ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

«Τουφεκίστε τους επί τόπου», είπε για τους πολιτικούς ο γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης


priest«Απασφάλισε» ο γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης και στο κήρυγμά του στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, στράφηκε κατά των πολιτικών, με πολύ βαριές εκφράσεις και προτροπές:
«...Βλέπετε λοιπόν ότι αυτοί είναι προδότες, πρόδωσαν την αποστολή τους. Είναι οι ίδιοι που πρόδωσαν, κατέστρεψαν, οδήγησαν εδώ το Έθνος μας, οι ίδιοι μας λένε και παρουσιάζονται κάθε φορά ότι σώσαμε την Ελλάδα και σώσαμε την Ελλάδα και

407.000 € το χρέος του Κράτους στο Κτελ Δράμας.Προβλήματα στην μετακίνηση των μαθητών


Προβλήματα αντιμετωπίζουν δεκάδες γονείς καθώς τους ζητείται η καταβολή εισιτηρίου για την μεταφορά των παιδιών τους από και προς τα σχολεία του νομού Δράμας.
Ομάδα υπαλλήλων του Κτελ Δράμας παρευρέθηκε στο Διοικητήριο του νομού, όπου και απαίτησε τα δεδουλευμένα 15 μηνών, ενώ την οργή τους εκδήλωσαν και οι γονείς πραγματοποιώντας κατάληψη στο Ενιαίο Λύκειο Προσοτσάνης.
Παρόλα αυτά καμία απάντηση δε δόθηκε από τους υπευθύνους,δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αδιαφορία τους απέναντι στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Δείτε το βίντεο:

Δὲν θέλω νὰ πεθάνῃ τὸ Ἔθνος μου.


 
 
Οδυσσέας Τηλιγάδας
 
Και έκραξε το όρνεο το φέρον το όνομα Τζιμ Ο’ Νιλ, ο αρχιτοκογλύφος πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management:«Ποιός νοιάζεται για την Ελλάδα; Είναι μια θαυμάσια χώρα, αλλά ως μεμονωμένη οικονομία με το συγκεκριμένο χρέος είναι ασήμαντη….»  
Και εμείς, στην ύβρη του ένοχου αλαζόνα για το κατά της Ελλάδος συντελεσθέν έγκλημα, απαντάμε διά στόματος του μεγάλου ήρωά μας, του Νικηταρά: « Πάλεψα με τα λιοντάρια, Νίκησα τις τίγρεις και με φάγανε οι κοριοί.»
Ήρθαν αλήθεια οι καιροί πουκατά την λαϊκή έκφραση,σηκώθηκαν τα ποδάρια να χτυπήσουν το κεφάλι και τούτο με την συνδρομή απάτριδων μίσθαρνων «ηγετών» που, υπό τας διαταγάς του διεθνούς Σιωνισμού και των σκοτεινών Στοών, επέπεσαν επί του κορμού της Ελλάδος ως αιμοδιψή βαμπίρ ξοφλώντας τις οποιεσδήποτε συναλλαγματικές της προδοσίας τους για να γίνουν μεγάλοι και τρανοί και υπό το καθεστώς φόβου και βίας πασχίζουν να θεμελιώσουν την αδυναμία ανάκαμψης του φρονήματος της ελληνικής κοινωνίας οδηγώντας την σε αποσύνθεσηΚαταραμένη γενιά!!! Καταραμένη φύτρα εχιδνών του πονηρού γένους!!!Βρωμίσατε τις εστίες μας, βρωμίσατε την ζωή μας και τώρα θέλετε να βρωμίσετε και την ψυχή μας.

