ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Ερντογάν" Ζητήσαμε απο τον Σαμαρά να ανακληθεί ο νόμος για τους ιμάμηδες".Απάντηση ΥΠΕΞ


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ανεβάζει επικίνδυνα τους τόνους για τη δυτική Θράκη ο Ερντογάν. Ο τούρκος πρωθυπουργός αντιτάχθηκε στο νόμο των ιεροδιδασκάλων και τον διορισμό των μουφτήδων.
«Εμείς δεν διορίζουμε τον Πατριάρχη, αρα δεν μπορούμε να δεχθούμε το λάθος,  δηλαδή τον διορισμού του δικού μας μουφτή. Αυτός που επιλέγουμε εμείς θα επιλέγει και τους 240 ιεροδιδασκάλους».

Απλά, αρνούμαι


Aρνουμαι να αποδεχθώ οποιοδήποτε νόμο εχει μπεί σέ ισχύ από
την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ Ισραηλινή επιδρομή έξω από τη Δαμασκό – Χτυπήθηκαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις


Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν στρατιωτική εγκατάσταση κοντά στη Δαμασκό ανέφερε πριν από λίγο το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, το οποίο επικαλείται πληροφορίες του Στρατού της Συρίας.20 σαφείς ενδείξεις για επικείμενη κατάρρευση της Ευρώπης. Προετοιμαστείτε…

Building Falling Over

Οι αριθμοί μιλούν για ένα φαινόμενο που τείνει να εξελιχθεί σε ένα κραχ χειρότερο από την κρίση του 1929-1930 και 7 από τις 20 αυτές ενδείξεις αφορούν στην Ελλάδα και την Κύπρο 
Του Michael Snyder  The Economic Collapse Blog 14 Ιανουαρίου 2013  Aπόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους
Η οικονομική κατάρρευση της Ευρώπης επιταχύνεται δραματικά. Ενώ τα συμβατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης εξακολουθούν να διατυμπανίζουν ότι η οικονομική κρίση στην Ευρώπη έχει «αποφευχθεί», τα οικονομικά στατιστικά στοιχεία που προέρχονται από

Ποιοί και γιατί καταστρέφουν την ιστορία όλων των χωρών του πλανήτη...;;;


Ποιοί έχουν συμφέρον να επιδιώκουν την καταστροφή και «απεθνικοποίηση» των αρχαίων μνημείων του πλανήτη;

"H ταυτότητα μιας χώρας, η αξία και ο πολιτισμός της εδράζονται στην ιστορία της. Αν ο πολιτισμός μιας χώρας λεηλατηθεί, όπως συνέβη με τον δικό μας, η ιστορία της τελειώνει".

— Ra'id Abdul Ridhar Mohammed, Ιρακινός αρχαιολόγος, τις ημέρες που όλη η ανθρωπότητα παρακολουθούσε τη λεηλασία του Μουσείου του Ιράκ, η οποία υποκινήθηκε από την εισβολή των στρατευμάτων των ΗΠΑ. 

Πανικός στο ΣΥΡΙΖΑ για την κωλοτούμπα του Τσίπρα!! Πάνε για διάλυση;;


defence-point_Όσο αρνείται να κατανοήσει το αυτονόητο και αφορά στην ανάγκη να επιλέξει ποιον χώρο από το κέντρο μέχρι την άκρα Αριστερά θα επιλέξει για το κόμμα του, είναι καταδικασμένος... 


σε «ασκήσεις ισορροπίας» με τεράστιο ποσοστό ρίσκου να υλοποιηθεί το «πήγαινε για τα πολλά, έχασε και τα λίγα»…

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα το απόγευμα, καλείται να πείσει για την ορθότητα και τη συνέπεια των επιλογών της «νέας στρατηγικής» που ακολουθεί τους

Συγγενής των Rothschild ο ιδρυτής του κομμουνισμού Κάρολος Μάρξ(Μαρδοχάϊ).

