ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Hellenic Army 2012- Κόντρα στους προδότες!

Ένα καταπληκτικό βίντεο από τις ένοπλες δυνάμεις .Για να ανέβει το ηθικό μας  στα δύσκολα αυτά χρόνια της μεγάλης προδοσίας!

"Επίθεση" των εισαγγελέων στο Στουρνάρι για τη ΔΕΗ

Παλαιστίνιοι στο πλευρό του Ασαντ στη Δαμασκό

Βίαιες συγκρούσεις σημειώνονται σήμερα στις νότιες συνοικίες της Δαμασκού ανάμεσα στους αντάρτες και το στρατό, ο οποίος συγκεντρώνει δυνάμεις για να επιτεθεί στην περιοχή της Νταράγια, κοντά στη συριακή πρωτεύουσα, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ακτιβιστές. Σύμφωνα με την οργάνωση αυτή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συγκρούσεις σημειώθηκαν στο παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό του

ΘΡΑΣΟΣ !!! Γ. Στουρνάρας: Αξιοζήλευτο το επίπεδο ευημερίας της Ελλάδας!

 Αν δεν το γνωρίζατε, το μάθατε σήμερα: Παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί τα τελευταία χρόνια και παρά την ύφεση, στην Ελλάδα διατηρείται το επίπεδο υπηρεσιών στον τομέα της Υγείας! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η επιτυχία των ελληνικών κυβερνήσεων να διατηρήσουν το δείκτη ευημερίας του ελληνικού λαού σε σχέση με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη είναι τόσο μεγάλη, που…
η Ιρλανδία και η Πορτογαλία ψάχνουν να βρουν με ποιον τρόπο το καταφέραμε για να μας… αντιγράψουν! Οχι, δεν πρόκειται περί πλάκας.

Είναι εχθροί της ελευθερίας

Εικόνα: Φαήλος Κρανιδιώτης

Φαήλος Κρανιδιώτης
 
Οι αριστεριστές, άλλοι ελευθέρας βοσκής κι άλλοι ενσωματωμένοι στον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, που περιφέρουν τα ράκη τους στην «Αυγή» και στο διαδίκτυο, δεν είναι παρά εχθροί της ελευθερίας. Κατ’ αυτούς, «πας μη αριστερός βάρβαρος», όπως διαταραγμένως αντιλαμβάνονται το σκυφτό αριστεριλίκι τους και τα δικαιώματα όσων τολμούν να αμφισβητούν τις ιδεοληψίες τους.

Το παράπλευρο κέρδος της «καταστροφής»


Η πλατωνική φιλοσοφία είναι μια μελέτη «θανάτου». Στον διάλογο «Φαίδων» (63 b. 4) αυτό καθίσταται σαφές. Τι είναι τούτη η μελέτη; H νοηματοδότηση των ενεργειών και των σκέψεων του βίου ενός θνητού με γνώμονα την αποδοχή της λήξης της επίγειας περιπέτειάς του.

Ο χειρισμός του μέλανος άρματος της επίγνωσης του πεπερασμένου χρόνου είναι δύσκολος. Ο ηνίοχος, ο άνθρωπος που παλεύει να αξιολογήσει τι αξίζει και τι όχι στο σύντομο πέρασμά του,

Κάποιοι πεθαίνουν στην Παλαιστίνη … και οι ελληνόφωνοι «celebrities» τραγουδούν για τους Ισραηλινούς !

του Αλεξόπουλου Στέλιου.Στο παρελθόν κατά την διάρκεια της ημέρας  μνήμης για την Ποντιακή γενοκτονία ο γνωστός «Sakis» - με τον μέντορα του Ψινάκη πάντα στο πλευρό του ... - ανέλαβε την αισχρή «εργολαβία» να προωθήσει τον  «ειρηνευτικό διάλογο» (βλέπε υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ)  στην Κύπρο μεταξύ των κατοχικών Τουρκικών δυνάμεων και των γραικύλων υποστηρικτών της «διζωνικής» λύσης.

Τότε είχαν ξεσηκωθεί χιλιάδες Εθνικιστές σε πολλές πόλεις και είχαν ακυρώσει με δυναμικό

Εγκληματικά κυκλώματα και συμφέροντα υπέρ των λαθρομεταναστών


Μέλη του κυκλώματος που νομιμοποιεί παράνομους μετανάστες  με πλαστογραφημένα πιστοποιητικά,  εισέβαλαν  στο κτίριο όπου στεγάζονται υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας στα Γιάννενα.


Την Αλ Σάλεχ επιστράτευσαν για να χτυπήσει την Χρυσή Αυγή ή για να την πάει στο 20% ακόμη πιο γρήγορα...;;; Ανέλαβε σύμβουλος του Βενιζέλου για θέματα ρατσισμού...!!!

Τη σημαία του ανένδοτου αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής έχει υψώσει η γνωστή ηθοποιός, ψυχολόγος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία έχει αναλάβει τον πρώτο ρόλο στην ολομέτωπη επίθεση του ΠΑΣΟΚ κατά της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» η Α. Αλ Σάλεχ, η οποία είναι σύμβουλος του Ευ. Βενιζέλου, σε θέματα ρατσιστικής βίας και ηγείται του στρατηγείου της Ιπποκράτους κατά του νεοναζισμού, λέει: «Η Χρυσή Αυγή είναι μία συμμορία δολοφόνων, μια συμμορία εγκληματιών». 

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ «Στα πρόθυρα εμφυλίου η Ελλάδα – Η βία θα βγει στους δρόμους και θα απλωθεί σε όλη τη χώρα»


Σχόλιο Α.Φ. Πριν λίγες μέρες γράψαμε ότι όταν ξεσηκωθούν οι μουτζαχεντίν στην Ελλάδα, ο ξένος τύπος θα το βαφτίσει εμφύλιο πόλεμο... βλέπε Συρία.

Στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου εμφανίζει την Ελλάδα σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα  FrankfurterAllgemeine.μιλώντας για μια πρωτοφανή οργή η οποία σωρεύεται στα βαριά πληττόμενα κοινωνικά στρώματα και η οποία αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει.


 Το παραπάνω αποτελεί εκτίμηση του Γερμανού ψυχιάτρου Georg Pieper, ο οποίος μαζί με τη δημοσιογράφο της γερμανικής εφημερίδας Melanie Mühl πέρασαν κάποιες στην Ελλάδα, με τη δεύτερη να συνοδεύει τον Γερμανό ψυχίατρο σε σεμινάρια που έδωσε αναφορικά με τα τραύματα που αφήνει η οικονομική κρίση στους ανθρώπους.

ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ: Δικαίωμα για κατάσχεση της εθνικής περιουσίας!


Το δικαίωμα κατάσχεσης κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου, χωρίς εξαιρέσεις, αποκτά η Τρόικα! Όπως αναφέρεται στο φύλλο εφημερίδας της κυβερνήσεως, δεν εξαιρείται τίποτα από την κατάσχεση σε περίπτωση που η χώρα δεν εκπληρώσει υποχρεώσεις, ούτε λόγω εθνικής κυριαρχίας, ούτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο.