ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ του Δ. Σταμάτη χθες στην ΕΤ3: Η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα με την λίστα Χριστοφοράκου για να ψηφίζει τα μνημόνια !!! (ΒΙΝΤΕΟ)




Στην εκπομπή “Λαβύρινθος” που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αλ. Τριαντφυλλίδης στην ΕΤ3 με καλεσμένους αρχικά τον Π. Καμμένο και στη συνέχεια τους ανεξάρτητους Βουλευτές Σοφία Σακοράφα Β΄ Αθηνών και τον Δ. Σταμάτη Ν. Αιτωλ/νίας ακούστηκαν πολλές και σοβαρές απόψεις σε αρκετά επίκαιρα πολιτικά θέματα που τρέχουν και μία καταγγελία ΒΟΜΒΑ από τον Δ. Σταμάτη για το πολιτικό σύστημα και το πως εκβιάζεται από τους Γερμανούς και τη Μέρκελ για να…ψηφίζει τα μνημόνια. 
Με λίγα λόγια ο κ.Σταμάτης ισχυρίστηκε δημόσια μέσω της κρατικής τηλεόρασης ότι το πολιτικό σύστημα ψηφίζει τα μνημόνια εκβιαζόμενο από τους Γερμανούς με την περιβόητη λίστα Χριστοφοράκου με τα ονόματα πολιτικών και κομμάτων που έχουν σχέση ΜΕ τις προμήθειες κ.λ.π.
Δείτε το βίντεο στο 2.30′ περίπου, όπου ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλ/νίας είπε ότι η

«ΕΥΡΗΚΑ-ΕΥΡΗΚΑ» ΜΑΖΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!!


Η γαλλική εφημερίδα “La Tribune” αποκάλυψε το ανατριχιαστικό σχέδιο ξεπουλήματος της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα:

Το υπό την επωνυμία σχέδιο «Εύρηκα» που καταρτίστηκε από την εταιρεία συμβούλων Roland Berger, η οποία παρέχει υπηρεσίες και στη γερμανική κυβέρνηση, προβλέπει:


Συγκέντρωση όλων των περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Δημοσίου (τράπεζες, ακίνητα, λιμάνια, τηλεπικοινωνίες κλπ.) που εκτιμώνται στα 125 δις ευρώ, σε μία εταιρεία συμμετοχών με έδρα το Λουξεμβούργο.
Πώληση της εταιρείας σε φορέα της ΕΕ που θα προχωρήσει τις ιδιωτικοποιήσεις και θα ολοκληρώσει το έργο του ως το 2025.

ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

                         

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:ΕΙΜΑΙ ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ............ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.....

               

Τι συνδέει το Μητσοτακέικο με τον Ε. Βενιζέλο επίδοξο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ; Καταρχήν, δεν είναι κρυφές οι σχέσεις αμφοτέρων με τη μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια του Βορρά. Η σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη (παλιό τζάκι της πολιτικής)με την οικογένεια Μπακατσέλου (παλιό τζάκι της οικονομίας) μετρά αδιατάρακτες δεκαετίες. Κόρη του Μητσοτάκη η Ντόρα. Γαμπρός της οικογένειας Μπακατσέλου ο Βενιζέλος, και έχουν παρασκηνιακές συνεννοήσεις προκειμένου «να ξαναμοιραστεί η τράπουλα». O Αλέξανδρος Μπακατσέλος ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στην «Εκδοτική Βορείου Ελλάδος» που ανήκε στους Χρήστο Λαμπράκη και Γιώργο Μπόμπολα ενώ είναι ιδρυτής της τράπεζας «ΕΓΝΑΤΙΑ». Η οικογένεια Μητσοτάκη ....

Θα εμβόλιζαν ακταιωρό ανοικτά της Σαμοθράκης!


Σύμφωνα με πληροφορίες του faros24.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης τουρκική ακταιωρός προσπάθησε δύο φορές να εμβολίσει το σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης... γιατί ζήτησε από δύο Τουρκικές μηχανότρατες να μην ψαρεύουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε γύρω στις 15:00, όταν 6,5 μίλια από την Σαμοθράκη και 4 από την βραχονησίδα Ζουράφα (Λαδόξερα) εμφανίσθηκαν δύο Τουρκικά αλιευτικά.

