ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Τόσα χρόνια παπαγαλάκια κελαηδούσατε υπέρ των δοσίλογων

Είναι αυτονόητο ότι είμαστε αντίθετοι στην απόλυση των απλών εργαζομένων της ΕΡΤ, αλλά οι άθλιοι που κελαηδούσαν στο γυαλί υπέρ των κατοχικών δυνάμεων, σήμερα ξαφνικά κατάλαβαν ότι καταλύθηκε η δημοκρατία. Η δημοκρατία, αλήτες δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, καταλύθηκε χάρη σε εσάς με τη βοήθειά σας , με τη προδοσία σας! 
Σήμερα  ξαφνικά ήρθατε  στα λόγια μας, σ αυτά που λέμε εμείς στα blogs τόσα χρόνια , σήμερα πρέπει (αν και σας είναι δύσκολο) να κατηγορήσετε , για πρώτη φορά, τα αφεντικά σας  μη σας πάρουν χαμπάρι οι απλοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ και ο Έλληνας πολίτης.

ΒΡΩΜΑΕΙ...!!!

ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΦΕΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ  ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΗΔΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ.

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ

Μισθολόγιο ΕΡΤ: Οι λίστες της ντροπής!!! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...ΛΑΜΟΓΙΑ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...


Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
Η κατάσταση των αμοιβών των δημοσιογράφων και λοιπών στελεχών της ΕΡΤ, που ακολουθεί, δημοσιεύθηκε στο ΦΙΜΩΤΡΟ και στο ΤΡΩΚΤΙΚΟ, πριν από λίγες μέρες.


Το ότι δεν παραιτήθηκε κανείς από αυτούς τους μέτριους και αγράμματους, μετά τη δημοσιοποίηση των προκλητικών και εξωπραγματικών αμοιβών τους, είναι δείγμα της ανηθικότητας και της παχυδερμίας τους.


Είναι αδιανόητο η χώρα να περνά μια τέτοια κρίση και αυτοί οι ημιμαθείς και ατάλαντοι πολλές φορές, να αμοίβονται με τέτοιους μισθούς.
Ποιός θα καθαρίσει την "Κόπρο του Αυγείου";


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ - ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Μη τρέχετε στην εφορία. Διανομή κλειδαρίθμων μέσω ΕΛΤΑ !...

...για όσους δεν έχουν εκδοθεί κωδικοί πρόσβασης και μέχρι 07/06/2013...
Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων προκειμένου να διευκολύνει τους φορολογούμενους, οι οποίοι υποχρεώνονται σε ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για...
το οικονομικό έτος 2013, προχώρησε σε κεντρική μαζική έκδοση κωδικών πρόσβασης στο σύστημα ΤΑΧΙSnet (κλειδάριθμοι).

Η αποστολή τους θα γίνει με συστημένες επιστολές. Η ταχυδρόμησή τους θα ξεκινήσει 12/06/2013, θα ολοκληρωθεί 14/06/2013 και εκτιμάται ότι θα έχουν παραδοθεί στους αποδέκτες έως 20/06/2013.

Συνεπώς, όσοι φορολογούμενοι...

ΑΡΘΡΟ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΒΔΑ: Η ανθρωπότητα ας ετοιμαστεί για την μάχη κατά του “πράσινου” Ισλαμικού χαλιφάτου


Νέο χτύπημα μετά τα άρθρα του Ρ. Καπλάν και του Ιταλού γερουσιαστή Φ. Ρόσι για την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Ο “Πόλεμος κατά του τρόμου” τελείωσε, ο πόλεμος για την ισλαμική τρομοκρατία μόλις άρχισε.

Του Στάνισλαβ Μισιν από την Πράβδα.

Υδρογονάνθρακες: Έγκλημα & τιμωρία …οι δράστες είναι ανάμεσά μας -

Η Ελλάδα, δυστυχώς, δεν καλείται μόνο να πληρώσει τον λογαριασμό για τον αλόγιστο δανεισμό του ανίκανου και ιδιοτελούς – ενίοτε και διεφθαρμένου – πολιτικού της συστήματος, αλλά και συμπεριφορές που συνδέονται με τα ανωτέρω, οι οποίες έχουν ακόμα μεγαλύτερο κόστος που μόλις τώρα αρχίζει να γίνεται αντιληπτό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ


Η τρόικα διατάζει και η ανθελληνική κυβέρνηση των προδοτών (ακόμα και εκείνων των εταίρων που «διαφωνούν» ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ) εκτελεί τις εντολές κατά γράμμα. Με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, υπογεγραμμένες από το ένα μέλος της συγκυβέρνησης δεν μπορεί να κυβερνηθεί μια χώρα∙ ωστόσο στην Ελλάδα τα πράγματα λειτουργούν ανάποδα.

