ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ιερώνυμος: "Μην χτυπάτε τις καμπάνες"



Ιερώνυμε, θα σου έλεγα που να πας και τι να κάνεις, αλλά το πήρα χαμπάρι πια, πως είσαι ένας ΜΑΣΣΟΝΟΣ στην κορυφή της Ελλαδικής Εκκλησίας.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΡΕ ΜΑΣΣΟΝΕ;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΡΕ ΜΑΣΣΟΝΕ;

Πόπη Σουφλή


















 

ΡΟΜΠΟΤ ΤΟΥ ΑΠΘ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!


Σημαντική διάκριση απέσπασε ερευνητική ομάδα του ΑΠΘ, καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση, μεταξύ είκοσι ερευνητικών ομάδων από όλον τον κόσμο, σε διαγωνισμό ρομποτικής.

έα προειδοποίηση: ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ λίαν συντόμως


Όλα δείχνουν ότι η "ατραξιόν" του τρίτου, αναμενομένου ως χειρότερου όλων, Μνημονίου καθώς και η χαριστική βολή στην ελληνική οικονομία για την ολοκληρωτική της θανάτωση (με απώτερο στόχο την υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας της χώρας, πρωτίστως του ορυκτού πλούτου: με την ίδια ακριβώς συνταγή που ήδη βλέπουμε να εφαρμόζεται στην Κύπρο) θα αποτελέσει το κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων.

Poul thomsen:Pussy thinks is boss in Greece

Μακελειό στη Νιγηρία: Ένοπλοι εισέβαλαν σε οικοτροφείο και σκότωσαν 28 μαθητές



Φωτιά σε κτίρια έβαλαν άγνωστοι δράστες. Πυροβολούσαν κατά μαθητών, οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφύγουν. Πολλά από τα θύματα κάηκαν ζωντανά. Μαθητές μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με εγκαύματα. Ερευνώνται τα αίτια

Ένοπλοι που πιστεύεται πως είναι ισλαμιστές σκότωσαν σήμερα 28 μαθητές και ένα καθηγητή σε οικοτροφείο στην πόλη Πότισκουμ της βορειοανατολικής Νιγηρίας, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών σύμφωνα με τον νεώτερο απολογισμό ανέρχεται στους 42,

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ... ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣΑ...!

                   

Τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές και κατοίκους που έχουν πληροφόρηση από το Θεσπρωτικό Πρεβέζης δεν έχει καταφέρει κανείς από τους αλβανούς κακοποιούς να περάσει στη γειτονική χώρα.

Αυτό όμως που δείχνουν τα στοιχεία, είναι ότι πλέον οι δραπέτες έχουν φτάσει πολύ κοντά στα σύνορα με Αλβανία.

Οι έρευνες δεν γίνονται μόνο στον κάμπο του Μαργαριτίου,

ΠΩΣ "ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ" Η ΕΦΟΡΙΑ Αυθαίρετες ποινές σε βάθος 20ετίας - Θα είμαστε όλοι ένοχοι εκ προοιμίου για φοροδιαφυγή


Η εφορία αυθαίρετα θα μας επιβάλει φόρους μέχρι και 20 χρόνια πριν του στιλ "εμείς πιστεύουμε ότι έπρεπε να ξοδεύεις τα τριπλά, έτσι γουστάρουμε να πιστεύουμε, και άμα σου αρέσει". Οδεύουμε σε ολοκληρωτικές διαδικασίες, όπου όλοι θα είμαστε ύποπτοι και το κυριότερο ένοχοι κατ' εκτίμηση.
 
Σε δημόσια διαβούλευση θα δοθεί σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα ο νέος Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών στον οποίο περιλαμβάνονται οι φορολογικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και των επιτηδευματιών καθώς και πρόστιμα και ποινές που θα επιβάλλονται στην περίπτωση φορολογικών παραβάσεων.
 

ΡΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ... ΤΑ "ΜΑΖΕΨΑΝ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ...ΕΛΕΙΠΕ Η ΚΥΠΡΟΣ & ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


Σε διορθωτική κίνηση προέβη ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Εκκλησιών, Αιδ. Guy Liagre, ύστερα από την έντονη αντίδραση των επικεφαλής των Αντιπροσωπειών της Εκκλησίας της Ελλάδος, Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου και της Εκκλησίας της Κύπρου, Επισκόπου Νεαπόλεως Πορφυρίου, για την παρουσίαση χάρτη της Ευρώπης από τον οποίο είχε εξαιρεθεί η Κύπρος ενώ η FYROM εμφανιζόταν με το όνομα «Μακεδονία».

