ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Greek (Hellenic) Air Force - SAIL


Hellenic Air Force - Mirage 2000 & F-16 (341 & 331 MΠΚ) [HD]


Το πρόβλημα του νεόπτωχου (πρώην νεόπλουτου) Έλληνα!



Τα είπε όλα σε μία γραμμή!
Διαβάστε το!!


Πόσο ψεύτης μπορεί να είσαι Αντώνη Σαμαρά;



Μόλις άρχισε η σκληρή διαπραγμάτευση και μάλιστα από το χαράτσι της ΔΕΗ που τελικά θα παραμείνει ως έχει...

Τόσο καλά...τόσο μεγάλη επιτυχία...

Ας φάμε επαναδιαπραγμάτευση τώρα, τέτοια κορόιδα που είμαστε..

Αποβάσεις από τα δυτικά των νησιών σχεδιάζει η Τουρκία με mega-πλοίο αποβάσεων!


Ένα εντυπωσιακό πλοίο συντονισμού θαλάσσιων αποβάσεων, στην ουσία ένα ελαφρό ελικοπτεροφόρο ή και "μίνι" αεροπλανοφόρο από το οποίο θα μπορούν να επιχειρούν και κάθετης αποπροσγείωσης μαχητικά αεροσκάφη F-35B περιγράφουν οι απαιτήσεις για το νέο τουρκικό πλοίο LPD/LPH, εκτοπίσματος  18-25.000 τόννων που δόθηκαν στην δημοσιότητα.
Πρόκειται καθαρά για ένα "επιθετικό" πρόγραμμα, το οποίο εκκινεί την ναυπήγησή του το 2015 με την προοπτική να είναι πλήρως επιχειρησιακό το 2022!
Με το πλοίο αυτό η Τουρκία θα μπορεί να εκτελεί ευρείας έκτασης αποβατικές επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις υποστήριξης αποβάσεων στα ... δυτικά των ελληνικών νησιών!

Συνέλαβαν Γερμανό σε στρατόπεδο




Συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Πολεμικής Αεροπορίας στα Μαριτσά της Ρόδου...

Ο Αντρίκος κλείνει την Ελβετική του εταιρεία. Ο διαφημιστής κλείνει την εταιρεία…

…το ΤΤ τά σκασε και πήρε την “πράσινη” εταιρεία για να την ξεπλύνει.
Σύντομα θα πέσει και μία περαίωση στα Ελληνικά ΑΦΜ για να εξαφανίσουν τα παραστατικά που δείχνουν την διακίνηση χρήματος προς την Ελβετία.
Διακίνηση χρήματος του Ελληνικού λαού, προς Ελβετικές εταιρείες, αδήλωτες, βιτρίνες, κλώνους.
Μα εντέλει η “πράσινη ανάπτυξη” δεν ηταν αυτή που θα έφερνε δισεκατομμύρια στην Ελλάδα και 800,000 θέσεις εργασίας; Όπως το χρηματιστήριο θα πήγαινε στις 7,000 
μονάδες;
Γιατί τα κλείνουν άρον άρον;

Επάγγελμα «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» στην υπηρεσία της σιωνιστικής-ρατσιστικής οργάνωσης Human Rights Watch



Επάγγελμα «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ».

Ένα επάγγελμα με μέλλον και προοπτική, στις ματωμένες διαδρομές των δολοφόνων, των κανιβάλων και των λοιπών τεράτων του πολυπολιτισμού…

Ελάτε να μπούμε στα άδυτα του κόσμου τους… 

Ένα επάγγελμα με μέλλον και προοπτική, στις ματωμένες διαδρομές των δολοφόνων, των κανιβάλων και των λοιπών τεράτων του πολυπολιτισμού… 
Ελάτε να μπούμε στα άδυτα του κόσμου τους… 

Αυτοί δεν «γουστάρουν» και δεν πληρώνουν.


Είναι κάποιοι εκ πεποιθήσεως μπαταχτσήδες, επαγγελματί­ες της φοροδιαφυγής, με τα «σέα τους, τα μέα τους» και τα λεφτά τους στην Ελβετία. Αυτοί δεν «γουστάρουν» και δεν πληρώνουν. Αυ­τούς, που ζουν σε βάρος των υπολοί­πων, οι αρχές δεν τους αγγίζουν καθώς κινούνται ανάμεσά τους. Δεν μιλάμε όμως γι’ αυτούς που δεν γουστάρουν να πληρώσουν.