Νέο κόλπο για νομιμοποίηση λαθρομεταναστών

Ανενόχλητοι, αφού οι αρμόδιες διωκτικές αρχές έχουν πάψει κάθε προσπάθεια διερεύνησης της υπόθεσης, κυκλοφορούν με κλεμμένες άδειες παραμονής 72.980 λαθρομετανάστες. Καταβλήθηκε μάλιστα προσπάθεια να κουκουλωθεί το θέμα από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση που υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο νομοθέτημά του ήταν η χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς. Σύμφωνα πάντως με νέα στοιχεία στα χέρια παρανόμως ευρισκομένων στη χώρα μας αλλογενών βρίσκονται πάνω από 120.000 πράσινες κάρτες που έχουν κλαπεί από την πρώην Διεύθυνση Αλλοδαπών των καταργηθέντων νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων. Πολλές από αυτές έχουν αναπαραχθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός (νεο)εποικιστών που εμφανίζονται ως νόμιμοι να διαθέτουν παραποιηθέντα δημόσια έγγραφα.
Από την πλευρά τους υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών...

Ο ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑΣ φτιάχνει Πνευματικό ίδρυμα και ζητάει 1.648.497.9 ευρώ από το κράτος


Ο Παπανδρέου πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι θέλει να δημιουργήσει σχολή για πολιτικούς. Μέχρι να φτιάξει τη σχολή αποφάσισε να δημιουργήσει... πνευματικό Ιδρυμα το οποίο θα ονομάζεται “Πνευματικό Ίδρυμα Γεώργιος Παπανδρέου: «Ψηφιακές υπηρεσίες παιδείας – πολιτισμού» Ελληνικής Ιστορίας”

Κατέθεσε αίτηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης για δημόσια δαπάνη 1.648.497.9 ευρώ, η οποία υποβλήθηκε στο πλαίσιο της με αρ. πρωτ. 154.940/ΨΣ5206-Α2 / 18-10-2011 Πρόσκλησης “Πρόσκληση Πολιτισμού”.

Η γνώμη ενός τσομπάνη για τους πολιτικούς και την πολιτική! ΒΙΝΤΕΟ

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Ρώσικο αργό αγόρασαν τα ΕΛΠΕ



Ρώσικο αργό αγόρασαν τα ΕΛΠΕ
Τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) αγόρασαν  ρωσικό αργό Ουραλίων μέσω της εταιρίας Vitol, σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, στα πλαίσια των προσπαθειών να περιορίσουν την εξάρτησή τους από το ιρανικό πετρέλαιο ενόψει του επικείμενου εμπάργκο της ΕΕ κατά των εισαγωγών του.


H Ελλάδα   μάλιστα αύξησε πέρυσι τις εισαγωγές της από το Ιράν παρά τις πιέσεις της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών να διακοπούν οι εμπορικές σχέσεις με το Ιράν εξαιτίας του πυρηνικού προγράμματος της χώρας. 

Έκαναν μήνυση στον Παπακωνσταντίνου!

Καταγγελία στο planet-greece

Δύο γιατροί, από το Ηράκλειο Κρήτης, μήνυσαν τον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Παπακωνσταντίνου! Την μήνυση την κατέθεσαν το πρωί και αφορά για σοβαροτατες κατ΄εξακολουθηση κακουργηματικες πραξεις και φοροδιαφυγη Εκατομμυριων Ευρω του...

Σφαγή Λίβυων μισθοφόρων σε ενέδρα στη Συρία - Εντοπίστηκαν με ρωσικό σύστημα

Συριακά στρατεύματα εισέβαλαν το πρωί στον βόρειο Λίβανο, καταδιώκοντας Λίβυους μισθοφόρους οι οποίοι είχαν εισβάλει στη Συρία από την γειτονική Ιορδανία. Η ομάδα εντοπίστηκε από το ρωσικής κατασκευής (και διαχείρισης, εν προκειμένω) σύστημα ηλεκτρονικής συλλογής πληροφοριών 1L222 Avtobaza. Το σύστημα είναι τοποθετημένο επί φορτηγού οχήματος και με παθητικά μέσα εντοπίζει ηλεκτρονικές εκπομπές.

Αν και το Avtobaza χρησιμοποιείται βασικά...

Παγκόσμια ρεκόρ και χρυσό μετάλλιο για τον Μίτα


Είναι ο πρώτος Έλληνας σκοπευτής που κατέχει πλέον ρεκόρ κόσμου. Έτοιμος τώρα για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου


Όχι ένα αλλά δύο παγκόσμια ρεκόρ, για πρώτη φόρα μάλιστα από Έλληνα σκοπευτή, πέτυχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Τουσόν της Αριζόνας (ΗΠΑ) ο Ευθύμης Μίτας


Στον αγώνα του σκιτ ο 27χρονος...

Ερωτηματικά για την δράση του δολοφόνου της Τουλόν

Αποκάλυψη: Κι όμως, το “τέρας” των δολοφονιών στη Γαλλία ήταν των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, πέρασε από το Ισραήλ και εργάστηκε για την «Αραβική Άνοιξη» των ΗΠΑ στη Λιβύη & την Συρία…

Ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια για τα τραγικά γεγονότα στην Τουλόν της Γαλλίας. Όπως συνέβη με την περιβόητη “τρομοκρατική” επίθεση της... 11ης Σεπτέμβρη στις ΗΠΑ, από την “τρομοκρατική” οργάνωση Αλ Κάιντα που έχει θέσει τις υπηρεσίες της στους Αμερικανούς και ισραηλινούς για να φέρει τη «δημοκρατία» στη Λιβύη και σήμερα στη Συρία…

Η πρώτη λεπτομέρεια αυτής της βρώμικης ιστορίας είναι πως...

Αυτονομία ζητάει και η Βοϊβοντίνα στη Σερβία - Τι θα μείνει στο τέλος από το σερβικό κράτος;

Μη κυβερνητικές οργανώσεις, πολιτικά κόμματα και προσωπικότητες στην επαρχία Βοϊβοντίνα της Σερβίας ανακοίνωσαν ότι θα διοργανώσουν συνέδριο την 1η Απριλίου, ζητώντας δημόσια στήριξη για την αναδιάρθρωση της χώρας σε ομοσπονδιακό κράτος που θα αποτελείται από δύο ξεχωριστές οντότητες , τη Σερβία και τη Βοϊβοντίνα.

«Η έννοια της αυτονομίας έχει υποτιμηθεί» και «μία νέα ιστορική συμφωνία μεταξύ Σερβίας και Βοϊβοντίνας είναι αναγκαία» τόνισαν οι συντονιστές της πρωτοβουλίας Ζίβαν Μπερισάβλιεβιτς και Τζόρτζε Σούμποτιτς στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Νόβι Σαντ.

Με βάση τη συγκεκριμένη συμφωνία,...

Τι έγινε με την σημαία...

Χθες, κυκλοφόρησε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία ο κ. Παπαδήμος είχε αφαιρέσει από το πρωθυπουργικό γραφείο την ελληνική σημαία.

Σήμερα κυκλοφορεί μία άλλη φωτό η οποία δείχνει πως η σημαία δεν έχει αφαιρεθεί!

Κάποιοι κουτοπόνηροι προσπαθούν...

Δεκτό από τον Άσαντ το σχέδιο Ανάν για τη Συρία

Ελπίδες για την αποκλιμάκωση της κρίσης γεννώνται μετά από την αποδοχή, πριν από λίγο, από το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ του σχεδίου του πρώην γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, ο οποίος επιχειρεί να μεσολαβήσει στην κρίση.

Όλα δείχνουν ότι στη Μέση Ανατολή...

Σχολεία χωρίς βιβλία & θέρμανση αλλά ... βιοκλιματικά!

Τα παιδιά βιβλία δεν έχουν, με φωτοτυπίες και dvd έβγαλαν τη σχολική ύλη της χρονιάς, θέρμανση πολλά από τα σχολεία δεν έχουν, η συντήρησή τους είναι άκρως προβληματική, αλλά το ΠΕΚΑ του Γ.Παπακωνσταντίνου, βρήκε λεφτά για να χρηματοδοτήσει ... 200 project έργων ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας σε περίπου 300 σχολεία της χώρας, προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ, θα χρηματοδοτήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής!

Τώρα, το να ψάξουμε να βρούμε ποιες κατασκευαστικές εταιρείες και εταιρείες ενέργειας είναι πίσω από τα project άδικος κόπος, αφού πλέον τίποτα δεν έχει σημασία.

