ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ & ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ Πανωλεθρία για 1,5 εκατ. ασφαλισμένους απο τα "μη οριζόντια μέτρα" Γ.Στουρνάρα


Τα «μη οριζόντια μέτρα» που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας σε μία προσπάθεια να «μαζέψει» τα περι μειώσεων στις κύριες συντάξεις πλήττουν περίπου 1,5 εκατομμύριο ασφαλισμένους. Κόβονται οι πρόωρες συντάξεις, αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης από 3 έως 15 χρόνια και μπαίνει «ποινή» σε όσους αποφασίσουν να βγούν στη σύνταξη πριν το 62ο έτος της ηλικίας τους.

Ένα αστυνομικό τμήμα για τον Δένδια... Επιστολή αναγνώστη αστυνομικού !!!

Δένδια που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις, θα μπορούσε να είναι η παράφραση του γνωστού γνωμικού. Από αναγνώστη μας, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή.

"Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξεως Αττικής.






Που χάθηκε το TCG ÇUBUKLU σήμερα ; Γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ είπε για πλοία στη θάλασσα ;

pou-hathike-to-tourkiko-ploio
Τελικά  μόνο λόγια είναι ή Τούρκικη κουτοπονηριά ;  Πουθενά το TGG GUBUKLY  (A594) ! Γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ έγραψε για πλοία στη θάλασσα;
Πουθενά σήμερα το Τούρκικο  που θα έκανε τις έρευνες ακόμη και σε Ελληνική Υφαλοκρηπίδα ...Σύμφωνα με την αναγγελία του τουρκικού σταθμού Σμύρνης (NAVTEX 664/13)

Οι δανειστές επιμένουν για λουκέτο σε ΕΑΣ και ΕΛΒΟ

b5f4e-elvo_0Λουκέτο σε ΕΑΣ και ΕΛΒΟ ζητά η τρόικα, με το σχέδιο να περιλαμβάνει απολύσεις και εθελούσιες εξόδους.

Η κυβέρνηση ωστόσο, συνεχίζει και επιμένει για την εν λειτουργία αναδιάρθρωση, σε ορίζοντα 2 ετών, «σπάζοντας» τα ΕΑΣ σε πολιτικό και στρατιωτικό σκέλος, προκειμένου να μειωθεί το κόστος λίγο πάνω από τα 40 εκατ. ευρώ.

ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΕΝΕΡΓΗ Η ΤΗΛ.ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕN... ΚΑΙΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΟΥ! ΒΡΕ Α, ΣΤΟ ΔΙ@ΛΟ!



Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκτελών χρέη αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Θεοφάνης Παπάς, από σήμερα λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 2313 325501, προκειμένου όσοι αντιλαμβάνονται τέτοιες περιπτώσεις να μπορούν να ενημερώσουν την Περιφέρεια, ώστε στη συνέχεια να γίνονται έλεγχοι εκπομπών ρύπων από συνεργεία της διεύθυνσης περιβάλλοντος. 

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ... ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...!!!

Εκπρόσωποι των Τουρκοκυπρίων θα έρθουν στην Ελλάδα και θα συζητήσουν με την ελληνική κυβέρνηση σε μία διαδικασία που οδηγεί στην de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους από την μνημονιακή κυβέρνηση Α.Σαμαρά. Η επίσκεψη των Τουρκοκύπριων στην Αθήνα είναι πρωτοφανής και θα γίνει στις επόμενες δέκα ημέρες!

Υψηλόβαθμος ΜΑΣΩΝΟΣ αποκαλύπτει: Δαιμονική Θρησκεία η ΜΑΣΟΝΙΑ! “Όσο πιό υπάκουος είσαι στα “Πνεύματα-Οδηγούς” τόσο πιό “ψηλά” ανεβαίνεις. Υπάρχουν και άλλοι βαθμοί μετά τους 33.


ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ Σχέση Μασονίας και Βατικανού… Οι περισότεροι ΠΟΝΤΙΦΗΚΕΣ και Υψηλόβαθμοι ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ είναι Μασώνοι!

Απίστευτες αποκαλύψεις … το βίντεο έχει Ελληνικούς Υπότιτλους οπότε μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι.

Παραθέτουμε ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ των ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ:


ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΜΑΣΟΝΙΑ!

Περίεργη υπόθεση σε εξέλιξη με γνωστή blogger


Μια πολύ περίεργη όπως δείχνουν τα πράγματα υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Κυριακή το βράδυ με την ιδιοκτήτρια του bloghttp://mlagananews.blogspot.gr/.
Όπως η ίδια κατήγγειλε πριν λίγο από το λογαριασμό της στο facebookhttps://www.facebook.com/mairi.lagana?hc_location=stream, αστυνομικοί την προσήγαγαν βίαια το βράδυ της κυριακής υποτίθεται για να αποτρέψουν προσπάθεια αυτοκτονίας της.
Συγκεκριμένα γράφει:

Η ναζιστική τουρκία δίνει “τσάμπα” εισιτήρια και ελεύθερη βίζα για τους ισλαμιστές που θέλουν να “έλθουν στην Τουρκία”, αλλά καταλήγουν στην Ελλάδα.





Ξεσηκώνεται η Ευρώπη για τις μεθοδεύσεις του ισλαμοφασίστα αλλά η Ελλάδα κοιμάται.

SENIOR EU BORDER CONTROL OFFICIAL WARNS TURKEY’S NEW VISA POLICY AND CHEAP FLIGHTS FROM AFRICA CONTRIBUTING TO ILLEGAL IMMIGRATION TO EUROPE