Το σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης που έκανε περιπολία στην περιοχή ζήτησε την απομάκρυνσή τους, όπως είχε κάνει και τις προηγούμενες ημέρες.

Η Τουρκική Ακταιωρός σε λίγα λεπτά έφτασε στην περιοχή και στράφηκε κατά του....

ΤΟΝ ΦΑΣΚΕΛΩΝΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ...ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ! ΠΑΝΟ "ΕΞΩ ΟΙ ΝΤΑΛΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ" ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ!

     
Μετά την επεισοδιακή συναυλία στο Ίλιο πριν λίγες ημέρες, αυτή την ώρα στη Δάφνη συνεχίζονται τα...
επεισόδια σε βάρος του Γιώργου Νταλάρα.

Πολίτες που βρέθηκαν στην συναυλία άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον τραγουδιστή, ενώ στο κλειστό στάδιο υπάρχει πανό που γράφει: "Έξω ο Νταλάρας από τις γειτονιές".


Μάλιστα ορισμένοι εκτόξευσαν εναντίον του Γιώργου Νταλάρα πορτοκάλια και νεράντζια, ενώ δημιουργήθηκε ένταση και με την ιδιωτική ασφάλεια της συναυλίας.



ΜΜ€

                                ΜΜ€ 
                Εδώ χτυπά η καρδιά της προδοσίας

Ποινικές διώξεις για την απόπειρα δολοφονίας του Κ.Καραμανλή


Ποινικές διώξεις κατ'αγνώστων για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή αναμένονται να ασκηθούν εντός των επόμενων ημερών, καθώς η εισαγγελική έρευνα έδειξε ότι όντως η ρωσική ομάδα ασφαλείας των τηλεπικοινωνιών μεταξύ Πούτιν-Καραμανλή που είχε αφιχθεί στην Ελλάδα το 2008, όντως είχε εντοπίσει και είχε αποτρέψει σχέδιο δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού. 

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής προκαταρκτικής εξέτασης προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ότι οι καταγγελίες έχουν βάση και για αυτό το λόγο η υπόθεση θα πάει σε τακτική ανάκριση. 

Η αποκάλυψη για ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού έγινε τον...

Παπαδήμος...ο πρωθυπουργός της Ελλάδος!!!

Ο Παπαδήμος είναι πρωθυπουργός της Ελλάδος, άνθρωπος της Τριμερούς Επιτροπής εβραϊκών συμφερόντων. Διαδέχτηκε στον θρόνο το νόθο του Ανδρέα Παπανδρέου του άθεου, Γιώργο Jefrey Παπανδρέου.
Από εδώ και πέρα τι να πούμε, Έλληνες είστε, ας σκεφτεί ο καθένας από εμάς που έμπλεξε και πώς θα ξεμπλέξει.
Όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν.
Κύριοι πρέπει να σκεφτείτε τι θα πείτε αύριο στα παιδιά σας.
Η κατάσταση δεν σηκώνει λόγια , μόνο έργα!!!

Μετά το ...πραξικόπημα,νέο σήριαλ με τη παρέλαση της 25ης Μαρτίου!





Μετά ...το πραξικόπημα και την έξοδο αρμάτων μάχης στην Αθήνα,για την οποία διαβάσαμε ότι ήταν έτοιμη να εκδηλωθεί το βράδυ της ψήφισης του δεύτερου μνημονίου,ένα νέο σήριαλ έχει αρχίσει να παίζεται.Η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Οι αντιδράσεις πολιτών που και τα τελευταία 24ωρα εκδηλώθηκαν στη Ρόδο,κατά τη διάρκεια παρέλασης,έχουν γίνει εφιάλτης για τους πολιτικούς. Ο κ.Μάκης Βορίδης μάλιστα φέρεται να έχει δηλώσει ότι είπε "θα μας σφάξουν".

Βοιωτία: 58χρόνος ξύπνησε και πυροβόλησε τον κλέφτη..στην αυλή του σπιτιού του.



