ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΜΜΥΘΙ ΤΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Η Μοnsanto και η σχέση της με τον Bill Gates

Ο Bill Gates, είναι βασικά γνωστός ως ο ιδρυτής της Microsoft, και ο κατασκευαστής του διάσημου λειτουργικού συστήματος των Windows. Πλούσιος, αποσύρθηκε από την ηγεσία της εταιρείας και με τα χρήματά του έχει χρηματοδοτήσει τις τεχνολογίες γενετικής τροποποίησης,
γεω-μηχανικής, πειραματικών εμβολιασμών και την εξάπλωση της Monsanto.

Εταιρεία που χρησιμοποιεί τα ίδια της κεφάλαια για να καταβάλει τεράστιες οργανώσεις να παραποιούν δηλώσεις και να εξαπλωθούν οι γενετικά

Γνωστός Ελληνας ηθοποιός για Λαζόπουλο: «Eίναι πολύ εύκολο να τον ξεφτιλίσεις»

Γνωστός Ελληνας ηθοποιός για Λαζόπουλο: «Eίναι πολύ εύκολο να τον ξεφτιλίσεις»
Επίθεση εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου για τις επιδόσεις του στο τραγούδι εξαπέλυσε γνωστός Ελληνας ηθοποιός λέγοντας πως δεν ξέρει να τραγουδά, πως είναι φάλτσος, κάτι το οποίο μάλιστα γνωρίζει αλλά δεν… κάνει πίσω. Αντίθετα, επιμένει και συνεχίζει να τραγουδά.

Ο λόγος για τον Φίλιππο Σοφιανό ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Fthis για τη νέα παράσταση της Μιμής Ντενίση στην οποία συμμετέχει.

Η Χρυσή Αυγή ζητά επαναφορά της θανατικής ποινής

Ως πιο επίκαιρο από ποτέ χαρακτηρίζει το αίτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής για ειδεχθή εγκλήματα η Χρυσή Αυγή

Για άμεση ανάγκη εξοπλισμού των σωμάτων ασφαλείας με πολεμικά όπλα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις πάνοπλες συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματικών κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή.
"Οι αλλοδαποί δολοφόνοι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ζούγκλα και το κράτος αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει. Απαιτείται άμεσος εξοπλισμός των σωμάτων

Ελλάδα του Μνημονίου 2013: Σβήνουν τα φώτα και “βλέπουν” με το φως της τηλεόρασης

athens1

Είναι να θλίβεται και ν ‘απορεί κανείς με τα χάλια που έφτασαν τη χώρα μας οι ελεεινοί πολιτικάντηδες! Όχι μόνοι από οικονομικής άποψης, αλλά κυρίως από κοινωνικής! Ανάγκασαν τον κόσμο να κλείνει τα φώτα του σπιτιού για οικονομία και να έχει μόνο ανοιχτό, τι λέτε; Το βρωμοκούτι, την τηλεόραση! Το απόλυτο όργανο προπαγάνδας, διαστρέβλωσης, ανηθικότητας και ισοπέδωσης των πάντων!
Φταίει βέβαια κι ο καθένας μας ξεχωριστά! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΡΙΑ, παρά με την πορνοτηλεόραση!!! Θα το καταλάβουμε ποτέ;
Αναλυτικά η είδηση:

"Οι Πομάκοι"..Γραμμένο από ένα νέο Θρακιώτη Δάσκαλο.

ΜΗ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ - ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ, ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ??!!!
 
 ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑN ΝΕΟ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟ. 
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
 
Αγαπητοί συνάδελφοι.. 
Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. 
Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα,

Το "μυστικό" των Αρχαίων για την Ακρόπολη. Γιατί ο Παρθενώνας δεν πέφτει από τους σεισμούς;

Ο Παρθενώνας χτίστηκε στα μέσα του 5ου αι. π.Χ. προς τιμή της προστάτιδος της πόλης, θεάς Αθηνάς, και αποτέλεσε το επιστέγασμα της συνεργασίας σημαντικών αρχιτεκτόνων και γλυπτών εκείνης της εποχής.
Σύμφωνα με την Πολιτικό Μηχανικό, Νίκη Τιμοθέου μελέτες της όλης αρχιτεκτονικής και δομικής του φόρμας, κατέδειξαν πως οι αρχαίοι είχαν από τότε ανακαλύψει, αυτό που σήμερα ονομάζουμε σεισμική μόνωση.

