ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ Ή ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ...!!! ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΜΕ...;;;



ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ...

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ανατριχιάζουμε και σηκώνονται οι τρίχες μας όταν φοβόμαστε ή κρυώνουμε;

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

                  

Κείμενο - Φωτογραφία: Δημήτρης Σωτηρόπουλος


Είχα την μεγάλη ευλογία να βρεθώ σήμερα σε έναν αγιασμένο χώρο, ένα Μοναστήρι με μεγάλη ιστορία και πνευματική λάμψη: Την Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ του Γέροντος, στις καταπράσινες πλαγιές της βόρειας Εύβοιας.


Μπαίνοντας στο Καθολικό για να προσκυνήσω, αμέσως τράβηξε την προσοχή μου η ολόσωμη εικόνα του Αγίου, στα αριστερά του Ιερού Ναού.


Τι μου έκανε εντύπωση;

Δείτε σε ποιούς νομούς πεθαίνουν... και από τι οι Έλληνες

Οι επιστήμονες από το Εργαστήριο Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλης Αγοραστάκης και Ζαχαρούλα Μίχου, ανέλυσαν τα στοιχεία θανάτου, ανά νομό και ανά περιοχή και οι διαπιστώσεις τους είναι συγκλονιστικές!!!...
Για παράδειγμα, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, στην Πρέβεζα, στην Κοζάνη και την Λάρισα, στους άνδρες κατοίκους των περιοχών αυτών παρουσιάζεται μια αύξηση στο προσδόκιμο της ζωής, ενώ οι θάνατοι στην πλειοψηφία τους οφείλονται σε νοσήματα του κυκλοφορικού συστήματος και της καρδιάς.

Πάντως οι άνδρες σε αυτές τις περιοχές δείχνουν να λαμβάνουν σοβαρά τους καρδιαγγειακούς κινδύνους και για το λόγο αυτό έχουμε αύξηση στο προσδόκιμο.

Στην Κοζάνη όμως αλλά και στην Πρέβεζα,

ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ - ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

«Ο Larry Nichols, πρώην συνεργάτης στους Κλίντον επί 10 έτη, μπορεί τώρα να προσθέσει και το επαγγελματίας δολοφόνος στον κατάλογο των βρώμικων πράξεών του. 

Ο Nichols έριξε μια βόμβα στην εκπομπή του Pete Santilli όταν με απόλυτη ηρεμία παραδέχθηκε ότι είχε δολοφονήσει ανθρώπους, κατ 'εντολή, για τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον. 

Ημέρα Μνήμης του Θανάτου του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά

Στις 13 Οκτωβρίου 1904, ο Ανθυπολοχαγός Παύλος Μελάς (Μίκης Ζέζας), μετά από  προδοσία, κυκλώνεται από τουρκικό απόσπασμα στο χωριό Στάτιστα (Μελάς) Κορεστίων.
>Μετά από σκληρή μάχη τραυματίζεται σοβαρά και πεθαίνει, ενώ επτά από τους άνδρες του συλλαμβάνονται αιχμάλωτοι. Η εθελοθυσία του νεαρού αυτού αξιωματικού αποτέλεσε έκτοτε σύμβολο του αγώνα για τη σωτηρία της Μακεδονίας.

 Η θλιβερή είδηση του θανάτου του Παύλου Μελά όταν έφτασε στην Αθήνα κι οι καμπάνες των εκκλησιών σήμαναν πένθιμα. Ενώ πολλοί λίγοι στην πρωτεύουσα και την υπόλοιπη Ελλάδα γνώριζαν την έξοδο του στη Μακεδονία, τον θρήνησαν ως εθνικό ήρωα. Κύματα αγανάκτησης συντάραξαν το Πανελλήνιο κι η ανάγκη για εκδίκηση ήταν επιτακτική. 