Σύμφωνα με το Wikipedia μαθαίνουμε ότι ο ιδρυτής του κομμουνισμού Κάρολος Μάρξ(Μαρδοχάϊ)ήταν συγγενής του μεγάλου Εβραίου τραπεζίτη Nathan Mayer Rothschild (1777-1836). Ένας κουνιάδος του ιδρυτή της δυναστείας των ρόθτσιλντ ο Salomon David Barent-Cohen παντρέυτηκε την Sara brande, που ήταν η προγιαγιά του Μαρξ! Αξίζει να προσθέσουμε ότι η περιουσία της οικογένειας ρόθτσιλντ ανερχόταν το 1850 στα 6 δισ. δολάρια (πράγμα που την έκανε την πλουσιότερη οικογένεια στον κόσμο μέχρι και σήμερα) και

Προκαλεί ξανά ο Γιάννης Στουρνάρας

Σε μια προσπάθεια να δείξει ότι συμπάσχει με την κοινωνία που καθημερινά εξαθλιώνεται με τις καταστροφικές αποφάσεις του, ο Γιάννης Σουρνάρας προκαλεί το λαό με τις δηλώσεις του.
Προκαλεί ξανά ο Γιάννης Στουρνάρας
«Καταλαβαίνετε τον αντίκτυπο της πολιτικής σας;», ρώτησε ο δημοσιογράφος του BBC τον Γιάννη Στουρνάρα.
Για να λάβει την απάντηση του υπουργού Οικονομικών:
«Καταλαβαίνω πολύ καλά, από την οικογένειά μου, από την μητέρα μου, από τους φίλους μου, από τους ανθρώπους τους οποίους συναντώ και συνομιλώ».
Θα έλεγε κανείς ότι ξαφνικά ο κ. Σουρνάρας αντιλήφθηκε τα λάθη του, συνειδητοποίησε την

Η Αργεντινή αρνείται εδώ και 5 χρόνια τις εκτιμήσεις του ΔΝΤΗ Αργεντινή δεν αποδέχεται εδώ και 62 μήνες τις οικονομικές εκτιμήσεις που το ΔΝΤ καταθέτει κάθε χρόνο στα 188 κράτη μέλη του, όπως ανακοίνωσε χθες το ταμείο, τρεις ημέρες πριν από μια κρίσιμη για τη χώρα σύνοδο του θεσμού. Την Παρασκευή, το ΔΝΤ πρόκειται να αποφασίσει ενδεχόμενες κυρώσεις εναντίον του Μπουένος Άιρες, που κατηγορείται εδώ και πολλούς μήνες ότι παραποιεί τις στατιστικές του για την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό.
Σε μια ανακοίνωση που δεν σχετίζεται μ’ αυτή τη διαδικασία, το ΔΝΤ ανακοίνωσε πως είχε χθες μια «ανεπίσημη ενημέρωση» των ομάδων του για την οικονομική κατάσταση στην Αργεντινή και

ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ MARFIN – ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Ο ΕΝΑΣ


1.000 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ… ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ MARFIN – ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΜΕΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ;
Επιτέλους! Μετά από 1.000 περίπου μέρες από το δολοφονικό κτύπημα αναρχοκομμουνιστών στην τράπεζα Marfin (5 Μαΐου 2010), από την οποία βρήκαν φρικτό θάνατο οι υπάλληλοι Αγγελική Παπαθανασοπούλου (η οποία ήταν έγκυος), η Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης, φαίνεται πως ταυτοποιήθηκαν δύο εκ των δολοφόνων τους!
Οι δύο αυτοί «κοινωνικοί αγωνιστές», τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑΈνας ανοιχτός πόλεμος εναντίον των μικρών ιδιόκτητων κήπων έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με διάφορες αφορμές, δημοτικές αρχές σε διάφορα σημεία της χώρας εξαναγκάζουν τους πολίτες να διαλύσουν τους μικρούς ιδιόκτητους κήπους των σπιτιών τους.Αν και καμία επίσημη αρχή δεν αναφέρει ανώτερες κυβερνητικές διαταγές για το «ξήλωμα», αυξάνονται και πληθύνονται οι αντιδράσεις απέναντι στους νέους διατροφικούς νόμους, τους οποίους όλοι πλέον υποπτεύονται για την νέα κατάσταση που δημιουργείται.
Όλο και περισσότερα είναι τα περιστατικά στα οποία οι δημοτικές αρχές με διάφορες αιτιολογίες αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες μικρών κήπων να τους ....

Μα πόσο, ναι ρε πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είσαι τελικά ρε χοντρέ …

Στην διάρκεια του βιντεο στο 1:00 μεχρι και 1:08 Ακουστε τι λεει ο μουλος απευθυνόμενος μαλον σε ηλικιωμένο….. Να του πουμε του τρομπα κι “ευχαριστω” που ειναι στην βουλή, με παχυλό μισθό και με αυτοκίνητο αξίας 750.000 € απο το κρατος. Ού να χαθείς μαντρόσκυλο …
Κι όμως, αυτός ο τύπος ανέλαβε υπουργείο άμυνας……..!!!!!!!
Θέλουν ΓΟΥΔΗ ? Ναί ή Οχι τέτοια ανθελληνικά σκουλήκια???
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Το Κατάρ θα επενδύσει 1 δισ. στην Ελλάδα

Το Κατάρ ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει κεφάλαια ύψους 1 δισ. ευρώ σε ελληνικές εταιρείες, τα οποία θα χρησιμεύσουν για την ανάκαμψη της Ελλάδας από την κρίση.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η συμφωνία επετεύχθη κατά την επίσκεψη στη χώρα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος συνοδεύεται από τον υπουργό Ανάπτυξης, τον υπουργός Άμυνας, καθώς και μία ομάδα επιχειρηματιών.

Ο πρωθυπουργός του Κατάρ, Hamad binJassim al-Thani, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η χώρα είναι έτοιμη να τοποθετήσει ένα δισ. ευρώ σε ένα ταμείο που θα επενδύει σε ελληνικές μεσαίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με την προϋπόθεση όμως ότι και η Ελλάδα θα τοποθετήσει ανάλογου ύψους ποσό στο ταμείο.

Δήλωσε επίσης ότι......

Όταν ο Σαμαράς υμνούσε την εντιμότητα του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου (video)…


Σοβαρά προβλήματα με τη Δικαιοσύνη αντιμετωπίζει πλέον ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος καθώς ο εισαγγελέας προτείνει τη δίωξη του σε βαθμό κακουργήματος για …την υπεξαίρεση ύψους 51 εκατ. ευρώ από το ταμείο του Δήμου. Διαβάστε εδώ.
Η ιστορία είναι γνωστή εδώ κι αρκετά χρόνια και τώρα μπαίνουμε στο τελικό…
…στάδιο από δικονομικής πλευράς. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για να πείσει τον Αντώνη Σαμαρά για την ενοχή του πρώην δημάρχου.
Ο νυν πρωθυπουργός εμφανίστηκε βέβαιος για εντιμότητα του Παπαγεωργόπουλου, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, στο πλαίσιο της ΔΕΘ του 2011:

Με αυτό το μηχάνημα κόβουν τα δάκτυλα των ενόχων στο Ιράν [εικόνες]Στη δημοσιότητα δόθηκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από το μηχάνημα που χρησιμοποιούν οι ιρανικές αρχές για να ακρωτηριάζουν τα δάκτυλα των ενόχων.

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες οι κουκουλοφόροι του ιρανικού κράτους, εφαρμόζουν τον αυστηρό νόμο της Σαρία σε έναν άντρα που καταδικάστηκε για κλοπή και μοιχεία.

Σύμφωνα με ειδικούς η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών που έγινε μέσω του ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων έχει σαν στόχο να στείλει ένα «καθαρό μήνυμα» στους πολίτες και να σκορπίσει προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν διαμαρτυρίες.

