ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Οι Τσάμηδες με χρήματα της Αλβανίας διεκδικούν εδάφη της Ελλάδας!

 Οι Τσάμηδες με χρήματα της Αλβανίας διεκδικούν εδάφη της Ελλάδας!
Το ποσό των 60.000 ευρώ το χρόνο παίρνει ως ενίσχυση το κόμμα των Τσάμηδων από το αλβανικό κράτος, για τις δραστηριότητές του!
Aποκλειστική σχεδόν πολιτική επιδίωξη του PDIU είναι η διεκδίκηση εδαφών της Ελλάδας στη Θεσπρωτία.  Πέρα από την οικονομική χορηγία του αλβανικού κράτους οι Τσάμηδες χρηματοδοτούνται και από την Αμερική.
Επιπλέον σύντομα το τσάμικο κόμμα θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση της Αλβανίας,  με τρεις υφυπουργούς και τρεις γενικούς διευθυντές. Οι υφυπουργοί  θα είναι στο υπουργείο Πολιτισμού, Δικαιοσύνης και Παιδείας.
«Το ζήτημα των Τσάμηδων είναι ένα σύνθετο ζήτημα, αλλά πάνω από όλα είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να επιλυθεί μόνο από το αλβανικό έθνος. Είναι ένα διεθνές θέμα, διότι αφορά τις σχέσεις μεταξύ της Αλβανίας και των γειτονικών χωρών, ως εκ τούτου δεν μπορεί να επιλυθεί με απλό τρόπο», τονίζει συχνά πυκνά ο πρόεδρος του κόμματος Δικαιοσύνης Ένταξης και Ενότητας Σπετίμ Ίντριζι, όπως γράφει η «Κάτοψη». Επισημαίνει ότι το πρόβλημα σήμερα είναι αρκετά μεγάλο και ζητά από τους διεθνείς οργανισμούς και να ενδιαφερθούν για το ζήτημα.  Μεγάλο πρόβλημα, σύμφωνα με τον Ίντριζι είναι η διάβαση των συνόρων της αλβανο-ελληνικής μεθορίου από τους πολίτες της Αλβανίας, οι οποίοι δηλώνουν ως χώρα καταγωγής την Τσαμουριά.

Παρέδωσε στην τράπεζα τα κλειδιά του σπιτιού του

Στα όριά του έχει φτάσει ο Έλληνας, βλέποντας την κυβέρνηση να τον φορολογεί συνεχώς στερώντας του τα βασικά αγαθά...

Παρέδωσε στην τράπεζα τα κλειδιά του σπιτιού του

Η Google ανακοίνωσε ότι θα λογοκρίνει τους bloggers!!

Μήπως η λογοκρισία στο διαδίκτυο έχει ήδη ξεκινήσει και δεν το έχουμε αντιληφθεί; ...
Λίγες μόνο ημέρες αφότου το Twitter ανακοίνωσε ότι σε κάποιες χώρες τα tweets θα περνούν από «έλεγχο» και ανάλογα με το περιεχόμενο τους δε θα δημοσιοποιούνται στη χώρα αυτή, έρχεται ανάλογη ανακοίνωση και από την Google.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες η υπηρεσία Google Blogger θα ανακατευθύνει τους χρήστες σε domain names της χώρας τους, όπως για παράδειγμα στο blogspot.com.gr αντί στο blogspot.com.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό;

Θά πάρουν στόν Καιάδα καί τή Θράκη µαζί τους;


Καιρό τώρα ἀκούγεται πώς πρόθεση τῆς Κυβέρνησης (τοῦ ΠαΣοΚ, γιά νά ἀκριβολογοῦµε) εἶναι ἡ «ἐπίλυση» τοῦ θέµατος τῶν µουφτήδων. Ὅπως εἶναι πλέον παγκοίνως γνωστό, ὁ καφροΓΑΠ ἔταξε στόν Ἐρντογάν ὅτι θά «κλείσει» τό θέµα καί τό περιβάλλον τοῦ Πάγκαλου ἀνέλαβε νά φέρει σέ πέρας τήν ἀποστολή, ἕνα ἔργο στά ὅρια τῆς προδοσίας.

Ευάγγελος Βενιζέλος : "Οι Έλληνες κρύβουν 49 δισ. ευρώ κάτω από το στρώμα"

Τεράστιο πλήγμα έχει προκαλέσει στις τράπεζες η μεγάλη απόσυρση καταθέσεων από τους Έλληνες, που φτάνει συνολικά τα 65 δισ. ευρώ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην Βουλή.

Ο υπουργός τόνισε πως από τα 65 δισ. μόνον τα 19 δισ. έχουν φυγαδευτεί σε τράπεζες του εξωτερικού, με κύριο προορισμό την Βρετανία (5 δισ. ευρώ περίπου) και την Ελβετία (1,6 δισ. ευρώ).

Ναι ρε είμαστε Ρωμιοί!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κάποιοι  θίχτηκαν επειδή ο νέος πρέσβης των Τούρκων στην Ελλάδα, μας αποκάλεσε Ρωμιούς! Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε για να τους δικαιολογήσουμε είναι πως οι άνθρωποι είναι απλά ανιστόρητοι.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΩΜΙΟΙ. Αυτό που είπε ο Τούρκος είναι μια αλήθεια που δεν συμφέρει ούτε τους Τούρκους, ούτε τους δυτικούς.

Υπέρ της Γερμανίας η απόφαση για το Δίστομο

Δεν περιμέναμε κάτι άλλο, οι προδότες που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια έχουν φροντίσει ώστε τα αφεντικά τους να μείνουν στο απυρόβλητο ες-ες αεί!

Διαβάστε τι αποφάσισε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τη διαμάχη Γερμανίας-Ιταλίας σχετικά με το Δίστομο. Το χρονικό της υπόθεσης

Μία συγκλονιστικὴ παραίτησις!

Μία παραίτησις ποὺ ὅμοιά της δὲν ἔχουμε ξανασυναντήσει!
Ποὺ ἐμένα προσωπικῶς μὲ κάνει νὰ αἰσθάνομαι ἰδιαιτέρως ὑπερήφανη, διότι αὐτὸ τὸ κορίτσι τυγχάνει καὶ φίλη μου.  
Διότι ἀκόμη ὑπάρχουν ὑπερήφανοι ἄνθρωποι!
Διότι ἀκόμη ὑπάρχουν Ἥρωες καὶ Ἡρωΐδες!
Μία παραίτησις πλήρης ἀξιοπρεπείας, ἀπὸ ἕναν ἄνθρωπο ποὺ ἀλυχτᾶ ἡ καρδιά του γιὰ ἐλευθερία!!

Ἀρχαῖον διαστημόπλοιον;

διαστημόπλοιον; by . Στὴν Κωνσταντινούπολι πλέον ὑπάρχει κι ἐπισήμως ἕνα περίεργον εὑρημα τὸ ὁποῖον θυμίζει (δὲν θυμίζει, ἀπεικονίζει) διαστημόπλοιον!
Ἀπὸ αὐτὰ ποὺ βλέπαμε στὰ κινούμενα σχέδια καὶ στὶς ταινίες ἐπιστημονικῆς φαντασίας.
Διόλου ὄμως δὲν μὲ ξαφνιάζει κάτι τέτοιο. (Ὅπως καὶ πολλὰ ἄλλα ἄλλως τε….)
Ἀπολαῦστε το!
Φιλονόη

To ανέκδοτο της χρονιάς: "Απειλεί" να καταψηφίσει PSI και δανειακή ο Γ.Παπανδρέου λόγω ... τραπεζών!!!


Θα μπορούσε να είναι και το ανέκδοτο της χρονιάς: Ο Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε να τα βάλει με τις τράπεζες και τους τραπεζίτες που τόσο έχει ευεργετήσει στην Ελλάδα και διεθνώς εδώ και δυόμιση χρόνια, και απειλεί να ... δώσει γραμμή καταψήφισης του PSI και της δανειακής σύμβασης!

Μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, σήκωσε την …παντιέρα κατά των τραπεζών, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να δεχθεί η ενίσχυσή τους να γίνει χωρίς την έκδοση κοινών μετοχών υπέρ του Δημοσίου, πράγμα που ουσιαστικά οδηγεί στην κρατικοποίησή τους, την οποία όμως έχει αποκηρύξει κατηγορηματικά η Τρόικα.


“Θα επιμείνουμε στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα σε αυτό το θέμα, είναι δέσμευσή μας προς τον λαό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος μάλιστα για μία ακόμη φορά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σχέσεις του με τα συμφέροντα. «Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, αλλά μαριονέτα δεν ήμουν και δε θα γίνω» είπε και δήλωσε πως μετάνιωσε που δεν προχώρησε στην αλλαγή του εκλογικού νόμου.

H OPATH ΑΠΕΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ > Με εντολή των ΗΠΑ - Επίθεση κατά της Ελλάδας από Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Τουρκία


Τα τελευταία είκοσι τουλάχιστον χρόνια, έχουμε συνηθίσει να ζούμε με την γνωστή εναντίον μας τουρκική επιθετικότητα, που κατά καιρούς παίρνει διάφορες εντάσεις -μορφές- ή περιεχόμενο, εξελισσόμενη σε μία _επίσημα εκφρασμένη απειλή_ και η οποία…ξέρουμε πλέον, τι διεκδικεί – από ποιον- και με ποιο πρόσχημα ...(π.χ. ΚΥΠΡΟ + ΘΡΑΚΗ = Προστασία μειονότητος, ANAT. ΑΙΓΑΙΟ = Ζωτικός Χώρος).

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ! Και το χρυσάφι μας παίρνουν οι Γερμανοί!

Είναι δυνατόν να έρχονται Γερμανοί στο Κιλκίς, να μοιράζουν φυλλάδια σε όλους τους κατοίκους για να συγκεντρώσουν το χρυσό – όπως έκαναν στη Θεσσαλονίκη με τους Εβραίους- και να τους το ανταλλάσσουν, δίνοντας ευρώ; Είναι δυνατόν επί τέσσερις ημέρες, να συνωστίζονται οι ...
συμπολίτες μας σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης για να ζυγίσουν τις βέρες και τα δαχτυλίδια τους έναντι πινακίου …ευρώ; Που μας κατάντησε το κατεστημενο; Πόση κατρακύλα μας περιμένει ακόμη;

Με νόμο η μείωση σε 13ο και 14ο! Στα 400 ευρώ ο μισθός!



Ακόμη και αν ο 13ος ενσωματωθεί στους 12 πρόκειται να πουν ότι ο κατώτατος μισθός θα πάει στα 500 ευρώ.

Αν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή που ακόμα λειτουργεί όπως πρέπει στην Ελλάδα της εθνικής κρίσης, αυτό είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις.


  
Παρά τις περικοπές στις εξοπλιστικές και λειτουργικές δαπάνες, παρά την επίθεση που δέχτηκε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ της προηγούμενης κυβέρνησης και τα υπονοούμενα της νυν, παρά την απόπειρα ενοχοποίησης των Ενόπλων Δυνάμεων με τις απίστευτες διαρροές περί επικείμενου πραξικοπήματος, οι φύλακες της Ελλάδας και του ελληνικού λαού συνεχίζουν το έργο τους όπως έχουν εκπαιδευτεί κια πάνω απ'όλα όπως τα στελέχη της πιστεύουν: Με βαθιά προσήλωση στο έργο τους και στα εθνικά ιδανικά.  
Image
Απόδειξη αυτών των προσπαθειών, αποτελούν οι συνεχόμενες μικρής και μεσαίας κλίμακας ασκήσεις που οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιούν σε ολόκληρη την επικράτεια, ημέρα και νύκτα.

Μάθετε τι είναι η acta και τι θέλει να επιτύχει στο διαδίκτυο.

BINTEO!!!!!

"ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ" ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ MEGA.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕΦ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ (ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ).

«Θα κάνουν τις κολώνες της ΔΕΗ ξύλα για το τζάκι»


Μια ανακοίνωση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την υπογραφή ομάδας ξυλοκόπων (ΟΜ.ΞΥ.ΠΑ.ΚΑ.).

Οι «ξυλοκόποι» αυτοί απειλούν με κόψιμο των ξύλινων στύλων της ΔΕΗ στις περιπτώσεις που η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα!Δείτε παρακάτω...


Στην αντιπολίτευση πέρασε ο αξιόπουστας.

Ώρα είναι να τον δούμε τώρα και στα μπλόκα με ζιβάγκο. Ρε μήπως ο άνθρωπος είναι αγανακτισμένος; Κάνει αντιπολίτευση στο εαυτό του, και αυτός και τα άλλα καρναβάλια,.όχι νέα μέτρα λένε κάποιοι του ΠΑΣΟΚ, κατηγορούν τις άστοχες επιλογές τους δυσανασχετώντας για τα νέα μέτρα της τρόικας!!!
Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις σκέφτομαι να τα ψάλλω στο αφεντικό του καταστήματός μου!