Πολλοί νομίζουν πως η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα  θα είχε μόνο νομικές συνέπειες για τους δράστες....Όμως όπως τόσο καιρό λέγαμε και τα θύματα κάποια στιγμή θα άρχιζαν να  οπλίζονται για να αμυνθούν.Και τα φαινόμενα αυτοδικίας και αυτοάμυνας θα άρχιζαν να πολλαπλασιάζονται ειδικά από την στιγμή που λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα και πρέπει με κάποιο τρόπο να προστατέψουν τις περιούσιες που τους απέμειναν αλλά και την ζωή τους ακόμα..
Συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε αγρόκτημα στην περιοχή της Θήβας...

Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε




O Γιώργος δεν μετανιώνει για τίποτε - Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε
Το παραλήρημα του Γιώργου Παπανδρέου παρακολουθήσαμε σήμερα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Έναν Γιώργο Παπανδρέου που έμοιαζε με το λαϊκό «τρία πουλάκια κάθονταν», αφού ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν. Συμπέρασμα που εύκολα προκύπτει από τα όσα είπε, όσα ισχυριστήκε και δήλωσε κατά την ομιλία του στην Εθνική Συνδιάσκεψη, την τελευταία του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Χρεοκοπία!… Η ώρα της εξέγερσης σήμανε!


Σήμερα είσαι στη φάση “και κερατάς και δαρμένος”!
Και σα να μην έφτανε αυτό έχουν βγει από το πρωί και σου λένε ότι πρέπει να χαίρεσαι για την “επιτυχία”!!!...

Φυσικά το τι αντιλαμβάνεται κανείς ως “επιτυχία” έχει να κάνει με το από ποια μεριά είναι και ποιο στρατόπεδο υπηρετεί… Άρα σαφώς έχει δίκιο ο Βενιζέλος να πανηγυρίζει για την επιτυχία του αφού μπορεί παπαρολογόντας να σε κάνει να ασχολείσαι μαζί του, να λέει ασύστολα ψέμματα και με την ίδια ευκολία να πανηγυρίζει για αυτά που μέχρι πρότινος καταδίκαζε και χαρακτήριζε ως καταστροφικά και γενικά να οικονομάει χοντρά παίζοντας στις πλάτες σου, φεσώνοντας εσένα, τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου, παίρνοντας τη μπουκιά από το στόμα των γονιών σου και στέλνοντάς τους στα συσσίτια και τους κάδους απορριμάτων… εκεί που θα στείλει και σένα σύντομα!

Φωτό από το γιάουρτωμα Ε.Βενιζέλου

Οργισμένοι πολίτες από την είδηση της χρεοκοπίας της χώρας, παρά την εξαθλίωση που υφίστανται, επιτέθηκαν με γιαούρτια και μπουκάλια νερό στον Υπουργοί Οικονομικών Ε.Βενιζέλο ενώ αυτός ...

Μπουγέλωσαν τον Βενιζέλο στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ!



Μπουγέλωσαν τον Βενιζέλο στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ!Καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος, περίμενε να μιλήσει ένας ηλικιωμένος με πατερίτσα, του πέταξε νερό προκαλώντας πανικό στην Εθνική Συνδιάσκεψη!
Ο συνταξιούχος τόνισε ότι έχει απελπιστεί από τις διαρκείς περικοπές στη σύνταξή του, του έχει ανέβει το σάκχαρο και για αυτό προέβη στην εν λόγω ενέργεια.
Ο Βενιζέλος κράτησε την ψυχραιμία του, ωστόσο όλοι θυμήθηκαν το αντίστοιχο περιστατικό το 2007!
Η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Συνδιάσκεψη ακυρώθηκε μέχρι να αλλάξει κοστούμι.
πηγη

Πουλάει τα φωτοβολταϊκά ο ΟΣΕ


Στην πώληση των θυγατρικών της εταιρειών για την ανάπτυξη ...φωτοβολταϊκών σταθμών προχωρά η ΓΑΙΑΟΣΕ, θυγατρική του ΟΣΕ που διαχειρίζεται τα ακίνητα του Οργανισμού, με στόχο την ενίσχυση των εσόδων του Ομίλου. Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός αφορά την πώληση 100% των μετοχών των τριών θυγατρικών της εταιρείας, Φωτοβολταϊκά Λάρισας ΑΕ, Φωτοβολταϊκά Αττικής και Βοιωτίας ΑΕ και Φωτοβολταϊκά Καρδίτσας ΑΕ. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η 2η Απριλίου, ενώ η παραλαβή των τευχών των προκηρύξεων διατίθενται στους ενδιαφερόμενους από την περασμένη Πέμπτη.


