ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Οι μάσκες πέφτουν: Η Βρετανία ετοιμάζεται να «στείλει» τεθωρακισμένα οχήματα στους τρομοκράτες της Συρίας

 
Το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να παράσχει τεθωρακισμένα οχήματα και αλεξίσφαιρους θώρακες στους τρομοκράτες της Συρίας. Η Βρετανία με αυτήν την κίνηση θα βοηθήσει «να σωθούν ζωές», σύμφωνα με δήλωση του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών William Hague.

Η Βρετανία θα προσφέρει στους τρομοκράτες...

Γιατί γιγαντιαίες τρύπες εμφανίζονται σε όλη την Αμερική; Συμβαίνει κάτι στο φλοιό της Γης;

The American Dream / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Από πού προέρχονται όλες αυτές οι γιγαντιαίες τρύπες - καταβόθρες; Φυσικά πάντα υπήρχαν καταβόθρες, αλλά τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι τόσο η σοβαρότητα όσο και ο αριθμός των
γιγαντιαίων καταβόθρων έχει αυξηθεί δραματικά. Γιατί λοιπόν τόσες πολλές γιγάντιες καταβόθρες εμφανίζονται σε όλη την Αμερική ξαφνικά; Είναι κάτι που συμβαίνει στο φλοιό της γης, ή υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση; Οι «ειδικοί» ισχυρίζονται ότι η «επιδημία των καταβόθρων» οφείλεται σε πράγματα όπως χαλαρό χώμα, όξινα υπόγεια ύδατα, νέες κατασκευές, τρύπιες σωλήνες νερού, ανθρακωρυχεία, μακρές περίοδοι ξηρασίας που ακολουθούνται από βροχή, και εξάντληση των υπόγειων υδροφορέων, αλλά είναι ενήμεροι πραγματικά για το τι συμβαίνει;

Μας δουλεύουν τα φερέφωνα του Σόρος! “Η Ελλάδα έχει εδαφικές διεκδικήσεις από την Τουρκία”!!!


Οι εγκληματίες του πλανήτη, κατοχυρώνουν το Αιγαίο στην …Τουρκία! Από τις “γκρίζες ζώνες” του Σημίτη, στο καναβάτσο των λόμπις.

Η Ελλάδα επαναφέρει τις «εδαφικές της διεκδικήσεις σε ένα ευρύ τμήμα αμφισβητούμενων υδάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου η χρεωμένη χώρα ελπίζει να βρει τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, σε ένα σχέδιο που κινδυνεύει να πυροδοτήσει αντιπαράθεση με την Τουρκία», αναφέρει η Wall Street Journal σε δημοσίευμά της.

Έκλεψαν τον Καζαντζάκη για το χαλκό

Η προτομή του μεγάλου συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη αλλά και αυτή του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου εξαφανίστηκαν μέσα από τον περίβολο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, ενώ είχε προηγηθεί και βανδαλισμός.

Οι άγνωστοι αφαίρεσαν τις προτομές και έμειναν μόνο οι μαρμάρινες βάσεις. «Θύματα» της κρίσης οι μπρούντζινες προτομές, που ίσως πήραν τον δρόμο προς τα χυτήρια;Πηγή: Έθνος

Πανελλήνια πατέντα στην Κρήτη - Η αεροπονία στην υπηρεσία του χασίς

Εντυπωσιασμένοι με την ... πρωτοποριακή πατέντα που σπάνια συναντά κανείς σε αντίστοιχες περιπτώσεις δηλώνουν ακόμα και οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Ηρακλείου που χειρίστηκαν την υπόθεση των Κουνάβων και τη σύλληψη δυο ανδρών για καλλιέργεια χασίς δια της ... αεροπονικής μεθόδου.

Τουλάχιστον στην Κρήτη πρόκειται για μια απο τις ελάχιστες περιπτώσεις που χρησιμοποιείται μια τέτοια πρωτοποριακή μέθοδος στην καλλιεργεια χασίς με τους δυο συλληφθέντες να χαρακτηρίζονται τουλάχιστον ... μερακλήδες αφού την πατέντα που είχαν στήσει θα ζήλευαν επιστήμονες του ... γεωπονικού κλάδου. Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες οι δυο άνδρες είχαν στήσει ένα υπερεξοπλισμένο εργαστήριο αεροπονικής καλλιέργειας με όλα τα απαιτούμενα μέσα μεγαλώνοντας με αυτό τον τρόπο δενδρύλλια κάνναβης.

Οι Έφεδροι καταδρομείς προειδοποιούν τα ΜΑΤ!

Λίγες ώρες μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας στην Ιερισσό και η σελίδα του συνδέσμου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο
facebook πήρε φωτιά!

Οι διαχειριστές της σελίδας, με αναρτήσεις τους που συνοδεύονται από φωτογραφίες αστυνομικών αιχμαλωτισμένων από καταδρομείς, στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα γράφουν:
«Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να πασχίζει υπερ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού.
Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι «θερμοκέφαλοι»…. Η δικαιολογία περί «εκτέλεσης διαταγών» δεν θα τους καλύπτει σε καμία περίπτωση. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους».

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να Ξυπνήσουν οι "Δήθεν" Έλληνες ! ! !

Νεο Έλληνες -  Διανοητικά καθυστερημένοι Γλείφτες , Βολεψάκηδες και Χέστες !!!