«Λυπούμεθα βαθύτατα γιατί σε μια παρουσίαση που πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας, κατά τη διάρκεια της 14ης Συνέλευσης του CEC (Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Εκκλησιών), λόγω ενός προβλήματος στη χαρτογράφηση,

Ο ΤΟΜΣΕΝ ΓΙΑ 1/2 ΚΙΛΟ ΒΕΡΥΚΟΚΑ Γ@ΜΟΥΣΕ ΕΠΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ; Ντροπή: Έκλεισαν το κέντρο της Αθήνας για να ψωνίσει ο Πολ Τόμσεν ... βερύκοκα!

Η κατάντια μιας χώρας που έχει απωλέσει την εθνική της κυριαρχία: Κυκλοφοριακό έμφραγμα υπέστη το κέντρο της Αθήνας χθες το μεσημέρι
όταν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ ένιωσε την ανάγκη να φάει ... βερύκοκα.
Όπως γινόταν επί κατοχής όταν έβγαινε βόλτα ο φρούραρχος της Αθήνας έκλεισαν όλοι οι δρόμοι που οδηγούσαν στην Πατριάρχου Ιωακείμ που ήταν το μανάβικο που ήθελε να ψωνίσει ο "πολύς" Πολ Τόμσεν.
Τον οποίο Πολ Τόμσεν όταν ήταν απλός υπάλληλος γραφείου στο ΔΝΤ "δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του", και τώρα έχει έρθει στην Ελλάδα και με την έγκριση και την αποδοχή των μνημονιακών κυβερνήσεων υποδύεται τον "Καίσαρα" και έχει την απαίτηση να κλείνουν οι δρόμοι απ'όπου περνά!

Alles Gute!


Με αφορμή την επίσκεψη του Γερμανού υπουργού εξωτερικών κ. Βεστερβέλε στην Αθήνα, ο Φον Δημητράκης έδωσε μιαν άνιση μάχη με τον εαυτό του, προκειμένου να πνίξει τον πόνο που του προκαλούσε αυτή η χαμένη ευκαιρία της συνάντησης με τον Γερμανό πάτρωνα. Θλίψη που του προκαλούσε ημικρανίες: το διπλωματικό του γραφείο προετοίμαζε πυρετωδώς για εβδομάδες αυτήν τη συνάντηση. Και να τώρα, που δίπλα στον ευθυτενή Γερμανό πολιτικό, φωτογραφήθηκε εκείνος ο ανεκδιήγητος χονδρός, αντί για τον ίδιο, που είναι κομψός, καλοντυμένος και πάντα στην τρίχα. Ποιος, αυτός που εκπροσωπεί επαξίως τα ελληνικά χρώματα. Απέραντη θλίψη στα όρια της κατάθλιψης, αν όχι γι' αυτόν τον ίδιο, αυτός είχε ήδη πολλές φωτογραφίες στο λεύκωμά του με τον Γερμανό υπουργό, αλλά για την Ελλάδα, ρε γαμώτο...


Πράγματι, η συζήτηση για το θέμα των πολεμικών επανορθώσεων ήταν, μετά τις τυπικές ανταλλαγές φιλοφρονήσεων, το πρώτο θέμα στην ατζέντα του Γερμανού υπουργού. Ήταν σύντομος και σαφής:

Η τρόικα απαιτεί αίμα....απαιτεί απολύσεις με ονοματεπώνυμο!


Αφιέρωμένο το παρακάτω κείμενο σ' αυτούς που ετοιμάζουν τις λίστες της ντροπής..
"Το τελευταίο γεύμα"
Βρισκόμαστε στο έτος 1944. Ήδη το καλοκαίρι έχει έρθει και οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι η παρουσία τους στην χώρα δεν κρατήσει πολύ. Οι σφαγές, οι εκτελέσεις και τα μπλόκα εντείνονται. Παράλληλα ο ΕΛΑΣ πολεμά αποφασιστικά για την ημέρα της απελευθέρωσης που κοντοζυγώνει.
Παράλληλα μεγάλη ανυπομονησία έχει απλωθεί στους συνεργάτες των Γερμανών στην Αθήνα και όλη την χώρα. Τι θα συμβεί τώρα που ο Κόκκινος Στρατός προελαύνει ακάθεκτος ? Τι θα απογίνουν εκείνοι ? Οι Γερμανοί φαίνονται καθησυχαστικοί. Υπόσχονται για όσους το επιθυμούν να τους πάρουν μαζί τους στην Γερμανία όταν επιστρέψουν. Οι Γερμανοί τελικά θα εγκαταλείψουν την Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, πριν όμως από αυτό διοργάνωσαν μια αποχαιρετιστήρια φιέστα...Με κάθε επισημότητα, οι Γερμανοί αποστέλλουν προσκλήσεις σε όλον τον "καλό" κόσμο της Αθήνας και των προαστίων. Καλούν κάθε είδους συνεργάτες τους,