<ΒΙΝΤΕΟ>Τσίπρας: «Ακόμη και με τον διάβολο». Σαμαράς, Διαμαντοπούλου, Μπακογιάννη, Βελόπουλος ...τα ίδια !!!

                              

Δύο φορές μέσα σε 15 δευτερόλεπτα αναφέρει ο Τσίπρας το ότι θα πάει «ακόμα και με τον διάβολο»
Δύο φορές για να το καταλάβουμε καλά, και να το ακούσουν αυτοί που πρέπει να το ακούσουν!Τσίπρας, Σαμαράς, Διαμαντοπούλου, Μπακογιάννη, Βελόπουλος περί διαβόλου και διαμονίων!!

Στρατηγός Ντερτιλής: "Εγώ δεν ζητώ χάρη από εσάς που υποστείλατε την Ελληνική Σημαία από τα Ίμια!!"Το (αποφυλακιστήριο) θα είναι καρφωμένο στο τελευταίο καρφί που θα μπεί στο φέρετρο μου !

Καταγόμενος από στρατιωτική οικογένεια, ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση και εισέρχεται στη Σχολή Ευελπίδων. Σε ηλικία 21 ετών, ο Αξιωματικός Νικόλαος Ντερτιλής, εντάσσεται εν μέσω γερμανικής κατοχής, στην Εθνική Αντίσταση. Συλλαμβάνεται από τους Γερμανούς και φυλακίζεται στο Χαϊδάρι, απ' όπου δραπετεύει, δίνοντας συνέχεια στην αντιστασιακή του δράση. Η απελευθέρωση της Ελλάδος από τους Γερμανούς κατακτητές, τον βρίσκει στο στρατόπεδο των Εθνικών Δυνάμεων, που μάχονται κατά της κομμουνιστικής ανταρσίας.

Η Moody’s διαψεύδει τον Στουρνάρα: Ύφεση και το 2014 με ορατό τον κίνδυνο χρεοκοπίαςΥπενθυμίζεται ότι ο Γ. Στουρνάρας σε πρόσφατη συνέντευξή του εμφανίσθηκε βέβαιος πως η ανάκαμψη θα έρθει το 2014…

Στον κίνδυνο μιας νέας ελληνικής χρεοκοπίας, αναφέρεται ο οίκος αξιολόγησης Moody’s σε έκθεσή που δημοσιοποίησε στις 28 Ιανουαρίου με τίτλο «Ελλάδα: Η χρηματοδότηση του ΔΝΤ και του EFSF βελτιώνει τη ρευστότητα, αλλά το χρέος παραμένει ευάλωτο σε σημαντικούς κινδύνους».

Στην έκθεση της Moody’s τονίζεται πως η Ελλάδα έλαβε προσφάτως επιπρόσθετη χρηματοδότηση 12,44 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ και τον EFSF, η οποία θα προσφέρει ανάσα ρευστότητας στην οικονομία και θα επιτρέψει την εκκίνηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Επισημαίνεται δε πως η καλύτερη του αναμενόμενου εκτέλεση του Προϋπολογισμού 2012 παρέχει στήριξη για την αύξηση της επενδυτικής εμπιστοσύνης.

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ - ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !σχόλιο Α/Φ:ΣΕ ΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΥΙΟΣ...ΜΑΣΟΝΟΚΩΛΟΠΑΙΔΟ...ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ...ΓΛΟΙΩΔΗΣ...ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ...
ΤΡΥΠΙΟΣ... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ...Κ.Λ.Π

« – Ο αείμνηστος Λαμπράκης όταν μου επιτέθηκαν για πρώτη φορά πριν από χρόνια μου είπε «Γιάννη, όταν μια νοικοκυρά σου πετάξει βρομόνερα στο δρόμο, δεν κάθεσαι να τσακωθείς. Πας σπίτι να πλυθείς.»
- Με μισούν χιλιάδες Ελληνες. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά με μισούν!..

- Δεν ξέρω αν θα πάω για καφέ στην πλατεία Εξαρχείων, δεν θα το κάνω μάλλον…

- Εχω ασφάλεια, δεν την παίρνω πάντα όμως μαζί μου. Πάω ελεύθερα σινεμά, για φαγητό. Δεν σκέφτομαι το φόβο. Η λογική του διαδικτύου, των απειλών, δεν θα περάσει.»
Αυτές είναι μερικές από τις διαπιστώσεις του Γιάννη Πρετεντέρη, του δημοσιογράφου των Ψυχάρη και Μπόμπολα που με αφελές θράσος ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει για ποιο λόγο τον μισούν χιλιάδες άν όχι εκατομμυρια Ελληνες…

Ανακαλύφθηκε ο φυσικός “διακόπτης” που σταματάει τις μεταστάσεις του καρκίνου!!!


Σε μια προσπάθεια να προλάβουν τις μεταστάσεις των καρκινικών κυττάρων, οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κορνέλ των ΗΠΑ, ανακάλυψαν τον φυσικό «διακόπτη» που ελέγχει τη διασπορά των κυττάρων που προέρχονται από τον καρκίνο του μαστού στην κυκλοφορία του αίματος.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν τη σχέση ανάμεσα στον τρόπο που ο οργανισμός ανταποκρίνεται στη φλεγμονή και στον τρόπο που τα κακοήθη κύτταρα του καρκίνου του μαστού διασπείρονται μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, οδηγώντας σε μεταστάσεις.

Γ. ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ:ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ


Ο πρώην υπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων και καθηγητής γλωσσολογίας, κ. Γιώργος Μπαμπινιώτης, γράφει για τους τρεις φωστήρες της Ορθοδοξίας.

Η θέση των τριών μεγάλων πνευματικών μορφών και διδασκάλων της ορθόδοξης θεολογίας ήταν προιόν μιάς βαθύτερης ειλικρινούς βιωματικής κατάφασης προς τον Θεό, πρώτα και πάνω απ' όλα, με την τριαδική χριστιανική του σύλληψη, προς τον άνθρωπο, το τέλειο δημιούργημα του Θεού, προς το πνεύμα, που κατ' εξοχήν συνδέει τον άνθρωπο με τον Δημιουργό του , και προς την καλλιέργεια του πνεύματος μέσα από τα διδάγματα της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης, αλλά και με την κατάκτηση της γνώσης και την άσκηση της κρίσης και της γλωσσικής έκφρασης ακόμη, η οποία - για τους τρεις μεγάλους διανοητές Χριστιανούς - περνάει μέσα από την ελληνική παιδεία και τα ελληνικά κείμενα.

Έτσι, στη διδασκαλία των Μεγάλων αυτών Πατέρων.....

Ποιοί ήταν οι τρεις Ιεράρχες που γιορτάζουν σήμερα.....


Την τιμητική τους έχουν σήμερα 30 Ιανουαρίου οι τρεις Ιεράρχες, με τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να μένουν κλειστά για να τιμήσουν τους προστάτες των Γραμμάτων. Ποίοι ήταν όμως οι τρεις Ιεράρχες και γιατί τους τιμούμε;

Με τον όρο Τρεις Ιεράρχες, αναφερόμαστε συνοπτικά στους τρεις επιφανείς Αγίους και θεολόγους, Βασίλειο τον Μέγα, Ιωάννη τον Χρυσόστομο και Γρηγόριο τον Ναζιανζηνό.

Για τη σοφία τους και τη χριστιανική τους ζωή, η Ορθόδοξη Εκκλησία τους ονόμασε αγίους και γιορτάζουν ο καθένας ξεχωριστά. Αλλά επειδή δημιουργήθηκε μια διαφωνία μεταξύ των χριστιανών για το ποιος από τους τρεις πρόσφερε τα περισσότερα, αποφασίστηκε και καθιερώθηκε από τα τέλη του 4ου αιώνα να υπάρχει και για τους τρεις μια κοινή γιορτή στις 30 Ιανουαρίου κάθε έτους.