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Κλείνουν τα ΕΑΣ: Καταλαβαίνει κανείς ότι από αύριο ούτε σφαίρες δικές μας δεν θα έχουμε;


Μετά την ΕΡΤ σειρά παίρνουν οι αμυντικές βιομηχανίες με την τρόικα (η κυβέρνηση απλά εκτελεί τις εντολές της τρόικα) να κλείνει τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ να πετσοκόβει την ΕΑΒ και να ολοκληρώνεται το έγκλημα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κατέστρεψαν την αμυντική βιομηχανία της χώρας (μαζί με την χώρα).

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ BRAVI-ΣΙΜΟ ΝΑ ΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΗΜΕΡΕΣ...(ΒΙΝΤΕΟ)



Εμείς τα γράφουμε και τα ξαναγράφουμε οι ένθρωποι είναι για πολλά γέλια αλλά δυστυχώς για αυτούς οι δηλώσεις μένουν...Δείτε τον τιτανοτεράστιο BRAVI-ΣΙΜΟ Κεδίκογλου πριν απο ακριβώς 20 ημέρες τι έλεγε για την κρατική τηλεόραση στα τηλεπαράθυρα της ΝΕΤ...

Η ΕΡΤ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΤΙΣ 4.000 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!!!

                 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κρατικού καναλιού η Έλλη Στάη προσελήφθη ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ), Υπεύθυνη Διοίκησης Έργου, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός έτους και αντικείμενο την οργάνωση, προετοιμασία, συντονισμό, εποπτεία και παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι μηνιαίες αποδοχές της κ. Στάη ανέρχονται στα 4.000 ευρώ, ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται και υπερωρίες!

Οταν ο Κεδίκογλου έσκιζε τα ιμάτιά του για την ΕΡΤ πριν ένα χρόνο (video)


Ένα χρόνο νωρίτερα ο κ. Κεδίκογλου που σήμερα ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ, δήλωνε πως είναι αντίθετος με το κλείσιμο των δημόσιων Μέσων Ενημέρωσης.

Δείτε το video στο 1.52 τις δηλώσεις του κ. Κεδίκογλου που πάνε σύμφωνα με τα φεγγάρια. «Eιλικρινά δεν καταλαβαίνω τη λογική του κλεισίματος της συχνότητας» δήλωνε τότε.



ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ Η ΦΩΤΙΑ. ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.



Εικόνες καταστροφής στην Κρήτη. Στις φλόγες βρίσκεται από το μεσημέρι ο Νομός Ηρακλείου. Οι Pυροσβέστες προσπαθούν να περιορίσουν τα έξι μέτωπα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε Αθανάτους, Σταυράκια, ΒΙΠΕ, Τομπρούκ, Βασιλειές και Ανισαρά!

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι στους Αθανάτους, λίγο έξω από το Ηράκλειο, όπου οι φλόγες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από σπίτια! Η φωτιά καίει το ρέμα που περνά μέσα από τον οικισμό και καίει κυρίως καλάμια.

Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση καθώς η φωτιά έχει "περάσει" από την πλευρά του ΠΑΓΝΗ,

«Μπινελίκια» με ρυθμό πολυβόλου μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Χρυσαυγίτη βουλευτή Μ. Αρβανίτη [βίντεο]

Με ρυθμό πολυβόλου έφευγαν οι προσβολές και τα «μπινελίκια» στη Βουλή μεταξύ της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και του βουλευτή...

της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη στο περιθώριο της συζήτησης της Ετήσιας Έκθεσης του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν η Λ. Κανέλλη θυμήθηκε αναφορές στο πρόσωπό της από τον κ. Αρβανίτη με τους χαρακτηρισμούς «βρώμα του Κοινοβουλίου» και «κοπρίτη». Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε επιθετικά, η κα Κανέλλη τον αποκάλεσε ναζιστόφατσα και έγινε… το έλα να δεις!