Ειδικότερα, πρόκειται για 197 προτάσεις που υποβλήθηκαν από...

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΩΣΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ .


Στις 23 Οκτωβρίου 1972 ο Πατριάρχης Ποιμήν επισκέφθηκε το Άγιο Όρος.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτονταν το Άγιο Όρος ρώσος Πατριάρχης. Κατά την υποδοχή του στην Ιερά Κοινότητα μίλησε για τους πανάρχαιους δεσμούς που συνδέουν την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία με το Αγιώνυμο Όρος και ζήτησε τη βοήθεια όλων ώστε το ρωσικό μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη. Επεσήμανε το γεγονός πως το Άγιο Όρος πρέπει να παραμείνει Πανορθόδοξο μοναστικό Κέντρο χωρίς να διαταραχθούν τα προνόμοια ζωής των κατοίκων του.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη του ρώσου Πατριάρχη στην Αθήνα, όπου σε επίσημη τελετή παρασημοφορήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμο.
Παρακάθησε σε επίσημο γεύμα που παρέθεσε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Στυλιανός Παττακός, ενώ κατά την επίσκεψή του στη Βουλή συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπαδόπουλο στον οποίο υπέβαλε προτάσεις που αφορούσαν στην διευκόλυνση από την Ελληνική Πολιτεία σε όσους ρώσους επιθυμούσαν να μονάσουν στην Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονος.

πηγη

ΟΟΣΑ: Προειδοποίηση στους «νοικοκύρηδες» Γερμανούς!

Ποιος θα το περίμενε ότι ακόμα και για τους «νοικοκύρηδες Γερμανούς» ήρθε η ώρα ένα διεθνές όργανο να τους εγκαλέσει για διστακτική υιοθέτηση μεταρρυθμίσεων, γεγονός το οποίο υπονομεύει μακροπρόθεσμα την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της χώρας και ότι η γενικότερη κατάσταση ρέπει προς τον κρατισμό!

Τη στιγμή που η Γερμανία είναι ο υπέρτατος κριτής των ευρωπαϊκών χωρών και κήρυκας της «οικονομικής ορθοδοξίας», φαίνεται ότι η ίδια επίσης δεν εμφανίζεται και πολύ τολμηρή στις μεταρρυθμίσεις που επιβάλλει στους υπόλοιπους. Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OECD: Organization for Economic Cooperation and Development) ψέγει τη Γερμανία για σοβαρή αδράνεια η οποία υπονομεύει την ευημερία που έχει επιτευχθεί.

Οι μεταρρυθμίσεις φαίνεται ότι καρκινοβατούν εδώ και χρόνια, τα συνδικάτα πιέζουν, ενώ δυσαρεστημένοι είναι και οι βιομήχανοι. Οι τελευταίοι φαίνεται ότι ζητούν...

Βρέθηκε πραγματικός θησαυρός στη Νάξο

Νομίσματα ανυπολόγιστης ακόμη αξίας βρέθηκαν στο Σαγρί της Νάξου μέσα σε αγγείο

Τα νομίσματα είναι από την εποχή της ενετοκρατίας και είναι ασημένια. Ήδη έχουν μεταφερθεί στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών.
Συνολικά εντοπίστηκαν...

Σάλος για τους... μυστικούς δείπνους Κάμερον με λομπίστες Το σκάνδαλο οδήγησε σε παραίτηση τον ταμία των Τόρις

Ο Ντ. Κάμερον είχε μετατρέψει τη μάχη κατά των λόμπι σε σημαία του πολιτικού του λόγου όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση
Αγριες διαστάσεις παίρνει στη Βρετανία το σκάνδαλο εξαγοράς συναντήσεων με πολιτικούς από ισχυρούς λομπίστες.Σύμφωνα με αποκαλύψεις, ο Ντέιβιντ Κάμερον -ο οποίος είχε μετατρέψει τη μάχη κατά των λόμπι σε σημαία του πολιτικού του λόγου όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση- δείπνησε τουλάχιστον τρεις φορές με σημαντικούς χρηματοδότες του Συντηρητικού Κόμματος από τότε που εκλέχθηκε στην πρωθυπουργία.
Σε μια προσπάθεια να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις, ο Βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε χθες πως πρόκειται να δημοσιοποιήσει όλες τις συναντήσεις και τα τραπέζια που παρέθεσε τα τελευταία δύο χρόνια καθώς και τα ονόματα όσων παρευρέθηκαν σε αυτά.