πηγη

Οι μύθοι για το «κούρεμα»

 

Θριαμβολογούν οι ληστές, οι δήμιοι και ανδρείκελά τους για το «κούρεμα»: Θριαμβολογούν για την «ελεγχόμενη χρεοκοπία», για τη φρίκη δίχως ΤΕΛΟΣ…

Οι διθύραμβοι, βεβαίως, των φρενοβλαβών ληστών και δημίων, καθώς και των πολύχρωμων παρασίτων-ανδρεικέλων, συνοδεύονται με ωμές απειλές εναντίον του ελληνικού λαού, τρομοκρατία και εκβιασμούς, για να μην έρθουν τα …χειρότερα!!!!!

Τι είδους «επιτυχία» είναι αυτή, μάλιστα τέτοια που να ξεσηκώνει υστερικά κύματα θριαμβολογίας, όταν ΑΠΕΙΛΕΙΣ και ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ τους πάντες για να μην έρθουν τα …χειρότερα;;;

Ας δούμε, λοιπόν, τη μυθολογία του «κουρέματος», πάνω στην οποία χορεύουν οι κτηνάνθρωποι της εξουσίας και τα κομματικά τους ανδρείκελα:

Επι Παπουτσή δώθηκε η άδεια για την δήθεν αντιρατσιστική συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα?..Να αναλάβει ο προσωπικά ο κος Χρυσοχοϊδης το θέμα..


Προθέρμανση επεισοδίων για την 25η Μαρτίου..Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία κατορθώματα υπουργίας Παπουτσή..Έδωσε άδεια να διεξαχθεί συγκέντρωση/συναυλία σε ένα μέρος που και η Χρυσή Αυγή να μην υπήρχε,οι ίδιοι οι κάτοικοι θα ξεσηκωνόντουσαν,οπως έγινε και τις προηγούμενες φορές.
Δηλαδή τι ήθελε να κάνει αυτός που έδωσε την άδεια?
Να κρατήσει σε φόρμα τα ΜΑΤ?
Τους ακραίους των δυο πλευρών να μην μένουν σε απραξία για πολύ καιρό?
Αν ζητούσε δηλαδή κάποιο δεξιό κόμμα να κάνει συγκέντρωση στα Εξάρχεια θα του έδινε ο ίδιος άνθρωπος άδεια διεξαγωγής?
Δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι ότι με αυτά.......

Νεκρός ο υπεύθυνος για την απαγωγή του Γκιλάντ Σαλίτ…

Βαρύτατη παραμένει η εκδίκηση που επιφυλάσσει το Ισραήλ σε όσους στρέφονται κατά των πολιτών του και των συμφερόντων του γενικότερα, σε μια γνωστή πολιτική αποθάρρυνσης της επανάληψης των φαινομένων, χωρίς βέβαια τεράστια επιτυχία.
Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια στοχευμένης αεροπορικής επιδρομής των ισραηλινών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας, με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Ο ένας από αυτούς ήταν...

1.113.309 εκ ευρώ καταθέσεις για τον ανεπάγγελτο Παπουτσή

Κοντά στο 1.5 εκ ευρώ τραπεζικές καταθέσεις υπάρχουν στην τράπεζα για την οικογένεια Παπουτσή και τον Χρηστάκη.