 Μιλάμε γι’ αυτούς που δεν τους έχει απομείνει τίποτε να δώ­σουν. Το υπόμνημα προς το υπουργείο Οικονομικών και τη ΔΟΥ Ιεράπετρας που μας απέστειλε φίλος αναγνώστης και δημοσιεύεται στο τέλος του κειμένου, περιγράφει γλαφυρά την άγρια κατάσταση που βιώνουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, ένα τεράστιο πια κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Ο τραγελαφικός δεκάλογος της κρίσης


Δέκα σημάδια που σου δείχνουν κάθε μέρα ότι τίποτα δεν είναι όπως πρώτα
arkas

1. Το δελτίο του STAR παίζει όλο και πιο συχνά κανονικές ειδήσεις.

2. Ενώ όταν ήσουν μικρός πήγαινες στο Σύνταγμα για να ταΐσεις τα περιστέρια, τώρα πηγαίνεις για να ταΐσεις τους αστέγους.
3. Πας σε ονομαστό ζαχαροπλαστείο στην οδό Βουλής κι ενώ υπό άλλες συνθήκες θα σου έλεγαν ότι πρέπει να αγοράσεις όλη τη συσκευασία με τα μελωμένα κρουασανάκια, τώρα σου λένε «πάρε όσα θες και θα τα ζυγίσω ξεχωριστά».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΣΟΚ ΤΟΥ CNN ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ



cnn-anergia

Με την ανεργία, την αύξηση στο ποσοστό αυτοκτονιών , τη μετανάστευση καθώς και τα αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας στη χώρα μας «ασχολείται» με σημερινό δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο CNN. Πρωταγωνιστές του ρεπορτάζ είναι Έλληνες νεαρής ηλικίας.

Στο εδώλιο στελέχη τoυ οίκου Moody's για πλαστές αναλύσεις κατά Ελλάδας & Ιταλίας!


Αντί για την Ελλάδα, τελικά οι οίκοι αξιολόγησης θα συναντήσουν τη Νέμεση στην Ιταλία για το έγκλημα που διέπραξαν εις βάρος της χώρας μας, αλλά και άλλων χωρών χρυσιμοποιωντας την Ελλάδα ως το πρώτο πιόνι του παζλ για να ρίξουν στο βάραθρο τις οικονομίες και των λοιπών νότιων χωρών της ευρωζώνης.
Kαι κατ'αυτό τον τρόπο να θησαυρίσουν με τα στοιχήματα χρεοκοπίας, αλλά και να δώσουν την δυνατότητα  στους προστάτες τους, τις κρατικές αρχές των χωρών τους, βασικά των ΗΠΑ, να ελέγξουν γεωστρατηγικά χώρες όπως η Ελλάδα ή και η Ιταλία. Χώρες οι οποίες πήγαιναν να ξεφύγουν από τον σφικτό εναγκαλισμό της Δύσης, συνάπτοντας συμφωνίεςς τεράστιες γεωστρατηγικής και ενεργειακής σημασίας με την Ρωσία.

Πως μπορείτε να κάνετε καλοκαιρινές διακοπές, χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!



Επτά στους δέκα Έλληνες δηλώνουν πως δεν θα μπορέσουν να κάνουν φέτος το καλοκαίρι διακοπές. Υπάρχουν όμως και εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να κάνετε διακοπές χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ. Δείτε την πρόταση που κάνει θραύση στο διαδίκτυο...

Το χαράτσι θα είναι στο λογαριασμό της ΔΕΗ και χωρίς δόσεις ..




Τρόικα και ΔΕΗ γονατίζουν τα νοικοκυριά... 
- Την τρόικα την φόβισε το γεγονός ότι 500.000 πολίτες δεν έχουν πληρώσει ακόμα το χαράτσι- Μέχρι και πριν λίγες ημέρες η κυβέρνηση μιλούσε για πληρωμή του χαρατσίου σε πέντε δόσεις
- Θεωρείται σίγουρο πως θα πολλαπλαστιαστούν τα νοικοκυριά που δεν θα το πληρώσουν
- Σοκ στους πολίτες που δεν έχουν πλέον άλλα χρήματα να πληρώσουν

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ : Με το μπικίνι και το όπλο της στην παραλία!


ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ : Με το μπικίνι και το όπλο της στην παραλία! 
Αυτό είναι κορίτσι πλήρως… εξοπλισμένο για την παραλία. Με το μπικίνι της, την φίλη της για συντροφιά και… το τουφέκι της!
Η σοκαριστική φωτογραφία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προκάλεσε σάλο, καθώς υποτίθεται ότι απεικονίζει μια Ισραηλινή στρατιώτη να χαλαρώνει στην άμμο…
Αυτό είναι κορίτσι πλήρως… εξοπλισμένο για την παραλία. Με το μπικίνι της, την φίλη της για συντροφιά και… το τουφέκι της!
Η σοκαριστική φωτογραφία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προκάλεσε σάλο, καθώς υποτίθεται ότι απεικονίζει μια Ισραηλινή στρατιώτη να χαλαρώνει στην άμμο…
Η μαυρισμένη μελαχρινή, λέγεται ότι είναι μέλος των.........

Κρίση: Και τρίτο αμερικανικό αεροπλανοφόρο εσπευσμένα στον Κόλπο


Το τρίτο αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS John C. Stennis (CVN-74) ανάβει και πάλι τις μηχανές του για επιστροφή στην περιοχή του Κόλπου, ενώ δεν επρόκειτο να επιστρέψει εκεί πριν από πέντε χρόνια, όπου θα συμπληρώσει την τεράστια πολεμική δύναμη των ΗΠΑ που ήδη βρίσκεται εκεί. Το αεροπλανοφόρο αναχωρεί πραγματικά εσπευσμένα, αφού επρόκειτο να αναχωρήσει τέλη Οκτωβρίου για την περιοχή του δυτικού Ειρηνικού.
Σημειώνεται ότι το αιφνιδιαστικό και η σαφή ένδειξη ότι "κάτι ψήνεται" στον Κόλπο είναι ότι ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την ανάπτυξή του στην περιοχή του δυτικού Ειρηνικού και τη διενέργεια εργασιών συντήρησης, ενώ η επιστροφή του στη Μέση Ανατολή και τον 5ο Στόλο θα γινόταν μετά την παρέλευση πενταετίας!

Μίχαλος: 60.000 λουκέτα έως το τέλος του 2012


Μίχαλος: 60.000 λουκέτα έως το τέλος του 2012
«Oι πρωτόγνωρες συνθήκες ύφεσης που επικρατούν στην αγορά, σε συνδυασμό με την έλλειψη ρευστότητας, θα οδηγήσει σε 60.000 λουκέτα μέχρι το τέλος του 2012», τόνισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) Κωνσταντίνος Μίχαλος, κατά τη σημερινή του συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη.

Ο κ. Μίχαλος εξέφρασε την ιδιαίτερη ανησυχία του για τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στον ευρωπαϊκό νότο, ενώ έκανε λόγο για «πρωτόγνωρες συνθήκες ύφεσης».

Ο κ. Μίχαλος είπε ότι ανέφερε στον υπουργό πως..........

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εντόπισαν ράβδους χρυσού σε θάμνο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIE0NEuJmfzMmJrgs8do1f5sFXqcQSRmZ9VWdnWpl20MoQDQ61zi0wiBKbIk2547CNmD6Awm_wJdfhELzk-gHsFT8jnGYZ37ClIcSCpiLh1vHKEkMDYzoS34N7hLhWtDddFe-x8e-l-bw/s400/gold-bars-775426.jpgΟι δημοτικοί κηπουροί της...
πόλης Κλίνγκαου της Ελβετίας έμειναν έκπληκτοι, όταν κατά τη διάρκεια του καθήκοντος τους βρήκαν ράβδους χρυσού αξίας 100.000 ευρώ κρυμμένους σε έναν θάμνο. Σύμφωνα με τον ελβετικό νόμο, εάν... κανείς δεν επιχειρήσει να διεκδικήσει νόμιμα τη κυριότητα του χρυσού, τότε οι δημοτικοί υπάλληλοι δικαιούνται να τον κρατήσουν στη κατοχή τους.



 «Είδα ένα πακέτο τυλιγμένο σε άσπρο χαρτί με αρκετή μονωτική ταινία. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πακέτο με ναρκωτικά. Όταν το άνοιξα, είδα τις ράβδους και δεν μπορούσαν να πιστέψω στα μάτια μου. Επρόκειτο για πραγματικό χρυσό. Τις παρέδωσα στην αστυνομία και έκτοτε δεν έχω μάθει κάτι», δήλωσε ο........