Το Μακεδόνικο Ζήτημα που μέχρι τότε αφορούσε ένα μικρό τμήμα του Ελληνισμού, εξυψώθηκε σε αγώνα επιβίωσης ολόκληρου του Έθνους, καθώς ο θάνατος του Μελά αποτέλεσε εναρκτήριο σάλπισμα. Οι συνάδελφοι του αξιωματικοί, ζητούσαν να μεταβούν στη Μακεδονία για να εκδικηθούν το θάνατο του κι όλοι οι Έλληνες αντιλήφθηκαν ότι στο χώρο της διακυβεύονταν ζωτικά συμφέροντα του ελληνισμού.
 Αν δεν κατοχύρωναν τα συμφέροντα αυτά, η Ελλάδα θα ζούσε πάντα υπό την ασφυκτική πίεση ενός ισχυρού βόρειου γείτονα.

ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ FBI ΓΙΑ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

To FBI κατάσχει υλικό από το σπίτι του ραββίνου
To FBI κατάσχει υλικό από το σπίτι του ραββίνου
     Μετά την πολύκροτη υπόθεση όπου αμερικανοί ραββίνοι ενέχονται σε  διακίνηση εμπορία οργάνων για μεταμοσχεύσεις,νέο  μεγάλο σκάνδαλο συνταράσσει τους κόλπους της ιουδαικής θρησκευτικής κοινότητας των ΗΠΑ με απόηχο και στο Ισραήλ.Ραββίνοι βαρύνονται με κατηγορητήριο που τους εμπλέκει σε σειρά υποθέσεων απαγωγών, εκβιασμών, βασανιστηρίων και δωροδοκίας προκειμένου να παράσχουν σε εβραίες των ΗΠΑ τα πολυπόθητα θρησκευτικά διαζύγια, γνωστά και ως « gets», που οι σύζυγοί τους αρνούνταν να υπογράψουν.

Αλβανία: Η Κομισιόν ανοίγει τον δρόμο προς την ΕΕ

Τη χορήγηση, άνευ όρων, στην Αλβανία καθεστώτος υποψήφιας προς ένταξη χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον Δεκέμβριο θα προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία θα δημοσιεύσει στις 16 Οκτωβρίου σχετική έκθεση προόδου.
Στα πολιτικά κριτήρια αξιολογούνται θετικά...

Πολώνιο 210: Ο Αραφάτ… πρόδρομος του Λιτβινένκο;

Αίσθηση προκαλεί ο ισχυρισμός του τηλεοπτικού δικτύου Αλ Τζαζίρα, που μετά από εννεάμηνη έρευνα υποστηρίζει, ότι ο ιστορικός ηγέτης των Παλαιστινίων, Γιάσερ Αραφάτ, ίσως και αν δηλητηριάστηκε με την ουσία που πριν από λίγα χρόνια σκότωσε τον πρώην πράκτορα της πρώην σοβιετικής KGB και στη συνέχεια της ρωσικής FSB, Αλεξάντερ Λιτβινένκο που ζούσε αυτοεξόριστος (για να αποφύγει τη δίωξη) Λονδίνο: Το ραδιενεργό Πολώνιο 210.

ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ...;;; ΉΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ...!!!



Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική λέει ο ιστότοποσ που την φιλοξενεί και τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν. Όμως όπως θα διαπιστώσετε με σχετική ευκολία. ..

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ - ΞEΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ? ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣ?


ΕΛΛΑΔΑ: ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!
Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν έχει τίποτα δικό της...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ....

Ο ηθικός αυτουργός Στουρνάρας

Ένας απο τους κατά συρροή δολοφόνους των Ελλήνων δείχνει τον αληθινό του εαυτό στην είδηση θανάτου ενός αγέννητου παιδιού λόγο κρίσης.
Το θράσος του προδότη, φονιά δεν μπόρεσε να κρύψει στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου ο προδότης Στουρνάρας, "είσαστε άξιοι της τύχης σας" λέει το κτήνος Στουρνάρας και έχει δίκαιο, είμαστε άξιοι της τύχης μας γιατί δεν σε κρεμάσαμε ακόμα, και σένα και όλο τον συρφετό των δοσίλογων. 

Κραυγή αγωνίας για τους Χριστιανούς της Συρίας-Ελλείψεις σε τροφή και νερό

kraugi-agonias-gia-tous-christianous-sti-syria

Συνέντευξη τύπου στη Μόσχα με συμμετοχή των Συρίων Ιεραρχών


Συνέντευξη τύπου με τίτλο «Συρία: οι χριστιανοί στη φλόγα του πολέμου» πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2013 στο ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti. Συμμετείχαν οι προσκεκλημένοι του Πατριαρχείου Μόσχας Επίσκοποι Απαμείας Ισαάκ, βοηθός της επαρχίας Δαμασκού του Πατριαρχείου Αντιοχείας, και  Μαρ Σιλουανός Μπούτρος Αν-Νεμέχ της Συριακής Ορθοδόξου Εκκλησίας καθώς και ο διάκονος Δημήτριος Σαφόνοφ, υπεύθυνος του τομέα διαθρησκειακών επαφών του ΤΕΕΣ και η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Αυτοκρατορικού Ορθοδόξου Παλαιστινιακού Συλλόγου κα Ε. Αγκάποβα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΣΠΟΤ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ.ΚΟΠΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!

spot apagoreumeno


Νέος κύκλος διώξεων πολιτών στις Σκουριές

skouries1210Τρεις διαφορετικές δικογραφίες που περιλαμβάνουν συνολικά 55 άτομα επιδόθηκαν χθες Παρασκευή σε κατοίκους χωριών της Χαλκιδικής, για περιστατικά που σημειώθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου 2013. Στο στόχαστρο Σαμαρά το κίνημα εναντίον της...επένδυσης «Ελληνικός Χρυσός».     

Οι κατηγορίες, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων, αφορούν γεγονότα που έγιναν στην Ιερισσό την Τσικνοπέμπτη, με την εισβολή ΜΑΤ στο χωριό, την παρεμπόδιση πληρωμένων από την Ελληνικός Χρυσός δημοσιογράφων να φτάσουν στο βουνό και ένα τρίτο περιστατικό, στο οποίο οι κάτοικοι μπλόκαραν το δρόμο.

Σήμερα εσείς, αυρίο εμείς ....και οι προδότες να χαμογελούν




Ο φαύλος κύκλος του αίματος έχει ανοίξει πλέον στην πατρίδα μας...
Ίσως κάποιοι ακόμα αρνούμαστε να το δεχθούμε αλλά ο εμφύλιος έχει ήδη ξεσπάσει...

Νομίζετε ότι έχει διαφορά αν ακόμα οι απώλειες είναι μικρές;

Όχι φίλοι μου...

Ταμήλος ο ΤσΑ(Ι)μπουκλής

Ατακτες Φωνές: Μ αυτούς που μπλέξαμε δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιός είναι ο ποιό βλαμμένος στη βουλή.Καλά ο τραμπάκουλας είναι...είναι...!


Παρασκευή 13:45, Λεωφόρος Συγγρού και Βούρβαχη γωνία, μια νεαρή τροχονόμος, ξανθιά και λεπτοκαμωμένη, ρυθμίζει την κυκλοφορία. Με μεγάλη ένταση κάνει σήμα στα αυτοκίνητα των δύο ρευμάτων της Λεωφόρου Συγγρού να προχωρήσουν γρήγορα και κρατά το στενό της Βούρβαχη κλειστό. Την ίδια προτεραιότητα δίνει και άλλος συνάδελφός της λίγα μέτρα πιο κάτω στο ύψος του Φιξ, όπως είδα μετά από λίγο, απαγορεύοντας στους πεζούς να περάσουν απέναντι με σαφές άγχος να μη σταματήσει η κυκλοφορία. Προφανώς είχαν συγκεκριμένες διαταγές…