Ακολουθεί ο επίμαχος διάλογος:

Να γιατί Γαλλία και Βρετανία άρχισαν να χάνουν την ψυχραιμία τους στη Συρία

Γαλλία και Βρετανία, τα «υπάκουα σκυλάκια» της συμμαχίας στο πλευρό των ΗΠΑ, τα έψαλλαν αυτή την εβδομάδα στους Ευρωπαίους εταίρους τους για να τους πιέσουν να αποδεχθούν ένα status quo το οποίο προϋποθέτει την αποσύνθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το νέο δεδομένο ότι κάθε χώρα θα ακολουθήσει δική της στάση ως προς τον εφοδιασμό των τρομοκρατών που δρουν στην Συρία.

Reuters: Διάσπαση Τρόικας και αποχώρηση του ΔΝΤ, επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή

Εάν η τρόικα που διαχειρίζεται τα προγράμματα διάσωσης των χωρών της ευρωζώνης ήταν ποδοσφαιρική ομάδα, λογικά θα αναζητούσε προπονητή μετά από το σερί της 1 νίκης, 1 ισοπαλίας και 1 ήττας.
Με αυτό τον τρόπο ξεκινά σημερινό δημοσίευμα του Reuters που αναφέρεται εκτενώς και για το ολόφρεσκο «mea culpa» της έκθεσης του ΔΝΤ για την Ελλάδα και υπογραμμίζει το ενδεχόμενο η τρόικα να διαλυθεί, κατά πάσα πιθανότητα μέσα από την αποχώρηση του ΔΝΤ! Η ήττα αφορά την Ελλάδα, η ισοπαλία την Πορτογαλία και η νίκη (θεωρητικά πάντα) την Ιρλανδία, με το Reuters να τονίζει:..

...


RUSSIA TODAY ΓΙΑ "ΕΝΤΟΛΗ" ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ "Να μην πουλήσει τη ΔΕΠΑ στους Ρώσους"

Η εφημερίδα Russia Today αναφέρεται στην απόσυρση του ενδιαφέροντος της Gazprom για την αγορά της ΔΕΠ, η οποία αφήνει αιχμές για εμπλοκή των ΗΠΑ στην αγοραπωλησία, υποστηρίζοντας πως «η Ουάσιγκτον είχε προειδοποιήσει την Αθήνα να μην πουλήσει τη ΔΕΠΑ στους Ρώσους».

ΔΕΝ "ΠΑΕΙ" ΑΛΛΟ


                     
Ασφυξία!! Το ένστικτο της επιβίωσης δρα αυτοματοποιημένα και ανεξέλεγκτα! Το ίδιο και η Πατρίδα …ασφυκτιά μαζί με τον εξαθλιωμένο λαό της!! Η κοινωνία ως αλυσίδα και ως συνοχή αποκόπηκε βίαια! Οι νόμοι άνομοι , ο θεμελιώδης νόμος το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έγινε κωλόχαρτο στα χέρια των δοτών! Το χοιροστάσιο ΒΟΥΛΗ ως ναός της απάτης και του ψέματος καλά κρατεί. Η ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του χοιροστασίου των ανθρωπόμορφων τεράτων ψηφίζει κάθε μέρα την ίδρυση νέων αποτεφρωτήρων για την εξαέρωση του Ελληνικού λαού . Το ανθρώπινο δικαίωμα της ελευθερίας αποτελεί άγνωστη λέξη στην σημερινή θεσμική ΕΛΛΆΔΑ! ..ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!

Ο καραγκιόζ μπερντές και οι φευγάτοι Ρώσοι

Γράφει ο Σταύρος Χριστακόπουλος 

«Είναι αυτονόητο ότι θέλουμε πολύ καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ. Εδώ δεν ξεκινάμε από την αρχή, χτίζουμε σε αυτό που ήδη έχουμε. Είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Και δουλεύουμε για να υπάρξει αυτή η βελτίωση το ταχύτερο» είπε ο Σαμαράς στο Προσυνέδριο της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη. Και ύστερα... έφυγαν οι Ρώσοι.
«Με τις Ηνωμένες Πολιτείες μας συνδέουν παραδοσιακοί δεσμοί μακροχρόνιας ισχυρής φιλίας και σταθερής συμμαχίας» συνέχισε ο πρωθυπουργός.
«Και με τους... Ρώσους τι μας συνδέει;» αναρωτηθήκαμε ευθύς, έχοντας κατά νου τις συναντήσεις του πρωθυπουργού της Ελλάδας με τον επικεφαλής της Gazprom Αλεξέι Μίλερ για να διευθετηθούν οι διαφορές στο ζήτημα της πώλησης της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου – στο Μαξίμου μάλιστα, κατά παράβασηκάθε πρωτοκόλλου. Ο λόγος πάλι στον Σαμαρά:

Αλεξιπτωτιστές Ιερείς και αερομεταφερόμενες Εκκλησίες (βιντεο)

                        
Στο πέρασμα των αιώνων η Εκκλησία έχει βρει πολλούς τρόπους για να προσεγγίσει ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη αλλά αυτό που έχει κάνει η ρώσικη Εκκλησία σε συνεργασία με τον στρατό αν μην τι άλλο διεκδικεί βραβείο πρωτοτυπίας!
Ιερείς που εκπαιδεύονται ως αλεξιπτωτιστές, πτυσσόμενοι φουσκωτοί Ναοί που μεταφέρονται με αεροπλάνα και στρατεύματα σε αφιλόξενες περιοχές συνθέτουν το σκηνικό του νέου δόγματος...

ΣΟΚ – Εξήντα ελληνικές βιομηχανίες ετοιμάζονται να παραδώσουν τα κλειδιά τους στον κ. Σαμαρά

key
Οι τελευταίοι των Μοϊκανών της ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας, η οικογένεια Δοντά, προετοιμάζεται για το «μοιραίο»: Να βάλει λουκέτο στο εργοστάσιο στα Φάρσαλα, αυξάνοντας τις θέσεις ανεργίας κατά 350 άτομα. Προσοχή: Δεν είναι παιγνίδι, δεν είναι διαπραγμάτευση, δεν είναι επικοινωνιακό τέχνασμα. Εξήντα ελληνικές βιομηχανίες ετοιμάζονται να παραδώσουν τα κλειδιά τους στον κ. Σαμαρά.
Περισσότερες από 60 μεγάλες ελληνικές ενεργοβόρες επιχειρήσεις πληρώνουν το ρεύμα σε πολύ αυξημένες τιμές σε σχέση με τους

Εκατό και με το νόμο διόρισε στη Βουλή ο Τσίπρας

Εκατό και με το νόμο διόρισε στη Βουλή ο Τσίπρας

Κομματικά κριτήρια καταγγέλλουν όσοι έμειναν εκτός

Για επιλεκτικές και παρεΐστικες επιλογές προσώπων καταγγέλλουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μέλη του κόμματος.

Με επιστολές τους στην Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για προσλήψεις ατόμων, για μία εκ των περίπου εκατό θέσεων που το κόμμα δικαιούται, οι οποίες δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις ανάληψης καθηκόντων και δεν είχαν ακόμα και τις πανεπιστημιακές περγαμηνές που χρειάζονταν.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα δύο

ΝΕΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ. Χ. ΠΑΠΠΑΣ: "ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ!"


Τα κλασσικά γέλια και τις ειρωνείες, αλλά και την οργή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής προκάλεσε ένα ακόμη αίτημα αδείας του ΓΑΠ, για να μεταβεί στο εξωτερικό!

Ο Χρήστος Παππάς έγινε έξαλλος όταν άκουσε την αναγγελία από το προεδρείο, αιτήματος από τον
Γιώργο Παπανδρέου να λάβει έγκριση της Βουλής για την απουσία του στο εξωτερικό!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε το λόγο και οι τόνοι υψώθηκαν: «Εγώ

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ... ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΚΑΣΤΕΛΛΑ...!!!



Ούτε ο άντρας της δεν την άντεξε την 59χρονη Εθνική μας Ιστορικό Μαρία Ρεπούση. Όπως μάς πληροφόρησε το «Πρώτο Θέμα» της περασμένης Κυριακής, ο κ. Κώστας Μπιτζάνης, διευθύνων σύμβουλος της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, δεξί χέρι του Καμίνη και δεύτερος σύζυγος της βουλευτίνας της ΔΗΜΑΡ χώρισε πρίν λίγο καιρό την Μαρία Ρεπούση και πλέον η ανθελληνίδα ιστορικός δεν θα μπορεί να απολαμβάνει το υπερπολυτελές (και ιδιαιτέρας αισθητικής!) σπίτι του Μπιτζάνη στον Προφήτη Ηλία της Καστέλλας!.. Κι όπως την κουράζει ο κύρ – Φώτης και το

Η διεθνής τοκογλυφική αλητεία μίλησε και είπε στους εγχώριους γερμανοτσολιάδες: «ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»!