Αλήθεια ρε θηρίο. Πότε, που και σε ποιον εργοδότη δούλεψες...
για να έχεις ένα τόσο μεγάλο ποσό στην τράπεζα;


Ο κύριος εκπρόσωπος της γενιάς του Πολυτεχνείου, μαζί με Δαμανάκη και άλλους εκλεκτούς που φώναζαν για ψωμί, παιδεία και ελευθερία, καραπλούτησαν στις πλάτες τις δικιές μας. Ξεδιάντροπα και απερίγραπτα. Για τον Παπουτσή όμως υπάρχει και μία ακόμα ιδιαιτερότητα.

Τα κανάλια κάνουν γαργάρα το πιστωτικό γεγονός…

Ενώ η Ελλάδα ανακηρύχθηκε και επίσημα από την ISDA σε χρεοκοπημένη χώρα, κάτι για το οποίο οι Έλληνες πολιτικοί μας εκβίαζαν και μας τρομοκρατούσαν τόσο καιρό για να δεχόμαστε τα μνημόνια, εντούτοις από το πρωϊ...

Wikileaks: Η Τουρκία ετοιμάζει θερμό επεισόδιο στο Οικόπεδο 12

Αποφασισμένη εμφανίζεται η Άγκυρα να εμποδίσει την παραγωγή αερίου σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν "ΤΑ ΝΕΑ".
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Τουρκία δήλωνε αποφασισμένη ακόμα για στρατιωτική αντιπαράθεση στην Ανατολική Μεσόγειο όταν η Κυπριακή Δημοκρατία φθάσει στο στάδιο παραγωγής του φυσικού αερίου από το Οικόπεδο 12.
Αυτές τις πληροφορίες είχε η Stratfor τον περασμένο φθινόπωρο όταν δοκίμαζε τα νερά και τα νεύρα Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ προκαλώντας ένταση στην περιοχή.
Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα το οποίο επικαλείται το Wilkileaks,...

Γ.Παπανδρέου: “Με το PSI οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες”

Οι μόνες θυσίες του Ελληνικού λαού που δεν θα πάνε χαμένες είναι όταν θα θυσιάσουμε εσάς, αξιόπουστα.

Η Ελλάδα χρεοκόπησε επιτυχώς!

Μα τι μυαλά είναι  οι άνθρωποι...επιτυχημένη χρεοκοπία,έχουμε πάθει σοκ εμείς οι κοινοί θνητοί.Οφείλουμε μία μεγάλη συγνώμη στην Ελληνική κυβέρνηση, στην Ευρωπαϊκή ένωση, στο ΔΝΤ και σε όλους όσους συνέβαλαν με αυταπάρνηση για την τεράστια αυτή επιτυχημένη χρεοκοπία της Ελλάδος.

Spiegel:Τώρα έρχεται η μεγάλη κρίση στην Ελλάδα



Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της θετικής έκβασης του PSI και ενώ όλοι πανηγυρίζουν, το γερμανικό περιοδικό Spiegel φιλοξενεί δηλώσεις γνωστού οικονομολόγου ο οποίος ισχυρίζεται πως η μεγάλη κρίση για την Ελλάδα όχι μόνο δεν αποφεύχθηκε αλλά βρίσκεται... προ των πυλών!
Ο διακεκριμένος οικονομολόγος...


 Χάραλντ Χάου τονίζει σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό πως η σημερινή απόφαση θα αποτελέσει μεγάλο βάρος στην πλάτη των Ελλήνων φορολογουμένων και επισημαίνει πως « η έκβαση αυτή δείχνει ότι υπάρχουν ακόμη πιστωτές που αναμένουν να πληρωθούν στο 100%. Όσοι πιστωτές δε συμμετείχαν στο PSI είναι κερδοσκόποι που αγόρασαν τα χρεόγραφα στο 30-40% της ονομαστικής αξίας και τώρα θέλουν να αποζημιωθούν στο έπακρον. Όμως, τώρα θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν στο "κούρεμα"».

Βρέθηκε η λύση για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου



Την Δευτέρα θα γίνει σύσκεψη για τις παρελάσεις στις 25 Μαρτίου και τα γιούχα στους πολιτικούς.
Η δική μας πρόταση είναι στη φωτογραφία, και θα βοηθήσουν και στην καταπολέμηση της ανεργίας.....