Κύμα μαζικής φυγής στελεχών των Ε.Δ.

                   
Στον Στρατό Ξηράς από τη 1η μέχρι τις 26 Ιουνίου είχαν υποβάλλει παραίτηση 849 στελέχη, 606 αξιωματικοί και 243 υπαξιωματικοί. Για να υπάρξει συγκριτικό μέγεθος, το έτος 2012 οι παραιτήσεις στο Στρατό Ξηράς ήταν 808, δηλαδή περίπου, όσες και οι παραιτήσεις τον Ιούνιο του 2013.
Στην Πολεμική Αεροπορία, έχουν φύγει παραιτούμενοι από την αρχή του χρόνου και μέχρι 20 Ιουνίου, 465 στελέχη από τα οποία 433 αξιωματικοί, μεταξύ των οποίων και 13 ιπτάμενοι.

Στο Πολεμικό Ναυτικό οι παραιτήσεις στελεχών (αξιωματικών και υπαξιωματικών) στο πρώτο εξάμηνο του 2013,

Άνοιξε τις πύλες του το μεγαλύτερο κτίριο του κόσμου στην Κίνα


Το μεγαλύτερο κτίριο του κόσμου βρίσκεται την Κίνα, στεγάζει χώρους 17,6 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων και είναι 20 φορές μεγαλύτερο από την Όπερα του Σίδνεϊ
Πρόκειται για το Παγκόσμιο Κέντρο του Νέου Αιώνα στην πόλη Τσενγκντού της νοτιοδυτικής Κίνας που εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα.


Το έργο είναι φαραωνικό, οι αριθμοί σχεδόν απίστευτοι. 500 μέτρα μήκος, 400 μέτρα πλάτος και 100 μέτρα ύψος.

Σας τσιμπήσε Σκορπιός, Σφήκα, Μέλισσα, Φίδι; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

                   
Το καλοκαίρι καταγράφονται τα περισσότερα τσιμπήματα από μέλισσες, σφήκες, μπούμπουρες, σκορπιούς, σαρανταποδαρούσες, ακόμη και από φίδια....

Και αυτό γιατί λίγο η εξοχή, λίγο η χαλαρότητα των διακοπών μας καθιστούν ευάλωτους σε τέτοιου είδους περιπέτειες.

Τι πρέπει να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει ένα έντομο ή κάποιο φίδι; Κινδυνεύουμε και αν ναι πόσο πολύ;

Διαβάστε ένα χρήσιμο οδηγό... επιβίωσης και μην ξεχνάτε, πάνω από όλα χρειάζεται ψυχραιμία.

Αρχισε ο εμφύλιος στην Αίγυπτο: Βγήκαν τα τανκς στους δρόμους - 17 νεκροί


Η πλατεία Ταχρίρ, το σημείο που είχε γίνει σύμβολο το 2011 στην επανάσταση που οδήγησε στην ανατροπή του Χόσνι Μουμπάρακ, τώρα γίνεται σύμβολο του εμφυλίου που πλανιόταν σαν απειλή πάνω από την Αίγυπτο τα τελευταία 24ωρα. Η «Παρασκευή της απόρριψης», όπως ονόμασαν τις διαδηλώσεις οι οπαδοί του Μοχάμεντ Μόρσι βάφτηκε με αίμα. Οι φιλελεύθεροι κάλεσαν τον δικό τους κόσμο στους δρόμους. Και η απειλή για αιματοχυσία από τις συγκρούσεις μεταξύ του λαού έγινε πλέον εφιαλτική πραγματικότητα. Σύμφωνα με τις αρχές, 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το πρωί της Παρασκευής σε συγκρούσεις σε όλη τη χώρα, οι τρεις από τους οποίους στις βραδινές μάχες κοντά στην Ταχρίρ.

