη συνέχεια μη λαμβάνοντας έγκαιρα μέτρα για το έλλειμμα και το καθυσηχασμό των αγορών. Αντίθετα θεώρησαν ότι προφανώς ο κ.Προβόπουλος αναφερόταν στο κ.Παπαθανασίου αλλά μπέρδεψε τους Παπα.... οπότε θεώρησαν σωστό να το διορθώσουν και τις πολιτικές ευθύνες να τις φορτώσουν στο κ.Παπαθανασίου.

Στα ύψη το έλλειμμα της χώρας λόγω PSI! - Η απάτη σε βάρος των Ταμείων

Τελικά η πολυδιαφημισμένη «επιτυχία» του PSI εξελίσσεται σε "πέτρα στο λαιμό" της χώρας, καθώς την τελευταία στιγμή δηλαδή στις 9 Μαρτίου, ημέρα που έκλεινε το ελληνικό PSI, η κυβέρνηση Παπαδήμου με υπουργό Οικονομικών τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, «κούρεψε» μεταξύ άλλων κάπου 200 εκ. ευρώ από ... καταθέσεις ΑΕΙ, ΤΕΙ νοσοκομείων και άλλων ΝΠΔΔ για να πετύχει το εγχείρημά του, χωρίς να ενημερώσει φυσικά κανέναν ότι μετέτρεψε τις καταθέσεις σε ομόλογα εν μία νυκτί και τα ομόλογα ε συνεχεία τα ... "κούρεψε"!

Περίεργη δήλωση Γιούνκερ: Δεν αποτελεί πιστωτικό γεγονός η μη έγκαιρη πληρωμή ελληνικών ομολόγων υπό ξένο δίκαιο

Ξέρει κάτι ο Γιούνκερ και μιλά για μη έγκαιρη πληρωμή;
Τι ετοιμάζουν;
Αν δεν πληρωθούν έγκαιρα τα ελληνικά ομόλογα που διέπονται από ξένο δίκαιο, τα οποία δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, δεν συνιστά χρεοκοπία, δήλωσε...

Δημοκρατία Made in USA: Aπαγορεύτηκαν οι διαδηλώσεις κατά του ΝΑΤΟ στο Σικάγο!

Επειδή κάποιοι στην Δύση οικτίρουν όταν υπάρχουν απαγορεύσεις διαδηλώσεων για λόγους ασφαλείας στην Ρωσία, ιδού η απόφαση δικαστηρίου του Σικάγο: Απαγόρευσε τη διεξαγωγή διαδηλώσεων κατά του ΝΑΤΟ στην πόλη, προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Νοέμβριο οπότε και θα λάβει χώρα η σύνοδος του ΝΑΤΟ.

Αρχικά, η αντιπολεμική πορεία θα γινόταν στα μέσα Μαΐου, οπότε και θα κλείσει μία άλλη σύνοδος, επίσης στο Σικάγο, αυτή των  G8, αλλά και για αυτήν πήρανε αρνητική απάντηση οι διοργανωτές.

Το Τμήμα Μεταφορών της πόλης...

Βάρδα: Παραλίγο μακελειό σε επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και αλλοδαπών

Το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης.
Ένας σοβαρά τραυματίας και ένας ελαφρά είναι ο απολογισμός επεισοδίου που συνέβη χθες αργά το βράδυ στο κέντρο της Βάρδας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές,
που βρίσκονταν στην πλατεία της Βάρδας – περίπου στις 11:30 το βράδυ - διαπληκτίστηκαν λεκτικά με έναν 30χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, χωρίς να έχει αναφερθεί κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο 30χρονος έφυγε από το σημείο μεταβαίνοντας σπίτι του, από όπου επέστρεψε κρατώντας μια κυνηγετική καραμπίνα.

Η Ισραηλινή Αεροπορία έφθασε στα σύνορα του Ιράν!


Το Ισραήλ θα χρησιμοποιεί αεροπορική βάση του Αζερμπαϊτζάν κοντά στα σύνορα με το Ιράν.Ο στρατιωτικός κλοιός σφίγγει και όλα δείχνουν ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται για στρατιωτικό χτύπημα ανά πάσα στιγμή.


Το Ισραήλ θα χρησιμοποιεί αεροπορική βάση του Αζερμπαϊτζάν κοντά στα σύνορα με το Ιράν.Ο στρατιωτικός κλοιός σφίγγει και όλα δείχνουν ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται για στρατιωτικό χτύπημα ανά πάσα στιγμή.

Σε ποιους απευθύνεστε κύριοι "έγκριτοι"

Ένα ερώτημα από όλους τους Έλληνες προς τα μμε. Σε ποιους πολίτες απευθύνεστε όταν προβάλλεται τα γεγονότα? Στους Αυστριακούς? Στους Γερμανούς? Στους Ελβετούς ή στους Τούρκους?
Λίγο τσίπα ρε λαμόγια δεν υπάρχει? Τόσο χάλια είστε ρε γαμώτο?Γαμώ τα λεφτά σας ρε π@@στιδες? δεν πρόκειται να τα χαρείτε και το ξέρετε.

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Για τον Άσαντ, για τον Αχματινετζάν ή για τον Ερντογάν;

Του Σάββα Καλεντερίδη
Χθες, Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012, τα τουρκικά ΜΜΕ πρόβαλαν μια είδηση, που προβλημάτισε τόσο την τουρκική κοινή γνώμη όσο και την γραφειοκρατία του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών. Πρόκειται για την άρθρο που δημοσίευσε πρώτο το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy με τίτλο «Ο πόλεμος με το Ιράν θα αρχίσει από τον Καύκασο;», όπου αναφέρεται ότι υψηλόβαθμος αμερικανός διπλωμάτης, μιλώντας στον Mark Perry είπε ότι ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν παρεχώρησε προς χρήση στην πολεμική αεροπορία του Ισραήλ μια αεροπορική βάση που βρίσκεται στα νότια της χώρας, κοντά στα σύνορα με το Ιράν. Μάλιστα, στην εν λόγω βάση δόθηκε η ονομασία «Αζερμπαϊτζάν».
Ο αμερικανός αξιωματούχος εξέφρασε τους φόβους του ότι...

Πότε έλεγες αλήθεια Χρυσοχοιδη για τα κέντρα Λαθρομεταναστών; Το 2009 ή το 2012 ; (video)



 
http://himaira.blogspot.com/2012/03/2009-2012-video.html 
Σχόλιο του blog:
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να εμπιστευθεί το συγκεκριμένο ανδράποδο? Αυτός όμως, κύριοι, δυστυχώς οργανώνει τις δολοφονίες των παιδιών μας.

Ταλιμπάν ντυμένοι ...γυναίκες επιτίθενται κατά στρατιωτών!ΦΩΤΟ


Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Αφγανιστάν έχουν ζητήσει όλοι οι στρατιωτικοί διοικητές και ειδικά οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί. Οι στρατιωτικές δυνάμεις έχουν να αντιμετωπίσουν πλέον και τις νέες τακτικές των Ταλιμπάν οι οποίοι έχουν αρχίσει και μεταμφιέζονται ακόμη και …

Δηλώσεις "πρωθυπουργού"

Η ύφεση θα συνεχιστεί και η ανεργία θα αυξηθεί,(αυτό λέμε και εμείς 'κύριε' διάδοχε του αξιόπουστα) Μετά από δύο χρόνια θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης, χέσε ψηλά και αγνάντευε, τα λόγια του αξιόπουστα πριν 2 χρόνια..Άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο,σε συνέντευξη που έδωσε σε Ιταλική εφημερίδα η χώρα να χρειαστεί ένα νέο πακέτο στήριξης αν δεν πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει...,

Λαθρομετανάστες: Οργή στις Ε.Δ. για τα στρατόπεδα - "Έ, όχι να φυλάμε κι αυτούς"!



Σε μέγα φιάσκο που πάνε το να φορτώσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, εξελίσσεται η προσπάθεια δημιουργίας στρατοπέδων λαθρομεταναστών, καθώς αφ'ενός μεν οι μοναδικοί διαθέσιμοι χώροι που υπάρχουν είναι τα στρατόπεδα των Ενόπλων Δυνάμεων που κλείνουν στο πλαίσιο της μείωσης των λειτουργικών αμυντικών δαπανών, αλλά το κυριότερο είναι η έλλειψη προσωπικού που θα αναλάβει την φύλαξη των στρατοπέδων. 

Στον στρατό του Ισραήλ ακυρώθηκαν όλες οι άδειες για το Πεσάχ!

Η διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ πήρε τη φετινή χρονιά μια σπανιότατη απόφαση, ακυρώνοντας όλες τις άδειες με την ευκαιρία της επικείμενης εορτής του Πεσάχ.
Το Πεσάχ θεωρείται μια από τις βασικότερες εορτές του εβραϊκού ημερολογίου και τιμάται ευρέως στο Ισραήλ, ωστόσο εφέτος οι στρατιωτικοί...

Μάχη ληστών με αστυνομικούς σε κοσμηματοπωλείο - ''Βροχή'' οι σφαίρες από τα καλάσνικοφ των δραστών



- Οι ληστές φορούσαν στολές παραλλαγής, τζόκεϊ, κρατούσαν καλάσνικοφ και ήταν έτοιμοι για όλα...
- Άνοιξαν ''πυρ'' στους 4 αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από το σύστημα συναγερμού
- ''Οι σφαίρες έπεφταν βροχή. Οι αστυνομικοί κρύφτηκαν για να γλιτώσουν'' λέει στο NewsIt ο ιδιοκτήτης
- Οι πελάτες απέναντι καταστήματος κλειδώθηκαν για να γλιτώσουν - Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας...


Όλα έγιναν στις 04.00 τα ξημερώματα στο κοσμηματοπωλείο ''Χρυσόραμα'' που βρίσκεται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 32, στην κεντρική πλατεία του Άργους. Οι 4 δράστες που φορούσαν στολές παραλλαγής και τζόκεϊ στα κεφάλια τους, έφτασαν με το αυτοκίνητό τους και γρήγορα έπιασαν δουλειά.

Η Τουρκία πίσω από την εθνικιστική «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» της Αλβανίας



Υπό τουρκική καθοδήγηση βρίσκεται η εθνικιστική οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (Aleanca Kuqezi/ΑΚ), σύμφωνα με αποκαλύψεις του αλβανικού περιοδικού MAPO, το οποίο επισημαίνει τον κίνδυνο επιστροφής της Οθωμανών στα Βαλκάνια μέσω του νέου κόμματος του Kreshnik Spahiu. (Ο Kreshnik Spahiu ταξίδεψε με τουρκική χρηματοδότηση στην Ουάσιγκτον για συναντήσεις με μέλη του Κογκρέσου)

Ανυπολόγιστη η καταστροφή της χώρας από το ΠΑΣΟΚ


Πόσο στοίχισε η πολιτική του ΠΑΣΟΚ με την υπογραφή της τρόικας; Ανυπολόγιστη η ζημιά, όμως, στον τομέα της απασχόλησης το κόστος είναι δραματικό. Μέσα σε δύο χρόνια από το τρίτο τρίμηνο 2009 μέχρι το τρίτο τρίμηνο 2011, ημέρες ΠΑΣΟΚ δηλαδή, χάθηκαν 462.000 θέσεις εργασίας.
Πραγματικός Αρμαγεδδών.>>>>>>>>

Ο κρυμμένος σταθμός του μετρό της Νέας Υόρκης

Βαθιά μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης υπάρχει ένας ανέγγιχτος σταθμός που έχει ξεχαστεί εδώ και χρόνια και κάποιοι λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξή του.
Εκπληκτικές διακοσμήσεις με ψηλές αψίδες, έπιπλα από ορείχαλκο και φεγγίτες υπάρχουν σε ολόκληρο το σταθμό, σχεδόν μια μικρή απομίμηση του Κεντρικού Σταθμού ...

Στη δημοσιότητα η λίστα με τα γενόσημα

Διαβάστε αναλυτικά ποια φάρμακα θα εξαφανιστούν από την ελληνική αγορά."Κλείδωσε" η λίστα με αντιβιώσεις και φάρμακα για τη γαστροπροστασία, αντιισταμινικά και αντιμυκητιασικά
Σε νέα εποχή εισέρχεται πλέον ο κλάδος της υγείας, με την εισαγωγή, αλλά και τη χρήση γενοσήμων, με απώτερο στόχο τη δραστική μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης.

Παρά τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει για το κατά πόσο τα φαρμακευτικά αντίγραφα είναι επιβλαβή για την υγεία μας ή όχι, η κυβέρνηση έχει ήδη δρομολογήσει την άμεση εισαγωγή τους από χώρες, όπως Ινδία.

'Ετσι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, δημοφιλή και οικονομικά φάρμακα θα εξοστρακίζονται από τα συνταγολόγια των ασφαλισμένων, ενώ θα συνταγογραφείται μόνο...

ΚΑΤΑ 25% ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!



Με μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση της απασχόλησης στην Ελλάδα... η τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινωνική κατάσταση στην ΕΕ, που δόθηκε στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα είναι ότι οι άστεγοι αυξήθηκαν κατά 25% τη διετία 2009-2011.

Υποχρεωτική η καταβολή του χαρατσιού

Υποχρεωτική είναι η καταβολή του χαρατσιού για τα ακίνητα από όλους τους Έλληνες.Αυτοί που θα δικαιούνται απαλλαγή θα προσκομίσουν αργότερα στοιχεία στις κατά τόπους εφορίες και θα εισπράξουν το ποσό το οποίο κατέβαλαν.
Εδώ γελάνε, δεν σας δίνουμε μία ρε λεχρίτες,και δεκα λεπτά να είναι το ποσόν δεν θα το εισπράξετε, δικά μας είναι τα σπίτια, τα χτίσαμε με τον ιδρώτα μας και το αίμα μας την στιγμή που ταΐζαμε και εσάς ρε λιγούρια, ξελιγωμένα.

Η γελοιότητα δεν έχει τελικά όριο στην Ελλάδα


Όταν η ανοησία καταλήγει να εξελιχθεί σε πολιτική τα πράγματα για μια χώρα σαφώς δεν πάνε καλά. Αυτό άλλωστε βιώνει η Πατρίδα μας τελευταία. Την αλήστου μνήμης δεκαετία του του ’80 η «φιλειρηνική πολιτική γειτονίας» είχε γίνει κανόνας. Έτσι με έκπληξη, τουλάχιστον, αντίκριζε κανείς μεγαλοπρεπείς ταμπέλες που έγραφαν «(τάδε πόλη), αποπυρηνικοποιημένη περιοχή» και ο κάθε σοβαρός πολίτης ή έσκαγε στα γέλια ή έκλαιγε από την επίδειξη της ελληνικής πολιτικής ανοησίας.

Μια απίστευτη πράξη ανθρωπιάς που συγκλονίζει το διαδίκτυο


Σε μια Ελλάδα που αιμορραγεί καθημερινά, που μαστίζεται από φτώχεια και ανεργία, που το χαμόγελο πλέον σπάνια σχηματίζεται στα χείλη πολλών, τελικά αποδεικνύεται πως υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και αλληλεγγύη.
 Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση που έκανε μια νεαρή κοπέλα πριν από λίγες μέρες στην προσωπική της σελίδα στο facebook και αφηγήθηκε ένα περιστατικό που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια της.Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε:

100.000.000 ευρώ ανά έτος η φύλαξη των λαθρομεταναστών



Όσο κάνουν τα εισιτήρια α' θέσης με το αεροπλάνο για την πατρίδα τους

Το υπουργείο Προστασίας των Πολιτικών προτείνει οι ΕΔ να επανδρώσουν "αρχικά" τα στρατόπεδα μέχρις ότου βρεθεί ένας αριθμός 3.000 ανδρών που θα αναλάβει να φυλάει επί 24ώρου βάσεως τους 30-40.000 λαθρομετανάστες των στρατοπέδων. Το ΓΕΣ λέει έμμεσα ότι Τώρα είναι πάνω από 1 εκατ. από δαύτους.

Τι να κάνουν 30 στρατόπεδα των 1000 ατόμων; Και ποιος θα τους φυλάει; Ρώτησαν να μάθουν τι σημαίνει στρατόπεδο λαθρομεταναστών και τι απαιτήσεις φύλαξης έχει; Θέλουμε δυο συντάγματα μόνο για να τους φυλάνε και χώρια οι εξεγέρσεις, τα καθημερινά προβλήματα διαβίωσης των ανθρώπων μέσα σε αυτά που θέλουν ειδική διαχείριση. Άνθρωποι είναι, όχι ζώα, ούτε καν αιχμάλωτοι.

Πρώην Αντιδήμαρχος της Πάτρας κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε ανήλικη

Έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ στο  blog ότι η πολιτική και δικαστική εξουσία της χώρας αποτελείται στην πλειοψηφία της από άτομα σεξοδιεστραμμένων και παιδεραστών. Δυστυχώς επαληθευόμαστε.Το χειρότερο είναι ότι στους ανώμαλους αφήσαμε τις τύχες του  έθνους και των παιδιών μας.Η κατάσταση η οποία βρισκόμαστε σήμερα σαν έθνος, με νοσηρούς εγκέφαλους στα ανώτατα αξιώματα, είναι απόλυτα φυσιολογική.

10 Εκατομμύρια για τα 400 άρματα Abrams

Δέκα εκατομμύρια κοστολογήθηκε η μεταφορά των 400 αρμάτων μάχης Abrams,αυτό προκύπτει από τις πληροφορίες του επιτελείου που προετοιμάζει την επίσκεψη του ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ. 
Κλιμάκιο Ελλήνων αξιωματικών που ταξίδεψε στη Νεβάδα για τον έλεγχο των αρμάτων έχει εγγυηθεί την καλή κατάσταση των Abrams.
Δεν είναι δυνατόν να αναζητά η κυβέρνηση τα 10 εκατομμύρια δεξιά και αριστερά(απο εφοπλιστές) και να κωλυσιεργεί στην απόκτηση μιας τόσο σοβαρής δύναμης πυρός με μηδαμινό κόστος. Δέκα εκατομμύρια έδωσε ο ΓΑΠ για τα τζακούζι του μόνο. 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί την Τουρκία να άρει το casus belli με την Ελλάδα


Την απόσυρση του casus belli κατά της Ελλάδας ζήτησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Τουρκία, ενώ καλεί την Άγκυρα να σταματήσει τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και τις υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τα ελληνικά νησιά.

Η έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Τουρκία επαναλαμβάνει, όπως και πέρυσι, τη ρητή υποχρέωση της Τουρκίας να.....

Μητροπολίτης Παύλος προς Χρυσοχοΐδη: Δεν σας φοβόμαστε όσο κι αν μας απειλείτε



Μητροπολίτης Παύλος προς Χρυσοχοΐδη: Δεν σας φοβόμαστε όσο κι αν μας απειλείτε

Λάβρος κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης εξαπολύει σφοδρή επίθεση μέσω ανοιχτής επιστολής του στην οποία όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «τις επιχειρήσεις-σκούπα τις χρησιμοποιούμε για τα σκουπίδια. Έτσι αντιλαμβάνεστε τους λαθρομετανάστες;»
Ολόκληρη η επιστολή του μητροπολίτη Παύλου:
«Είτε το θέλουν οι τοπικές κοινωνίες είτε όχι, είτε το θέλετε, είτε όχι θα γίνει» είπε ο κ. Χρυσοχοίδης και από τηλεοράσεως, αλλά και στους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών δηλαδή στο Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, στον Αντιπεριφεριάρχη, στην Δήμαρχο Βοίου, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βοίου τον οποίο απρεπώς διέκοψε και τον χαρακτήρισε σαν λαϊκιστή, «είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα» λέει βέβαια ο λαός μας και στους τοπικούς Βουλευτές, σχετικά με την δημιουργία στρατοπέδου συγκεντρώσεως, γιατί περί αυτού πρόκειται, στην Νεάπολη Κοζάνης.

Περίεργος Αυτονομιστής Εκδότης Ρεθύμνου στους Ανεξάρτητους Έλληνες! Αυτοπυρπολείται ο Καμμένος!


Μάλιστα δίνει το κινητό του για τη διοργάνωση συγκέντρωσης κι εγγραφής μελών του κόμματος του Π.Καμμένου ενώ τό όνομά του είναι και στη λίστα στελεχών που διέρευσε στο διαδίκτυο

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες που κολλάει ένας ΜΗ ΚΡΗΤΙΚΟΣ που μιλάει για ομοσπονδιακή Ελλάδα και αυτονομηση της Κρήτης;;;

Αφού αρθρογράφησε με τίτλο "Πολλοί μιλούν για αυτονομία" ...μετά που τον "δαγκώσαμε" είπε τα εξής ανεκδιήγητα:
"η Ελλάδα πρέπει να οδηγηθεί σε ομόσπονδο κράτος και η Κρήτη να είναι ένα από τα επτά ομοσπονδιακάκρατίδια της χώρας υπό ενιαία σημαία, πολίτευμα, νόμισμα, στράτευμα, κλπ."