ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Επίθεση σε Γερμανούς στην Θεσσαλονίκη


Σοβαρά επεισόδια έγιναν το πρωί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όταν εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επιτέθηκαν στην ελληνογερμανική συνέλευση, εισέβαλαν στο περίπτερο όπου θα γινόταν η συνάντηση παρόντος του Γερμανού υφυπουργού Γ. Φούχτελ. Αιτία της επίθεσης στη γερμανική αντιπροσωπεία ήταν οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Φούχτελ ο οποίος είπε ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Γερμανία τη δουλειά την κάνουν 1.000 άτομα ενώ στην

Economist:Η Γαλλία είναι μια ωρολογιακή βόμβα στην καρδιά της Ευρώπης


Με «ωρολογιακή βόμβα στην καρδιά της Ευρώπης» παρομοιάζει τη γαλλική οικονομία, το βρετανικό εβδομαδιαίο περιοδικό «The Economist».

«Η Γαλλία θα μπορούσε να γίνει ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα», υποστηρίζει το περιοδικό, ενώ παράλληλα εκτιμά ότι η κρίση θα πλήξει τη γαλλική οικονομία μέσα στο 2013.

ΤΩΡΑ...!!! ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΗΧΑΝΕΣ -ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται "αντιφασιστική" λένε μοτοπορεία καμιά εκατοστής μηχανών οι περισσότερες δικάβαλεσ προς τον Άγιο Παντελεήμονα κι άλλες ταλαιπωρημένες από τους φίλους τους λαθρομετανάστες γειτονιές του κέντρου...

Καλὰ ἔκαναν κι ἔκαψαν τὴν Εὐρωπαϊκὴ σημαία!

Καλά κάνανε και κάψανε την Ευρωπαική σημαία.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Η σημαία αυτή κατάντησε σύμβολο της
ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ!
Η σημαία αυτή κατάντησε το σύμβολο της ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ! ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΝΔ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ!

dimoskopisi1

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ; ΦΟΒΑΤΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΤΗ ...ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ;
Κρυφή δημοσκόπηση δίνει ποσοστά κομμάτων που προκαλούν σοκ! Μοιάζουν με εξωπραγματικά, συγκρίνοντάς τα με όσα έχουν δει έως σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η δημοσκόπηση δεν δημοσιοποιήθηκε αλλά θάφτηκε σε κάποια

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ

Απόλυτη προστασία στους κουκουλοφόρους –δείγμα του ποιος τους καθοδηγεί- αποφάσισε να προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, με ανακοίνωσή τους 5 βο(υ)λευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνουν με αναίδεια ότι κατέθεσαν ως μάρτυρες υπέρ των συλληφθέντων κουκουλοφόρων αναρχοκομμουνιστών, στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης, και λίαν συντόμως θα εμφανιστούν στον ίδιο πάντα ρόλο –του προστάτη των κουκουλοφόρων- και στις δικαστικές αίθουσες.

"Κόκκινος συναγερμός" στην βάση του Ντιγιαρμπακίρ, για επιθέσεις στη Συρία


Σε <<κόκκινο συναγερμό>> η αεροπορική βάση του Ντιγιάρμπακιρ , <<πράσινο φως>> στους τούρκους διοικητές για στρατιωτική απάντηση σε παραβιάσεις συνόρων του συριακού στρατού.


Μεγάλη βρετανική αρμάδα ξεκίνησε για την Συρία - 2.000 πεζοναύτες και 1 αεροπλανοφόρο


Βρετανική αρμάδα με τα πλοία HMS Illustriouς (αεροπλανοφόρο) με συνοδά αντιτορπιλικά, φρεγάτες και αρματαγωγά, της δύναμης κρούσης του βρετανικού Ναυτικού που μεταφέρουν 3000 πεζοναύτες,  κατευθύνονται προς την Ανατολική Μεσόγειο. Πρώτη στάση θα κάνουν στην Μάλτα στις 19 Νοεμβρίου.
Πιο συγκριμένα η βρετανική δύναμη κρούσης αποτελείται εκτός του αεροπλανοφόρου HMS Illustriouς  από:
Τη ναυαρχίδα του βρετανικού Στόλου το σκάφος μεταφοράς εφοδίων και οχημάτων και γενικής υποστήριξης  HMS Bulwark, τις φρεγάτες HMS Northumberland, HMS Montrose και το πλοίο υποστήριξης αμφίβιων επιχειρήσεων Mounts Bay

15 Νοεμβρίου: Η εκτέλεση των έξι



Το έκτακτο στρατοδικείο που δικάζει τους πρωταιτίους της μικρασιατικής καταστροφής, εκδίδει την ετυμηγορία του στις 6:40 το πρωί
.



Άντε και η σειρά σας ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
15 Νοεμβρίου: Η εκτέλεση των έξι
Στις 11:30 π.μ. εκτελούνται «6» από τους 8 κατηγορούμενους.
Πρόκειται για τους Δημήτριο Γούναρη (59 ετών, πρώην πρωθυπουργός), Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη (68 ετών, πρώην πρωθυπουργός), Νικόλαο Στράτο (50 ετών, πρώην πρωθυπουργός), Νικόλαο Θεοτόκη (44 ετών, Υπουργός Στρατιωτικών στην κυβέρνηση Πρωτοπαπαδάκη), Γεώργιο Μπαλτατζή (56 ετών, Υπουργός Εξωτερικών στις κυβερνήσεις Γούναρη και Πρωτοπαπαδάκη) και Γεώργιο Χατζανέστη (59 ετών, Αρχιστράτηγος Μικράς Ασίας και Θράκης).

Κατά 80% αυξήθηκαν οι Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία το α΄6μηνο

Ο αριθμός των Ελλήνων που εγκαθίστανται στη Γερμανία αυξήθηκε κατά σχεδόν 80% στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2012 καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες νοτιοευρωπαϊκών χωρών που πλήττονται από την χρηματοπιστωτική κρίση καταφεύγουν στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.


Χάρτης - αποκάλυψη: Μήπως τα δέσμευσαν… στο Μνημόνιο;;;


Όπως είναι γνωστό, η Νορβηγική PGS (Petroleum Geo-Services) ξεκίνησε τις έρευνες για τη χαρτογράφηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, του Ιονίου του Πατραϊκού και στην περιοχή νότια της Κρήτης.

"ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ" Το πρώτο ισραηλινό αίμα: Τρεις νεκροί ύστερα από εκτόξευση ρουκετών (upd)


Ρουκέτες χτύπησαν πριν από λίγη ώρα κατοικία στον οικισμόKiryat Malachi. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τρεις Ισραηλινούς πολίτες νεκρούς.  Είναι οι πρώτες απώλειες από πλευράς Ισραήλ από τη στιγμή που κλιμακώθηκε η βια μετά το θάνατο του στρατιωτικού ηγέτη της Χαμάς, στη Γάζα. Είναι βέβαιο ότι και η Χαμάς πλέον "κτυπά στο ψαχνό".

FT: Οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου σταμάτησαν να αγοράζουν γερμανικά προϊόντα !



Εμείς ;;;;
Μία κίνηση ματ εκ μέρους των χωρών που δέχονται την οικονομική επίθεση, θέτοντας την Γερμανία μπροστά σε ένα τεράστιο οικονομικό εσωτερικό (και όχι μόνο) πρόβλημα, αφού η παύση πωλήσεων κλείνει γερμανικά εργοστάσια.
Σύμφωνα με τους γερμανικούς FT, η Ισπανία και η Ιταλία έχουν σταματήσει να αγοράζουν γερμανικά προϊόντα – με αποτέλεσμα να καταρρέουν οι εξαγωγές της Γερμανίας, σε αυτές τις δύο χώρες. 

Τραγωδία : 20χρονη άνεργη αυτοπυρπολήθηκε στα Μελίσια


Ακόμα και αν ευημερήσουν οι αριθμοί, οι άνθρωποι υποφέρουν πια στην Ελλάδα.Μετά τη φρίκη αποκαλύφθηκε η τραγωδία σε ένα σκοτεινό στενό των Μελισσίων. Γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους ότι κοντά στο ρέμα των Μελισσίων, πίσω από το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, άκουσαν μια γυναικεία κραυγή στο σκοτάδι και είδαν μια λάμψη ακούγοντας παράλληλα έναν υπόκωφο θόρυβο.


Κάποιοι αντιλήφθηκαν ένα μαύρο αντικείμενο να βρίσκεται ακίνητο στο δρόμο. Οι πιο τολμηροί που πλησίασαν πάγωσαν στη θέα του απανθρακωμένου πτώματος.

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;; ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ!!!


Ερχονται περικοπές και στις δωρεάν μετακινήσεις που είχαν οι στρατιώτες, ενώ κόβεται το δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο.
Πλέον η κατάσταση επιβίβασης περιορίζεται σε μία από δύο που ήταν, με αποτέλεσμα όσοι υπηρετούν στον Εβρο, στα νησιά ή σε άλλες παραμεθόριες περιοχές να μην μπορούν να επωφεληθούν από την άδεια που δικαιούνται και να επιστρέψουν για λίγες ημέρες σπίτι τους. 

ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΓΑΖΑ. ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ. ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ.



xamas
Σοκάρει η δολοφονία του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή της Χαμάς, Αχμέντ Αλ-Τζααμπάρι. Ο Τζααμπάρι σκοτώθηκε όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε επλήγη από ισραηλινά πυρά στη Γάζα. Πρόκειται για τον πλέον υψηλόβαθμο αξιωματούχο που σκοτώνεται από την ισραηλινή εισβολή στη Γάζα πριν από τέσσερα χρόνια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εσωτερικού του Ισραήλ δεν αποκλείεται ακόμα και μια χερσαία επίθεση στη Γάζα «εφόσον χρειαστεί».

ΡΟΜΠΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΡΟΜΠΑΪ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΠΑΤΕ; ΑΜ, ΔΕ !! ΒΙΝΤΕΟ




Ενώ το άμεσο ζητούμενο για την Ελλάδα παραμένει η ανάπτυξη, η πρόταση του Χέρμαν Βαν Ρομπάι για τη μείωση στα κονδύλια του ΕΣΠΑ την πενταετία 2016-2020 προκαλεί αναστάτωση στην κυβέρνηση. 
Ο Αντώνης Σαμαράς έθεσε το θέμα στις συναντήσεις που είχε στις Βρυξέλλες και χαρακτήρισε «ακατανόητη» την πρόταση αυτή, σε μία στιγμή μάλιστα που η Ελλάδα έχει ανάγκη για επενδύσεις. 

Πρώτη επίσημη για τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ


Η άσκηση «Πυρπολητής 11» της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης, που διεξήχθη στις 14 Νοεμβρίου 2012, σηματοδότησε και τηνπρώτη επίσημη ενεργοποίηση της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).
Φυσικά μέχρι σήμερα η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων/ΓΕΕΘΑ συμμετείχε στη διεξαγωγή και προηγούμενων ασκήσεων του τύπου, αλλά και άλλων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
Όμως με την άσκηση «Πυρπολητής» (δες τη σχετική είδηση στο http://www.defence-point.gr/news/?p=62954) ανέλαβε πλέον και επίσημα τον ρόλο της ως το υπαγόμενο απευθείας υπό τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ διακλαδικό επιτελείο (με επικεφαλής ταξίαρχο) που ενεργοποιεί τις δυνάμεις που διαθέτουν οι Κλάδοι και οι οποίες συνιστούν τη «δεξαμενή» των δυνάμεων άμεσης αντίδρασης, και διεξαγάγει τις επιχειρήσεις τους.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!


Έχει διατυπωθεί πολλές φορές ότι τα μεγάλα κανάλια εξασκούν προπαγάνδα στον Ελληνικό λαό, με ειδήσεις που παρασύρουν τον κόσμο σε λανθασμένα συμπεράσματα κάνοντας τον πρόβατα προς την σφαγή. 
Τα συμφέροντα που υπάρχουν είναι τεράστια, αλλά μαζί με αυτά δημιουργούν δημοσιογράφους ψεύτες, με ενημέρωση που εμπεριέχουν στημένα θέματα, προβάλλοντας τα τις απαιτήσεις των αφεντικών τους.
Άραγε ποια είναι αυτά τα αφεντικά που μέσω της τηλεόρασης και των ΜΜΕ επιδρούν στην διαμόρφωση την κοινής γνώμης, αυτό το εύλογο ερώτημα απαντιέται μέσα από την λίστα που παραθέτουμε για τους μετόχους των τηλεοπτικών σταθμών.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ"...


Διαδηλωτές γρονθοκοπούν μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας, που έφτασαν πριν λίγο στη ΔΕθ για να συμμετάσχουν σε ημερίδα, όπου αναμένεται και ο Χανς Φούχτελ...


Με το λόμπι της ευρω-χούντας η Αλέκα!!!

kke

Του Θύμιου Παπανικολάου

Η Αλέκα Παπαρήγα στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό επιτιθέμενη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ένα τμήμα επιχειρηματιών στην Ελλάδα, το λεγόμενο λόμπι της δραχμής. Διότι υπάρχουν συμφέροντα που θα ευνοηθούν με την επιστροφή στη δραχμή, όπως για παράδειγμα επιχειρηματικά συμφέροντα που αναμένουν ότι θα κερδίσουν με τα κρουαζιερόπλοια από τον τουρισμό ή ενδεχομένως και ο κλάδος των κατασκευαστών, οι

Δεν πάνε καλά: Νέο χαράτσι στα σπίτια!

                    
Πριν προλάβουμε να εξοφλήσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ και να στρέψουμε την προσοχή μας στο Ενιαίο Τέλος Ακινήτων, μας φορτώνουν νέο χαράτσι στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Το ψήφισαν κιόλας στα… μουλωχτά, μέσω του μεσοπρόθεσμου.

Οι δήμοι αποκτούν το δικαίωμα ακόμη και να…10πλασιάσουν το ΤΑΠ που καταβάλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ήδη, έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν ενώ η ΠΟΜΙΔΑ με ανακοίνωσή της έχει δώσει παραδείγματα για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό το χαράτσι στην πράξη.

Δείτε την ανακοίνωση:

Φτιάξτε μόνoι σας δραστικά, σπιτικά σιρόπια για το βήχα!

              

O καιρός μονίμως αλλάζει, μια κρύο,μια ζέστη και οι ιώσεις κάνουν party. Ο βήχας είναι από τα πιο ενοχλητικά συμπτώματά τους και η αντιμετώπισή του είναι ο μόνιμος μπελάς μας. Πως όμως μπορούμε να τον…..

καταπολεμήσουμε μόνοι μας; Η απάντηση είναι δημιουργώντας τα δικά μας σπιτικά σιρόπια, μόνες μας, στο σπίτι μας, με υλικά που όλες έχουμε στην κουζίνα μας.
Οι συνταγές είναι οι εξής:

Στο εξωτερικό 65 δις Ευρώ απ το σκάνδαλο χρηματιστηρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ?
ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ?


ATAKTEΣ ΦΩΝΕΣ