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ "Προκαλεί" η δράση του κινεζικού Ναυτικού

Προβληματισμό όσο και ανησυχία στις ΗΠΑ και τις χώρες της λεγόμενης «λεκάνης του Ειρηνικού» έχει προκαλέσει η νέα ανακοίνωση του κινεζικού Ναυτικού ότι θα πραγματοποιηθούν 40 ασκήσεις εντός του 2013 προκειμένου να δοκιμαστεί και να αυξηθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα του στόλου επιφανείας.
 
Το Ναυτικό της Κίνας θα πραγματοποιήσει τις ασκήσεις αυτές σε ορισμένες περιπτώσεις με τη συνεργασία άλλων χωρών της περιοχής, με την διεξαγωγή επιχειρήσεων προβολής ισχύος και ελέγου θαλάσσιων οδών καθώς και επιτήρησης ευαίσθητων περιοχών.
 
Το κινεζικό Ναυτικό επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς όπως σημειώνουν αναλυτές, καθώς πρόσφατα ξεκίνησε τις εν πλω δοκιμές του νέου αεροπλανοφόρου του με την ονομασία  'Liaoning' από το οποίο θα επιχειρούν μαχητικά J-15 Flanker και ελικόπτερα.
 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Θαυμαστής του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ και της Τουρκίας δηλώνει ο νέος ΥΠΑΜ των ΗΠΑ!


Όχι απλά φιλότουρκος, αλλά και ... κεμαλιστής μας προέκυψε ο νέος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τσακ Χάγκελ (στη φωτό με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μ.Ομπάμα).
Συγκεκριμένα στην πρώτη του συνέντευξη, ο Τσακ Χάγκελ, από τoν οποίο δυστυχώς θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα σε ότι αφορά την αμυντική θωράκιση της Ελλάδα και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, δήλωσε...

"Μπαγίς κάνε αποταμίευση"! Το "οικονομικό ψέμμα" της Τουρκίας, με στοιχεία





Ο “παραλής” Μπαγίς -γνωστός μόνο από τις προκλητικές δηλώσεις κατά Ελλάδας και Τουρκίας- “δανείζει” απλόχερα στην Κύπρο, τουρκικές λίρες. Όπως γράψαμε και χθες καλό θα είναι να κάνει και λίγο αποταμίευση! Γιατί είναι κοινό μυστικό ότι το “οικονομικό θαύμα” του Ερντογάν μπορεί εύκολα να αποδειχτεί ότι ήταν “οικονομικό τρικ”.

Προκλητική απόφαση – Μποναμάς 11 εκ. ευρώ στα κόμματα του κοινοβουλίου


Η ελληνική κοινωνία στενάζει κάτω από υποχρεώσεις που αδυνατεί να τακτοποιήσει, παρόλα αυτά τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου αναμένεται να μοιραστούν εντός της εβδομάδας το υπέρογκο για την εποχή ποσό των 11 εκ. ευρώ!

30 Μαρτίου 1822: Η τρομερή καταστροφή της Χίου


Η καταστροφή της Χίου: Αναφερόμαστε στη σφαγή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στη Χίο από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 30 Μαρτίου 1822, ως αντίποινα για την κήρυξη της επανάστασης στο νησί από τον Σάμιο Λυκούργο Λογοθέτη.
Η έκρηξη της Επανάστασης βρήκε το πολυπληθές ελληνικό στοιχείο της Χίου να ευημερεί (117.000 έναντι 3.000 Οθωμανών Τούρκων και 100 Εβραίων). Με τον στόλο τους, το εμπορικό τους δαιμόνιο και τη διπλωματία τους, οι Χιώτες κυριαρχούσαν στη Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Το γεγονός αυτό ώθησε τον Σουλτάνο να παραχωρήσει στο νησί πολλά προνόμια, που άγγιζαν το καθεστώς αυτονομίας.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Σε κατάσταση πολέμου και επίσημα η Β.Κορέα - Άνοιξαν όλα τα καταφύγια


Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας, ανακοίνωσε το Σάββατο ότι η χώρα έχει τεθεί σε «κατάσταση πολέμου» κατά της Νότιας Κορέας, κλιμακώνοντας την κρίση στην κορεατική χερσόνησο, η οποία οξύνθηκε μετά τις νέες διεθνείς κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Πιόνγκγιανγκ, εξαιτίας των πυρηνικών δοκιμών που εξελίσσει.
Όπως αναφέρουν στρατιωτικές πηγές από τη Νότια Κορέα, οι Βορειοκορεάτες άνοιξαν...