Το παραπάνω μήνυμα πέρασε ευθέως προς την κυβέρνηση ο Ζ. Κ. Γιούνκερ ο κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στο Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης στην Ελλάδα.
Στην ομιλία του με θέμα «Ευρώ: απολογισμός και προοπτικές», ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup προσπάθησε να καλλιεργήσει φρούδες ελπίδες για βελτίωση της ζωής του λαού, προβλέποντας ότι «διαβλέπει σοβαρή πιθανότητα, με βάση τα στοιχεία, για επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη το 2014». Μπούρδες που πιπιλίζουν συνέχεια και οι εδώ πολικοί καταστροφείς (Σαμαράς, Στουρνάρας), απόλυτα συντονισμένοι στην πλύση εγκεφάλου του λαού.
Αυτό όμως που επεσήμανε ο Γιούνκερ...

Ο ΛΑΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ – ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΦΥΓΗ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ-ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ.

                          

Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους γράφουν οι αλλοδαποί κακοποιοί την «ευνομία παντού» του Δένδια, γνωρίζοντας πως αυτά είναι μεγάλα λόγια για εσωτερική κατανάλωση και τίποτα παραπάνω.

Αλλά, για κακή τους τύχη κάποιες φορές βρίσκουν μπροστά τους γενναίους Έλληνες, που δεν τους χαλάνε τα σχέδια.

Στη Λάρισα, λοιπόν,

Ο πρώτος πρωθουργός που έσπευσε να δηλώσει συμμετοχή στο παγκόσμιο ιουδαϊκό συνέδρο για το 2013(AJC) ποιό λέτε να ήταν...;


Υπάρχει μια παροιμία για τέτοιες περιπτώσεις:
"Θέλει η πουτ@ν@ να κρυγφτεί και η χαρά δεν την αφήνει..."

Ο πρωθυπουργός Σαμαράς που λέτε ότι θα βρίσκεται τον επόμενο Ιούνιο του 2013;
Α. Σε κάποια επίσκεψη στο εξωτερικό προωθώντας τα εθνικά μας συμφέροντα;
Β. Στο Μαξίμου με "σηκωμένα μανίκια" και όρεξη για δουλειά;
Γ. Σε διακοπές;
ή Δ. Σε ένα παγκόσμιο Ιουδαϊκό Συνέδριο προώθησης των συμφερόντων των εβραίων ανά τη Γη;

και φυσικά η Απάντηση είναι το (Δ)

Στις αρχές Ιουνίου λοιπόν ο Σαμαράς θα βρεθεί στο μεγαλύτερο εβραϊκό συνέδριο της Αμερικής, με άλλες "εξέχουσες" παγκόσμιες προσωπικότητες...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον Τέκτονα Δένδια...Τον "τρόφιμο" των στοών!


Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ o βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Καισιδιάρης, είπε αυτό που γνωρίζουν όλοι...
Ότι ο Δένδιας είναι τέκτονας, δικηγόρος των "περιούσιων" νεοαταξιτών Rothscild και εκπρόσωπος των εβραίων στην Ελλάδα..
Ο Υπουργός Δένδιας έσπευσε μέσω twitter να διευκρινίσει πως:
"Δεν είμαι Τέκτονας..."

Τελικά έλεγε αλήθεια..;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον "τρόφιμο" των Στοών και εκλεκτό μασώνων και "περιούσιων" Δένδια..

Αρχικά ας δούμε τι γράφει ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας για τα 50 χρόνια λειτουργίας τους..

Σοκ και δέος στη ΔΕΗ – Ατελείωτες ουρές με ανθρώπους να κλαίνε για… μια ρύθμιση

Οι εικόνες που καταγράφονται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ σε όλη την Ελλάδα, είναι πρωτόγνωρες.
Χειρότερες και πιο θλιβερές από κάθε άλλη φορά. Εκατοντάδες πολίτες βρίσκονται στις εγκαταστάσεις καθημερινά προσπαθώντας να επιτύχουν μια ρύθμιση που θα τους επιτρέψει να ...


διατηρήσουν ή να επανασυνδέσουν το ρεύμα στο σπίτι τους.
Μία από τις πολλές τραγικές ιστορίες διαδραματίστηκε σήμερα όταν γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα προσπαθούσε να εξηγήσει πως αν δεν της επανασυνδέσουν την ηλεκτροδότηση δε θα μπορέσει να επιβιώσει…
Άνθρωποι που κλαίνε για να πετύχουν μια ρύθμιση,