Έτσι είναι φίλοι μου δυστυχώς για τους λίγους εναπομείναντες πραγματικούς Έλληνες

Είναι δυνατόν να περιμένει κανείς από αυτό τον αμόρφωτο, σκατοεγωίσταρο, χέστη και παρτάκια λαό να δει κάτι ;

Του λένε κάθε μέρα και διαφορετικά ψέματα και τα αυτός τα χάφτει

Του έχουν διαλύσει το σύστημα υγείας και πρόνοιας και αυτός περιμένει να πάθει κάτι ο ίδιος για να.....
διαμαρτυρηθεί ...τέτοιος παρτακιας είναι

Ο "αντισημιτισμός" του Ερντογάν, η ΑΟΖ Κύπρου-Αιγύπτου και στο βάθος Ιράν (;)

 
Ο Ερντογάν δεν θα έβλεπε την καρέκλα του πρωθυπουργού και δεν θα νικούσε τους στρατηγούς ούτε στον ύπνο του, αν δεν είχε τη στήριξη του εβραϊκού παράγοντα. Εδώ, το 2005 βραβεύεται από την ADL στις ΗΠΑ, που είναι μια από τις ισχυρές εβραϊκές οργανώσεις, με τεράστια επιρροή!
 
Του Σάββα Καλεντερίδη
Στις 29 Ιανουαρίου 2009, σε εκδήλωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στο Νταβός, ο Ταγίπ Ερντογάν, παραβαίνοντας και ξεπερνώντας κατά πολύ πολιτικά και διπλωματικά ειωθότα, ξιφούλκησε με οργή εναντίον του προέδρου αλλά και του κράτους του Ισραήλ, αφήνοντας σύξυλο το κοινό αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν τότε ότι ο Ερντογάν έκανε κάτι που θέλουν να πράξουν αρκετοί πολιτικοί ηγέτες και όχι μόνο και δεν το πράττουν λόγω της παντοδυναμίας του Ισραήλ και του εβραϊκού παράγοντα.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΗΠΑ: "Η Χεζμπολάχ απέκτησε χημικά όπλα από τον Άσαντ" - Ανησυχία για μαζικό πλήγμα

Οι Ισραηλινοί ισχυρίζονται μέσω του γνωστού ιστότοπου Debka ότι οι Αμερικανοί παραδέχτηκαν επίσημα στον ισραηλινό υπουργό άμυνας Εχούντ Μπάρακ, ότι η σιιτική Χεζμπολάχ έχει στην διάθεσή της μέρος του χημικού οπλοστασίου του καθεστώτος Άσαντ.


Εάν αληθεύει, τότε σε συνδυασμό με παλαιότερες αναφορές των Ισραηλινών που είχαν εκφράσει σοβαρές ανησυχίες μετά τα όσα αναφέρθηκαν για απώλεια στρατιωτικού υλικού από τα στρατεύματα του Μπάσαρ αλ Άσαντ η Χεζμπολάχ δείχνει να αποκτά ικανότητες μαζικού πλήγματος.

Αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες ένεκα της ημέρας ...


8 Μαρτίου λοιπόν σήμερα , έφτασε η ημέρα που όλες οι γυναίκες περιμέναμε για να γιορτάσουμε να πετάξουμε την "μπουργκα" της καθημερινοτητάς μας και να ξεσαλώσουμε στα μπουζούκια και στα μπαράκια και μετά από αύριο πάλι θα φορέσουμε τις αλυσίδες της " σκλαβιάς μας" ........... ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΩΡΕ ...........γιατί τσιμπάμε σε κάθε εμπορογιορτινή μέρα που μας πλασάρουν ;;; τι είμαστε η γιορτή της σταφίδας ή της καρέτα- καρέτα ;; η Γυναίκα γιορτάζει κάθε μέρα δεν είμαστε ξεχωριστό είδος τρομάρα μας ..γιορτάζει με την αξιοπρεπειά της , την καλοσύνη της και την φροντίδα της σε όσους αγαπάει .
Για διαβάστε εδώ λίγο μπας και καταλάβουμε όλες μας ότι γελάνε πίσω από την πλάτη μας :

ΣΚΟΥΡΙΕΣ Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ 11 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ

  Τι παίρνεις µε 11 εκατ. ευρώ; Στις 28 Ιανουαρίου 2004 δηµοσιεύεται στο ΦΕΚ ο νόµος 3220/2004, µε τον οποίο κυρώνεται η σύµβαση µεταβίβασης των ορυχείων Χαλκιδικής από το ελληνικό δηµόσιο στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός». Μεταξύ άλλων στην εταιρεία (όπου µέτοχος είναι ο Γιώργος Μπόµπολας) το ελληνικό δηµόσιο µεταβίβασε:

"ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ"!

Ιερισ-S.O.S vs χρυ-SOS... (ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ..ΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ
 ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ..
 ΕΝΑ! ΜΕΝΕΙ!... : "ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ"! 
Πέτρος Αργυρίου
Για βδομάδες και με αφορμή μια ύποπτη επίθεση στις εγκαταστάσεις της εταιρίας «Ελληνικός χρυσός» που με πλάγιους τρόπους εξασφάλισε δασικές εκτάσεις για το ορυχείο χρυσού της που θα μετατρέψει σε σεληνιακό τοπίο μια περιοχή απαράμιλλου φυσικού κάλλους και τεράστιας αρχαιολογικής αξίας πλήττοντας βάναυα μεγάλη κομμάτι της Μακεδονίας, το χωριό της Ιερισσού βρίσκεται υπό κατοχή από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που λειτουργούν ως μισθοφόροι της εταιρίας.
Μετά από λήψεις DNA, χημικό πόλεμο και προσαγωγές-απαγωγές τύπου Γκουαντάναμο, κάτι που πλέον ισοδυναμεί όπως γράψαμε με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας (“Έξι άτομα εξαφανίστηκαν, δεν τους βρίσκουν πουθενά. Η αστυνομία δεν δίνει πληροφορίες”, δήλωσε στο ΡΘ Χρήστος Καραστέριος),