Τέταρτη πιο... δυστυχισμένη χώρα η Ελλάδα


Μπροστά μας Ισπανία, Ν. Αφρική και Κροατία
Σε μια από τις πρώτες θέσεις στη λίστα των πιο δυστυχισμένων χωρών του πλανήτη κατατάσσεται η Ελλάδα σύμφωνα με τον παγκόσμιο δείκτη Misery Index.

Ειδικότερα, την πρώτη θέση κατέχει η Ισπανία, ακολουθεί η Νότιος Αφρική και η Κροατία. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα και ακολουθούν η Βενεζουέλα, η Πορτογαλία, η Αργεντινή, η Σλοβακία, η Αίγυπτος και η Ιρλανδία, σύμφωνα με την κατάταξη που δημοσίευσε το Bloomberg.

Όπως έλεγε ο Αμερικανός οικονομολόγος Arthur Okun, που επινόησε τον δείκτη αυτό, όταν η ανεργία και ο πληθωρισμός ανεβάζουν τον δείκτη δυστυχίας πάνω από το 20% ο πληθυσμός μιας χώρας δοκιμάζεται με τόσο ακραίο τρόπο, που...

ΟΧΙ Στουρνάρα σε ΥΕΘΑ-Α/ΓΕΕΘΑ ακόμη και για τις δωρεάν μετακινήσεις στρατιωτικών!!!


Άσχημα νέα έφθασαν στο Κατάρ για τον ΥΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο. Από την Αθήνα οι συνεργάτες του τον ενημέρωσαν ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας...

απέκλεισε οριστικά και μ΄ ένα ξερό ΟΧΙ το ενδεχόμενο να αυξηθούν από μία ,έστω σε δύο οι καταστάσεις επιβίβασης για τους στρατιωτικούς ακόμη και για τους στρατιώτες! Που σημαίνει να μπορούν οι στρατιώτες κατά τη διάρκεια της θητείας τους να μετακινούνται για τις άδειές τους δωρεάν.


Το πρόβλημα είναι τεράστιο για τους στρατιώτες και.....

Άδωνις: Θα προστατεύσω με το κορμί μου την ΚωσταντοπούλουΘα έχει να κάνει με τον Άδωνι όποιος απειλήσει με ξύλο την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ

Όποιος απειλήσει με ξύλο την Κωσνταντοπούλου θα έχει να κάνει με τον Άδωνι. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά την ανακοίνωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι δέχτηκε απειλές για ξύλο από τους συναδέλφους βουλευτές της, επικαλούμενη δημοσιεύματα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ!!!


ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΥ!!!
Τι μας λένε οι Ροταριανοί; Πως "δεν έχουν σχέση με την Μασωνία", "είναι απλά ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα" κλπ. Ισχύουν όλα αυτά; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΔΩ, καταρρίπτοντας μια για πάντα το συγκεκριμένο παραμυθάκι!


Ο λόγος γίνεται για τον Εμμανουήλ Δελάκη: Ποιος είναι ο κύριος; Αρχιμασώνος 33ου ΒΑΘΜΟΥ του "Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος Δελφοί", όπως βλέπουμε εδώ (και στην φωτογραφία πάνω, με τον εκλιπόντα Β. Πάτκα):

Ιωάννης Κοραντής: «Τη στιγμή αυτή υπάρχει τουρκική συνδιαχείριση στη Θράκη»!...


Εκείνο που διακρίνεις αμέσως στον απόφοιτο της Νομικής Σχολής Αθηνών, στον Πρέσβη επί τιμή, στον τέως Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (2004-2009) ήταν το διαπεραστικό του βλέμμα, ικανό να σε περάσει από «ακτινογραφία» μέσα σε λίγα λεπτά. Και χωρίς να το καταλάβεις. Ίσως γι’ αυτό τον φοβούνται αρκετοί, ίσως γι’ αυτό τον υπολογίζουν περισσότεροι. Η ουσία είναι ότι ο κ. Κοραντής εντάσσεται στην μειοψηφία των ανθρώπων εκείνων που δεν φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Γι’ αυτό το λόγο επέλεξα να του πάρω συνέντευξη. Γι’ αυτό το λόγο ήταν τόσο ενδιαφέρουσα η συζήτηση μαζί του. Και γι’ αυτό το λόγο ειπώθηκαν πράγματα που με έκαναν να νιώσω σαν… Μάτα Χάρι.