Υπενθυμίζεται πως...

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: Οι "Οικολόγοι" προπαγανδίζουν την ύπαρξη ψευτομακεδονικής και τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα [ΒΙΝΤΕΟ]















Δεν είναι απλά ανθέλληνες, είναι πρωτίστως επικίνδυνοι! Προσπαθούν να δημιουργήσουν από το πουθενά εθνικά προβλήματα, που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στην αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Κι ενώ το Σύνταγμα προβλέπει ρητώς διώξεις, μέχρι στιγμής δεν έχει την ευθιξία να παρέμβει ούτε ένας εισαγγελέας! Δείτε σε βίντεο τι έκαναν ο Τρεμόπουλος και η παρέα του....

Αποστολή: καταστρέψτε την οικογένεια

Βάλτε το άρθρο που ακολουθεί στα αγαπημένα σας. Η αποκρυπτογράφηση του Έθνους μας σε μία σελίδα.
«Οι πρόγονοί μας φύτευαν ελιές, αν και ήξεραν ότι δεν θα τις δουν να καρπίζουν»
Κορνήλιος Καστοριάδης
 Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς

Κάποτε πλησίασε τον τροπαιούχο νομπελίστα μας ποιητή Γιώργο Σεφέρη, ένας ξένος διαπρεπής συνομιλητής, «πειράζων αυτόν και λέγων»: «Μα πιστεύετε σοβαρά ότι είστε πραγματικά απόγονοι του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή;». Απαντά ο Σεφέρης: «Όχι, είμαστε απόγονοι μονάχα της μάνας μας, που μας μίλησε Ελληνικά, που προσευχήθηκε ελληνικά, που μας νανούρισε με παραμύθια για τον Οδυσσέα, τον Ηρακλή, τον Λεωνίδα και τον Παπαφλέσσα, και ένιωσε την ψυχή της να βουρκώνει την Μεγάλη Παρασκευή, μπροστά στο ξόδι του νεκρού Θεανθρώπου».
(Το απόσπασμα περιέχεται στο βιβλίο της Μερόπης Σπυροπούλου, «Οικογένεια ώρα μηδέν», εκδ. «Αρχονταρίκι», σελ. 131). Δεν ξέρουμε αν κατάλαβε ο… «πειραστής» ξένος την απάντηση του ποιητή, ο οποίος εξυμνεί την μάνα τη Ρωμηά και την οικογένεια, πριν αυτή ανοίξει τα πορτοπαράθυρά της και εισβάλλουν στο ευλογημένο καταφύγιο του Γένους, ο μαγαρισμένος αγέρας του δήθεν εξευρωπαϊσμού μας. Και η κρίση «τηγανίζει» και ταλανίζει κυρίως την οικογένεια.

Δεν σκοπεύω να γράψω για την σπουδαιότητα και ιερότητα του οικογενειακού θεσμού. Αυτό ακόμα...

Reuters: Πιθανότατα στις 6 Μαΐου οι εκλογές Πηγή:www.capital.gr


Πιθανότατα στις 6 Μαΐου θα διεξαχθούν τελικά οι 



εκλογές, σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικού 


αξιωματούχου στο Reuters. 


ΑΠΟΕΛ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

   Οι καρδιές όλων των Ελλήνων σήμερα είναι με τον ΑΠΟΕΛ

Δυο – δυο καταθέτουν τα νομοσχέδια στη Βουλή για να προλάβουν



Στη Βουλή κατατεθήκαν δύο νέα νομοσχέδια. Συγκεκριμένα πρόκειται για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας σχετικά με την «ρύθμιση ασφαλιστικών θεμάτων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ» και το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση.



πηγή

"Ανταλλάγματα" στη Θράκη ζητούν οι Τούρκοι για τη Χάλκη

Αν ήταν αξιόπιστες οι δηλώσεις των τούρκων αξιωματούχων, η Χάλκη δεν θα παρέμενε κλειστή τόσα χρόνια».

Με αυτή τη λακωνική επισήμανση διπλωματικές πηγές στην Αθήνα σχολίαζαν τις δηλώσεις Ερντογάν περί επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, καθώς και τις δηλώσεις του τούρκου υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, οι οποίες, κάνουν λόγο για «ανταλλάγματα» προκειμένου να ανοίξει η Σχολή.
Κι αυτό διότι δεν είναι η πρώτη φορά που από επίσημα τουρκικά χείλη ανακοινώνεται η πρόθεση επαναλειτουργίας της Χάλκης, χωρίς, ωστόσο να γίνεται πραγματικότητα. Υπάρχουν πολυάριθμες σχετικές δηλώσεις τούρκων αξιωματούχων τα τελευταία 20 χρόνια. Ενδεικτικό είναι ότι για την επαναλειτουργία της Σχολής είχε δεσμευτεί από το 1999 στον αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία ο τότε ομόλογός του Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ.
Διπλωματικές πηγές εκτιμούσαν, μάλιστα, ότι...

Στην Εθνική Τράπεζα οι καταθέσεις των 3 συνεταιριστικών που έβαλαν λουκέτο



Η Εθνική Τράπεζα σε ανακοίνωση της ενημερώνει το κοινό ότι ανακηρύχθηκε ανάδοχος για το σύνολο των καταθέσεων των Τραπεζών: Αχαϊκή Συνεταιριστική, Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου-Λήμνου.
Οι καταθέσεις αυτές θα μεταφερθούν στην Εθνική Τράπεζα η διαδικασία μεταφοράς όμως είναι ένα σύνθετο έργο παραγωγής και αποστολής ηλεκτρονικών αρχείων από τις συνεταιριστικές.
Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες η Εθνική Τράπεζα θα ενημερώσει τους δικαιούχους και θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους.

ΝΤΡΟΠΗ: Διευθύντρια σχολείου απέβαλε μαθητές λόγω μούντζας στην παρέλαση

ΝΤΡΟΠΗ: Διευθύντρια σχολείου απέβαλε μαθητές λόγω μούντζας στην παρέλαση


H διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Γαλατσίου δεν μπόρεσε να «αντέξει» το ανοιγμα της παλάμης κάποιων μαθητών του σχολείου της προς την εξέδρα των επισήμων και με το καλημέρα, έδωσε τριήμερη αποβολή σε 6 παιδιά.
Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, ήταν απόφαση που πήρε μόνη της,χωρίς να συζητηθεί κάν το θέμα με το σύλλογο διαδασκόντων… και προκάλεσε την οργή των γονέων,του συλλόγου και εκπροσώπων της ΕΛΜΕ, που με την είδηση της αποβολής κατέφθασαν στο 2ο Γυμνάσιο, ζητωντας από την Διευθύντρια να ανακαλέσει τις αποβολές
Σήμερα συνεδριάζουν οι καθηγητές παρουσία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ οι μαθητές ετοιμάζονται να απαντήσουν κατάληψη.

Στρατό 53 συμβούλων μετακίνησε η Άννα στο υπουργείο Ανάπτυξης Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Στρατό 53 συμβούλων μετακίνησε η Άννα στο υπουργείο Ανάπτυξης

Άδειες καρέκλες, κλειστά γραφεία και έρημοι όροφοι είναι η εικόνα που παρουσιάζει το...
κτίριο του Υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι.

Όχι επειδή το υπουργείο Παιδείας έπεσε «θύμα» του Μνημονίου, αντιθέτως επειδή ο νέος υπουργός, Γιώργος Μπαμπινιώτης, χρειάζεται μόνον πέντε συμβούλους, ενώ η νυν υπουργός Ανάπτυξης και πρώην υπουργός Παιδείας, είχε στη δούλεψή της 53!

Η στρατιά συμβούλων της κυρίας Διαμαντοπούλου μετακινήθηκε στο νέο υπουργείο με αποτέλεσμα...