Πηγή

ISDA Says Greece In Default

                 Ο συλλογισμός είναι απλός: ο χρηματοπιστωτικός τομέας προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την ψευδαίσθηση ότι η Ελλάδα δεν έχει χρεοκοπήσει, "έξυπνο χειρισμό του φόβου δηλ., ότι η ελληνική χρεοκοπία θα προκαλούσε μοιραία αλυσιδωτή αντίδραση.

Οι ιδιώτες επενδυτές μπορούν να λένε ότι  "εθελοντικά" διαγράφουν περίπου το 70% του χρέους (σύμφωνα με την καθαρή παρούσα αξία τους με τους υπολογισμούς της Barclays), αλλά αμείβονται, ενώ η Ελλάδα πέφτει πιο βαθιά απο όπου ήδη είναι, μια 5-ετή ύφεση.

Ολική χρεοκοπία

Όπως πρώτο στην Ελλάδα μετέδωσε το defencenet.gr, η ISDA αρμόδια επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA) αποφάσισε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε συνολικά ως κρατική δανειοληπτική οντότητα χρησιμοποιώντας τον τεχνητό όρο "Πιστωτικό γεγονός".

Δηλαδή κήρυξαν την Ελλάδα σε καθεστώς ολικής πτώχευσης και «σφυρίζουν αδιάφορα» υποστηρίζοντας ότι«Ήταν αναμενόμενο μ

Είναι η πρώτη φορά στην σύγχρονη πολιτική-οικονομική ιστορία που ένας κράτος παρ’ότι πτωχεύει, εν τούτοις εξακολουθεί να χρωστά τα ίδια ή και μεγαλύτερα ποσά από πριν…
Περισσότερα

Τον Απρίλιο στο Τόκυο η ετήσια συνάντηση της Τριεθνούς. Ποιοί Έλληνες ετοιμάζονται για ταξιδάκι...


Η «Τριεθνής Επιτροπή» (trilateral commission) είναι μία ιδιωτική οργάνωση (όπως η λέσχη Bilderberg), η οποία ιδρύθηκε το 1973 με πρόταση του D.Rockefeller.
Σήμερα έχει πάνω από 300 μέλη, τα οποία προέρχονται από την Ευρώπη, τις Η.Π.Α. και την Ιαπωνία - με στόχο την «ενίσχυση της συνεργασίας» μεταξύ των τριών αυτών περιοχών του πλανήτη.
 Ο παραπάνω «τριεθνισμός» ορίζεται ως ένα ακόμη εγχείρημα για την ανάπτυξη μίας οργανικής ένωσης (παγκόσμια διακυβέρνηση), μεταξύ των μεγάλων καπιταλιστικών κρατών.

"ANONYMOUS" : "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ".



Το κατάπτυστο κείμενο είναι σαφέστατο και δεν επιδέχεται παρερμηνειών: Μας θυμίζει τα γνωστά... ροζουλί κηρύγματα των θερινών "αγανακτισμένων", που δυστυχώς παρέσυραν και τίμιους πατριώτες!    

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Έλληνες μη ξεχνάτε τον αρχιερέα της μεγάλης προδοσίας.

Απίστευτη καταγγελία απο Ρόδο! Ζούμε τη Χούντα της εποχής μας!

Οσο και να προσπαθούν τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων να υποβαθμίζουν τις πρακτικές χούντας που εφαρμόζει καθημερινά η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Τραπεζοκρατία, θα υπάρχει πάντα το διαδίκτυο για να τους διαψεύδει. 

Πρέπει να το έχουμε ξεκάθαρο. 


«Δεν ζούμε στην εποχή της Χούντας. Ζούμε τη Χούντα της εποχής μας» 


ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ .....ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΙΣΗ !!!