Τεκμήριο οι πιστωτικές κάρτες και… τα μαθήματα Κουνγκ-Φου!


Ακόμα και τα μαθήματα πολεμικών τεχνών θεωρεί τεκμήριο η εφορία και ζητά από τις…
σχολές του είδους τα πλήρη στοιχεία των πελατών τους. Παράλληλα φακελώνονται και όλες οι πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών.

Το υπουργείο Οικονομικών, με εγκύκλιο του υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη, δίνει διορία μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου στις επιχειρήσεις από τις οποίες η ΓΓΠΣ ζητά στοιχεία πελατών τους προς διασταύρωση. Διευρύνει όμως και το φάσμα των υπηρεσιών που εντάσσει στο ηλεκτρονικό «φακέλωμα» των φορολογούμενων. Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ζητά στοιχεία από τράπεζες, κλινικές, ασφαλιστικές εταιρείες ιδιωτικές σχολές παντός είδους, εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κτλ.) να στείλουν αναλυτικά στοιχεία για τους πελάτες τους, προκειμένου αυτά να διασταυρωθούν με τις δαπάνες και τα εισοδήματα που αυτοί αναγράφουν στις φορολογικές δηλώσεις τους κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο:

Ο πρώτος δορυφόρος κατασκευασμένος αποκλειστικά από Έλληνες


Ο 1ος δορυφόρος κατασκευασμένος αποκλειστικά από Έλληνες θα είναι έτοιμος…
να εκτοξευθεί το καλοκαίρι του 2013 από το ακρωτήριο Κανάβεραλ.

Πρόκειται για τον μικροδορυφόρο Lamdasat που ετοιμάζει η ομάδα του καθηγητή Αεροδιαστημικής Μηχανικής, του Πανεπιστημίου Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, Περικλή Παπαδόπουλου.

Η ομάδα αποτελείται από 10 Έλληνες ερευνητές. Το κόστος της εκτόξευσης θα αγγίξει τα 3,5 εκατ. δολάρια, ποσό το οποίο θα καλυφθεί από τη ΝΑSA, ενώ για την κατασκευή του δορυφόρου συγκεντρώθηκαν.....

Ελληνοαμερικανός κροίσος για δήμαρχος στη Νέα Υόρκη!


Το όνειρο πολλών ετών να γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιδιώκει ο διακεκριμένος Ελληνοαμερικανός, Τζον Κατσιματίδης, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα και επισήμως ότι θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του ερχομένου Νοεμβρίου για την αντικατάσταση του επίσης κροίσου Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο οποίος κατόρθωσε να αλλάξει τη νομοθεσία και να επανεκλεγεί για τρίτη τετραετή θητεία ως δήμαρχος.


Ο Κατσιματίδης κατεβαίνει στις εκλογές κατά πάσα πιθανότητα υποστηριζόμενος από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα (θα κριθεί αργότερα η επίσημη υποστήριξη των κομμάτων), ενώ στο παρελθόν έγινε γνωστός ως χρηματοδότης των...

Ασπαρτάμη: Το πιο δηλητηριώδες, νευροτοξικό πρόσθετο στην ιστορία των τροφίμων

Ασπαρτάμη: Το πιο δηλητηριώδες, νευροτοξικό πρόσθετο στην ιστορία των τροφίμων
Απειλητική πραγματικότητα ή αποτέλεσμα εμπορικών «τερτιπιών»; Όπως και να έχει, μία παγκόσμια επιδημία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και χρόνια. Αιτία ένα χημικό υποκατάστατο ζάχαρης, το οποίο πολλές επιστημονικές έρευνες χαρακτηρίζουν δηλητηριώδες, θεωρώντας το φαρμακευτική ουσία η οποία, σε αλληλεπίδραση με άλλες φαρμακευτικές ουσίες, αλλάζει τη βιοχημεία του εγκεφάλου. Επιπλέον, είναι από τα λίγα πρόσθετα που δεν έχουν υποβληθεί σε πλήρη τοξικολογικό έλεγχο.

