ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΟΠΩΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...!!! ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΝΙΜΙΤΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ... ΦΕΡΝΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!





ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ...!!!

Ο προσωπικός απεσταλμένος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, στις συνομιλίες ανάμεσα σε Ελλάδα και πΓΔΜ, θα επισκεφθεί την περιοχή κατά την περίοδο 8 με 11 Ιανουαρίου 2013 για συναντήσεις σε Αθήνα και Σκόπια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας του ΟΗΕ.

Ὁ λαὸς περιμένει ἀπὸ τὸν κάθε Ἕλληνα Δικαστὴ νὰ ἀναδειχθεῖ ἕνας νέος ἥρωας «Πολυζωϊδης»



Ὁ δικαστὴς ποὺ διώχθηκε καὶ φυλακίστηκε ἐπειδὴ δὲν ὑπέκυψε δουλοπρεπῶς στὴν Τρόικα τοῦ Ὄθωνα (3 ἀντιβασιλεῖς) γιὰ νὰ καταδικάσει εἰς θάνατον τὸν Κολοκοτρώνη. Τάσυγκλονιστικά λόγια του: “Τό σῶμα μου δύνασθε νὰ τὸ κάμητε ὅπως θέλετε, ἀλλὰ τὸν στοχασμόν μου, τὴν συνείδησίν μου, δὲν θὰ δυνηθῆτε νὰ τὰ παραβιάσητε”
Στὶς κρίσιμες αὐτὲς στιγμές, ποῦ οἱ ξενοκίνητες δυνάμεις καταπατοῦν κάθε ἔννοια Δικαίου , Συντάγματος, ἀνθρωπίνων Δικαιωμάτων καὶ Ἐθνικῆς Κυριαρχίας, ὅπως ἄλλωστε ἐπιδιώκουν ἐδῶ καὶ 182 χρόνια, ὁ λαὸς περιμένει ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες Δικαστὲς καὶ εἰδικὰ ἀπὸ τοὺς Ἀνωτάτους, νὰ σταθοῦν ἀλύγιστοι καὶ ἀνεπηρρέαστοι προσηλωμένοι στὸ καθῆκον ποῦ ὁρκίστηκαν καὶ τάχθηκαν νὰ ὑπηρετοῦν . 

Χριστουγεννιάτικο “δώρο” με ..τριπλό χαράτσι στα ακίνητα!



Τριπλό «δώρο» θα πληρώσουν οι πολίτες στο κράτος, μόνο για τα ακίνητα…Τις επόμενες ημέρες, αντί του Άγιου Βασίλη θα έρθουν τα ραβασάκια για το ΦΑΠ του 2010 και του 2011. Μην ξεχνάμε και το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.





Αυτοπυροβολήθηκε 55χρονος

Νεκρός βρέθηκε χθες στις 11.30 το βράδυ ένας άνδρας, στα Δουμενά, στην ...
περιοχή των Καλαβρύτων. Τον 55χρονο βρήκε νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του, ο γιος του, ο οποίος τον αναζητούσε μέρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας ,ο άνδρας βρέθηκε πυροβολημένος στο στήθος από κυνηγετικό όπλο και δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Στον Έβρο ο Κωσταράκος ...Στα ΄΄αναχώματα΄΄ οι Τούρκοι !



Το πόσο σιγουράνζες ειναι οι Τούρκοι είναι γνωστό ..Το πόσο καλά  παίζουν την διπλωματία όμως πάλι ειναι είναι γνωστό !
Τό πόσο όμως φοβούνται ίσως να μην είναι γνωστό !Απόδειξη .... στο Έβρο για επιθεώρηση
της αντιαρματικής Τάφρου  Ο Στρατηγός Κωσταράκος γράφουν οι Τούρκικες και Τουρκόφωνες εφημερίδες !

Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


kerdoskopos
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΟΓΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!
Πόνταρε «υπέρ» της Ελλάδας και τίναξε την μπάνκα στον αέρα! Ο λόγος για τον Νταν Λόεμπ, τον επικεφαλής του «Third Point» (του τρίτου μεγαλύτερου hedge fund στον κόσμο), ο οποίος στοιχημάτισε ότι η χώρα μας θα παραμείνει στην Ευρωζώνη και με τη συμμετοχή του στην επαναγορά των ελληνικών ομολόγων αποκόμισε μισό δισ. δολάρια...
Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Financial Times», ο 51χρονος μάνατζερ αγόρασε ελληνικά ομόλογα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στην τιμή των 17 σεντς και τα πούλησε στα ....

Ναυτική κυριαρχία στο Αιγαίο. Θα την χάσουμε κι αυτή;



Όσο στην Ελλάδα συζητάμε αν πρέπει να πουλήσουμε υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού, η Τουρκία “χτίζει” μεθοδικά κάτι που ποτέ δεν είχε. Πολεμικό Ναυτικό! 
Τα στοιχεία που υπάρχουν δείχνουν ότι η Ελλάδα αρχίζει πλέον να χάνει τον έλεγχο σ΄ ό,τι έχει να κάνει με τις ναυτικές δυνάμεις στο Αιγαίο, τουλάχιστον σε επίπεδο αριθμών. Ευτυχώς η ναυτοσύνη δεν μετριέται μόνο μ΄ αυτούς. Αλλά οπωσδήποτε υπάρχει σοβαρότατο θέμα που πρέπει πια να απασχολήσει σοβαρά.

Νέα παγίδα με τις αποδείξεις – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


Μέσα σε μια πρόταση ο υπουργός Οικονομικών επανέφερε το μέτρο των αποδείξεων, αλλά και το σχετικό αλαλούμ που τις συνοδεύει, αφού πλέον η συγκέντρωσή τους δεν αφορά όλους τους πολίτες.
Πλέον αποδείξεις πρέπει να συγκεντρώνουν μόνο μισθωτοί και συνταξιούχοι και μόνο αυτοί που έχουν εισόδημα ως και 42.000 ευρώ το χρόνο.
Αυτό γιατί το μέτρο ισχύει για να εξασφαλίσουν οι παραπάνω πολίτες την έκπτωση φόρου η οποία ισχύει για τα εισοδήματα μέχρι 42.000 ευρώ/χρόνο.
Επιπλέον όσοι από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους έχουν εισοδήματα από αλλού δεν θα μπορούν μέσω αποδείξεων να εξασφαλίσουν τη μείωση φόρου καθώς αυτή ισχύει μόνο για τα εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες ή τις συντάξεις.
Παράλληλα υπερδιπλασιάζεται και το «πέναλτι» για όσους δεν καταφέρουν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό.
Δηλαδή ο επιπλέον φόρος από το 10% που ήταν μέχρι τώρα πάει στο 22%,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΠΙΛΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ XHMIKOYΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP


O σκοπός των κάτωθι είναι να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ενδιαφέρον για τους χημικούς αεροψεκασμούς και το HAARP, ώστε ο κόσμος θα θέλει να καθίσει με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και να τους ενθαρρύνει να σταματήσει και τα δύο. Πρώτα, λίγα πράγματα για εμένα. Μετά τη συμπλήρωση ενός έτους από την τεχνική σχολή, πήγα στη ναυτική μηχανολογία. Πήγα στην Caterpillar για να ολοκληρώσω τέσσερα έτη μαθητείας, και έκανα ακόμη 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί το master μου. Με το πέρασμα του χρόνου ασχολήθηκα με το μάνατζμεντ των πωλήσεων κατατάσσοντας την εταιρεία ως καλύτερη στον κόσμο στα προϊόντα που πουλούσαμε.

Την περίοδο εκείνη ανέπτυξα τόσο ενδιαφέρον να γίνω πιλότος που έβγαλα την ιδιωτική και επαγγελματική μου άδεια. Στην μέχρι τώρα εμπειρία μου ,εδώ και 44 χρόνια, έχω οδηγήσει πολλά αεροσκάφη και....

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ - "Δεν θα αφήσουμε τους Έλληνες να παγώσουν" - Ανοικτή πίστωση για επιπλέον φυσικό άεριο


Σχόλιο Α/Φ: ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.
"Η Ελλάδα θα πάρει όσο φυσικό αέριο χρειάζεται από την Ρωσία. Δεν τίθεται θέμα κόστους ούτε πίστωσης. Είναι απεριόριστη. Ότι ποσότητες χρειαστούν θα τις δώσουμε". Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν έδωσε εντόλη στην Gazprom να ανοίξει τις "κάνουλες" και να ρεύσει άφθονο φυσικό αέριο στην χώρα, παρά τις δυσκολίες αποπληρωμής του από ελληνικής πλευράς και με δεδομένες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην αγορά πετρελαίου, λόγω των εξωφρενικά υψηλών τιμών, κάτι που έχει αυξήσει κάθετα την ζήτηση φυσικού αερίου.

Η κυβέρνηση, πριν είκοσι ημέρες αιτήθηκε επιπλέον ποσότητες φυσικού αερίου, αλλά μόλις πριν μία εβδομάδα η Ρωσία απάντησε καταφατικά με προσωπική παρέμβαση του Β.Πούτιν.

Oι πολιτικοί και οι τεχνοκράτες των μνημονίων αγοράζουν σπίτια στο εξωτερικό και εγκαταλείπουν την κολασμένη χώρα!


Oι πολιτικοί και οι τεχνοκράτες των μνημονίων αγοράζουν σπίτια στο εξωτερικό και εγκαταλείπουν την κολασμένη χώρα!
Σχολιο Α/Φ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ.
Oι εμφανίσεις του ΓΑΠ στην Ελλάδα, όλο και σπανίζουν. Με άλλοθι τις διαλέξεις στο εξωτερικό ο Παπανδρέου βρισκεται ελάχιστα στην Ελλάδα. Άλλωστε, διαβάζουμε ότι την ίδια οδό διαφυγής επιλέγουν και οι τρεις πρώην υπουργοί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Παύλος Γερουλανος, που τώρα κάνουν το πρώτο βήμα της ακαδημαϊκής τους καριέρας, ακολουθούν τον κ. Παπανδρέου στη νέα του σταδιοδρομία ως ομιλητή με το αζημίωτο σε συνέδρια ανά τον κόσμο με θέμα την ελληνική δυστυχία.

Η καριέρα τους είναι το άλλοθι για την εγκατάλειψη μιας χώρας που την οδήγησαν στην κόλαση και τώρα σπεύδουν οι ίδιοι να απομακρυνθούν από την διακεκαυμένη χώρα.

Σύμφωνα με καταιγιστικές πληροφορίες......

Αντικατάσταση κορυφής στις 107 από τις 114 εφορίες!


Σε αλλαγές κορυφής στις 107 από τις 114 Εφορίες της χώρας προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα φορολογικά έσοδα. Απόφαση που υπέγραψε την Τετάρτη ο υφυπουργός Οικονομικών Γ.Μαυραγάνης προβλέπει την αντικατάσταση 107 διευθυντών και υποδιευθυντών εφοριών και 58 προϊσταμένων τμημάτων. Ουσιαστικά πρόκειται για εσωτερικές ανακατατάξεις καθώς από τις 165 συνολικά θέσεις που αλλάζουν μόλις οι 20 


θα καλυφθούν από νέα πρόσωπα. Ήδη έχουν εκδηλωθεί αντιδράσεις από την πλευρά των Εφοριακών οι οποίοι κάνουν λόγο για.....