ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!

Μετά τον HellasSAT, νέο χτύπημα – δώρο στον τουρκικό επεκτατισμό.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ! ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ REUTERS, η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση σιωπούν.Τα εθνικά συμφέροντα βορά της διεφθαρμένης Deutche Telekom.

Ντροπή σας.

Την υποβολή δεσμευτικής προσφοράς για την εξαγορά της Globul, θυγατρικής του ΟΤΕ στη Βουλγαρία, επιβεβαίωσε η Turk Telekom, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Κάηκε» ο Παπακωνσταντίνου από τον υπολογιστή του Διώτη

«Κάηκε» ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από το πόρισμα των ερευνών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, καθώς όπως προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το usb-stick το άνοιξε ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, ήδη έλειπαν τα ονόματα των συγγενών Παπακωνσταντίνου, άρα ο κ. Διώτης το παρέλαβε από τον τότε υπουργό, έχοντας ήδη «εξαφανιστεί» αυτά τα ονόματα.
 

ΟΤΟΕ: Μαύρες μέρες για όλους αν η Εθνική δεν βρει το 10%




Την εκτίμησή του ότι έρχονται μαύρες μέρες για όλους εάν η Εθνική Τράπεζα πάει στο ΤΧΣ χωρίς να βρει το 10% εξέφρασε ο πρόεδρος του ΟΤΟΕ, Σταύρος Κούκος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη...



ΓΑΠ για Βενιζέλο: Είναι αχάριστος!

Με  οργή αντέδρασε ο Γιώργος Παπανδρέου στην κριτική Βενιζέλου ότι κακώς δεν προσήλθε στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ και περιορίστηκε στο να στείλει υπόμνημα!


«Είναι δυνατό να με καρφώνει με αυτό τον τρόπο; Τόση αχαριστία πια;», ήταν η αντίδρασή του όταν πληροφορήθηκε την κριτική του διαδόχου του από στενό συνεργάτη και προσωπικό του φίλο ο οποίος συμμετείχε στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ, εκεί που ο Βενιζέλος τον επέκρινε λέγοντας ότι «αν μου είχε τηλεφωνήσει θα τον συμβούλευα να πάει, όπως έκανα κι εγώ»!

Πρόκληση των ναζιστών “τσάμηδων”: “ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!”

Στην ανακοίνωση  προς  τα αλβανικά  μέσα!

Ερυθρόμαυρη  Συμμαχία   ανακοίνωσε την  ίδρυση του  κόμματος  στην  “Τσαμουριά”.! «Εκατοντάδες νέοι πατριώτες της Αλβανίας  κατάφεραν  μετά από αρκετές εβδομάδες  προσπάθειας για τη δημιουργία δομών  στην  “Τσαμουριά”και  την  ίδρυση κόμματος   για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας των περισσότερων από ενός  εκατομμύριου συμπολίτες Αλβανούς που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη γειτονική χώρα την Ελλάδα.

HOECHTIEF: ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Πάρτι στην υγειά των κορόιδων και του Σημίτη κάνουν οι Γερμανοί, την ίδια στιγμή που τίμιοι Έλληνες συλλαμβάνονται ως τρομοκράτες για να προστατευθούν οι  μπίζνες των απατώνων.

Απαλλάχθηκε από την καταβολή ΦΠΑ η γερμανική εταιρία διαχείρισης του Ελ.Βενιζέλος σε δίκη στο …Λονδίνο!

Η πολύμηνη κόντρα ελληνικού Δ

Κρήτη: Ξεσηκωμός για δηλώσεις του Σόιμπλε





Γενικός ξεσηκωμός από τους Βιαννίτες, οι οποίοι ζητούν μέσα από την αντίδραση της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος του Δήμου Βιάννου δικαίωση στη μνήμη των προγόνων τους που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς και βίωσαν τις θηριωδίες τους.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Θυμάτων τονίζεται πως είναι η κινητικότητα που υπάρχει τις τελευατίες ημέρες είναι ένα δείγμα θετικό, τονίζοντας ότι αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας η διεκδίκηση των αποζημιώσεων. Συνεπώς πανηγυρισμοί
για τα αυτονόητα δεν έχουν θέση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σαμποτάζ στα ελληνικά υποβρύχια.


Απίστευτο! Αλλάζουμε μπαταρίες στα υποβρύχια του Περού, αλλά όχι στα δικά μας!Στο Πολεμικό Ναυτικό του Περού, βάζουμε ελληνικές μπαταρίες στα υποβρύχια, αλλά στα ελληνικά υποβρύχια εδώ και οκτώ χρόνια δεν λέμε να το πάρουμε απόφαση. Παραλογισμός.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ Ανακατάληψη της Κω απο Ειδικές Δυνάμεις - Αμύνονται οι μονάδες του νησιού


Πρίν απο λίγη ώρα δόθηκε εντολή ενεργοποίησης της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης με σκοπό την ανακατάληωη της Κω απο μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων.

Ηλεία: Μακελειό στη Νέα Μανωλάδα με 28 τραυματίες!




«Βροχή» πυροβολισμών δέχθηκε χθες το απόγευμα στη Νέα Μανολάδα ομάδα 200 περίπου εργατών από το Μπαγκλαντές που διεκδικούσαν… τα μεροκάματα έξι μηνών! Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στο patrisnews τραυματισμένοι εργάτες, η ομάδα των αλλοδαπών είχε κλείσει ραντεβού με τον εργοδότη και τους επιστάτες του, περιμένοντας ότι θα πληρωθούν. Αντί όμως για τα χρήματά τους, που σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες τους αγγίζουν συνολικά το ποσό των 150.000 ευρώ, δέχθηκαν «διαταγές» να επιστρέψουν στις εργασίες τους!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ? (VID) Τραγωδία απο έκρηξη σε εργοστάσιο του Τέξας - 60 με 70 οι νεκροί σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ


Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, σε εργοστάσιο λιπασμάτων στην πολιτεία του Τέξας. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 7:50 μ.μ. τοπική ώρα (0050 GMT της Πέμπτης) στο εργοστάσιο West λίπασμα για τα φυτά το οποίο βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα νότια του Ντάλας.

Συνελήφθη ο αποστολέας με το δηλητήριο





Στα χέρια του FBI βρίσκεται, πλέον, ο Πολ Κέβιν Κέρτις, ο άνθρωπος που έστειλε επιστολή στον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, η οποία περιείχε τη δηλητηριώδη ουσία ρικίνη.

Οι επιστολές είχαν παραλήπτη, εκτός από το Λευκό οίκο, και τον αμερικανό γερουσιαστή Ρότζερ Ουίκερ και έναν επίσημο του τομέα δικαιοσύνης της πολιτείας του Μισισιπή, ανέφερε το FBI σε ανακοίνωση του