ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!


Ενώ ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης έχει φτάσει στο ζενίθ με την «Ξηρακιάδα» την
«Τσιπροθρησκεία» και την «Χρυσαυγιάδα» ως πρώτες ειδήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν την «υποβρυχιάδα» και την «Φιλιππιάδα», το σύστημα δουλεύει κανονικά το πρόγραμμά του.

Ο Γιάννης ο Στουρνάρας, βαπτίστηκε το 2000 «επιχειρηματίας» και εδώ γελάμε και κλαίμε….

— Γελάμε και κλαίμε γιατί ο «νονός» του, προσποιείται, ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι απλά διαχειρίζεται με ξένη περιουσία και μάλιστα Δημόσια!!!!!!

  — Από που ως που κ. Αλαφούζο «εντάσσετε» έναν διορισμένο Δημόσιο υπάλληλο -του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα- ….στους επιχειρηματίες; 

  — Στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» της 24.12.2000 -Φωτο-  εικονίζονται δέκα Ιδιώτες επιχειρηματίες κι” ένας Δημοσιοθεσίτης ….έντεκα!  

  — Η χρυσή επιχειρηματική ενδεκάδα του 2000 ….γράφει η εφημερίδα!

  — Όλοι οι εικονιζόμενοι διαχειρίζονται δικές τους μετοχές και επιχειρήσεις ….δικά τους περιουσιακά στοιχεία  ….ενώ ο Γιάννης ο Στουρνάρας  -κομμουνιστή πατρός ….υιός- ….ξεπουλάει-αποκρατικοποιεί ….τις μετοχές μιας Δημόσιας τράπεζας.

 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Ενέκριναν τα δάνεια – μαμούθ στους καναλαρχες;

20140121-000925.jpg

Του Μάκη Ντόβολου

Η αγορά στενάζει από την έλλειψη ρευστότητας, επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη γιατί δεν τους χορηγείται έστω ένα μικρό ποσό ως κεφάλαιο κίνησης, έμποροι – επαγγελματίες – βιοτέχνες αυτοκτονούν κάτω από το βάρος των υποχρεώσεων και το φόβο των κατασχέσεων και της στέρησης της προσωπικής τους ελευθερίας. Για να μην μιλήσουμε για μισθωτούς – συνταξιούχους και ανέργους όπου εκεί λαμβάνει χώρα ένα κοινωνικό ολοκαύτωμα. Όμως, όλα τα παραπάνω δεν «αγγίζουν» την κάστα των διαπλεκόμενων συμφερόντων η οποία ζει και βασιλεύει εν μέσω οικονομικών και κοινωνικών ερειπίων.

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο κράξιμο του Αρχιδωσίλογου γερμανοτσολιά Σαμαρά, στις Βρυξέλλες! – Ότι δεν έδειξαν τα “δημοκρατικά” ΜΜΕ!

samaras_brussels4_493_355
Περίπου 100 άτομα συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρώτη δημόσια εκδήλωση της ελληνικής προεδρίας στις Βρυξέλλες. Οι Έλληνες και Βέλγοι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν τις βάρβαρες πολιτικές λιτότητας της ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΕ.

Aπίστευτο : Κατέβασαν την Eλληνική Σημαία στη Καβάλα και ανέβασαν την τουρκική!!!


 Μέσα σε διάστημα μόλις 4 ημερών (από την περασμένη Πέμπτη) σημειώθηκαν 2 περιστατικά στα οποία άγνωστοι εισήλθαν σε σχολικές μονάδες της Καβάλας, κατέβασαν την Ελληνική Σημαία, την έκαψαν και έβαλαν στην θέση της… την σημαία της Τουρκίας!

Σκληρές αερομαχίες στο Αιγαίο με δεκάδες μαχητικά ΑΦΝΣ και ελικόπτερα


Ένα Αιγαίο με δεκάδες μαχητικά και ΑΦΝΣ και ελικόπτερα είχαμε σήμερα καθώς τουρκικές αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις πραγματοποίησαν για άλλη μια φορά μια επίδειξη ισχύος.
Οι Τούρκοι επιστράτευσαν 8 μαχητικά αεροσκάφη, 2 αεροσκάφη ΑΦΝΣ και 2 ελικόπτερα από τουρκικές φρεγάτες προκειμένου να  διαπιστώσουν στην πράξη την ποιότητα και την ετοιμότητα του ελληνικού συστήματος Αεράμυνας.