Στηνουν ΔΙΚΗ εξπρες στη ΧΑΛΚΙΔΑ για τις αποδοκιμασιες στον ΠΑΠΟΥΛΙΑ



Εσπευσμένα καλούνται σε δίκη τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν στη Χαλκίδα επειδή διαμαρτύρονταν κατά την επίσκεψη του προέδρου της ʽʼδημοκρατίαςʼʼ Κάρολου Παπούλια στη γιορτή των ʽʼθεοφανείωνʼʼ. Η δίκη θα γίνει στη Χαλκίδα στις 30 Μαρτίου 2012. Θα είμαστε όλοι εκεί! Καμία δίωξη στους συλληφθέντες! Είμαστε όλοι συνένοχοι, είμαστε όλοι κατηγορούμενοι!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

"Άγγιγμα θανάτου" από ελληνικά Mirage 2000 στην τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)



Ένα σαφές μήνυμα ότι αν συνεχιστεί η επίδειξη επιθετικότητας από τουρκικής πλευράς θα μπορούσαν να υπάρξουν και ... ατυχήματα, έστειλαν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr μαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490) η οποία το Σάββατο 24/03 έφτασε μέχρι τις νότιες ακτές της Αττικής, περνώντας μεταξύ Μακρονήσου και Τζιάς και ακολούθησε εν....

Για 5 Έλληνες εφοπλιστές δουλεύει η κορεατική ναυπηγική βιομηχανία

Του Ηλία Γ. Μπέλλου 
Ελληνική υπόθεση αποτελούν τα μεγάλα συμβόλαια της νοτιοκορεάτικης ναυπηγικής βιομηχανίας καθώς την στιγμή αυτή κατασκευάζονται ή πρόκειται να κατασκευαστούν 31 ποντοπόρα δεξαμενόπλοια μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου ή liquefied natural gas carriers (LNGC). Τα.....

Προς απαγόρευση η χρήση αντιασφυξιογόνων μασκών από διαδηλωτές!


antiasfijiogonesmaskes

Η χρήση αντιασφυξιογόνων μασκών από διαδηλωτές, στη διάρκεια επεισοδίων, μπαίνουν στο «στόχαστρο» των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Για τα κέντρα λαθρομεταναστών ...Λεφτά υπάρχουν ;



Του Χρήστου Μακρυγιάννη


Αν κάποιος μας έλεγε πριν από μερικούς μήνες ότι η χρεοκοπημένη Ελλάς θα μπορούσε να διαθέσει  τόσα χρήματα για (30 ) τριάντα κέντρα  ΄΄φιλοξενίας ΄΄ να διασκορπίσει σε ολόκληρη την ηπειρωτική  ( και μόνο;) Ελλάδα   και να έχει εκτός από τα χρήματα κατασκευής και τα χρήματα συντηρήσεως δεν θα τον πιστεύαμε !
 Εδώ το σχέδιο είναι καλό και οργανωμένο όχι βέβαια στην Ελλάδα ,ούτε από Έλληνες Αξιωματικούς
της ΕΛΑΣ ,ή το χειρότερο από Αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού ! 

Διάβασα το σχέδιο κατασκευής και ανατρίχιασα …Διαβάστε και αναρωτηθείτε αν ο Υπουργός που δεν μπορεί να μαζέψει πέντε  παιδάκια που σπάνε τζάμια ,να σχεδιάσει σε πέντε (5) ημέρες  οργανωμένα κέντρα κράτησης υψηλών προδιαγραφών και μάλιστα  τύπου ΝΑΤΟ ;


Φάρμακο για τον καρκίνο,που δεν το πρόσεξε κανένας


Καναδοί ερευνητές έχουν βρει μια απλή θεραπεία για τον καρκίνοαλλά οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες δεν ενδιαφέρονται.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρταστο Έντμοντον του Καναδά βρήκαν πως μπορεί να θεραπευτεί ο καρκίνος την περασμένη εβδομάδαόμως υπάρχει μικρή αναφορά στα δελτία ειδήσεων και  στην τηλεόρασηΕίναι μια απλή τεχνική που χρησιμοποιεί ένα πολύ βασικό φάρμακο 

Βάλτε φρένο ρε λιγούρια!!!