1
ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.......ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΙΣΗ !!!!!
=============================================================


Μέχρι πριν 2-3 δεκαετίες η κατάκτηση των κρατών από τον επίδοξο παγκόσμιο κατακτητή γινότανε με τα όπλα .
Ο επιτιθέμενος με στρατό εισέβαλε στις χώρες και υποδούλωνε τους κατοίκους και έκανε δική του την γη και όλη την περιουσία της κάθε χώρας.
Βέβαια με αυτόν τον τρόπο επειδή η κατάκτηση δεν ήταν νόμιμη , είχαμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα την απελευθέρωση της χώρας επειδή ξεσηκωνόταν ο λαός
Η κατάκτηση με τα όπλα είχε πάντα ημερομηνία λήξης και γι αυτό σκέφτηκαν και άρχισαν να εφαρμόζουν τον τρόπο που θα κατακτούσαν τις χώρες νόμιμα και δια παντός .

Αυτός ο τρόπος είναι το χρέος .

"Παρακαλούμε μόνον καλά σχόλια στο facebook του Δ.Αβραμόπουλου



Με μήνυση απάντησε ο ισόβιος πολιτικός άντρας Δ.Αβραμόπουλος σε δύο πολίτες από την Καστοριά για κάποια σχόλια που έγραψαν στο facebook τα οποία δεν άρεσαν στον Δημήτρη.
Αναφέρετε ότι:« Θίχτηκε η τιμή και η υπόληψή του ως πολιτικού, επιστήμονα και ανθρώπου» και ζητά την ποινική καταδίκη των δύο πολιτών διότι «διέδωσαν εις βάρος του κατηγορίες, που είναι εν γνώσιν τους ψευδείς και ανυπόστατες, διαπράττοντας το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμισης καθώς και της εξύβρισης εις βάρος της προσωπικότητάς του».
Εμείς προτείνουμε Δημήτρη να καταδικαστούν σε θάνατο, οπότε δεν θα καταναλώνουν και φάρμακα εις βάρος των ταμείων...τι λες εσύ Δημήτρη?
Δείτε τα σχόλια κατά του Δημήτρη.

Ο Βενιζέλος ο σωτήρας έχει κάτι μικροποσά στις τράπεζες...Ρίξτε μια ματιά!

Σοκάρουν οι διώξεις Χριστιανών στη Μέση Ανατολή…

Ενώ απαιτούν στις ευρωπαϊκές χώρες σεβασμό στον πολιτισμό τους και ανοχή σε οτιδήποτε προβλέπει η θρησκεία τους ασχέτως του αν είναι ή όχι συμβατό με την παράδοση, τις αρχές και τις αξίες στη Δύση, τα ισλαμικά κράτη της Μέσης Ανατολής δεν επιφυλάσσουν παρόμοια συμπεριφορά στους… «απίστους»…

Στοιχεία σοκ για την συμπεριφορά των κρατών της Μέσης Ανατολής έναντι των Χριστιανών πολιτών τους φέρνει στο φως έρευνα που διεξήχθη από την αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal. Βάσει της έρευνας, ο χριστιανικός πληθυσμός στην Μέση Ανατολή συνεχώς φθίνει. Έναν αιώνα πριν οι Χριστιανοί στη Μέση Ανατολή ξεπερνούσαν το 20% του συνολικού πληθυσμού. Σήμερα φτάνουν μόλις το 5%, με φθίνουσα πορεία.

Στην Αίγυπτο 200.000 Χριστιανοί Κόπτες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους πέρυσι, μετά τις...

cds...


Γερμανία: Τo υπ. Οικονομίας για τις επενδύσεις στην Ελλάδα και την Siemens


«Σημαντική προϋπόθεση για την ετοιμότητα της χώρας να δεχθεί επενδύσεις από το εξωτερικό αποτελεί η διευθέτηση παλαιών υποθέσεων», τόνισε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομίας Χόλγκερ Σλίενκαμπ, απαντώντας σήμερα σε ερώτηση σχετικώς με το ενδεχόμενο να ενισχυθούν οικονομικά γερμανικές εταιρίες προκειμένου να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Η επιτυχία για την οποία έλεγαν σήμερα οι γενίτσαροι

Υπέρ της απόφασης που καταλογίζει ως πιστωτικό γεγονός την ενεργοποίηση των CACs ψήφισαν οι εκπρόσωποι τραπεζών και επενδυτικών εταιρειών:

Bank of America Merrill Lynch
Barclays
Credit Suisse
Deutsche Bank AG
Goldman Sachs