Η χρήση της είναι πλέον τόσο διαδεδομένη που λίγα είναι τα προϊόντα τα οποία δεν την περιέχουν:

Απίστευτο! Διοικητής ξυλοφόρτωσε αστυνομικό..και του έσπασε το τηλέφωνο στο κεφάλι!

Ακόμη και τηλέφωνο έσπασε στο κεφάλι του αστυνομικού ο -εκτός εαυτού- διοικητής του. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας την ημέρα της βομβιστικής επίθεσης στο Mall.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Αναφορές στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο διοικητής απειλούσε τον αστυνομικό πως θα καλούσε το… 100 αν δεν συμμορφωνόταν, αναφέρει το Βήμα.

Το θύμα καταγγέλλει ότι ο διοικητής μπήκε στο γραφείο του ξαφνικά και τον ρώτησε με τι ασχολούνταν εκείνη την ώρα. Ο 25χρονος είπε στον ανώτερό του ότι συμπληρώνει ένα υπηρεσιακό έγγραφο μετά από συνεννόηση με αξιωματικό.

Τότε, ο διοικητής......

"ΚΑΙΕΙ" ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Χαλαστάνης: «Παρέδωσα τη λίστα Λαγκάρντ 29 Σεπτεμβρίου 2010 και δεν πρωτοκολλήθηκε»


Με το καλημέρα στην Προανακριτική Επιτροπή αποκαλύπτονται οι ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου όσον αφορά στην υπόθεση «Λαγκάρντ».«Εγώ προσωπικά παρέλαβα το φάκελο με το CD στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι, στις 29 Σεπτεμβρίου 2010. Τον υπέγραψα και τον έστειλε κατ 'ευθείας, χωρίς να τον ανοίξω, με έναν ειδικό απεσταλμένο αυθημερόν στην Αθήνα, στο υπουργείο Οικονομικών », είπε ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Γαλλία Κωνσταντίνος Χαλαστάνης, ο πρώτος μάρτυρας που κλήθηκε να καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή.   
  

Αποκάλυψη> O Γιώργος κανόνισε το "αναπάντεχο" ραντεβού Σαμαρά-Ερντογάν στο Κατάρ!

Το "αναπάντεχο" ραντεβού του Σαμαράν με τον Ερντογάν σύμφωνα με πληροφορίες του"Κουρδιστού Πορτοκαλιού" δεν ήταν καθόλου αναπάντεχο τελικά αλλά το είχε προσετοιμάζει λίγες μέρες πριν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είδε για σχεδόν δύο ολόκληρες ώρες τον Ταγίπ Ερντογάν και κουβέντιασαν για όλα και κυρίως για την ΑΟΖ.

H AIΓΥΠΤΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ Αιγύπτιος υπουργός Άμυνας: "Καταρρέουμε" - Κίνδυνος για την Α.Μεσόγειο


Ο αρχηγός του αιγυπτιακού Στρατού δήλωσε ότι οι συγκρούσεις στη χώρα «μπορεί να οδηγήσουν στην κατάρρευση του κράτους»,προβαίνοντας σε μια αυστηρή προειδοποίηση εν μέσω βίαιων επεισοδίων που έχουν στοιχίσει της ζωή σε περισσότερους από 50 ανθρώπους τις τελευταίες ημέρες.
Σε σχόλια που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο στρατηγός Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι, ο οποίος είναι και υπουργός Άμυνας της χώρας, πρόσθεσε ότι μια τέτοια κατάρρευση θα «απειλούσε τις μελλοντικές γενιές».