Με πολύ στόμφο, νοσταλγία και λιγούρα, οι λιγούρηδες των μεγάλων καναλιών ΜΕΓΚΑ-ΣΚΑΙ-ΑΝΤΕΝΝΑ, προσπαθούν να δημιουργήσουν στην κοινή γνώμη την άποψη ότι δεν είναι και τόσο κακό η παραχώρηση σε Τούρκους επιχειρηματίες, λιμανιών αεροδρομίων εκτάσεων προς αξιοποιήσει Κτλ Κτλ.

ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΑΝ ΕΧΑΣΕ, ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΛΛΗ


Η συγκεκριμένη παρέλαση  «μίλησε» για την αγοραφοβία του καθεστώτος, έδειξε την αδυναμία των υπαλληλίσκων της τρόϊκα να σταθούν άφοβα στον δημόσιο χώρο -  στηριγμένοι  όχι στην αστυνομία αλλά  σε μια κάποια  λαϊκή εκτίμηση,  αναγνώριση, σεβασμό , όπως συνέβαινε κάποτε γενικά με τους πολιτικούς υψηλών κατηγοριών…

Ο επίσημος κυβερνητικός εργολάβος άνοιξε τα φτερά να κουτσουλήσει και την Χαλκιδική.

Από την Σοφία
Αυτό το είδατε;
Είναι μέσα στα σχόλια που σας έστειλαν για το Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ, ο Μπόμπολαςξανχτυπά, βρήκε άλλη “Κερατέα” και η ιδιωτική αστυνομία ΕΛ.ΑΣ. ξαναβγήκε στο προσκήνιο. (Είναι απίστευτο το πώς βγάζουν την αστυνομια οι σφουγγοκωλάριοι του κάθε μιζοδότη και την χρησιμοποιούν σαν ιδιωτικό στρατό)
Σας στέλνω το σχόλιο νομίζω ότι αξίζει ανάρτηση…
iosifsk
Αγαπητοί φίλοι στο olympia καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Η όμορφη Β. Χαλκιδική μετατρέπεται σε Νέα Κερατέασε νέα χαβούζα. Το μπομπολιστάν σε δράση.Πατάνε πάνω στην ανέχεια και στην ανάγκη των συμπολιτών μας και επιχειρούν να μας διχάσουν. Εδω επειδή είμαστε μακρυα

Ποιούς σημάδευαν οι ελεύθεροι σκοπευτές;


Όταν ανακοινώθηκε πως στις ταράτσες των πολυκατοικιών γύρω από το Σύνταγμα θα τοποθετηθούν ελεύθεροι σκοπευτές, όλοι
αναρίγησαν. 
Η εικόνα αυτή έφερε στο μυαλό όλων την επιβολή καθεστώτος που βρίσκεται εκτός πολιτεύματος, εκτός Συντάγματος, εκτός νόμου.

Κάποιοι μειδίασαν, επειδή διέκριναν τον φόβο του λαού από τους εγκάθετους κυβερνώντες… 
Κάποιοι άλλοι θύμωσαν επειδή ξεδιάντροπα το καθεστώς της κατοχικής κυβέρνησης αποφάσισε να στοχοποιήσει πολίτες, ενώ την προηγούμενη ημέρα τουρκικά πλοία (ένα ερευνητικό κι ένα πολεμικό) έκοβαν βόλτες στο Αιγαίο και παραβίασαν τα εθνικά χωρικά ύδατα αλλά και κάθε έννοια φιλικής γειτονίας…

Η αλήθεια είναι πως το καθεστώς Παπαδήμου, όπως εξάλλου ομολόγησε, έτρεμε την ημέρα της παρέλασης αλλά οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν τοποθετήθηκαν για να βάλουν στο στόχαστρό τους διαμαρτυρόμενους πολίτες. 
Και αφού οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν θα στόχευσαν στους πολίτες, τότε πού θα έστρεφαν τα όπλα τους;