Ο εφιάλτης του εμφυλίου ξέφυγε από το θεωρητικό επίπεδο μόλις βράδιασε.

Να γιατί πρέπει να πίνετε νερό κάθε πρωί με άδειο στομάχι




Αναμφίβολα όταν πίνουμε αρκετή ποσότητα νερού κάθε μέρα απολαμβάνουμε πολλά πλεονεκτήματα.

Όταν όμως πίνουμε νερό κάθε πρωί με άδειο στομάχι τότε αυξάνονται οι θετικές επιδράσεις του νερού στον οργανισμό μας για πολλούς και διαφόρους λόγους.

5. Καθαρίζει το παχύ έντερο με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολη η απορρόφηση των συστατικών από τον οργανισμό μας.

4. Αυξάνεται η παραγωγή νέων κυττάρων του στο αίμα και στους μύες

3. Βοηθά στη μείωση του βάρους. Πίνοντας 1,5 ποτήρι νερό το πρωί,

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ...!!! ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 400.000 ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...


Η Βουλγαρία έχει μετατραπεί σε κοινωνία πολιτών που είναι έτοιμοι να διασκορπιστούν σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη... από την εταιρία Afis για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. “Οι δυτικοί δεν πρέπει να ανησυχούν για τους Βούλγαρους που θα μεταβούν στις χώρες τους.

Οι Βούλγαροι πρέπει να θορυβηθούν από το ρυθμό μετανάστευσης. Μορφωμένοι άνθρωποι με προσόντα, εξειδικευμένοι και σε παραγωγική ηλικία είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να συνεισφέρουν στο ΑΕΠ άλλων χωρών” τόνισε ο ερευνητής Γιούρι Ασλάνοφ σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας.

Περίπου 400.000 πολίτες θα εγκαταλείψουν τη χώρα για πάντα τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με την έρευνα,

Διεκδικεί αποζημείωση μαμούθ: Έλληνας καθηγητής καθίζει στο εδώλιο την Apple!

               

Αντιμέτωπος με τους καλοπληρωμένους δικηγόρους της... Apple θα βρεθεί στις αμερικανικές δικαστικές αίθουσες ο Ελληνας καθηγητής, Θεόδωρος Δ. Μουστάκας. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βοστόνης κατέθεσε μήνυση εναντίον του κολοσσού πληροφορικής και τεχνολογίας, κατηγορώντας τον για παραβίαση διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Σε περίπτωση που τα αμερικανικά δικαστήρια αποφανθούν ότι ο Ελληνας καθηγητής έχει δίκιο τότε η Apple θα κληθεί να τον αποζημιώσει με.....

Το ΣτΕ νομιμοποιεί την "φίμωση" των πολιτών

               

Το ΣτΕ έκρινε συνταγματικό το ΠΔ Δένδια
Χρειαζόμαστε επειγόντως Συνταγματικό Δικαστήριο
Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι είναι συνταγματικό το σχέδιο ΠΔ του κ. Δένδια για την απαγόρευση στην ουσία των διαδηλώσεων των πολιτών. Ο Αστυνομικός Διευθυντής πλέον θα καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο θα διαδηλώνουν οι πολίτες και πως θα στήνονται στους δρόμους. Νομίζουμε ότι ήρθε πλέον η ώρα να περάσει ο έλεγχος της συνταγματικότητας των νόμων σε ανεξάρτητο κληρωτό Συνταγματικό Δικαστήριο, όπως γίνεται σε όλα τα κράτη που σέβονται τους πολίτες τους.

Ρουφιάνος της τράπεζας ήταν ο μπαμπάς του Σημίτη πριν πάρει τα βουνά με τον Άρη Βελουχιώτη!

Νομικός σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας και επι Κατοχής ο Γεώργιος Σημίτης

                  

Ο μπαμπάς του Σημίτη εκ δεξιών του Άρη Βελουχιώτη την ώρα που αυτός έβγαζε το γνωστό του λόγο στη Λαμία.. Από τραπεζίτης αρχικομμουνιστής! Ο Άρης αποκεφαλίστηκε, ο Γεώργιος μεγαλούργησε οικονομικά και ο υιός του διάλυσε τη χώρα και τώρα παίρνει 6000 ευρώ το μήνα σύνταξη πρωθυπουργού!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: