ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπορυ κ. Χρυσόστομος κατήγγειλε ότι για πρώτη φορά από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, επιχειρείται η αποκοπή της παιδείας από τον ελληνισμό και τις ελληνικές της ρίζες.

Σε εγκύκλιο με την ευκαιρία της γιορτής των γραμμάτων, ο Μακαριώτατος κατήγγειλε ακόμη ότι επιχειρείται δημιουργία κυπριακής συνείδησης και το γλωσσικό ιδίωμα της Κύπρου να παρουσιασθεί ως κυπριακή γλώσσα.

 Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος κάλεσε τον υπουργό Παιδείας να παραμείνει φρουρός της ελληνικής παιδείας, όπως καθορίζει το Σύνταγμα

ΒΙΝΤΕΟ = ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΠΑΛΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ....Δεν γλιτώνει κανείς!


Ο Βλαντιμιρ Πούτιν «άδειαζει» τον Γκρουέφσκυ: Ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν Έλληνας. Οι Έλληνες, πρέπει να μπορούν να ελέγχουν τη ρευστότητα του νομίσματός τους.


«Αδειάζοντας» σαφώς και κάθετα τον Γκρουέφσκυ και την προπαγάνδα του, ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας και υποψήφιος για την προεδρία της Βλαδίμηρος Πούτιν, σε δήλωσή του η οποία καταγράφεται με τον πιο επίσημο 
τρόπο στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης(http://premier.gov.ru/events/news/17938/) αναφέρει:
«Στην εποχή του και για να λύσει οικονομικά προβλήματα, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, κατέκτησε την ....

Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος : "Οι Έλληνες κρύβουν 49 δισ. ευρώ κάτω από το στρώμα"



Διαβάστε τι λέει ο διεστραμμένος.Ούτε που του περνά από το μυαλό ότι τα λεφτά αποσύρονται από τις τράπεζες για να μπορούν οι Έλληνες να αντεπεξέρθουνε στα αυξημένα έξοδα και στα μειωμένα έως ανύπαρκτα έσοδα, λόγω της πολιτικής που εφαρμόζουν. 
Δηλαδή αυτός με λίγα λόγια θέλει η φορολογία να ανεβαίνει, οι μισθοί και οι συντάξεις να κόβονται, οι εργαζόμενοι να απολύονται, τα μαγαζιά να κλείνουν και τα λεφτά των καταθετών να παραμένουν άθικτα στις τράπεζες. 
Ουσιαστικά είναι σαν να
μας λέει ότι ανακάλυψε 

το αεικίνητο. 
Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα μισάνθρωπο κτήνος της αποκάλυψης.
Είναι σαν την Μαρία Αντουανέτα που όταν της έλεγαν ότι ο λαός δεν έχει ψωμί να φάει αυτή τους απαντούσε εντελώς φυσικά, ότι εάν δεν έχουν ψωμί ας φάνε παντεσπάνι. 
Ένα να ξέρεις απαίσια βρωμερή πατσαβούρα, ότι στην σημερινή κατάσταση έχει περιέλθει η χώρα λόγω της δουλικότητας σου έναντι των ξένων τοκογλύφων, με τους οποίους συνεργάζεσαι και την μεγαλύτερη ευθήνη λόγω της θέσης σου την φέρεις εσύ.
Όταν έρθει τι πλήρωμα του χρόνου θα κληθείς να λογοδοτήσεις για τα πεπραγμένα σου και δεν θα υπάρξει κανένα έλεος, όπως και εσύ δεν έχεις κανένα έλεος για τον λαό, μέρος του οποίου εσύ δεν είσαι.

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..........COMING SOON.......


"Θα βάλετε επίτροπο",επιμένει η Γερμανία!Ψάχνουν για Έλληνα ...να πάρει τη θέση!

Δικό της «Επίτροπο λιτότητας» με διευρυμένες αρμοδιότητες και υποχρέωση αναφοράς στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) στην Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας, Πέτερ Αλτμάιερ, ο οποίος κάνει, επίσης, λόγο για «ανυπολόγιστο οικονομικό και πολιτικό κόστος» από ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

   

ΔΔΣΠ/ΓΕΕΘΑ: "Σκοπιανοί με αλβανικά διαβατήρια έκαψαν την Πελοπόννησο το 2007"


«Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο, με τα επτά ονόματα των μελών της οργανωτικής ομάδας Σκοπιανών πρακτόρων με αλβανικά διαβατήρια, οι οποίοι ευθύνονταν για τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόνννησο, διαβιβάστηκε από την Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε.Μεϊμαράκη και από εκεί προωθήθηκε στον υπουργό Εσωτερικών, Π. Χηνοφώτη».
Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, με καθυστέρηση 4,5 ετών βέβαια ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Δημοκρατία"
«Ένα πληροφοριακό σημείωμα των υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο εδόθη στις 17 Νοεμβρίου 2007 στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεΐμαράκη οι πυρκαγιές του θέρους 2007 σε σημαντικό αριθμό είναι έργο εξτρεμιστών Σκοπιανών, σε συνεργασία με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων».

Έλληνες βουλευτές ή νέοι Εφιάλτες της ιστορίας;



Του Κώστα Παππά

"Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα" λέει πολύ σοφά ένα λαϊκό άσμα, και πραγματικά είναι τώρα , είναι η ώρα που η ιστορία πιάνει τη γραφίδα και αρχίζει να εξιστορεί τα γεγονότα για να  τα ανακαλύψει ο ιστορικός του μέλλοντος. Οι στιγμές που ζούμε όχι μόνο ως κράτος , αλλά ως Έθνος είναι πραγματικά ιστορικές και μέσα στις επόμενες μέρες και ώρες κάποιοι πρέπει να αποφασίσουν αν θα καταγραφούν ιστορικά ως Εφιάλτες ή ως άνθρωποι που έχουν την ελάχιστη αρετή της διάκρισης ανάμεσα στο χρήσιμο και το άχρηστο, ανάμεσα στη σωφροσύνη και την εγκληματική παράδοση σε ξένα συμφέροντα.

Άρχισαν οι αυστηρές προειδοποιήσεις στους βουλευτές απο τις τοπικές κοινωνίες…

τα σπίτια των ΕΛΛΗΝΩΝ θα γίνουν δόσεις στους δανειστές μας!!! τι μας περιμένει με το νεο μνημόνιο....


Σε 30-35 μερες απο σημερα κρινεται το μελλον της Πατριδας μας και των Παιδιών μας. Αν υπογραφει η Δανειακη Συμβαση,... μαζί με την...
Δημοσια μπαινει ΥΠΟΘΗΚΗ και η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
Τι σημαινει αυτο? Να το πουμε με ενα παράδειγμα.

Εχετε ενα σπιτι η καποιο αλλο περιουσιακο στοιχειο. Με το χαρατσι για τα ακινητα
καθως και με τις αλλες φορομπηκτικες επιλογες, σε λιγο καιρο ελαχιστοι Ελληνες ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ στην εφορια. Ηδη τα αφορολόγητα ποσα εχουν μειωθει φοβερά.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ!

Διαπραγματεύονται οι κερδοσκόποι στις χρηματαγορές 92 φορές μεγαλύτερη ποσότητα χρυσού από την υπαρκτή
Η παγκόσμια οικονομία, είναι μια τεράστια φούσκα, που άμα σκάσει, θα διαλύσει τα πάντα! Η απληστία των καπιταλιστών κερδοσκόπων, έχει φέρει το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, στα όριά του. Τα όσα αποκαλύπτει ο διεθνούς φήμης δημοσιογράφος Μαξ Κάιζερ, είναι συνταρακτικά, ενώ οι ενέργειες του Προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, έχουν προκαλέσει πανικό στις Βρυξέλες. Σε μια εποχή που οι κερδοσκόποι μετρούν αντιδράσεις στην προσπάθειά τους να καθυποτάξουν ολόκληρα κράτη, όπως η Ελλάδα, είναι καλό να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει, τη στιγμή μάλιστα που πολλά ακούγονται για το σκάνδαλο με τα CDS στην Ελλάδα.

Μήπως θέλουν να μας φορτώσουν την Χρεωκοπία; Το Ιστορικό προηγούμενο της Σερβίας !


Οι “εταίροι” μας στην ΕΕ δεν είναι χθεσινοί, ρωτήστε τις χώρες της Κοινοπολιτείας που έζησαν υπό τον ζυγό τους! Ακόμη και την Κύπρο μας!
Ακόμη το Βέλγιο, η μη-χώρα, έχει τρανή Ιστορία εξανδραποδισμού και βαρβαρότητας στην υποσαχάρια Αφρική.
Για την Ισπανία των Κονκοσταδόρων, την Γαλλία των Λεγεώνων, την Αγγλία του Λώρενς, την Γερμανία του Χίτλερ όλοι γνωρίζουμε.

Αμερικανοί "αποκρυπτογράφησαν" αρχαία ελληνικά φάρμακα από ναυάγιο!


Το περιεχόμενο χαπιών που έφτιαχναν οι γιατροί στην αρχαία Ελλάδα «αποκρυπτογράφησαν» Αμερικανοί αρχαιοβοτανολόγοι. Τα φάρμακα εντοπίστηκαν σε γυάλινα δοχεία, μέσα σε ναυάγιο ελληνικού πλοίου που ανακαλύφθηκε το 1989 ανοικτά της Τοσκάνης. Το πλοίο από ξύλο καρυδιάς, που ναυάγησε το 130 π.Χ., μετέφερε γυαλικά από τη Συρία και φάρμακα, τα οποία είχαν παραμείνει άθικτα από το νερό, αφού τα προστάτευαν τα γυάλινα δοχεία.